Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Monday, May 24, 2021 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Zee, si al meu a patit de 2 ori asa si la fel, m-am speriat prima oara. Oricum m-am obisnuit sa nu ii mai schimb pampersul imediat dupa trezire ca risc sa faca pipi pe mine. Lol

Noi am luat plasturi anti-tantari si i-am lipit de carucior si de patut. Am mai luat si un spray mai natural sa dsu la fel pe hainele lui si pe carucior, pe patut. Vad ca a avut efect. De 2 zile am recurs la variantele acestea de cand am vazut ca l-a ciupit un tantar, de atunci deocamdata nimic si sper sa isi faca efectul.
Ellena20
Scris: Monday, May 24, 2021 9:47 AM
Nivel

freya, voi cum mai sunteti cu somnul de noapte? Ca la noi... nici nu mai zic Lol
Zee
Scris: Monday, May 24, 2021 9:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Multumesc fetelor. Mi s-a parut mare schimbarea dintr-o data. Cu somnul ce sa va zic, profit cat pot ca vad la voi ce ma asteapta.
freya1
Scris: Monday, May 24, 2021 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena20 wrote:
freya, voi cum mai sunteti cu somnul de noapte? Ca la noi... nici nu mai zic Lol

Parca din ce in ce mai prost banghead azi-noapte s-a trezit si la o ora, plus ca intre treziri nici nu eram sigura ca doarme, ca dadea din maini si picioare ca o morisca... deci nu mai zic cat am dormit eu, la 5:30 s-a dat trezirea, evident

Am reusit sa il culc de seara pe la 20:30-21, doarme cam 3h legate si daca am noroc inca 2 reprize de 2-3h, acum noaptea asta sper sa fi fost o exceptie
Ziua tot ma capiaza cu urlatul la somn, in ultimele zile am facut febra musculara de la cat plimbat cu genuflexiuni cu el in sistem am facut ca sa il adorm
In rest daca nu e de somn e cel mai fericit sa ne plimbam, sa ii arat tot, sa se uite in oglinda...totul pana la somn
Andreeax
Scris: Monday, May 24, 2021 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Maria,ce par frumos ?i lung aveai! E foarte frumoasa tunsoarea dar eu daca nu l-am avut atât de lung decât in tinere?e ?i acum tânjesc dupa parul lung sanatos. Mie mi-a crescut destul de mult in sarcina ?i acum sper sa ?i ramân cu el Lol

Probabil vin cu acelea?i întrebari de proaspata mamica: ce ari folosit pt produc?ia de laptic in afara de bebe des la sân? De?i bebe creste frumos,in doua zile am recuperat ce am pierdut in spital (140 g),nu se satura la san ?i avem ?i completare de care sper sa scap curând,nu pt ca e greu sa pregatesc la biberoane ci pt ca as prefera,daca e posibil,sa ii dau doar san unde am vazut ca ii e mult mai bine. Dupa biberon mai ?i scoate afara in jet uneori de?i avem biberoane bune,calitative,am grija pe cât posibil sa nu ia aer ?i sa scoatem afara aerul dupa.
maria2013
Scris: Monday, May 24, 2021 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Zee wrote:
Inca o intrebareras
Mi-a zis o prietena ca sunt ceva plasturi anti-tantari si ea a lipit pe patut. Stiti ceva despre ei, oare isi fac vre-un efect? Am plase la geamuri si pana acum nu am avut probleme, dar totusi...

Sunt frumosi si, unii (italieni) miros a lamaita. Eficienta...nu stiu câta au. Ii lipeam pe carut, dar pulverizam si spray Sensiblu pe carut, deci nu stiu care tinea deoparte lighioanele. In prima vara a Anei luasem plasa pt carut, iar aia sigur era eficienta!
Ellena20
Scris: Monday, May 24, 2021 12:25 PM
Nivel

freya, al meu azi-noapte a avut primul somn lung de 4 ore si apoi treziri la 1h30-2h. Are cand nopti mai bune, cand nopti cu multe treziri. Sa fie si mai rau la regresia somnului la 4 luni??

Andreea, poti lua More Milk Plus. Pe mine m-a ajutat.
Eu am mai mancat la inceput mai mult spanac, dar nu stiu daca are vreo legatura. Asa citisem si eu ca spanacul ar ajuta productia de lapte.
Si am mai baut pana la 3 luni in fiecare zi ceaiuri de alaptare de la Fares. Si de acestea am auzit ca nu ar avea niciun efect, dar ma obisnuisem cu ele la gust si beam in loc de cafea (beam un ceai dimineata si unul seara). Pe mine macar psihic m-au ajutat astea. Plus power pumping, plus bebe des la san.
MariaS
Scris: Monday, May 24, 2021 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Eu m-am speriat azi
https://ibb.co/cbpV6Yw
A avut 3 mese de cate 8-10 min
Daca nu o ?ineam în bra?e ziceam ca are ceva, dar a?a am tinut-o cu spatele la pieptul meu ai i-am sim?it fiecare respira?ie ?i bataie de inima
Zee
Scris: Monday, May 24, 2021 2:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Plasa am la carut, e drept ca nu am folosit-o inca, am impresia ca nu ii intra suficient aer Hilar

Andreea, daca vomita lp in jet e posibil sa nu ii fie buna formula respectiva. Eu am mers pe aceeasi varianta din spital, dar stiu ca unele mamici au incercat multe tipuri pana au gasit una ok. Acum imi dau seama ca la tine e altceva si nu merita sa il mai schimbi daca o sa alaptezi exclusiv. Eu stiu numai de bere ca este buna, sper ca si aia fara alcool, asta daca nu e un mit hainoroc
Andreeax
Scris: Monday, May 24, 2021 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Mul?umesc ,Zee! ?i noi tot cu varianta din spital am mers,Nan confortis. Acum sa vedem cum ne descurcam saptamâna asta cu alaptatul ?i cât trebuie sa mai completam ca altfel încerc ?i cu alta varianta. Am lasat un mesaj ?i medicului in legatura cu vomitatul in jet uneori dupa laptele praf.
7Andreea
Scris: Monday, May 24, 2021 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Buna mamici!
Am trecut si noi de puseul de 3 luni,a fost ceva de cosmar...nu inteleg unde a intrat atata lapte,manca puiul meu mai ceva ca atunci cand era nou nascut...zi si noapte din ora in ora. Am fost cheauna,s-a suprapus si cu revenirea menstruatiei si cu o raceala pe care din fericire nu luat-o si el. M-a mai pus pe picioare somnul de dupa puseu,noaptea cate 3-4 ore ziua la fel ca inainte, o jumatate de ora la 3 ore de joaca.
Cum faceti voi cu sistemele acum ca e cald,eu l-am purtat cel mai mult in sling manduca,dar acum e mult prea cald ptr el,am si sling cu inele,dar nu reusesc sa-l montez corect.
7Andreea
Scris: Monday, May 24, 2021 6:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Andreea,bine ati venit!
Noi tot cu alaptare mixta am inceput,tot cu laptele primit la maternitate,dar m-am incapatanat sa scap de el,in mintea mea sa compensez cu asta daca tot nu s-a nascut natural. Am ascultat de sfatul neonatologului,sa scot lp treptat,cate 10ml din totalul pe zi,asta ca sa tina pasul sanii si sa reuseasca sa creasca productia. Am avut si zile cand nu am scos deloc ca mi se parea ca nu s-a saturat. Oricum ei stau la san din 100 de motive nu neaparat ca nu se satura.
Sa fii atenta sa se ataseze el cat mai corect la san,asa e mai eficient suptul si implicit stimulat sanul.
MariaS
Scris: Tuesday, May 25, 2021 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor noi azi am facut vaccinul, spre surprinderea mea a plâns ft putin ?i imediat dupa ce am luat-o in bra?e a început sa "vorbeasca". Pediatrul ne-a zis ca suntem mari ca un copil de 6l Lol
Azi nu a mai apucat sa doarma 12h ca a trebuit sa mergem la dr, dar în schimb a mâncat pe timpul somnului cam la 2h.
A?a aratam dupa vaccin
https://ibb.co/gMgSjCj
Ellena20
Scris: Tuesday, May 25, 2021 3:45 PM
Nivel

Maria, ce fete frumoase!! coeur gata, ai fata mare deja.
Aia e cumva o Radira? Ii place fetei in sistem Cheek Kiss
Sper sa fiti linistite amandoua dupa vaccin si sa fie totul bine.hearts

Andreea, deocamdata noi in sistem inca suntem ok, nu transpira, dar ma uit sa il imbrac cat mai subtire, chiar daca astazi m-a apostrofat o doamna ca de ce e baiatul cu maneca scurta (la 30 de grade e destul de frig, va dati seama).
maria2013
Scris: Tuesday, May 25, 2021 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ellena20 wrote:
Maria, ce fete frumoase!! coeur gata, ai fata mare deja.
Aia e cumva o Radira? Ii place fetei in sistem Cheek Kiss
Sper sa fiti linistite amandoua dupa vaccin si sa fie totul bine.hearts

Andreea, deocamdata noi in sistem inca suntem ok, nu transpira, dar ma uit sa il imbrac cat mai subtire, chiar daca astazi m-a apostrofat o doamna ca de ce e baiatul cu maneca scurta (la 30 de grade e destul de frig, va dati seama).

Vai, cate d'astea o sa mai auzi.... Când era Ana mica, o baba s-a oprit în drum ?i a început sa se închine spunând:"am trait s-o vad ?i pe-asta!"... Alta m-a anuntat ca îmi bat joc de copil... Dar au fost si multe priviri blânde, deci sunt si oameni normali.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.