Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Iridium baby,astea cred ca sunt servetelele Am luat si eu inca dinainte de a naste o cutie de servetele Iridium si sunt inca neincepute. Din fericire, n-am avut parte nici de secretii sau iritatii, nici alte probleme. Sper sa ramana acolo si sa nu le folosesc.
Andre, recuperare usoara! Ma bucur mult ca totul este bine. Ai grija de tine! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| AndreV wrote:Fetele, revin cu un update. Am scapat de tumoara. M-am operat, sunt bine, abia astept sa merg acasa la bebelina mea frumoasa. Va pup. Ce bine, Andre, sa te refaci repede ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Buna fetelor! Noi suntem la Balvanyos la balaceala va ata?ez o poza cu înotatoarea mea
https://ibb.co/6DL5Jsk |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Vai, Rox, cat de scumpa e, ce picioruse iti vine sa o mananci |
|
| Ce printesa ai tu acolo, Roxana! Sa aveti distractie placuta! Ce scutece pentru apa ati luat? |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Fetelor cum procedati cu ridicatul im fund? Al meu e teroare, cum se prinde de ceva cum da sa se ridice. Imi dau seama ca e foarte mic, dar nu mai am nicio idee cum sa il tin. |
|

| Multumim Am luat scutece de apa de la huggies dar am ?i un slip de înot scutec (nu mai trebuie pampers) |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
|
Roxana, la Balvanyos este zona speciala pt bebelusi (piscina fara clor si alte chimicale)? Cautam si noi un loc in care sa mergem vreo 2-3 zile cand o sa fim in Romania.
Foarte apetisanta bebelusa ta |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Roxana, ce printesa ai tu Zici ca ma bate si pe mine gandul sa fac o fetita Ce fain ca sunteti la relaxare. Am inteles ca e frumos acolo. Sper sa gasim si noi ceva prin apropiere dragut sa mergem la vara. La mare mo se pare cam departe pentru noi. |
|

| Sincer nu am întrebat daca are clor..mi au zis care piscina e de bebelu?i..au multe piscine ,jacuzzi încalzite,este ?i un jacuzzi cu apa Sarata la 37 de grade dar nu ?tiu daca am voie sa o bag,ea având ?i o dermatita pe corp..ieri a fost ok am ?inut o vreo 10-15 min MAX MAX ?i avea pielea încre?ita pe maini hotelul este fain,?i zona relaxanta dar de acum concediile noastre nu o sa mai fie ca inainte al stat 2 zile sa fac bagajele sa nu uit nimic apoi aici am despachetat,?i mâine plecam :)) e obositoare orice plecare cu bebe :)) |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Uff Roxana ce bulanoasa ai
Si eu vrei sa merg cu a mea la cursuri de înot, chiar ma uitam pe Decathlon dupa un costumas de baie, bun pontul cu scutecul, de unde l-ai luat?
|
|
| Maria, m-an uitat si eu dupa scutece, am gasit la chicco. Plus niste costume de baie cu upf 50 super faine la next, h&m si carter's. Am vazut si pentru baietei ca niste salopete scurte cu upf 50. |
|

| Roxana, acum m-am uitat mai atent, e super frumos atat resortul cat si zona. Azi cred ca o sa fac rezervare. Stii cumva daca in camere au pat dublu (sa nu fie doua mici unite) ca bebe sa poata dormi cu noi?
La bagaje e dezastru. Noi o sa mergem in Ro o luna jumate ca are sotul ceva treburi pe acolo si deja am impachetat toata casa |
|
| Roser, cu ce veniti in Ro? Wow, ce emotii as avea eu la un drum asa lung cu bebe |
|

| Ellena20 wrote:Roser, cu ce veniti in Ro? Wow, ce emotii as avea eu la un drum asa lung cu bebe
Eu si Hugo cu avionul (2 ore si 40 de min pana la Cj) si sotul cu masina |
|
|