|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Zee wrote:Mamici cu pitici cu dermatita. Oare cand incepem diversificarea, daca o sa aiba alergii la ceva, o sa fim tot cu ei la pediatru sau exista si cazuri in care apar doar bubite si atat. De ieri an inceput studiul si acum imi tot dau filme. Eduard a avut dermatita dar nu am avut probleme de genul cu alergiile. Eu stiu ca daca aveti in familie cu alergii sunt sanse mari sa faca si ei dar pentru dermatita nu. Si la mine sunt eu cu alergii dar cum am scris mau sus, Eduard nu a avut probleme cu absolut nimic. O sa vedem Amelia... |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| maria2013 wrote:In masina îl folosim fara sa stam pe gânduri! Oricum, ii e foarte cald in scaun si cu el... Legat de AC, ce nu am specificat si mi se pare important este ca anual chemam un tehnician sa ni-l igienizeze si avem mereu, de la el, o solutie cu pulverizator pe care o aplicam periodic. Buna Maria! Imi poti da un link pentru lavajulnazal, procedura si cu ce il faci? As vrea sa ii fac Ameliei dar nu am facut niciodata ?i am retineri Multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Mgeorgiana85 wrote: Eduard a avut dermatita dar nu am avut probleme de genul cu alergiile. Eu stiu ca daca aveti in familie cu alergii sunt sanse mari sa faca si ei dar pentru dermatita nu. Si la mine sunt eu cu alergii dar cum am scris mau sus, Eduard nu a avut probleme cu absolut nimic. O sa vedem Amelia...
A avut un episod de alergie cand alaptam, de aici frica mea, am ramas cu sechele de cand am fost la urgente si vorbeau alea cu mine intr-un hal... asa ca nu as vrea sa reiau experienta |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| freya1 wrote:Ferrum haussmann 6 picaturi + vit c 5 picaturi Laptele matern nu are fier si depozitele de fier ale bebelusilor se epuizeaza in jur de 4 luni Nu stiu daca vrei analize, greu gasesti un laborator care sa recolteze din deget si chiar si asa e ff greu, din vena la un bebelus e groaznic, mai bine o doza mai mica de fier preventiv decat sa il chinui fara motiv intemeiat
Da, asa e, nu vreau sa il chinui degeaba, doar ma temeam sa nu ii dau fara sa fie nevoie, dar vad ca e ok, ne-a dat sa ii dam o doza mica. Tot haussman, dar doar 2 picaturi. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Deja 6 pic e o doza f mica, deci pt 2 nici nu mi-as face griji |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Freya nu se constipa de la fier? As incepe sa ii dau si eu ca se apropie de 4 luni. Mie de vit C nu mi-a zis nimic, dar stiu ca fierul se absoarbe mai bine daca e insotit de vit C. Ce marca ii dai?
Zee si Ellena, va rog frumos imi puneti linkurile de unde ati cumparat umbrelutele? Copilul asta numai plimbat vrea, nu intelege ca e canicula afara. Il scot dimineata si seara dar tot da soarele si cu parasolarul nu ii place mai nou, ca nu vede nimic.
Apropo de scos sange. Imi aduc aminte ca aveam vreo 4 anisori si eram internata in spital cu bronsita parca. Intr-o zi au vrut sa imi scoata sange si nu imi gaseau venele, tin minte cum ma trageam si urlam cat ma tineau plamanii. Eu atat tin minte dar mama mi-a spus ca pana la urma mi-au tras sange dintr-o vena din cap. Mi se pare SF, nu mai mir ca am oroare de scos sange si in ziua de azi. Sper ca Hugo saracutul sa nu aibe parte de asemenea experiente cand o sa fie nevoie sa ii luam sange. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| https://comenzi.bebetei.ro/transport-bebe/carucioare-landouri-si-sisteme-modulare/umbrele-carucioare/umbrela-cu-protectie-uv-50-bej-72150-reer-p160764
Nu am mai gasit modelul pe care l-am comandat eu, apare ca indisponibil. Dar vad ca au aparut niste modele ca acesta pe care ti l-am trimis. Eu de pe bebe tei am comandat si sunt multumita si de umbrela, si de suport. Livrarea a durat in jur de 5 zile.
Eu ieri l-am scos doar dimineata, ieri la ora 20 erau inca 36 de grade si foarte cald si nu as vrea sa ii stric programul de somn cu toata rutina lui de seara. Nu stiu cum vom face ca as vrea sa il scot vara si mai pe racoare, dar inseamna ca i-as strica rutina lui. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Noi asta o avem, eu am luat-o direct din magazin.
https://www.strollers.ro/umbrela-pentru-carucior-66-cm-uv-50-fillikid-grey?search=Umbrela
Afara noi iesim dimineata dupa ce se trezeste de pe la 9-9 jumate pana la 11 si seara de la 19 la 21. Noi suntem tot cu somnul de la 21:30-22 si sa ne incadram cu baita |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Seara dupa baita ii dau sa pape ?i apoi îl mut in patu? la somn. Aseara dupa ce a adormit la san,când sa dau sa ma ridic din fotoliu sa îl pun in patu? s-a trezit brusc,probabil s-a speriat de faptul ca m-am ridicat, ?i a izbucnit intr-o criza literalmente isterica de plâns din care l-am scos abia la 00:30 pe sunetele feonului...doar a?a a adormit ?i saracul era tot in suspine. Chiar a?a rau sa faca atunci când se sperie? Sau sa fie alte cauze? Am observat ca atâta timp cât îl ?in in bra?e e cel mai cuminte copil,cum simte ca vreau sa io pun jos se isterizeaza...ma gândesc ca e ?i un fel de ?antaj dar parca e prea mic pt a?a ceva |
|
| Roser, nu se constipa, vit C pt copii marca Natural se cheama Noi iesim dimineata pt primul somn afara, avand in vedere ca se trezeste cel tarziu la 6 am timp Andreea, bebelusii nu santajeaza, nu degeaba se zice ca exista al 4 kea trimestru de sarcina, ei inca nu inteleg separarea de corpul mamei, de asta cel mai bine le e in bratele mamei si da, se pot speria destul de tare, al meu si acum se sperie de unele zgomote puternice, daca stranutam noi sau tusim si plange de mori de mila lui |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Andreeax wrote:Seara dupa baita ii dau sa pape ?i apoi îl mut in patu? la somn. Aseara dupa ce a adormit la san,când sa dau sa ma ridic din fotoliu sa îl pun in patu? s-a trezit brusc,probabil s-a speriat de faptul ca m-am ridicat, ?i a izbucnit intr-o criza literalmente isterica de plâns din care l-am scos abia la 00:30 pe sunetele feonului...doar a?a a adormit ?i saracul era tot in suspine. Chiar a?a rau sa faca atunci când se sperie? Sau sa fie alte cauze? Am observat ca atâta timp cât îl ?in in bra?e e cel mai cuminte copil,cum simte ca vreau sa io pun jos se isterizeaza...ma gândesc ca e ?i un fel de ?antaj dar parca e prea mic pt a?a ceva Exact Andreea cum zice Freya, al meu si acum noaptea cand incepe agitatia in patuc daca il iau in brate se linisteste instant. Au nevoie sa ne simta, si sa te bucuri de momentele astea. Desi stiu ca uneori vrem sa ne facem treburi si ne frustram ca nu reusim multe poate, dar pentru ei in special dezvoltarea emotionala inseamna tot sa le fim alaturi. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Mergem si noi luni la pediatru sunt curioasa de fier daca ne va recomanda. Fetelor ai vostri pitici mai stau in landou? Ma gandesc sa trecem la 5 luni la sport dar partial culcat, ca e f curios. |
|
| Nu, vicky, nu mai sta de vreo luna, am iesit cu el numai in sistem in perioada asta si mi-am luat alt carucior sport, ca al meu ma enerva; zilele astea vreau sa il testez, sper ca nu se intampla nimic daca ii punem de pe acum (el tot vrea sa se ridice, daca ii dai mainile sa le apuce se ridica in fundulet si sprijinit ar sta, dar nu il pun eu) |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mgeorgiana85 wrote: Buna Maria! Imi poti da un link pentru lavajulnazal, procedura si cu ce il faci? As vrea sa ii fac Ameliei dar nu am facut niciodata ?i am retineri Multumesc
Am cautat pe YouTube "lavaj nazal copii". E clipul userului anamaria gabriela. Ana nu sta asa linistita, dar în cazul ei functioneaza perfect metoda! https://youtu.be/GrXuG1QLK0M |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Freya,Vicky, mul?umesc! Pana acum nu a mai facut a?a,doar de câteva e câte ceva schimbat. De petrecut petrecem mult timp in bra?e,sunt somnuri pe care le face la mine in bra?e pt ca nu îl mai pun in patutu dupa ce adoarme la san...îmi dau fotoliul pe spate si stau a?a cu el pana se treze?te eu continuând sa îmi citesc car?ile mele. Ma gândeam sa nu fie ceva ce il deranjeaza pt ca a foat o schimbare brusca ?i pana acum era u?or de manevrat...termina de papat ?i daca îl puneam in patut nu protesta cu nimic...acum e cu ochii cât cepele când îl las din bra?e si ca o bombi?a gata sa explodeze si de?i are doar 4 kg ma rupe spatele dupa ore petrecute doar in bra?e. ?i la toaleta daca am nevoie trebuie sa îl las cu so?ul de multe ori ca începe sa plânga altfel daca e treaz si singurel. |
|
|