Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Zee wrote:Va las o poza cu frezatul meu. Pe jumate capul are par lung, pe cateva parti deloc si in fata acuma ii creste https://ibb.co/wKbVHkr ce dragutel ii si eu l-am tuns pe Luca.Avea bucle mari deja.Toata lumea mi-a spus sa nu ii tund buclele dar...e mai usor si pt.el asa ca nu transpira atat de mult..si arata si ordonat asa tuns scurt |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| maria2013 wrote:Cu sistemele e o chestie de preferinte. Ce e ok pt un parinte, nu e ok pt altii si pâna nu probezi nu prea poti sa stii ce ti se potriveste. Mie, personal, Manduca deloc nu îmi place! Mi se pare rigid si masiv. In schimb, îmi place Lenny Lamb, care altora li se pare... cârpa. La Ana am avut un Wunderkid (desi exista câteva comentarii nu stiu cat de reale pe net, de la care au luat nastere alte comentarii,noua ne-a placut de minune!) si un ssc Baby de la Ia-ma cu tine. In ambele a stat foarte, foarte bine, dar sufletul meu tot tânjea si dupa Lenny. Am sansa sa iau acum, la bebe2! Abia astept!
Defapt atat Wunderkid cat si Ia-ma cu tine sunt foarte controversate si nerecomandate pe grupul de babywearing Eu am probat mai multe inclusiv Lanny Lamb, eu nu am auzit pe nimeni nemultumit de el, eram si eu setata tot pe el, ador imprimeurile lor, dar dupa ce l-am probat nu mi s-a potrivit, mi s-a parut greoi/gros nu stiu cum sa zic, la primul bebe dupa ce am probat mai multe intrun magazin dedicat am ramas cu Luna Evo, iar la al doilea bebe mi s-a pus pata pe Radira Tiny Baby si cu el am ramas. Mi-a placut enorm Radira, pe timp de vara insa nu l-am purtat sa imi dau seama daca ar fi prea gros. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Alina, dupa recomandarea ta, am ales si noi tot Radira Tiny si il adoram! Bebe e foarte linistit in sistem, iar eu nici macar nu ii simt greutatea. E super!
Inainte voiam foarte mult un Lenny Lamb si poate o sa luam pt sot daca ii place, la fel.. imi plac imprimeurile |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Sunt superbe si Lenny ! E o boala si cu sistemele astea, pacat ca acum cu covidul nu mai pot imprumuta sa testez cat mai multe |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| La noi cand au cazut crustele, a cazut si parul si imi placea ca era roscat
Eu inca folosesc marsupi, imi place tare mult, nu stiu pana la cate luni merge. In Bistrita se puteau inchiria sisteme si erau multe modele, parca si acum cu pandemia. Imi placea tare mult Manduca si mie, unul de la Ia-ma cu tine am vazut, dar nu era pe gustul meu. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici,fetele care alapta?i voi aveti probleme cu sani,aduca ma refer sa fie unul mai mare si unul mai mic.papa din amandoi dar din dreptul mai mult,asta sa fie cauza? |
|
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,fetele care alapta?i voi aveti probleme cu sani,aduca ma refer sa fie unul mai mare si unul mai mic.papa din amandoi dar din dreptul mai mult,asta sa fie cauza?
Eu nu alaptez, dar stiu ca in general din stangul mananca mai putin si acolo vine mai greu laptele, cel putin la mine asa a fost. Si sigur e normal sa fie asa, dar mai bine sa iti confirme mamicile care alapteaza. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Da, cred ca e normal, la inceput evita sanul mai mare, pt ca ii era mai greu sa se ataseze, acum il prefera pt ca e fluxul mai mare |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| alina89 wrote:Defapt atat Wunderkid cat si Ia-ma cu tine sunt foarte controversate si nerecomandate pe grupul de babywearing Eu am probat mai multe inclusiv Lanny Lamb, eu nu am auzit pe nimeni nemultumit de el, eram si eu setata tot pe el, ador imprimeurile lor, dar dupa ce l-am probat nu mi s-a potrivit, mi s-a parut greoi/gros nu stiu cum sa zic, la primul bebe dupa ce am probat mai multe intrun magazin dedicat am ramas cu Luna Evo, iar la al doilea bebe mi s-a pus pata pe Radira Tiny Baby si cu el am ramas. Mi-a placut enorm Radira, pe timp de vara insa nu l-am purtat sa imi dau seama daca ar fi prea gros. ?tiu, mai ales pe grupurile administrate de simpatizantii Cristinei Bucse de la Poarta-ma. Normal, e concurenta, au avut conflicte, au fost acuzatii de copiere a modelelor... discutie lunga.... Cât timp respecta cerintele unui ssc ergonomic, mie si Anei ne-au fost super suficiente si practice. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| freya1 wrote:Da, cred ca e normal, la inceput evita sanul mai mare, pt ca ii era mai greu sa se ataseze, acum il prefera pt ca e fluxul mai mare Da si la mine vine mai repede la dreptu decat la stângul vine si la el da mai incet |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,fetele care alapta?i voi aveti probleme cu sani,aduca ma refer sa fie unul mai mare si unul mai mic.papa din amandoi dar din dreptul mai mult,asta sa fie cauza? E normal. Sunt copii care sug doar dintr-un san, de exemplu. |
|
| Mamici, voi protejati urechile bebeilor la baie? Inca de la inceput, eu il tin si sotul ii face baie. Eu ii tin in permanenta mainile la urechi pt ca ne-a speriat cumnata-mea cu otita. Astazi m-a intrebat sotul ca oare cand vom putea sa ii facem baie normal fara sa ii mai tin intruna mainile la urechi si m-a pus in dificultate |
|
| Ellena20 wrote:Mamici, voi protejati urechile bebeilor la baie? Inca de la inceput, eu il tin si sotul ii face baie. Eu ii tin in permanenta mainile la urechi pt ca ne-a speriat cumnata-mea cu otita. Astazi m-a intrebat sotul ca oare cand vom putea sa ii facem baie normal fara sa ii mai tin intruna mainile la urechi si m-a pus in dificultate
Pfaaai, eu nu l-am tinut niciodata, adica nu m-am gandit ca ar fi o problema daca ii intra apa. Nu e valabil ca a stat 9 luni in apa?Si se face otita daca ii intra apa? Mie nu prea imi vine sa cred... |
|
| Cica apa in urechi ar favoriza aparitia otitei. Cumnata-mea la prima baie pe care i-a facut-o fetitei ei.. a facut otita si cica de acolo ar fi. De maine incercam si noi sa nu ii mai tinem mainile la urechi |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ellena, nici eu nu i-am protejat niciodata urechile si nu am avut probleme. Noi facem baie in vana, se baga sotul meu cu el, iar la sfarsit il pune sa faca pluta :) tinut de el, bineinteles. Apropo de baie, saptamana viitoare avem programare la baby spa, sper sa nu-mi urle pe acolo sa ma faca de toata minunea |
|
|