Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1303
| Fetelor, un sfat va rog! Micuta mea de 2 zile ma "mu?ca" cu gingia de sfârc in timp ce papa, care îi cauza si ce as putea face? Nu o face tot timpul,dar sfarcul ramâne ranit si creaza disconfort când papa |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Eu nu stiu ce sa zic, Maria, presupun ca se joaca, al meu mai trage de sfarc sau in timp ce tine bine de el impinge cu manutele sanul sa il scoata din gura... si rade, bineinteles Poate ne spun fetele cu mai multa experienta Nu stiu daca o fi si ceva legat de dintisori, ca m-a innebunit cu molfaitul a tot ce prinde, daca il tin in brate am bretelele de la sistem, tricoul meu si hainutele lui ude leoarca de cat mesteca la ele |
|
| Zee uite ce au la Smyk https://ibb.co/qjmkDp7
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Si al meu la fel face. Mai am si niste vanatai pe sanul stang. Il mai alaptez stand amandoi culcati si cred ca m-a luat somnul inaintea lui, iar la trezire el imediat sa prinda sfarcul dar a prins deasupra de el, vai ce a durut. De aia tot am vanatai
Si la fel, se joaca, rade in timp ce mananca si apoi se ineaca cu lapte, iar eu ma sperii. |
|
| Am trecut peste faptul ca trage de el ca de guma si dupa ce îl întinde se uita la mine si râde, daca o "cert" râde cu hohote
Aproape 8kg de cirese am cules azi https://ibb.co/wSMd9BL |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
|
Mersii, sa completez colectia chiar ii ziceam sotului sa mergem ca nu mai are nicio caciula buna si pe unde ne plimbam noi e cam vant
Ce frumusete ai |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:Am trecut peste faptul ca trage de el ca de guma si dupa ce îl întinde se uita la mine si râde, daca o "cert" râde cu hohote Aproape 8kg de cirese am cules azi https://ibb.co/wSMd9BL Ce frumuse?e mic,acela unde este pusa este un scaun de masa?daca ca imi poti spune de unde lai l-au ca sunt in Cautare de unu pt bebe.multumesc |
|
| Mihaelaalin wrote: Ce frumuse?e mic,acela unde este pusa este un scaun de masa?daca ca imi poti spune de unde lai l-au ca sunt in Cautare de unu pt bebe.multumesc
I-am facut proba la scaun. Îi un scaun Chicco primit de la o prietena. Din ce ziceau si mamicile mai mari cica cel de la Ikea antilop ar fi bun, dar gase?ti pe olx o mul?ime de modele la preturi ok. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreea, cum mai sunteti? Ceva imbunatatiri dupa ce ati renuntat la Espumisan? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Daaa,Elena,ms de întrebare! Am trecut pe Bonisan ?i e mai bine doar ca ii da pofta de mancare ?i acum se treze?te la doua ore noaptea si papa,gole?te ambii sâni ?i mai prime?te ?i o cupa jumate de lp ca sa spuna "gata m-am saturat,pune-ma in patu? la nani " . Partea mai grea care ne tine mai mult timp treji noaptea e ragaitul,e nevoie uneori ?i de jumatate de ora sa îl ?in pe umar.Cacuta face de atunci macar 1 pe zi. Pana papa de la sâni,pana ii dau ?i completarea,pana ragaie ,poate mai trb ?i schimbat se aduna ceva ?i ajungem sa stam pana la o ora ?i ceva pana ne bagam iar la somn iar apoi o luam de la capat in mai pu?in de doua ore Nu ma plâng,doar va povestesc, am in bebe foarte cuminte,doarme doar la el in parut,adoarme singur când r pus in patu? dupa ce papa noaptea. Am luat ?i in greutate bine,aveam 2660 când am ie?it din spital la 3 zile,iar acum doua zile aveam 3285. Am vazut ca vorbea?i de mu?cat,al meu musca cu gingiile de. acum de sfârc ?i trage de el in 10 direc?ii ?i se dezlan?uie cu mânu?ele peste tot.
Maria,ce bogata e?ti tu!!! |
|
| Andreea, noi suntem norocoasele cu piticii care adorm in patut Eu cand ii dadeam Bonisan mi se parea ca ragaia instant. E drept ca eu noaptea nu il tin niciodata la ragait pentru ca era foarte greu, stateam cate jumatate de ora si tot degeaba si ii sarea si somnul. Nu zic ca e bine, dar daca nu am avut probleme am lasat asa. Peste zi am observat ca daca il pun pe burtica ragaie instant, poate te ajuta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2021 Mesaje: 1
| Fetele mele dragi, bine v am regasit. Sunt Adina1109...cea cu gemeni fata ?i baiat. Mi am schimbat telefonul, nu mai ?tiam contul ?i cu greu am avut timp sa fac altul. Sper ca sunte?i toate bine..îmi era dor de voi....Noi avem deja 10 luni, suntem bine, sanato?i. Am trecut peste momente grele cu nop?i nedormite, colici dar acum suntem mai ok di are ?i mami pu?in timp liber ...sa zicem. Va pup ?i o sa citesc din urma sa va regasesc ?i sa vad ce mai faceti |
|
| Zee wrote:Andreea, noi suntem norocoasele cu piticii care adorm in patut Eu cand ii dadeam Bonisan mi se parea ca ragaia instant. E drept ca eu noaptea nu il tin niciodata la ragait pentru ca era foarte greu, stateam cate jumatate de ora si tot degeaba si ii sarea si somnul. Nu zic ca e bine, dar daca nu am avut probleme am lasat asa. Peste zi am observat ca daca il pun pe burtica ragaie instant, poate te ajuta
Am mai procedat ?i eu a?a dar doar când papa san,camd ii dau ?i biberon in jumatate din situa?ii daca nu îl ?in sa ragaie îmi varsa ?i atunci prefer sa stau pana ragaie. Sa ?tii ca suntem norocoase,nici nu ma vad cu el in pat,iar de alaptat eu mi-am luat un fotoliu care se regleaza cât vrei sa stai pe spate ?i i se ridica ?i un suport pt picioare pt a ?i le întinde...deci nici asta nu se întâmpla in pat. Cred ca tot timpul m-as trezi panicata sa nu cumva sa dau peste el in somn. |
|
| Andreeax wrote:
Am mai procedat ?i eu a?a dar doar când papa san,camd ii dau ?i biberon in jumatate din situa?ii daca nu îl ?in sa ragaie îmi varsa ?i atunci prefer sa stau pana ragaie. Sa ?tii ca suntem norocoase,nici nu ma vad cu el in pat,iar de alaptat eu mi-am luat un fotoliu care se regleaza cât vrei sa stai pe spate ?i i se ridica ?i un suport pt picioare pt a ?i le întinde...deci nici asta nu se întâmpla in pat. Cred ca tot timpul m-as trezi panicata sa nu cumva sa dau peste el in somn.
Atunci da, mai bine il tii. Incearca asa pe burtica sa vezi, poate e mai rapida treaba. Si eu am vrut sa imi iau si tot ziceam ca dupa ce nasc si daca nu am alaptat a facut sotul ureche suta era ceva in jysk cu masaj, la oferta era 700 lei. Dar acum imi dau seama ca nu stiu unde l-as mai putea pune, dormitorul nostru e foarte mic si cealalta camera e plina de prostii. Vad eu dupa ce mai creste cum organizez
M-a panicat puseul asta, pana acum mi s-a parut cel mai greu, de duminica pana ieri mi-a mancat din 2 in 2h si ziua si noaptea, ajungeam la 1l lapte praf/zi. Azi vad ca e mai bine, vad la noapte, dar sper ca am scapat de el. |
|
| Zee wrote:Atunci da, mai bine il tii. Incearca asa pe burtica sa vezi, poate e mai rapida treaba. Si eu am vrut sa imi iau si tot ziceam ca dupa ce nasc si daca nu am alaptat a facut sotul ureche suta era ceva in jysk cu masaj, la oferta era 700 lei. Dar acum imi dau seama ca nu stiu unde l-as mai putea pune, dormitorul nostru e foarte mic si cealalta camera e plina de prostii. Vad eu dupa ce mai creste cum organizez
Avem ?i masaj in scaun dar zisei sa pastrez pt mine asta Am cautat mult un scaun pr alaptat ?i mi s-au parut extrem de scumpe ?i am renun?at. Am luat fotoliul socrului meu pe care saracul îl folosea la masaj in fiecare seara dar a zis ca se lipse?te de el pt cât o sa fie nevoie. Daca exista posibilitatea spa?iului eu recomand un loc separat pt alaptat...eu l-am dotat cu perna de spate,de fund ?i de alaptat (cred ca mai practica pt alaptat este perna aceea lunga care se poate folosi ?i in sarcina).
https://ibb.co/6WWLhrb
|
|
|