|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Pe mine azi m-a apucat nostalgia. Exact acum un an pe vremea asta mi-a fost dat sa vad primul test pozitiv din viata mea, probabil si ultimul (nu ca nu as mai vrea, dar din pacate, nu cred ca se mai poate). Sunt atat de recunoscatoare ca mi-a dat Dumnezeu privilegiul sa fiu mama bebelusului astuia minunat, pe zi ce trece il iubesc tot mai mult (cu tot cu crizele lui).
Andreea felicitari! Primele doua-trei zile sunt mai grele fara biberon, apoi totul va intra in normalitate. Sa nu cedezi. Chestia cu plecatul 2-3 ore si pt mine e o problema ca nu pot sa scot la pompa, asa ca il duc peste tot cu mine (cel putin pana la 6 luni cand vom incepe diversificarea).
Zee, sunteti superbi!!
Maria, ce galuscuta mare si grasuta ai tu acolo |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ce printesa ai tu, Maria! Si noi aici cu servetelele |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Maria2013,multumesc mult pt feedback. Posibil sa îmi placa ideea in sine mai mult ,hormonii jucându-mi feste. Na,mai ai nevoie uneori sa te traga cineva de mâneca...dar tot e frumos foc
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| MariaS,o sa ma apuc sa strâng ?i eu cutiile alea ?i nu le mai arunc,posibil sa ma ajute mai târziu din ce vad eu. ?i mul?umesc pt recenzia despre caruciorul tau.
Multmesc mult fetelor. De data asta m-am pregatit psihic cu renun?area la biberonul de seara. |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andreeax wrote:Maria2013,multumesc mult pt feedback. Posibil sa îmi placa ideea in sine mai mult ,hormonii jucându-mi feste. Na,mai ai nevoie uneori sa te traga cineva de mâneca...dar tot e frumos foc
Te inteleg perfect! In urma cu cativa ani (eram aspiranta la titlul de mama pe vremea aia), un coleg de generala avea carut din asta pt cele doua fete ale lui. El mi-a deschis ochii si mi-a zis ca nu e chiar ceea ce se astepta sa fie. |
| Zee wrote:Maria,cum esti cu sarcina? Te descurci pe caldurile astea? Si mai energie? Eu imi amintesc ca eram sleita cateodata de toate energiile, mai eram si acasa, nu stiu cum as face fata insarcinata si cu inca un copil Sincer? Sotul e plecat, sunt singura cu Ana, deci nu prea am timp sa ma plâng Glumesc ..fac haz de necaz... E greu, dar nu e o noutate asta, ma asteptam sa fie asa. Iau totul asa cum vine si aia e! Am avut morfologia si vom avea înca o fata! Suntem mega incantati! |
| Caldurii facem fata cu aerul conditionat, altfel ar fi jale! Iesim mai rar când suntem acasa, sau profitam si stam toata ziua la bunici la curte. E nasol, dar macar ma bucur ca nu am prins caldurile mari cu burta de trimestru 3. |
| MariaS, simpatica foc fetita! Tin minte ca Ana, la vârsta aia, era mega incantata de o punguta alba si fosnitoare. Ce jocuri si jucarii? Improvizam! |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| I-am pus 2 pachete de ?erve?ele umede sub ea in speranta ca nu se vad si sa zic ca sta singura în 4 labe
Multumesc pentru complimente fetelor |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| maria2013 wrote:Sincer? Sotul e plecat, sunt singura cu Ana, deci nu prea am timp sa ma plâng Glumesc ..fac haz de necaz... E greu, dar nu e o noutate asta, ma asteptam sa fie asa. Iau totul asa cum vine si aia e! Am avut morfologia si vom avea înca o fata! Suntem mega incantati!
Imi place asa mult de tine, tot timpul mi se pare ca esti mega optimista si pozitiva. Felicitari pentru fetita, o sa aiba tati ce sa pazeasca |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| ?i pe micu?a mea cred ca încep sa o deranjeze din?ii de vreo 2 zile.. manânca pu?in ziua ?i parca are mai multe Bale ca de-obicei e f maraita ?i azi-noapte de la ora 2 s a trezit in fiecare ora pana dimineata sper sa i iasa macar sa nu sufere prea mult . ?i a facut un program cât de cât in sensul ca între 19 ?i 20 intra in somnul de noapte ,se mai trezeste pe la 23 sa mai manânce odata apoi iar se culca pana pe la 3,4..cred ca adoarme si a?a repede pt ca in timpul zilei are vreo 2,3 somnuri de 30 de min fix..e bine într-un fel dar într-un fel nu prea îmi place ca nu mai putem face nimic ,sa ie?im sau ceva ca ii respect ora de somn ..cu jucariile ?i noi avem camera plina deja dar merg a?a pt 10-15 min MAX in rest,tot la mine in bra?e e mai bine :)) eu i am luat o salteluta (ii tot facea reclama pe fb) care o umpli cu apa ?i are chestii colorate prin ea dar nu o atrage deloc,mârâie la ea cred ca mai bine nu mai cheltui banii ?i ?in cutiile de ?erve?ele ?i tavile de prajituri |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Te în?eleg perfect Roxana, nici eu nu apuc sa fac plimbari cu ea tot din cauza asta.
Vazusem zilele trecute pe Instagram un clip cu un bebe ce era mai interesata de lucrurile casnice decât de jucari, din ce am discutat si cu alte mamici cam la to?i se aplica regula obiectelor casnice.
Oficial urasc dintisorii, nu ma mai pot în?elege cu mandra mea aproape deloc, nici în brate nu îi mai convine chiar ?i în sistem face nazuri |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Of, fetelor, si voi cu dintisorii ? Dar cand or iesi ? Medicul mi-a zis ca poate dura 1-2 luni de cand incep simptomele astea pana ies de-a binelea |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| maria2013 wrote:Sincer? Sotul e plecat, sunt singura cu Ana, deci nu prea am timp sa ma plâng Glumesc ..fac haz de necaz... E greu, dar nu e o noutate asta, ma asteptam sa fie asa. Iau totul asa cum vine si aia e! Am avut morfologia si vom avea înca o fata! Suntem mega incantati!
Maria, eu nu am avut ocazia sa te felicit pentru sarcina. Ma bucur mult pentru voi! Felicitari pt fetita! Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt foarte incantata ca si cea mica e tot fetita Sarcina usoara in continuare si sa fie bebelina sanatoasa! |
|
| Nicole2018 wrote:Maria, eu nu am avut ocazia sa te felicit pentru sarcina. Ma bucur mult pentru voi! Felicitari pt fetita! Nu stiu cum esti tu, dar eu sunt foarte incantata ca si cea mica e tot fetita Sarcina usoara in continuare si sa fie bebelina sanatoasa! Saru'mana, Nicole! Sunt de-a dreptul fermecata! Fata îmi doream. La una din ecografii, parea baiat. Totusi, sufletul meu de mama simtea ca e fata! Desigur, îl adoram si baiat, dar asa mi se pare mai mult ca perfect! Si, desi stiu ca va fi fff greu, sunt convinsa ca va fi minunat ca au vârste apropiate! Pâna la urma, copiii nu au fost niciodata usor de crescut, nu? |
|
|