Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| La mul?i ani de ziua numelui Elena!
Sunt constienta ca nu va mai fi totul ca înainte ?i e normal sa nu mai fie, eu îmi doresc un pic mai mult ajutor, pâna la urma 2 l-am facut, mi se pare normal ca tot 2 sa avem grija de el si sa îl createm. Eu de aia îl "oblig" sa stea mai mult cu ea, special ca sa nu ajungem in situatia in care doar mami poate, pâna la urma si mami are nevoie de 2h pt sufletul ei. Sotul lucra la masina mai mult din placere decât din necesitate, de aia vreau ?i eu un pic de timp linistit. A mica plânge cu zecile de minute doar când se apropie de punctul culminant al saltului ?i se cam apropie, in rest e zen, din cauza aia e frustrant ?tiu motivul dar nu pot face nimic.
Andreea nici pe perioada sarcinii nu a acceptat organismul vitaminele prenatale,dar iau totusi niste vitamine, nu fac minuni pe partea de par, dar la capitolul energie ma ajuta maxim.
Pt hainu?e am 2 magazine pe care le frecventez, sinsay ?i Smyk unde daca urmaresc reducerile iau hainu?e dragutele |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Va multumesc mult, fetelor!!
|
|

| https://ibb.co/svK2QYB Uita?i ce am gasit eu, la fix a picat |
|
| Maria, poate reusesti sa "negociezi"cu sotul sa mergi si tu la o sesiune de shopping ca a Andreei. |
|

| Ellena20 wrote:Maria, poate reusesti sa "negociezi"cu sotul sa mergi si tu la o sesiune de shopping ca a Andreei.
Eu am depa?it etapa negocierii, eu ii las lapte muls ?i am plecat înainte de a se trezi ei |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| MariaS wrote:Eu am depa?it etapa negocierii, eu ii las lapte muls ?i am plecat înainte de a se trezi ei
Hahaha esti tare Maria!
|
|
| Numai al meu nu accepta biberonul |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Ellena20 wrote:Numai al meu nu accepta biberonul Nici al meu nu cred ca il mai accepta, nu am mai incercat de mult si atunci deja nu prea voia |
|

| Dar voi crede?i ca a mea accepta biberonul?! Dar daca mami nu îi,îi bun ?i ala |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Ellena20 wrote:Numai al meu nu accepta biberonul Asa credeam si eu pana am fost la tuns si era agitat si nu a mancat si i-am lasat mamei biberon, a zis a fost f bun si ca putin am lasat (stiam ca nu il ia si am zis sa nu mulg f mult degeaba) si fara mine si foamea l-au motivat. Am mai luat o sticla sa ii vina mult ca la mine curg mult sanii. Si mi-am facut programare la unghii l-am intrevat pe sot ce zile si ore prefera |
|
| Elena La Multi Ani! Multa sanatate si ingerasul mereu alaturi de tine si familiw ta! |
|
| Multumesc, Vicky! |
|

| Fetelor azi a facut schimbarea https://ibb.co/DwdQgLX |
|
| Suoer Maria. Si eu cam la fel m-am tuns, stilul mamicilor |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna dimineata,am si eu o intrebare.cum fac bebei diaree?beb face moale de cateva zile odata pe zi el este vioi nu are febra nimic,ori imi fac eu griji degeaba. Cand se incepe difersificatea,cum se procedeaza cu ce se incepe?ieri am dacut 5 lunite si mai este putin si începem sa papam si nu stiu cum sa incep cu ce si cum sa organizez mesele |
|
|
|