|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Andreea, ia-ti un sistem de purtare, iti va fi mult mau usor, deocamdata poti folosi un wrap elastic sau slung cu inele, eu de pe la 2 luni l-am pus in marsupi Pana pe la 2 luni baietelul meu a dormit numai pe pieptul nostru, acum regret vremurile alea pt ca dormeam si eu cu el, acum adio somn ca trebuie sa il plimb, are senzori care ii spun cand incerc sa stau jos |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Freya,am un wrap elastic dar nu ?tiu de ce am o re?inere sa îl folosesc. mi-am comandat marsupi breeze ,sper sa nu ne încingem ?i sa fie ok. |
| E super marsupi breeze, stiu ce zici cu wrapul, ca si eu am si nu prea l-am folosit, dar marsupi sigur o sa va placa |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| maria2013 wrote:Am cautat pe YouTube "lavaj nazal copii". E clipul userului anamaria gabriela. Ana nu sta asa linistita, dar în cazul ei functioneaza perfect metoda! https://youtu.be/GrXuG1QLK0M Multumesc mult |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mersi freya, o sa caut si eu aceeasi marca de vit C
Ellena, Zee, pana la urma am cumparat asa la repezeala o umbrela de la Auchan ca online imi ajungea abia sapt viitoare si aveam nevoie urgent. E cam micuta dar merge. Aseara l-am scos afara la 18:30 si a dormit de la 19-22 in carucior, dar trebuie sa il plimb non-stop, daca stau pe loc se trezeste (macar de as slabi ). Apoi la 23:30 a adormit din nou pana la 10 dimineata. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Roser wrote:Mersi freya, o sa caut si eu aceeasi marca de vit C Ellena, Zee, pana la urma am cumparat asa la repezeala o umbrela de la Auchan ca online imi ajungea abia sapt viitoare si aveam nevoie urgent. E cam micuta dar merge. Aseara l-am scos afara la 18:30 si a dormit de la 19-22 in carucior, dar trebuie sa il plimb non-stop, daca stau pe loc se trezeste (macar de as slabi ). Apoi la 23:30 a adormit din nou pana la 10 dimineata.
Suupeer, asa baiat cuminte bine ca ai gasit, mie imi este foarte utila, mai ales cu caldurile astea.
Noua ni se intaresc gingiile, cred. Se vad mugurii la cativa dintisori. Sper sa nu fie afte, m-am uitat la poze pe net, dar alea par mai mult niste bubite. Ma gandesc ca daca ar fi afte ar fi dureroase si l-ar deranja la mancat. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Super, Roser! Wow ce bine ca puteti sta afara atat. As vrea sa stam si noi mai mult, dar deja de la 20:15 incepe sa fie marait, ca de la 20:30 incepe programul lui de seara si pregatirea de somnic.
Si la noi, Zee, tot de pe la 4 luni au inceput sa se vada, dar nu a spart niciunul pana acum. Chiar ma plangeam de cateva zile foarte rele cu plans si am dat vina pe dinti, ce-i drept se calma dupa ce dadeam cu gel pt gingii. Acum vom vedea, inca e devreme, are timp. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mgeorgiana85 wrote:Multumesc mult Curaj! Sa va fie de folos! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Mgeorgiana85 wrote: Eduard a avut dermatita dar nu am avut probleme de genul cu alergiile. Eu stiu ca daca aveti in familie cu alergii sunt sanse mari sa faca si ei dar pentru dermatita nu. Si la mine sunt eu cu alergii dar cum am scris mau sus, Eduard nu a avut probleme cu absolut nimic. O sa vedem Amelia...
Uite asta cu alergiile in familie habar nu aveam, citisem la un moment dat dar cum noi nu avem, si Alex are, am zis ca nu se aplica. Ai alergii alimentare sau de alt tip? Ca de exemplu si eu la Alex am tot fost stresata cu alimentele si alergiile la alimente, dar am scapat de astea si in schimb am fost mai "norocosi", ca piticul are alergie la praf, polen, mucegai, par de pisica si caine... Am depistat asta initial (bine, apoi au urmat analize, teste etc) cand mergeam la soacra-mea, mobila veche, intuneric, mucegai, astea cred ca au declansat. Si sper din suflet sa nu fie si cazul Sofiei. |
|
| Wow, Roser, cand va citesc iar ma intreb ce fac eu gresit, pt al meu noaptea tine asa vreo 6h, si alea cu 4 treziri si la 5-6 dimineata se da alarma plus ca daca ar dormi asa tarziu seara cred ca noaptea ar fi party vreo cateva ore Dati-mi si mie reteta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna,cu ce ii dai pe bebe pt irita?ia de la caldura,?i pt ?ân?ari seara? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Freya, eu sunt sigura ca nu faci nimic gresit. La inceput la mine era frustrarea cat casa ca avea 1 luna si nu dormea, pe urma m-am resemnat, am zis aia e, nu ii place somnul. Si uite ca s-au schimbat lucrurile, sunt sigura ca o sa fie la fel si la voi, cred ca detasarea e cheia Nu mai retin exact programul lui de somn, ai incercat un program cat de cat? Ma refer sa nu doarma seara foarte mult sau peste zi mai mult de 3h legate?
Mihaela, apa termala face minuni, cel putin la noi de cand mi-a dat sfatul asta Maria e nelipsita. Ajuta si la bubitele de la caldura, roseata, iritatii. Eu am in casa Sudocrem, Petrini, Crema cu Zinc preparata in farmacie, Cicaplast, piticului meu ii merge foarte bine Bephantenul si in zona gatului Cicaplast, iar o data zi il fac cu apa termala. Cred ca si aici depinde sa gasesti ce ii merge lui. Legat de tantari noi avem un spray (e si pt capuse) care se foloseste de la 3+, dar mi-a fost frica sa il fac pe piele, asa ca dau pe carut si am luat si stickere pt carut + patut. |
|
| Da, Zee, incerc, cu toate ca nu pot controla prea bine durata somnurilor de zi, daca sunt scurte nu am cum sa le lungesc si nici nu prea am cum sa am aceeasi ora de culcare seara, in functie de ultimul somn Are tendinta sa doarma cate 40 min ziua mai nou si sa aiba somnul mai lung seara Dar ma bucur ca a inceput sa aiba iar cate o prima repriza de 3-4h noaptea, dupa trezirile din ora in ora din ultima perioada
Si noi tot apa termala folosim, acum s-a iritat si la gurita pt ca e toata ziua cu mainile in gura |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| De 2 zile tot apa termala folosim si noi, de cand i-a aparut o iritatie de la caldura.
Si al meu se irita uneori la gurita tot din cauza mainilor. Incearca sa le bage in gura si pe amandoua in acelasi timp Ce am observat, in schimb, e ca nu mai saliveaza asa mult cum facea inainte. |
|
| Vai, al meu saliveaza la fel de mult, mai ales cand e incantat de ceva de exemplu daca il tin in brate la verticala rade incontinuu si saliveaza ca un catelus, nu mai poate de bucurie (apoi imposibil sa il mai pun pe spate, ca ma injura ) |
|
|