Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Sotul e partener de joaca 15-20 de minute, iar cand se plictiseste plange pana il ia mami in brate, indiferent daca ii canta aceleasi cantecele ca mine sau se plimba cu el prin casa. Al meu a adormit decat o data singur pe la 6 saptamani. De atunci, nici nu se pune problema. Mi-ar placea sa adoarma mai usor, sa ne punem amandoi in pat si sa il mangai, dar lui nu ii place asa |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Maria,Ella30 mul?umesc de raspunsuri deci prin iunie ar trebui sa intre stimulentul,pe 2 luni,eu începând in aprilie munca. |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ellena20 wrote:Sotul e partener de joaca 15-20 de minute, iar cand se plictiseste plange pana il ia mami in brate, indiferent daca ii canta aceleasi cantecele ca mine sau se plimba cu el prin casa. Al meu a adormit decat o data singur pe la 6 saptamani. De atunci, nici nu se pune problema. Mi-ar placea sa adoarma mai usor, sa ne punem amandoi in pat si sa il mangai, dar lui nu ii place asa
Si nici daca pleci din camera? De exemplu la sot sta cu orele, nu are treaba, dar daca ma aude in camera plange pana il iau in brate. De cand am lipit patutul de pat adoarme singur, stam unul din noi langa el si adoarme pe la 21-22.
Eu is frustrata ca nu ii pot citi povesti, adica pot, da oricat e de obosit daca ii citesc o poveste incepe sa rada si sa povesteasca inapoi si se distreaza de mama focului. Visul meu era sa adoarma cu povesti |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| MirelaD wrote:Maria,Ella30 mul?umesc de raspunsuri  deci prin iunie ar trebui sa intre stimulentul,pe 2 luni,eu începând in aprilie munca. Da, asa ar trebui. Cum e din nou în activitate? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici,voi ati cura?at nasucul la bebei si pana cand?am fist azi cu el la urgente pt ca e un pic ragu?it si am zis sa nu aiba ceva grav,si ia facut test de covid din Nasuc dupa ce ca la chinuit in pic dupa a scos un muciosri si amai stranutat de cateva ori,doctora a zis ca sa ii curat nasucu daca nu il curat ajunge mucuri in jos si face pleomonie,eu nu mai cura?at nasul findca nu a stat si am vazut ca scoate cand stranuta |
|

| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,voi ati cura?at nasucul la bebei si pana cand?am fist azi cu el la urgente pt ca e un pic ragu?it si am zis sa nu aiba ceva grav,si ia facut test de covid din Nasuc dupa ce ca la chinuit in pic dupa a scos un muciosri si amai stranutat de cateva ori,doctora a zis ca sa ii curat nasucu daca nu il curat ajunge mucuri in jos si face pleomonie,eu nu mai cura?at nasul findca nu a stat si am vazut ca scoate cand stranuta
Eu ii pun ser fiziologic cand vad ca are mucisori. Incerc sa ii scot cu pompita aia micuta, daca nu reusesc folosesc batista bebelusului. Sau daca nu vezi mucisorii dar ti se pare ca are nasul infundat ii poti pune un pic de ser si stranuta si se curata. Eu stiu ca se curata nasul pana invata ei sa si-l sufle, deci probabil dupa 1 an. Cu pompita ma descurc bine cand doarme, daca vad ca are cate un balaur, cu batista bebelusului ma ajuta sotul, dar sta cumintel, eu trag cu gura, nu am pus la aspirator. Serul la inceput il puneam direct din recipientele alea dar mi se parea foarte greu si acuma ii pun cu seringa. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Ellena20 wrote:Alina, dupa recomandarea ta, am ales si noi tot Radira Tiny si il adoram! Bebe e foarte linistit in sistem, iar eu nici macar nu ii simt greutatea. E super! Inainte voiam foarte mult un Lenny Lamb si poate o sa luam pt sot daca ii place, la fel.. imi plac imprimeurile Radira avem si noi si e tare comod, bebe doarme bine in el. Si imprimeuri faine are. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Maria, ma poti scoate si pe mine de pe lista, din pacate eu nu prea mai am asa mult timp sa scriu si lasa sa inainteze celelalte mamici
|
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| MirelaD wrote:Maria,Ella30 mul?umesc de raspunsuri  deci prin iunie ar trebui sa intre stimulentul,pe 2 luni,eu începând in aprilie munca. Da, asa ar trebui tu ai primit doar alocatia ieri ? Eu nu stiu de ce am luat indemnizatie pe toata luna, ceva imi da cu virgula dupa calculele mele nu trebuia sa iau nimic, eu incepand activitatea inaintea ta, pe 2 aprilie. Cum e din nou la job? Te ai obisnuit? Eu ma simt de parca nu am stat niciodata in Ccc, parca asa am fost dintotdeauna. |
|

| Zee wrote:
Eu ii pun ser fiziologic cand vad ca are mucisori. Incerc sa ii scot cu pompita aia micuta, daca nu reusesc folosesc batista bebelusului. Sau daca nu vezi mucisorii dar ti se pare ca are nasul infundat ii poti pune un pic de ser si stranuta si se curata. Eu stiu ca se curata nasul pana invata ei sa si-l sufle, deci probabil dupa 1 an. Cu pompita ma descurc bine cand doarme, daca vad ca are cate un balaur, cu batista bebelusului ma ajuta sotul, dar sta cumintel, eu trag cu gura, nu am pus la aspirator. Serul la inceput il puneam direct din recipientele alea dar mi se parea foarte greu si acuma ii pun cu seringa.
La mine nu sta sa ii pun ser in nas si am incercat in sera adta sa ii trag asa cu pompi?a din dm de ii trag cu gura si nu iese nimic,ma gândeam sa ii iau si o batista bebelu?ului dar imi e frica sa nu il speri.daca nu te superi sti pt ce se foloste apa de mare pt bebei? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Apa de mare doar pt nasul infundat / raceala se foloseste, nu tot timpul, nici batista bebelusului, daca el nu are nasul infundat sau muci nu ai ce folosi preventiv, mai rau il iriti Daca tii neaparat ii poti pune cateva picaturi de ser fiziologic inainte sa il pui la san, o sa inmoaie mucisorii daca sunt si el ii inghite, asa mi-a zis pediatra |
|

| freya1 wrote:Apa de mare doar pt nasul infundat / raceala se foloseste, nu tot timpul, nici batista bebelusului, daca el nu are nasul infundat sau muci nu ai ce folosi preventiv, mai rau il iriti Daca tii neaparat ii poti pune cateva picaturi de ser fiziologic inainte sa il pui la san, o sa inmoaie mucisorii daca sunt si el ii inghite, asa mi-a zis pediatra Am fost cu el la urgente ca e putin gragusit si acolo ia facut test covid din nas si acolo a scos un mucisori si dupa s mai stranutat si a scos putin,si doctora mia spus sa ii curat nasul si dupa sa ii pun apa de mare.la gasit putin rosu in gat si trebuie sa fac doua analize din gat si nas ca am refuzat internare(am vazut pe reteta ca scrie ca are Rinofaringita acuta )dar de cat aa stau cu el acolo sa ia altceva am zis ca ma dic sa ii le fac eu la un laborator analize si eu facusem programare la pedriatriu saptamana asta dar am zis sa nu stau cu el asa pana atunci de acea mam dus dar o sa o intreb si pe pedriatra la care o sa ma duc sa vedem ce spune si despre analize.de acea vam intrebat de nasuc ca nu stiu ce sa fac sa il curat sa nu el pe nas nu are nimic |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Maria,Ella30 m-am acomodat mult mai u?or decât am crezut,prima zi a fost cea mai dificila,ca am fost tot timpul cu gândul la eva,dar în rest cum zicea ?i Ella,parca nici nu am fost in ccc. Credeam ca am uitat multe ,dar de fapt m-am inselat Eva s-a acomodat f bine cât a stat cu tati,in luna lui,?i acum de o saptamâna sta cu bunica,?i la fel e foarte ok. Cred ca mai mult e frica mea..de schimbare Legat de indemniza?ie a intrat pe data de 7, împreuna cu aloca?ia,dar cum am calculat,mi-a intrat doar pentru cele 4-5 zile din aprilie,eu începând pe 5 aprilie. Deci nu întreaga. Oricum am primit ?i hârtie acasa cum ca începând de pe 6 parca mi se sisteaza indemniza?ia. Acum a?tept stimulentul |
|

| Mihaela, Daca ti-a recomandat apa de mare ii poti da. Si cand a facut al meu rosu in gat i-am pus, tot la recomandarea pediatrului. Batista bebelusului nu o folosi excesiv, eu am folosit-o doar cand a avut multi mucisori si era racit, iar noaptea nu putea respira deloc. Daca tu ii vezi nasucul curat si cand respira nu auzi sa aiba mucisori "in gat" inseamna ca e ok. Oricum, daca mergi saptamana viitoare la pediatru poti intreba exact cum sa il cureti,poate iti explica mai bine. Eu cand am fost la urgente cu el mi-a zis ca serul se pune la nevoie. Cand il vad ca are mucisori uscati, incerc cu pompita, daca nu reusesc sa ii scot pun un pic de ser si se inmoaie, in cazurile extreme cand nu putea respira si era plin de muci am folosit batista bebelusului si am tras cu ea. Eu inteleg ca nu sta la pompita sau batista, dar la un pic de ser cu seringa tre sa stea, ma gandesc eu, ca il pui repede... Poate ti-a zis de la urgente sa ai in vedere curatarea nasului, nu neaparat acum. Freya a fost mai explicita, poate ai inteles cat de cat pana ajungi la pediatru |
|

| Mamicile care ati scapat de colici, mai administrati probiotic? Eu ii dau protectis, dupa Gripe Water am scapat de colici, dar Protectis tot i-am mai dat. Stiti pe ce perioada se da cumva sau daca se mai administreaza dupa ce au trecut? Duminica frumoasa, azi iesim afara ca e caaald |
|
|