Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Zee wrote:

Imi place asa mult de tine, tot timpul mi se pare ca esti mega optimista si pozitiva. Felicitari pentru fetita, o sa aiba tati ce sa pazeasca Lol

Pai, daca suntem pozitivi (în gândire, ca, mai nou, suna aiurea sa zici ca esti pozitiv) poate trecem mai usor peste provocari, nu? Am si eu momentele mele, dar îmi spun mereu ca trec toate si ca sunt doar perioade. Ma ajuta mereu sa îmi amintesc cum gândeam in sarcina: daca vad copilul nascut cu bine, tot ce va urma nu mi se va mai parea greu. Si zau ca mai greu ca sarcina nu mi s-a parut nimic din ce a urmat nasterii! Mi-am impus sa îmi aduc aminte ca toate trec, iar copilul creste!
MariaS
Scris: Thursday, July 1, 2021 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor voua ce v-au zis pediatrii legat de vaccine , cât ar fi urmatorul? Eu când am întrebat a zis ca la 11 luni îl avem pe urmatorul.
Zee
Scris: Thursday, July 1, 2021 9:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Maria, la fel. Avem un pic de respiro,daca ne lasa dintisoriiHilar

Fetelor, azi dimineata cand am iesit la plimbare era un tip cu o motocicleta si a oprit la cativa metri de noi si mi-a facut semn sa trec. Mi-a zis ca a oprit motorul ca s-a gandit ca daca doarme piticul sa nu il trezeasca. Mi s-a parut asa draguuut, nu am mai prins demult gesturi de astea.
AstaMica
Scris: Thursday, July 1, 2021 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Mamici, primii dintisori ne-au dat la 5 luni jumatate (incisivii centrali de jos). Apoi dupa o luna am vazut ca il incearca si sus, dar nici pana acum nu au iesit, ceea ce inseamna ca a trecut deja o luna jumate. Si am impresia ca pe langa incisivii centrali de sus, ii dau si cei laterali tot de sus. Se chinuie destul de tare mititelul si cand il apuca durerile, nu stiu ce sa-i mai fac. Oare o mai dura mult pana ies? Ma doare sa il vad asa. Cray

https://ibb.co/Qcc5BqF
https://ibb.co/ggxtpT6
https://ibb.co/x6g6v60
Vickyb
Scris: Thursday, July 1, 2021 9:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Vai cand am de citit doua pagini zici ca am lipsit mult Lol

Zee felicitari penteu botez ati fost f frumosi toti. Si ai un zambet si tu foarte frumos.

Roser, da perioada asta a fost la toate cu nostalgie si bucurieHilar

Maria felicitari pentru fetitia si sarcina usoara in continuare si sa continui cu aceat spirit.

Tre sa incerc si eu cu servetele sincer inca nu i-am dat Lol

Da vaccin la 11 luni, si eu in prima faza credeam ca pe la 6.
A ramas uimita o vecina cand i-am zis ca 2 deodata a avut, ea are baiatul mic de 4 ani si cateva luni si a zis ca niciodata nu i s-au facut 2. Si apoi am cautat ca se schimbase schema intre timp. Mi s-o rupt sufletul cum plangea.
Zee
Scris: Thursday, July 1, 2021 9:52 AM
Nivel

Vicky, adevarat ca am fost cam active, asta inseamna ca sunt mai cuminti copiii nostri decat pretindem Lol

AstaMica, saracutul, poate nu mai e asa mult.

Ati vazut ceva schimbari dupa regresia somnului? Eu inca nu stiu daca am scapat asa usor in 3 zile sau mai urmeaza. Ziua adoarme un somn doar plimbat o ora, tind sa cred ca e asocierea de care zicea Freya, in schimb doarme foarte adanc ziua, ieri bateam snitele in bucatarie cu usa deschisa, in alte zile se trezea cand ma ridicam din pat. Noaptea adoarme mai greu, dar adoarme in patut si vad ca acum doarme de la 22-8, dar are mai multe somnuri ziua. Tare as vrea sa stiu ca am scapat asa usor Lol
Roser
Scris: Thursday, July 1, 2021 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Azi al meu a adormit singur pt prima oara newclap
Pe la 8 i-am dat titi, a inceput sa caste, s-a jucat putin cu o muselina, apoi s-a intors pe burta si am vazut ca tot incerca sa inchida ochii. L-am lasat in pace m-am facut ca dorm fara sa il ating si a adormit singur. Doarme de atunci dar ma tot uit la el ca e o noutate pt el sa doarma pe burta si nu vreau sa il las nesupravegheat.
freya1
Scris: Thursday, July 1, 2021 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
MariaS wrote:
Fetelor voua ce v-au zis pediatrii legat de vaccine , cât ar fi urmatorul? Eu când am întrebat a zis ca la 11 luni îl avem pe urmatorul.

Da, la 11 luni rapel la cele facute la 2 si 4 luni, la 1 an ROR (mie de ala mi-e fff frica)
Optional i-as face Varilrix (daca nu, il fac numai eu, ca nu am anticorpi la varicela), dar asta probabil inainte de a merge la gradinita si poate si cel pt meningita, trebuie sa ma interesez
Zee
Scris: Thursday, July 1, 2021 10:58 AM
Nivel

Roser wrote:
Azi al meu a adormit singur pt prima oara newclap
Pe la 8 i-am dat titi, a inceput sa caste, s-a jucat putin cu o muselina, apoi s-a intors pe burta si am vazut ca tot incerca sa inchida ochii. L-am lasat in pace m-am facut ca dorm fara sa il ating si a adormit singur. Doarme de atunci dar ma tot uit la el ca e o noutate pt el sa doarma pe burta si nu vreau sa il las nesupravegheat.

Oohoo, asa da. Eu inca nu reusesc sa il invat pe al meu sa doarma pe burtica. Se intoarce noaptea si se trezeste instant si rade.
Ellena20
Scris: Thursday, July 1, 2021 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Si al meu a inceput sa doarma pe burtica, dar de adormit singur.. nici gand!
Azi-noapte a dormit pe burta pana la 5 dimineata. Eu am dormit mai putin, ma tot uitam la el. Isi schimba pozitia capului, mai ramane si cu capul in saltea dar nu am intervenit imediat, il lasam cateva secunde sa vad cum reactioneaza si am vazut ca apoi scotea nasucul din saltea.
Doarme foarte bine asa. E tare amuzant cand uneori isi ridica funduletul in sus Lol
Zee
Scris: Thursday, July 1, 2021 11:49 AM
Nivel

Aveti careva carusel la patut? Am luat doua de la Vtech, unul cu ceva baloane, unul cu pasarele, am dat vreo 500 pe amandoua si clar nu mai merg, unul a mers o luna, celalalt 2 saptamani pale.
Am nevoie de unul trainic care sa aiba niste jucarii care se rotesc si sa cante, ca al meu numai cu ala adoarme.
Ellena20
Scris: Thursday, July 1, 2021 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Eu nu am avut deloc carusel. Ma gandesc daca ar mai merita investitia acum ca poate ar invata si al meu sa adoarma singurel Lol
Zee
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:07 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Eu nu am avut deloc carusel. Ma gandesc daca ar mai merita investitia acum ca poate ar invata si al meu sa adoarma singurel Lol

Pe mine m-au ajutat enorm,incepeau sa cante cand plangea Ianis si el adoarme seara uitandu-se la luminitele alea. Ideea e ca is o groaza de bani si aparent nu functioneaza mult
Zee
Scris: Thursday, July 1, 2021 12:53 PM
Nivel

Andreeax
Scris: Thursday, July 1, 2021 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Zee,eu ma folosesc constant de carusel,la început cânta toata noaptea ?i jumatate de zi,acum doar când îl pun in parut semiadormit ca sa adoarma bine...a?a adoarme el. Are muzica clasica,cântece de leagan ?i povestioare,singurele care au tot murit au fost bateriile Lol Daca n-ai gasit ceva care sa î?i placa pot întreba na?ii lui bebe ce firma e pt ca de la ei îl avem iar eu nu mai am cutia sa-?i spun din pacate.

L.E : Este luat din jumbo.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.