Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Saturday, June 12, 2021 10:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Da, freya, doarme toata noaptea cu 1-2 treziri sa manance.
Acum i-am dat cu gel si este deocamdata ok. Asa statea cand ii masam gingiile. Dar nu ma gandeam.ca va fi asa de rau cu dentitia asta.

Si eu vreau sa ii fac o urocultura si o coprocultura.

I-am cumparat-o si eu pe girafa Sophie dupa ce ne-ai zis tu de ea. Ajunge luni cred. I-as lua orice numai sa stiu ca il ajuta si nu mai sufera atat.
freya1
Scris: Saturday, June 12, 2021 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Offf, cred, Calgel a zis pediatra doar la nevoie, ca are lidocaina
Se vede dintisorul deja?
Ellena20
Scris: Saturday, June 12, 2021 11:14 AM
Nivel

Tot cum spuneam inainte. Vad acolo ceva alb, inca nu a spart. Sper sa iasa cat mai repede sa scapam.
Da, si eu m-am uitat sa ii iau ceva cat mai natural, dar daca e nevoie si vad ca nu ii alina nimic durerea, apelez si la Calgel.
Vickyb
Scris: Saturday, June 12, 2021 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Ellena20 wrote:
Da, freya, doarme toata noaptea cu 1-2 treziri sa manance.
Acum i-am dat cu gel si este deocamdata ok. Asa statea cand ii masam gingiile. Dar nu ma gandeam.ca va fi asa de rau cu dentitia asta.

Si eu vreau sa ii fac o urocultura si o coprocultura.

I-am cumparat-o si eu pe girafa Sophie dupa ce ne-ai zis tu de ea. Ajunge luni cred. I-as lua orice numai sa stiu ca il ajuta si nu mai sufera atat.

Vai ce ne asteapta, mie groaza de asta. Sper sa treaca bine ca nu imi e dor de isterii.
simmo
Scris: Saturday, June 12, 2021 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Mamici, de copii mai maricei, ati dat vreodata rinonef t la copii sub 2 ani ? Pe prospect este contraindicat copiilor sub 12 (din ce am observat).
Cum reusiti sa le curatati nasul ? Refuza orice tip de aspirator nazal.
Are rinofaringita, iar daca nu sta sa il curat, poate face otita.
maria2013
Scris: Saturday, June 12, 2021 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
simmo wrote:
Mamici, de copii mai maricei, ati dat vreodata rinonef t la copii sub 2 ani ? Pe prospect este contraindicat copiilor sub 12 (din ce am observat).

Cel mai bine functioneaza lavajul nazal cu ser fiziologic. E drept, plânge si e suparata pe mine câteva minute, dar îi este foarte bine dupa aceea si nu am grija respiratiei dificile ore bune. In trecut, am incercat ) apa marina de vreo trei feluri, Gripstop, niste picaturi recomandate de pediatra. Aveau efect doar de scurta durata.
simmo
Scris: Sunday, June 13, 2021 7:33 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
maria2013 wrote:

Cel mai bine functioneaza lavajul nazal cu ser fiziologic. E drept, plânge si e suparata pe mine câteva minute, dar îi este foarte bine dupa aceea si nu am grija respiratiei dificile ore bune. In trecut, am incercat ) apa marina de vreo trei feluri, Gripstop, niste picaturi recomandate de pediatra. Aveau efect doar de scurta durata.

Multumesc, maria.

Si eu ii fac sau tentativa...am toate tipurile de pompite si aspiratoare, dar fuge numai cand le vede si plange rau. Inainte ii placea sa il curat cu pompita, dar de miercuri m-a tot refuzat; mi s-a parut de atunci ciudat, iar pana vineri au inceput secretiile. Cred ca il deranja de atunci.
A trebuit sa il mobilizez ca sa pot face ceva, dar nu prea iese. Tot il aud cu nasul infundat.
De rinonef am eu o retinere din cauza la ce scrie pe prospect. Ganglionii ii are umflati. Sper sa nu faca otita si sa reusesc cat de cat sa il curat.
Droxana
Scris: Sunday, June 13, 2021 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Fetelor ?ti?i vreun tratament sau vreo metoda antisforait inafara de dormitul separat Lol Lol eu nu ma odihnesc mai mult din cauza so?ului pt ca ma trezesc sa l tot mi?c sa nu mai sforaie alcool Blushing
Zee
Scris: Sunday, June 13, 2021 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Droxana wrote:
Fetelor ?ti?i vreun tratament sau vreo metoda antisforait inafara de dormitul separat Lol Lol eu nu ma odihnesc mai mult din cauza so?ului pt ca ma trezesc sa l tot mi?c sa nu mai sforaie alcool Blushing

Ii dai cate un cot in coaste Lol glumeeesc. Sotului i-am luat niste plasturi dintr-o farmacie, el sforaie doar cand e mega obosit, isi mai punea el cand simtea ca e obosit. Acum nu stiu daca si-au facut efectul sau fix atunci se nimerea sa dormim toti.
Zee
Scris: Sunday, June 13, 2021 3:10 PM
Nivel

Elena, cum stati cu durerea?

Mamici de pitici mai mari, cat dureaza perioada asta cu mainile in gurita? Ianis scuipa suzete, jucarii ca sa isi bage manutelepale
Ellena20
Scris: Sunday, June 13, 2021 6:08 PM
Nivel

Zee, multumim de intrebare. E mai bine cu gelul pt gingii, chiar il ajuta mult.
Azi-noapte s-a trezit foarte des, iar inainte de somn avea 37.8 temperatura. Am stat putin cu frica. Oricum eu ma trezeam din 4 in 4 ore sa mai dau cu spray pt tantari pe langa patut Lol
Dar ma odihnesc ziua cand doarme si el ca ne-am obisnuit sa facem fiecare somn impreuna. Daca ma ridic din pat, se trezeste si el uneori. Asa ca profit. Numai azi am dormit pe zi aproape 3 ore si imi incarc bateriile ca nu stiu ce va fi diseara.

Voi cat stiti ca dureaza un episod de eruptie dentara? In sine, un astfel de episod stiu ca dureaza 8 zile, dar am auzit cazuri cand dureaza si pana la 2 luni pana sparge dintele gingia.

Zee, apropo de intrebarea ta, va fi tot asa de acum incolo. O sa tot dureze. Al meu uneori incearca sa bage mana in gura si pe langa san Lol
maria2013
Scris: Sunday, June 13, 2021 6:47 PM
Nivel

simmo wrote:

Multumesc, maria.

Si eu ii fac sau tentativa...am toate tipurile de pompite si aspiratoare, dar fuge numai cand le vede si plange rau. Inainte ii placea sa il curat cu pompita, dar de miercuri m-a tot refuzat; mi s-a parut de atunci ciudat, iar pana vineri au inceput secretiile. Cred ca il deranja de atunci.
A trebuit sa il mobilizez ca sa pot face ceva, dar nu prea iese. Tot il aud cu nasul infundat.
De rinonef am eu o retinere din cauza la ce scrie pe prospect. Ganglionii ii are umflati. Sper sa nu faca otita si sa reusesc cat de cat sa il curat.

Am folosit pompita de cauciuc doar in primele luni. Lavaj fac dupa un clip de pe YouTube, cu o seringa mare. Exista si un obiect special (parca de la Clinsin med), dar ma descurc foarte bine cu seringa. Da, fata mea nu sta ca acel copil din clip, dar efectele lavajului ii fac atât de bine, încât prefer sa se supere pe mine trei minute, iar apoi sa respire normal ore bune.
maria2013
Scris: Sunday, June 13, 2021 6:51 PM
Nivel

Simmo, niciun aspirator si nicio pompa nu cred ca vor reusi vreodata sa scoata, atât de repede si de bine, cantitatea de secretii nazale pe care o scoate lavajul!
Zee
Scris: Sunday, June 13, 2021 11:02 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Zee, multumim de intrebare. E mai bine cu gelul pt gingii, chiar il ajuta mult.
Azi-noapte s-a trezit foarte des, iar inainte de somn avea 37.8 temperatura. Am stat putin cu frica. Oricum eu ma trezeam din 4 in 4 ore sa mai dau cu spray pt tantari pe langa patut Lol
Dar ma odihnesc ziua cand doarme si el ca ne-am obisnuit sa facem fiecare somn impreuna. Daca ma ridic din pat, se trezeste si el uneori. Asa ca profit. Numai azi am dormit pe zi aproape 3 ore si imi incarc bateriile ca nu stiu ce va fi diseara.

Voi cat stiti ca dureaza un episod de eruptie dentara? In sine, un astfel de episod stiu ca dureaza 8 zile, dar am auzit cazuri cand dureaza si pana la 2 luni pana sparge dintele gingia.

Zee, apropo de intrebarea ta, va fi tot asa de acum incolo. O sa tot dureze. Al meu uneori incearca sa bage mana in gura si pe langa san Lol

Ma bucur ca ai gasit o modalitate sa te odihnesti. Eu ziua nu prea pot dormi cu el, doarme maxim 40 min, dar inca e ok noaptea. O sa intreb si eu pediatra legat de geluri cand sa incepem.
Noi avem probleme cu ridicatul in fund, nu mai sta deloc si nu e vorba ca il fortez eu, pur si simplu se ridica.
Mgeorgiana85
Scris: Monday, June 14, 2021 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
simmo wrote:

Eu inca apelez la batista bebelusului conectata la aspirator. Eduard a fost prieten cu ea dad Amelia nu. Tipa de numa' nu ii place sa fie tinuta dar mai bine tipa cateva secunde.
Apropo... Avem un dintisor, aseara a spart coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.