Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Thursday, May 20, 2021 2:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Si al meu se agita f tare noaptea si da din manute, nu va zic cum dorm, ca mai mult stau cu mana pe el, dar uneori tot se trezeste
Ziua din fericire reuseste sa doarma bine, 4-5 somnuri intre 45 min si 1h30, dar trebuie sa fiu pe faza cand da sa se trezeasca, daca e in sistem ma ridic si il plimb (mai nou cum stau si eu jos incepe sa maraie), daca e in pat il pun repede la san si uneori am noroc si readoarme
Eu zic sa nu ii lungesti perioada de veghe, la al meu vad ca din ce e mai obosit, din aia doarme mai prost, cumva trebuie sa fie odihnit ca sa adoarma mai usor Lol
Vickyb
Scris: Thursday, May 20, 2021 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
freya1 wrote:
Si al meu se agita f tare noaptea si da din manute, nu va zic cum dorm, ca mai mult stau cu mana pe el, dar uneori tot se trezeste
Ziua din fericire reuseste sa doarma bine, 4-5 somnuri intre 45 min si 1h30, dar trebuie sa fiu pe faza cand da sa se trezeasca, daca e in sistem ma ridic si il plimb (mai nou cum stau si eu jos incepe sa maraie), daca e in pat il pun repede la san si uneori am noroc si readoarme
Eu zic sa nu ii lungesti perioada de veghe, la al meu vad ca din ce e mai obosit, din aia doarme mai prost, cumva trebuie sa fie odihnit ca sa adoarma mai usor Lol

Oricum daca ii. E somn ini adoarme in brate, ca atunci e mai marait si doar brate vrea.
Si eu azi l-am readormit si a fost ok.
Vickyb
Scris: Thursday, May 20, 2021 6:10 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Heei,mamici! Nu îmi vine sa cred ca anul trecut in mai scriam prima data la aspirici ?i uite unde sunt acum coeur

Am ajuns acasa de luni,bebe super cuminte,dormim in patu? (momentan) ,ne acomodam super bine,azi am avut ?i prima vizita a medicului de familie pt a fi luat in evidenta. De?i am avut laptic din prima zi de via?a ?i am reu?it sa papam de la sân,sfârcurile mele au cam avut de suferit pt ca nu prea am "forma" ?i "marime",n-as sti cum sa explic altfel...lui bebe ii scapa mereu din guri?a sfârcul ?i a?a ajunge sa se "molfaie " la el ?i mi-a dat ?i sângele pe alocuri. Încerc sa scot cu pompa ?i sa ii dau la biberon pana îmi mai revin dar nu reu?esc sa scot cât trebuie ?i in felul asta am adaugat ?i completare. O sa mergem la un consultant in alaptare dar pana atunci ?tie cineva o crema magica care sa ajute la vindecare? Am încercat o crema cu lanolina ?i ni?te comprese cu gel care nu au avut rezultate. Ce a?i folosit daca a?i fost in situa?ia aceasta?

Felicitari Andreea! Crestere usoara si nopti linistite!
Andreeax
Scris: Thursday, May 20, 2021 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Mul?umesc mult,fetelor! Freya,bun pontul cu pompatul un minut înainte. Azi parca sunt mai bine,am insistat cu lanolina ?i am reu?it sa papam de la sân . Am reu?it sa îl las 3 ore cu so?ul ?i sa fac o tura de shopping pt ca avem cumva nevoie sa fac ceva pt mine având in vedere ca am fost mai mult in repaos...ciudat sentiment sa î?i la?i copilul a?a micu? cu so?ul ?i sa pleci. M-am bucurat ?i nu prea de timpul liber ,m-am sim?it pu?in vinovata pt mica escapada ?i mi-am stresat so?ul cu mesaje "ce face?i?" ,"sunte?i bine?" Blushing
freya1
Scris: Thursday, May 20, 2021 8:41 PM
Nivel

Wow, esti curajoasa, Andreea, noi inca mergem toti 3 peste tot, cu catel si purcel Lol dar acum daca ramane tati cu el in masina sa ma astepte trebuie sa dea ture, ca e foarte nemultumit cand se opreste masina ras
Ellena20
Scris: Thursday, May 20, 2021 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Oho, Andreea, ce relaxare pentru minte si suflet!
Eu nu am putut si nu pot inca sa plec atat de langa el. Nu mananca din biberon deloc, iar la inceput manca si la 1h30.

freya, ce va invidiez pt somnurile de peste zi Lol
Eu azi a trebuit sa intru intr-o sedinta (nu am avut incotro) si a durat o ora. Nu va zic ca il auzeam intruna plangand, sotul nu il putea linisti deloc. Ii era somn, iar sotul nu si-a dat seama. Cum m-am dus si l-am luat in brate, a lasat capul pe umarul meu, iar intr-un minut si adormise. Am realizat cat de atasat este el de mine.

Vicky, si al meu are 7.2 kg. Ma rupe de spate si in tot timpul somnului de peste zi, trebuie sa stau cu el in brate si in picioare. Parca stie cand ma asez jos ca imediat da sa se trezeasca Lol
Vickyb
Scris: Friday, May 21, 2021 5:28 AM
Nivel

freya1 wrote:
Wow, esti curajoasa, Andreea, noi inca mergem toti 3 peste tot, cu catel si purcel Lol dar acum daca ramane tati cu el in masina sa ma astepte trebuie sa dea ture, ca e foarte nemultumit cand se opreste masina ras

La noi dupa 10 minute pe masina incepe scandal ca e in scoica/scaunul lui ... functioneaza un pic daca ii arat cheile si poate sa se vada in oglinda si apoi teroare. Iar daca ne oprim, la semafoare ssu intersectii, iar e motiv de plans. Desi la inceput ieseam in weekend sa dam ture de obisnuinta si o perioada a fost mai ok. Acum. Si cand sa adoarma zici ca nu poate dac nu il iau in brate.
Voi cum stati la capitoul asta, ceva ponturi?
Roser
Scris: Friday, May 21, 2021 6:09 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ohh Andreea ce noroc pe capul tau, 3 ore de shopping :).
Noi am fost ieri iarasi la spa si am zis sa profitam ca e obosit, va dormi in carucior si putem sa mergem pana la mall sa ii cumpar niste haine de vara ca nu are deloc.
Da ce sa vedeti, mai tare s-a activat. Cu chiu cu vai (si cu titi) a adormit 20 de minute, sotul l-a plimbat, eu am intrat in primul magazin ce mi-a iesit in cale, am luat in fuga o gramada de haine, ma uitam sa fie de vara, ca marimile doar acasa le-am verificat.Lol
Apropo, nu stiu daca in Romania este Primark (in asta am apucat sa intru), au niste preturi super la hainele de copii si sunt chiar frumoase. De ex un set de body-uri de 7 bucati de bumbac oeko tex au costat doar 10 euro. Cu 150 de euro i-am luat haine de imi ajung toata vara. Sotul zice ca am luat prea multe ca nu apucam sa i le dam pe toate. Va dati seama ce spor am avut in 20 de minute :))
Am ajuns acasa plangand in hohote ca nu ne place pe masina nicicum dar macar avem hainute.

La 5 dimineata avem chef de joaca...

Roser attached the following image(s):
img_20210520_20590952_copy_810x1440.jpgimg_20210520_20593851_copy_810x1440.jpg

MariaS
Scris: Friday, May 21, 2021 6:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Orice as face eu ca sa o înva? sa doarma la ora 9 îi in zadar, func?ioneaza 1-2 zile ?i pe urma haos din nou banghead
Mai nou o zi normala (24h) 2h trebuie sa fie ocupate de planete ca din gura de sarpe nervi
Îs cu nervii la pamânt,sotul îi vizitator, sta maxim 1h cu ea pâna fac ce a de mâncare, pe urma se duce in garaj si vine seara dupa ce o adorm sau pe când ar trebui sa doarma deja toanerele
I-am tot zis ca îs epuizata si ca nu mai pot, si îmi zice "da stiu,te în?eleg, dar trebuie sa termin masina" nervi a terminat masina ieri, îs curioasa daca o sa am un weekend un pic mai linistit sau tot casa de nebuni o sa fie.
Ma darâma psihic faptul ca plânge a mica în ultimul hal fara sa o pot opri in vreun fel cry pe lânga toate astea se mai adauga si faptul ca trebuie sa alerg ca sa fac treburile prin casa,iar cirea?a de pe tort îi caderea exagerata a parului pe care trebuie sa îl tund maine pale plans

Vicky poate nu sta confortabil in scoica si de acolo protestele, ca ?i a mea protesteaza daca nu sta bine si trebuie sa trag pe dreapta sa o repozitionez 1-3cm iar pe urma sta.
Cu culcatul eu am tot culcat-o in diverse locuri ca sa nu ajung in situatia in care sa nu o pot culca decât într-un anumit fel, evident ca mârâiala si ceva proteste tot au fost.
Problema la noi însa e pozitia de mâncat, nu manânca decât în 2 pozitii, culcata pe pat sau pe perna de alaptat, in orice alta pozitie as vrea sa o alaptez tipa si se arcuieste de te miri ce îi facnervi

Sa îmi scuza?i romanul dar simteam nevoia sa îmi descarc sufletul cry
Mihaelaalin
Scris: Friday, May 21, 2021 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna, si denis inainte il lua Somnu imediat dupa baie adica la 7 jumAte 8 baita si la 9 fara ceva 9 si era somnoros sau chear dormea acum se culca la 10 11 si o tine tot intrun ras pana ne bagam
Ellena20
Scris: Friday, May 21, 2021 8:20 AM
Nivel

Mai, Hugo, mai.. tu comunici telepatic cu Cezar al meu? Tot la 5 s-a trezit si el si tot cu chef de vorba si distractie. Nu am putut sa nu il bag in seama asa ca m-am abatut de la regula si am vorbit amandoi. Asa radea si gangurea intruna! coeur Pana la urma, la 05:30 ne-am asezat amandoi pe pat, si l-am alaptat asa pana a adormit. Si am mai dormit amandoi pana acum la 8.
Din cate stiu eu, nu avem Primark in Romania. Stiu ca sunt super hainutele. Eu i-am mai comandat de la niste fete din UK hainute de la Primark, dar iti dai seama ca acum cu Brexit-ul e si transportul mai scump. Nu cred ca mai renteaza.
Roser, o femeie reuseste in orice timp sa cheltuiasca niste bani. Lol
PS: poate te ajuta un sistem? Al meu mereu adoarme afara in sistem. Nici nu protesteaza.

Si noua ne place in masina: doar aa ignoram orice semafor si sa nu oprim la nici o trecere de pietoni. Lol
Si cand adoarme in masina, cand simte ca s-a oprit masina, gata si somnul.

Maria, si la noi tot cam 1h sta sotul cu el si uneori ma enervez din cauza asta, insa bebe vrea doar cu mine si am inteles situatia. Uneori si in ora aia, profit si stam toti trei si nu mai fac nimic altceva.
La fel de nemultumita de situatie eram si eu, ca nu pot sa fac curat ca inainte, ca nu pot sa fac mancare ca inainte, dar apoi am realizat ca eu nu mai am o viata ca inainte si nici nu o mai vreau! Am langa mine tot ce imi trebuie. Asa ca ma adaptez in continuare la noua viata. Nu am timp sa gatesc? Ok, hai sa comandam ceva.
Da, intr-adevar. Sunt rupta de oboseala si epuizare, dar pr faptul ca stau pana la 2 treaza. Intruna fac facturi si lucrez pt firma sotului.
La procesul de adormire, doar eu am participat mereu si cum am povestit, ieri am vazut ca nu accepta sa doarma cu sotul. S-a obisnuit cu mine.
E greu cu plansul asta pentru ca e normal sa ne afecteze atat. Sper sa ii treaca micutei tale si sa va formati o rutina frumoasa, cu zambete!
Poate reuseste sotul sa te mai ajute, dar eu cred ca uneori ei se simt neputinciosi in situatiile in care nu pot consola bebelusii si este ceva nou si pentru ei. Si na, apeleaza la mama din nou, si din nou, si din nou!
Zee
Scris: Friday, May 21, 2021 8:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Elena, la multi ani! Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Friday, May 21, 2021 8:59 AM
Nivel

Ah, multumesc, Zee!Cheek Kiss Mi-a promis sotul cadoul 2 ore de somn Lol
Andreeax
Scris: Friday, May 21, 2021 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Elena,la mul?i ani?ori!!!!!

Maria,nu am citit constant la mamici,in legatura cu parul,mie mi-a recomandat medicul sa iau in continuare femibion2 ?i pe perioada alaptarii. Nu ?tiu daca scapi de toate neplacerile dar poate contribuie la o îmbunata?ire a situa?iei. Asta in caz ca nu iei deja ceva.

Roser,din pacate noi nu avem Primark,mie mi le ia maica-mea ?i le trimite in cantita?i mai mari pt ca ?i pre?ul transportului a crescut. Gase?ti chestii faine pe acolo,maica-mea pleaca la cumparaturi cu apel video acolo Lol

freya1
Scris: Friday, May 21, 2021 9:52 AM
Nivel

La multi ani, Ellena Cheek Kiss
Maria Cheek Kiss te inteleg cu plansul, si pe mine ma oboseste rau, dupa fiecare repriza din asta de adormit cu urlete sunt transpirata si epuizata ca dupa un maraton, uneori plang si eu, ca mi se rupe inima cand il aud asa
Hugo, esti o scumpete Cheek Kiss am si eu un mic matinal care la ora 5 e numai zambet
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.