Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Thursday, June 3, 2021 10:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor, un sfat va rog!
Micuta mea de 2 zile ma "mu?ca" cu gingia de sfârc in timp ce papa, care îi cauza si ce as putea face? Nu o face tot timpul,dar sfarcul ramâne ranit si creaza disconfort când papaplans
freya1
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu nu stiu ce sa zic, Maria, presupun ca se joaca, al meu mai trage de sfarc sau in timp ce tine bine de el impinge cu manutele sanul sa il scoata din gura... si rade, bineinteles
Poate ne spun fetele cu mai multa experienta
Nu stiu daca o fi si ceva legat de dintisori, ca m-a innebunit cu molfaitul a tot ce prinde, daca il tin in brate am bretelele de la sistem, tricoul meu si hainutele lui ude leoarca de cat mesteca la ele
MariaS
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:30 AM
Nivel

Ellena20
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Si al meu la fel face. Mai am si niste vanatai pe sanul stang. Il mai alaptez stand amandoi culcati si cred ca m-a luat somnul inaintea lui, iar la trezire el imediat sa prinda sfarcul dar a prins deasupra de el, vai ce a durut. De aia tot am vanatai Lol

Si la fel, se joaca, rade in timp ce mananca si apoi se ineaca cu lapte, iar eu ma sperii.
MariaS
Scris: Thursday, June 3, 2021 1:24 PM
Nivel

Am trecut peste faptul ca trage de el ca de guma si dupa ce îl întinde se uita la mine si râde, daca o "cert" râde cu hohote Lol

Aproape 8kg de cirese am cules azi hohot
https://ibb.co/wSMd9BL
Zee
Scris: Thursday, June 3, 2021 2:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
MariaS wrote:
Zee uite ce au la Smyk ras
https://ibb.co/qjmkDp7

Mersii, sa completez colectia Lol chiar ii ziceam sotului sa mergem ca nu mai are nicio caciula buna si pe unde ne plimbam noi e cam vant

Ce frumusete ai coeur
Mihaelaalin
Scris: Thursday, June 3, 2021 2:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
MariaS wrote:
Am trecut peste faptul ca trage de el ca de guma si dupa ce îl întinde se uita la mine si râde, daca o "cert" râde cu hohote Lol

Aproape 8kg de cirese am cules azi hohot
https://ibb.co/wSMd9BL

Ce frumuse?e mic,acela unde este pusa este un scaun de masa?daca ca imi poti spune de unde lai l-au ca sunt in Cautare de unu pt bebe.multumesc
MariaS
Scris: Thursday, June 3, 2021 5:54 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:

Ce frumuse?e mic,acela unde este pusa este un scaun de masa?daca ca imi poti spune de unde lai l-au ca sunt in Cautare de unu pt bebe.multumesc

I-am facut proba la scaun. Îi un scaun Chicco primit de la o prietena.
Din ce ziceau si mamicile mai mari cica cel de la Ikea antilop ar fi bun, dar gase?ti pe olx o mul?ime de modele la preturi ok.
Ellena20
Scris: Friday, June 4, 2021 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, cum mai sunteti? Ceva imbunatatiri dupa ce ati renuntat la Espumisan?
Andreeax
Scris: Friday, June 4, 2021 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Daaa,Elena,ms de întrebare! Am trecut pe Bonisan ?i e mai bine doar ca ii da pofta de mancare ?i acum se treze?te la doua ore noaptea si papa,gole?te ambii sâni ?i mai prime?te ?i o cupa jumate de lp ca sa spuna "gata m-am saturat,pune-ma in patu? la nani Lol " . Partea mai grea care ne tine mai mult timp treji noaptea e ragaitul,e nevoie uneori ?i de jumatate de ora sa îl ?in pe umar.Cacuta face de atunci macar 1 pe zi. Pana papa de la sâni,pana ii dau ?i completarea,pana ragaie ,poate mai trb ?i schimbat se aduna ceva ?i ajungem sa stam pana la o ora ?i ceva pana ne bagam iar la somn iar apoi o luam de la capat in mai pu?in de doua ore Lol
Nu ma plâng,doar va povestesc, Lol am in bebe foarte cuminte,doarme doar la el in parut,adoarme singur când r pus in patu? dupa ce papa noaptea. Am luat ?i in greutate bine,aveam 2660 când am ie?it din spital la 3 zile,iar acum doua zile aveam 3285. Am vazut ca vorbea?i de mu?cat,al
meu musca cu gingiile de. acum de sfârc ?i trage de el in 10 direc?ii ?i se dezlan?uie cu mânu?ele peste tot. Crazy

Maria,ce bogata e?ti tu!!!hearts hearts
Zee
Scris: Friday, June 4, 2021 12:17 PM
Nivel

Andreea, noi suntem norocoasele cu piticii care adorm in patutDistanceKiss
Eu cand ii dadeam Bonisan mi se parea ca ragaia instant. E drept ca eu noaptea nu il tin niciodata la ragait pentru ca era foarte greu, stateam cate jumatate de ora si tot degeaba si ii sarea si somnul. Nu zic ca e bine, dar daca nu am avut probleme am lasat asa. Peste zi am observat ca daca il pun pe burtica ragaie instant, poate te ajutaCheek Kiss
adina11
Scris: Friday, June 4, 2021 12:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2021
Fetele mele dragi, bine v am regasit. Sunt Adina1109...cea cu gemeni fata ?i baiat. Mi am schimbat telefonul, nu mai ?tiam contul ?i cu greu am avut timp sa fac altul.
Sper ca sunte?i toate bine..îmi era dor de voi....Noi avem deja 10 luni, suntem bine, sanato?i. Am trecut peste momente grele cu nop?i nedormite, colici dar acum suntem mai ok di are ?i mami pu?in timp liber ...sa zicem. Va pup ?i o sa citesc din urma sa va regasesc ?i sa vad ce mai faceti
Andreeax
Scris: Friday, June 4, 2021 12:39 PM
Nivel

Zee wrote:
Andreea, noi suntem norocoasele cu piticii care adorm in patutDistanceKiss
Eu cand ii dadeam Bonisan mi se parea ca ragaia instant. E drept ca eu noaptea nu il tin niciodata la ragait pentru ca era foarte greu, stateam cate jumatate de ora si tot degeaba si ii sarea si somnul. Nu zic ca e bine, dar daca nu am avut probleme am lasat asa. Peste zi am observat ca daca il pun pe burtica ragaie instant, poate te ajutaCheek Kiss

Am mai procedat ?i eu a?a dar doar când papa san,camd ii dau ?i biberon in jumatate din situa?ii daca nu îl ?in sa ragaie îmi varsa ?i atunci prefer sa stau pana ragaie. Sa ?tii ca suntem norocoase,nici nu ma vad cu el in pat,iar de alaptat eu mi-am luat un fotoliu care se regleaza cât vrei sa stai pe spate ?i i se ridica ?i un suport pt picioare pt a ?i le întinde...deci nici asta nu se întâmpla in pat. Cred ca tot timpul m-as trezi panicata sa nu cumva sa dau peste el in somn.
Zee
Scris: Friday, June 4, 2021 12:52 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Am mai procedat ?i eu a?a dar doar când papa san,camd ii dau ?i biberon in jumatate din situa?ii daca nu îl ?in sa ragaie îmi varsa ?i atunci prefer sa stau pana ragaie. Sa ?tii ca suntem norocoase,nici nu ma vad cu el in pat,iar de alaptat eu mi-am luat un fotoliu care se regleaza cât vrei sa stai pe spate ?i i se ridica ?i un suport pt picioare pt a ?i le întinde...deci nici asta nu se întâmpla in pat. Cred ca tot timpul m-as trezi panicata sa nu cumva sa dau peste el in somn.

Atunci da, mai bine il tii. Incearca asa pe burtica sa vezi, poate e mai rapida treaba. Si eu am vrut sa imi iau si tot ziceam ca dupa ce nasc si daca nu am alaptat a facut sotul ureche sutaLol era ceva in jysk cu masaj, la oferta era 700 lei. Dar acum imi dau seama ca nu stiu unde l-as mai putea pune, dormitorul nostru e foarte mic si cealalta camera e plina de prostii. Vad eu dupa ce mai creste cum organizezHilar

M-a panicat puseul asta, pana acum mi s-a parut cel mai greu, de duminica pana ieri mi-a mancat din 2 in 2h si ziua si noaptea, ajungeam la 1l lapte praf/zi. Azi vad ca e mai bine, vad la noapte, dar sper ca am scapat de el.
Andreeax
Scris: Friday, June 4, 2021 1:03 PM
Nivel

Zee wrote:

Atunci da, mai bine il tii. Incearca asa pe burtica sa vezi, poate e mai rapida treaba. Si eu am vrut sa imi iau si tot ziceam ca dupa ce nasc si daca nu am alaptat a facut sotul ureche sutaLol era ceva in jysk cu masaj, la oferta era 700 lei. Dar acum imi dau seama ca nu stiu unde l-as mai putea pune, dormitorul nostru e foarte mic si cealalta camera e plina de prostii. Vad eu dupa ce mai creste cum organizezHilar

Avem ?i masaj in scaun dar zisei sa pastrez pt mine asta Lol Am cautat mult un scaun pr alaptat ?i mi s-au parut extrem de scumpe ?i am renun?at. Am luat fotoliul socrului meu pe care saracul îl folosea la masaj in fiecare seara dar a zis ca se lipse?te de el pt cât o sa fie nevoie. Daca exista posibilitatea spa?iului eu recomand un loc separat pt alaptat...eu l-am dotat cu perna de spate,de fund ?i de alaptat (cred ca mai practica pt alaptat este perna aceea lunga care se poate folosi ?i in sarcina). dance

https://ibb.co/6WWLhrb

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.