Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Wednesday, June 30, 2021 5:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Pe mine azi m-a apucat nostalgia. Exact acum un an pe vremea asta mi-a fost dat sa vad primul test pozitiv din viata mea, probabil si ultimul (nu ca nu as mai vrea, dar din pacate, nu cred ca se mai poate).
Sunt atat de recunoscatoare ca mi-a dat Dumnezeu privilegiul sa fiu mama bebelusului astuia minunat, pe zi ce trece il iubesc tot mai mult (cu tot cu crizele lui).hearts

Andreea felicitari! Primele doua-trei zile sunt mai grele fara biberon, apoi totul va intra in normalitate. Sa nu cedezi. Chestia cu plecatul 2-3 ore si pt mine e o problema ca nu pot sa scot la pompa, asa ca il duc peste tot cu mine (cel putin pana la 6 luni cand vom incepe diversificarea).

Zee, sunteti superbi!!

Maria, ce galuscuta mare si grasuta ai tu acololove
Ellena20
Scris: Wednesday, June 30, 2021 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ce printesa ai tu, Maria! coeur
Si noi aici cu servetelele Lol
Andreeax
Scris: Wednesday, June 30, 2021 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Maria2013,multumesc mult pt feedback. Posibil sa îmi placa ideea in sine mai mult ,hormonii jucându-mi feste. Na,mai ai nevoie uneori sa te traga cineva de mâneca...dar tot e frumos foc Lol

Andreeax
Scris: Wednesday, June 30, 2021 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
MariaS,o sa ma apuc sa strâng ?i eu cutiile alea ?i nu le mai arunc,posibil sa ma ajute mai târziu din ce vad eu. ?i mul?umesc pt recenzia despre caruciorul tau.

Multmesc mult fetelor. De data asta m-am pregatit psihic cu renun?area la biberonul de seara.
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andreeax wrote:
Maria2013,multumesc mult pt feedback. Posibil sa îmi placa ideea in sine mai mult ,hormonii jucându-mi feste. Na,mai ai nevoie uneori sa te traga cineva de mâneca...dar tot e frumos foc Lol

Te inteleg perfect! In urma cu cativa ani (eram aspiranta la titlul de mama pe vremea aia), un coleg de generala avea carut din asta pt cele doua fete ale lui. El mi-a deschis ochii si mi-a zis ca nu e chiar ceea ce se astepta sa fie.
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 7:54 PM
Nivel

Zee wrote:

Maria,cum esti cu sarcina? Te descurci pe caldurile astea? Si mai energie? Eu imi amintesc ca eram sleita cateodata de toate energiile, mai eram si acasa, nu stiu cum as face fata insarcinata si cu inca un copilras

Sincer? Sotul e plecat, sunt singura cu Ana, deci nu prea am timp sa ma plâng Lol Lol
Glumesc ..fac haz de necaz... E greu, dar nu e o noutate asta, ma asteptam sa fie asa. Iau totul asa cum vine si aia e! Am avut morfologia si vom avea înca o fata! Suntem mega incantati!
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 7:55 PM
Nivel

Caldurii facem fata cu aerul conditionat, altfel ar fi jale! Iesim mai rar când suntem acasa, sau profitam si stam toata ziua la bunici la curte. E nasol, dar macar ma bucur ca nu am prins caldurile mari cu burta de trimestru 3.
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 7:59 PM
Nivel

MariaS, simpatica foc fetita! Tin minte ca Ana, la vârsta aia, era mega incantata de o punguta alba si fosnitoare. Ce jocuri si jucarii? Improvizam!
MariaS
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
I-am pus 2 pachete de ?erve?ele umede sub ea in speranta ca nu se vad Lol si sa zic ca sta singura în 4 labe hohot

Multumesc pentru complimente fetelor computerlove
Zee
Scris: Wednesday, June 30, 2021 9:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
maria2013 wrote:

Sincer? Sotul e plecat, sunt singura cu Ana, deci nu prea am timp sa ma plâng Lol Lol
Glumesc ..fac haz de necaz... E greu, dar nu e o noutate asta, ma asteptam sa fie asa. Iau totul asa cum vine si aia e! Am avut morfologia si vom avea înca o fata! Suntem mega incantati!

Imi place asa mult de tine, tot timpul mi se pare ca esti mega optimista si pozitiva. Felicitari pentru fetita, o sa aiba tati ce sa pazeasca Lol
Droxana
Scris: Wednesday, June 30, 2021 9:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
?i pe micu?a mea cred ca încep sa o deranjeze din?ii de vreo 2 zile.. manânca pu?in ziua ?i parca are mai multe Bale ca de-obicei e f maraita ?i azi-noapte de la ora 2 s a trezit in fiecare ora pana dimineataBoredom sper sa i iasa macar sa nu sufere prea mult . ?i a facut un program cât de cât in sensul ca între 19 ?i 20 intra in somnul de noapte ,se mai trezeste pe la 23 sa mai manânce odata apoi iar se culca pana pe la 3,4..cred ca adoarme si a?a repede pt ca in timpul zilei are vreo 2,3 somnuri de 30 de min fix..e bine într-un fel dar într-un fel nu prea îmi place ca nu mai putem face nimic ,sa ie?im sau ceva ca ii respect ora de somn ..cu jucariile ?i noi avem camera plina deja dar merg a?a pt 10-15 min MAX in rest,tot la mine in bra?e e mai bine :)) eu i am luat o salteluta (ii tot facea reclama pe fb) care o umpli cu apa ?i are chestii colorate prin ea dar nu o atrage deloc,mârâie la ea Lol cred ca mai bine nu mai cheltui banii ?i ?in cutiile de ?erve?ele ?i tavile de prajituri Lol hohot
MariaS
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Te în?eleg perfect Roxana, nici eu nu apuc sa fac plimbari cu ea tot din cauza asta.

Vazusem zilele trecute pe Instagram un clip cu un bebe ce era mai interesata de lucrurile casnice decât de jucari, din ce am discutat si cu alte mamici cam la to?i se aplica regula obiectelor casnice.

Oficial urasc dintisorii, nu ma mai pot în?elege cu mandra mea aproape deloc, nici în brate nu îi mai convine chiar ?i în sistem face nazuribanghead banghead
freya1
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Of, fetelor, si voi cu dintisorii ? Dar cand or iesi ? Medicul mi-a zis ca poate dura 1-2 luni de cand incep simptomele astea pana ies de-a binelea uff
Nicole2018
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
maria2013 wrote:

Maria, eu nu am avut ocazia sa te felicit pentru sarcina. Ma bucur mult pentru voi!
Felicitari pt fetita! Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt foarte incantata ca si cea mica e tot fetita ras
Sarcina usoara in continuare si sa fie bebelina sanatoasa! computerlove
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:34 PM
Nivel

Nicole2018 wrote:

Maria, eu nu am avut ocazia sa te felicit pentru sarcina. Ma bucur mult pentru voi!
Felicitari pt fetita! Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt foarte incantata ca si cea mica e tot fetita ras
Sarcina usoara in continuare si sa fie bebelina sanatoasa! computerlove

Saru'mana, Nicole! Sunt de-a dreptul fermecata! Fata îmi doream. La una din ecografii, parea baiat. Totusi, sufletul meu de mama simtea ca e fata! Desigur, îl adoram si baiat, dar asa mi se pare mai mult ca perfect! Si, desi stiu ca va fi fff greu, sunt convinsa ca va fi minunat ca au vârste apropiate! Pâna la urma, copiii nu au fost niciodata usor de crescut, nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.