Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Ellena20 wrote:
Maria, ce fete frumoase!! coeur gata, ai fata mare deja.
Aia e cumva o Radira? Ii place fetei in sistem Cheek Kiss
Sper sa fiti linistite amandoua dupa vaccin si sa fie totul bine.hearts

Îi un Radira Magic Joylove
Îi topita dupa el,asta dupa ce termin cu setarile Lol

Azi am vazut un tatic cu o feti?a în carucior,biata feti?a avea geaca de fas pe ea ?i pantaloni lungi (peste 6l) iar Iri avea o rochi?a cu niste ?osetele, afara 26-27°C nu va zic ca se uita lumea lung la noi.

Speram sa fie totul în regula dupa vaccin, momentan doarme coeur

https://ibb.co/Gscyzv7
https://ibb.co/kmY7vCv
Ellena20
Scris: Tuesday, May 25, 2021 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
maria2013 wrote:

Vai, cate d'astea o sa mai auzi.... Când era Ana mica, o baba s-a oprit în drum ?i a început sa se închine spunând:"am trait s-o vad ?i pe-asta!"... Alta m-a anuntat ca îmi bat joc de copil... Dar au fost si multe priviri blânde, deci sunt si oameni normali.

Vai, Maria, ce oameni!
Nu inteleg de ce unii cred ca am asculta de ei si nu de instinctele noastre materne.
Da, sunt multi oameni cumsecade. Vad priviri frumoase, dar ma topesc cand vad copii si spun spre copilul meu : uite, mama, bebe! love
Realizez ca da, acum copilul meu e un bebe si o sa creasca si o sa imi arate si el alti bebelusi. Sper sa fie timpul bland cu noi.
Ellena20
Scris: Tuesday, May 25, 2021 5:59 PM
Nivel

MariaS wrote:

Îi un Radira Magic Joylove
Îi topita dupa el,asta dupa ce termin cu setarile Lol

Azi am vazut un tatic cu o feti?a în carucior,biata feti?a avea geaca de fas pe ea ?i pantaloni lungi (peste 6l) iar Iri avea o rochi?a cu niste ?osetele, afara 26-27°C nu va zic ca se uita lumea lung la noi.

Speram sa fie totul în regula dupa vaccin, momentan doarme coeur

https://ibb.co/Gscyzv7
https://ibb.co/kmY7vCv

Wooow, ce bulanasee! Cum de nu i le-ai mancat, mami, pana acum? hearts
freya1
Scris: Tuesday, May 25, 2021 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria coeur ce fete frumoase ! Si noi am fost in seara asta la vaccin, sper sa fie ok, mor de mila lui, asa a plans mititelul pale

Si mie mi-au zis 2 babe pana acum sa ii pun caciula, la 27 si 29 de grade Lol altfel da, oamenii zambesc in general si copilasii care zic: mami, bebe! sunt cei mai scumpi
Imi amintesc cum, inainte sa il am pe el, ani de zile ma uitam lung dupa mamicile cu bebelusi in sistem, eram topita dupa ei si ziceam ca abia astept sa fac si eu asta coeur
Ellena20
Scris: Tuesday, May 25, 2021 9:27 PM
Nivel

freya, Maria.. sa aveti o noapte linistita dupa vaccin Cheek Kiss
De-abia astept sa scapam si noi.
MariaS
Scris: Tuesday, May 25, 2021 9:51 PM
Nivel

Ellena le pap în fiecare zi, dar cresc la loc,ba chiar mai mari, peste noapte love

Ooo Freya, dragul de elCheek Kiss o sa fie bine vei vedea Cheek Kiss

Mul?umim frumos pentru complimente fetelorCheek Kiss si voi sunte?i minunate împreuna cu prichindeii vostrihearts
freya1
Scris: Tuesday, May 25, 2021 10:03 PM
Nivel

Multumesc, fetelor computerlove
MariaS
Scris: Wednesday, May 26, 2021 8:00 AM
Nivel

Acum un an mergeam cu inima cat un purice la primul beta,aveam emo?ii de îmi era rau de la ele, pe la ora 19-20 primisem rezultatul, efectiv m-am blocat când l-am vazut.
Au urmat 8 luni pline de mici frici, gânduri de toate felurile,dar mai ales de bucurie, bucuria de a?i vedea visul împlinit.
Nici prin gând nu îmi trecea ca la fix 8 luni de la primul beta îmi voi tine minunea în bra?e , nu ?tiu daca e pura coinciden?a sau mâna destinului.
In tot acest timp,voi, fetelor mi-a?i fost alaturi si nu pot decât sa mul?umesc!
freya1
Scris: Wednesday, May 26, 2021 8:42 AM
Nivel

Maria coeur cum sunteti ? Noi deja in parc, nu a facut febra si a dormit bine, eu mai prost ca ma trezeam cred din ora in ora sa il verific
Eu pe 1 iunie am facut primul beta coeur
MariaS
Scris: Wednesday, May 26, 2021 9:01 AM
Nivel

freya1 wrote:
Maria coeur cum sunteti ? Noi deja in parc, nu a facut febra si a dormit bine, eu mai prost ca ma trezeam cred din ora in ora sa il verific
Eu pe 1 iunie am facut primul beta coeur

Ea îi toata o veselie, eu îs smochinata, are 38,3 intrarectal, peste noapte tot cam a?a a avut.
Ellena20
Scris: Wednesday, May 26, 2021 9:25 AM
Nivel

Irina, la multe lunite! Sa cresti mare ca frumoasa esti!!! coeur coeur
Maria, cand au trecut 4 luni?

freya, wow.. ce repede va organizati dimineata. Eu de la 7 tot incerc sa il mai pacalesc sa doarma (ca mi-e somn mie), dar nu am reusit Lol
acum i-am pus toate jucariile pe langa el si sta cuminte pana se inzdraveneste si mami.

7Andreea
Scris: Wednesday, May 26, 2021 12:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Ellena20 wrote:
Maria, ce fete frumoase!! coeur gata, ai fata mare deja.
Aia e cumva o Radira? Ii place fetei in sistem Cheek Kiss
Sper sa fiti linistite amandoua dupa vaccin si sa fie totul bine.hearts

Andreea, deocamdata noi in sistem inca suntem ok, nu transpira, dar ma uit sa il imbrac cat mai subtire, chiar daca astazi m-a apostrofat o doamna ca de ce e baiatul cu maneca scurta (la 30 de grade e destul de frig, va dati seama).

Da,toata lumea stie mai bine ca mama NuStiu .
Il imbrac subtire si eu,poate e diferenta si de sistem,nu am incercat ssc,doar slinguri.
Imposibil sa merg afara fara sa primes 100 de sfaturi,cel mai frecvent asta cu caciula,mai ales ca el de mic isi plimba capul si pica caciula si daca dormea ii puneam margina de la sling peste caput.
Mi s-a spus si ca il invat in brate,ca ii stramb picioarele,ca il chinui in loc sa strang bani ptr un carut.
7Andreea
Scris: Wednesday, May 26, 2021 12:13 PM
Nivel

MariaS wrote:
Acum un an mergeam cu inima cat un purice la primul beta,aveam emo?ii de îmi era rau de la ele, pe la ora 19-20 primisem rezultatul, efectiv m-am blocat când l-am vazut.
Au urmat 8 luni pline de mici frici, gânduri de toate felurile,dar mai ales de bucurie, bucuria de a?i vedea visul împlinit.
Nici prin gând nu îmi trecea ca la fix 8 luni de la primul beta îmi voi tine minunea în bra?e , nu ?tiu daca e pura coinciden?a sau mâna destinului.
In tot acest timp,voi, fetelor mi-a?i fost alaturi si nu pot decât sa mul?umesc!

SimplyLove ce drag imi e sa citesc povestile astea. Nu imi vine sa cred uneori ce minune traiesc. Sa stii ca tare de ajutor imi e si mie sustinerea de aici,au trecut mai usor partile difficile. O multime de mamici informate,dedicate,implinite si focusate pe binele puiul.Eu mereu ii zic sotului ca tare bine ar fi fost sa fim si fizic aproape,sa ne plimbam bebeii impreuna.
Zee
Scris: Wednesday, May 26, 2021 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Cred ca a venit momentul mult asteptat... puseul de 3 luni. De ieri mananca foarte mult, in brate e tare bine, ce ma sperie ca doarme mai mult ziua, deja a dormit pana acum 3h cumulat. Vad eu ce ma asteapta la noapte...
7Andreea
Scris: Wednesday, May 26, 2021 3:23 PM
Nivel

Zee wrote:
Cred ca a venit momentul mult asteptat... puseul de 3 luni. De ieri mananca foarte mult, in brate e tare bine, ce ma sperie ca doarme mai mult ziua, deja a dormit pana acum 3h cumulat. Vad eu ce ma asteapta la noapte...

Off...da,poi fie dorm,fie se agita super mult.Multa rabdare ,e greut puseul asta,dar trece el. Va pupamGossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.