Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Maria exact si eu ca si Roser, citesc tot ce scriti, nu tot tinpul zilnic, dar deseori apuc sa incep sa scriu si nu mai termin. Ba ca se trezeste ba ca altele. Dar citesc si urmaresc toate fetele.
Freya mi-ai dat curaj pentru jocuri din astea cu apa, vazusem ceva si cu pungi ikea sa fie cu apa si jucarii inauntru. Chiar o sa incerc, mai scrie ce testezi. Sau se poarta cont pe instagram si faci followeri si dezvolti o comunitate. :))
Asa a plans Luca la vaccin, de am plans si eu cu el. Sotul l-a tinut ca nu am curaj, dar dupa usa plangeam cu el. Am fugit sa mi-l iau sa il linistesc cum au terminat. Asa ma topesc cand vad cat de mult insemn pentru el, si ca simpla mea prezenta, imbratisare, mangaiere il linisteste, noaptea adoarme. ….am simtit sa impartasesc aceste emotii si sentimente  |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Maria, gata.. duci fata la inot E greu cu ei in zilele de maraiala mai mult ca pe ei clar ii supara ceva si nu stim ce.
Vicky, sa aveti o noapte usoara! M-ai facut sa plang!! M-am uitat astazi la poze din primele lui zile, poze din maternitate, sunt praf cu emotiile astea! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Ellena20 wrote:Maria, gata.. duci fata la inot E greu cu ei in zilele de maraiala mai mult ca pe ei clar ii supara ceva si nu stim ce. Vicky, sa aveti o noapte usoara! M-ai facut sa plang!! M-am uitat astazi la poze din primele lui zile, poze din maternitate, sunt praf cu emotiile astea!
EU am stans azi hainutele mici sa le depozitez la ai mei pana imi dau seama ce sa fac cu ele,m-am pus pe plans cand am vazut cat erau de mititele primele body care la inceput ii erau largi de tot. Off,ce repede cresc... |
|

| Zee wrote:Freya, am mai fost la un pediatru  bineinteles, la fel mi-a dat schema pentru diversificare....in fine. Mi-a zis ca de la vaccin is ganglionii. Daca stau bine sa ma gandesc la al meu i-am aparut dupa 2 luni, la un moment dat i-au disparut si acum au reaparut. Ea a zis ca dispar pe la 6 luni.
Pff..sa stii ca asa e si pe la mine,tot cu diversificare de la 4 luni,desi e alaptat exclusiv . Si sa incep cu supa in care fierb legume si sa ii dau supa in locul mesei de lapte,nu stiu cum de e apa aia mai hranitoare decat laptele meu. Nu inteleg cum raman oamenii astia in alta era cu statea informatii peste tot. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| 7Andreea wrote:
EU am stans azi hainutele mici sa le depozitez la ai mei pana imi dau seama ce sa fac cu ele,m-am pus pe plans cand am vazut cat erau de mititele primele body care la inceput ii erau largi de tot. Off,ce repede cresc...
Aceeasi reactie am avut-o si eu când am mers la mama sa aleg ce voi folosi la bebe doi si ce voi da altcuiva. E tare frumoasa senzatia, dar si rascolitoare. Parca nu îmi venea sa cred ca fata mea a încaput în acele hainute atat de mici! Cresc mai repede decât realizam noi! |
|
| Daaa, asa e, Andreea. Pe hainute parca vedem cel mai bine cum au crescut. Apropo, stiti unde putem trimite hainutele si sa fie intr-adevar nevoie de ele? Nu am gasit pe nicaieri. Stia soacra-mea vreo doua familii ce aveau copii mici si se descurca foarte greu, dar nu vor sa primeasca, in schimb ne-au intrebat daca putem sa ii ajutam cu bani. Eu am ales sa pastrez doar cateva de care nu ma pot desparti (hainele cu care l-am scos din maternitate, un set cumparat de sot si primele hainute pe care le-am cumparat eu). Nu stiu de ce, dar nu pot sa le dau, nu ca ar fi vorba de bebe 2. |
|

| Ellena20 wrote:Daaa, asa e, Andreea. Pe hainute parca vedem cel mai bine cum au crescut. Apropo, stiti unde putem trimite hainutele si sa fie intr-adevar nevoie de ele? Nu am gasit pe nicaieri. Stia soacra-mea vreo doua familii ce aveau copii mici si se descurca foarte greu, dar nu vor sa primeasca, in schimb ne-au intrebat daca putem sa ii ajutam cu bani. Eu am ales sa pastrez doar cateva de care nu ma pot desparti (hainele cu care l-am scos din maternitate, un set cumparat de sot si primele hainute pe care le-am cumparat eu). Nu stiu de ce, dar nu pot sa le dau, nu ca ar fi vorba de bebe 2. Am mai trimis la Iasi, la Asociatia Glasul Vietii (preotul Dan Damaschin, de la Biserica Maternitatii Cuza Voda se implica activ in ajutorarea oamenilor) si la Vaslui, la Dragoste Desculta. Ambele asociatii le gasesti pe Facebook. |
|
| maria2013 wrote: Am mai trimis la Iasi, la Asociatia Glasul Vietii (preotul Dan Damaschin, de la Biserica Maternitatii Cuza Voda se implica activ in ajutorarea oamenilor) si la Vaslui, la Dragoste Desculta. Ambele asociatii le gasesti pe Facebook.
Multumesc, Maria! |
|

| Ellena20 wrote:Multumesc, Maria! Cu drag! Preotul de care am scris este cel care în fiecare an duce la mare un grup numeros de copilasi nevoiasi, iar Madalina de la Dragoste Desculta ajuta oamenii din comunitatile defavorizate. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Andreea, mie mi-a zis pediatra asta, care culmea, repet, a studiat medicina in Franta, mi-a zis ca daca e mai plinut se incepe cu supe, daca nu piureuri, asa imi scrie si pe schema de la ea, ea mi-a zis ca daca alaptam exclusiv numai de la 6luni incepeam.
Ce ma deranjeaza, e ca toata lumea cu care vorbesc si nu alapteaza li se pare ca am eu o problema ca nu incep sa ii dau mancare si de aia imi pun intrebari serioase.
Fetelor, ca vorbiti de haine micute. Eu una am luat o cutiuta, unde am pastrat primul test de sarcina, eu mi-am pastrat si camasa cu care am nascut, cateva fotografii (alea primele din spital) bratarile din spital, primul body,hainele cu ce l-am scos din spital, prima suzeta si vreau sa ii pun acolo si costumasul de botez. Sotul rade de mine si imi zice : "o sa zica nora ta, uite si la mama ta ce zestre ti-a dat, un test de sarcina, iti loc sa iti lase o vila cu piscina" mi s-a parut emotionant cand am facut cutia, chiar rememoram tot, oricum, suntem puternice si piticii astia ne-au schimbat total.
L.e. stiu ca multe dintre voi inca nu ati facut botezul, eu i-am facut la pitic cateva invitatii, nu m-am complicat sa dau comanda, le-am facut eu si le-am listat pe carton, tot asa, ca amintire...
https://ibb.co/Yd0rHbM |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetelor,ieri a fost prima zi de alaptare exclusiva Am avut o seara mai greuta in care trezitul a fost numai la o ora jumate maxim doua ?i nu am mai avut parte de cele 2 ore jumate-3 pe care le dormea la primul somn si ma odihneau si eu ?i am adormit mai greu cu 3 ore san-patut ?i tot a?a dar daca asta e pre?ul atunci îl platesc cu drag. A udat bine si scutecele,am schimbat de 3 ori de la 00:00 pana la 8:30. Vedem cum ne descurcam in continuare. Am stabilit si data botezului ieri, il avem pe 4 septembrie...ma rog sa nu fie prea devreme pt el si sa il chinui dar am vrut musai sa nu înaintez prea mult in toamna, sa nu vina ploile si frigul,o sa fie ceva restrâns, iar tema este Star Wars,abia a?tept sa ii gândesc invita?iile si tortul. Foarte frumoasa ideea cu cutiu?a cu primele lucrusoare.
Freya,super joculetele tale,când mai cre?tem sigur te voi mai întreba de ele.
Vreau si eu sa iau piscinuta mica m,poate reu?im in august dupa 3 luni sa stam in ea pe burtica sa ne racorim afara,iar de la anul vreau a?a ceva https://ibb.co/VLCQCzK |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Andreea, suuuper, felicitaari !
Fetelor, va las o poza frumoasa de la botez, sa vedeti ce baieti tineri am, is singura baba din poza
https://ibb.co/Jmdgyyx |
|

| Zee nu cred ca e mai pregatit un bebelus pentru hrana solida doar pentru ca primeste lp ,iar de cure de slabit au ei timp mai tarziu.
Andeeax Super! De acum o sa fie din ce in ce mai k
De azi pustiul mic "alearga" dupa pisici,cu ochii de moment ...daca se ataseaza langa el abia le scap din manutele lui Mi se pare interesant ca parca a devenit constient de ele asa peste noapte. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Daca nu apelez la voi atunci unde? Vreau sa îmi schimb prostioara de carucior pe care am dat prea mul?i bani pt cât face. Mi s-au oprit ochii asupra carucioarelor pe care po?i pune ambii copii : https://ibb.co/RyLk4BB
Sa fie o varianta buna având in plan sa muncim pt bebe doi de la anul? Are cineva? De data sta vreau sa investesc mult si bine in carucior si mai ales când o sa fie cazul in scaun : so?ul spune ca at când ie?im în parc la plimbare compara carucioarele altor parin?i cu al nostru la fel ca ma?inile. |
|
| Felicitari, Andreea! O sa fie din ce in ce mai bine Cat despre carucior, nu stiu ce sa zic. Eu una nu sunt adepta unui model ca acesta, insa sigur e practic. Apoi ma gandesc ca bebele cel mare nu va mai avea atata rabdare sa stea acolo. Voi stiti.. si depinde si ce varsta va avea el cand vine bebe 2 Apropo, super tema de botez. Noi am ales tema zoo.
Zee, sunteti foarte frumosi toti! Ati avut un botez traditional
freya, multumim pentru ideea cu tava. Bebe a fost foarte incantat, dar tot repede se plictiseste, trebuie sa tot vin cu idei sa impartasesti cu noi si joculetul de astazi |
|
|
|