|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Nu e recomandat ca pana la 1 an sa faca baie in piscine normale tratate cu clor, ar trebui umpluta doar cu apa de la robinet. Cel putin asa mi-au spus mie acolo unde il duc. Ei au mini-piscinute cu bule in care intra doar un bebe si apoi schimba apa si dezinfecteaza cu ozon. Voi avand acasa, o folositi doar voi, doar ca nu stiu cu ce tratati apa. |
| Freya tu parca te-ai vaccinat cu Pfizer, nu? Ai avut vreun efect secundar? Maine vreau sa-mi fac si eu prima doza. |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Da, Pfizer, ff putin m-a durut locul injectiei si a doua zi dupa rapel m-a durut capul, dar nu bag mana-n foc ca de la vaccin, ca nici nu dormisem noaptea, in rest nimic
|
| Mersi freya Sper sa fie bine si la mine. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Roser wrote:Freya tu parca te-ai vaccinat cu Pfizer, nu? Ai avut vreun efect secundar? Maine vreau sa-mi fac si eu prima doza.
Si eu tot cu Pfizer. In afara de durere de brat altceva nu am avut nici la prima, nici la rapel. Tot Pfizer a facut si mama, si bunica si la fel, nici ele nu au avut reactii adverse grave. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Si eu tot Pfizer am facut si la fel, o durere locala si ceva dureri de cap.
Mamici, ma simt atat de vinovata ca pe bebe l-a ciupit un tantar azi-noapte de 5 ori de fata. Nu stiu cum a ajuns in camera, am dat si cu solutie pt copii pe patut, pe salopeta lui si chiar si asa, nu are nici un efect. Sunt foarte suparata si nu stiu cum sa mai scap de ei. Am zis sa ii mai cumpar si o bratara impotriva tantarilor pe care sa o pun langa el cand doarme.
|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Am facut ?i eu prima doza de pfizer azi. So?ul ?i toata familia când au facut au avut doar o durere de brat la câteva ore mai târziu. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Elena, nu cred ca trebuie sa te invinovatesti, pana la urma ai incercat mai multe variante, nu aveai de unde sa stii ca nu functioneaza. Ai plase de tantari la geamuri? |
|
| Mersi fetelor Tocmai m-am vaccinat si vazandu-ma cu bebe in masina, mi-au zis sa nu alaptez macar doua ore. Voi la cat timp dupa vaccin ati alaptat? Al meu nu cred ca rezista atat fara sa manance... |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Roser wrote:Mersi fetelor Tocmai m-am vaccinat si vazandu-ma cu bebe in masina, mi-au zis sa nu alaptez macar doua ore. Voi la cat timp dupa vaccin ati alaptat? Al meu nu cred ca rezista atat fara sa manance...
Mie nu mi-au spus nimic vis a vis de asta ?i am specificat clar ?i raspicat ca alaptez . Eu i-am dat sa pape când am aj acasa. Sper sa nu fie vreo problema ca acum ca specificasi tu asta încep sa îmi fac griji. Ce pisici,nu ?tiu unii de altii,regulile se fac in func?ie de ora? |
|
| Pai eu cred ca asistenta asta nu era pe treaba ei. Am fost cu sotul si cu soacra si ne-a spus la toti 3 sa luam un paracetamol cand ajungem acasa. |
|
| Zee, da am si plase la toate geamurile, dar nu inteleg cum tot intra.
Roser, nici eu nu am asteptat dupa vaccin pt a-l alapta. L-am alaptat cam la o ora dupa. |
|
| Si eu l-am alaptat cand am ajuns acasa, la vreo ora dupa, nu vad legatura, sincer |
|
| Alea cateva zile cu colici pe care chiar le-am simtit au fost pistol cu apa pe langa durerile cauzate de dinti. Am trecut prin 2 zile horror si vad ca si a 3-a incepe la fel. Plange in brate, plange jos, plange in sistem, plange si la san. In brate totusi il mai impac, dar stau numai si numai cu el in brate si e atat de greu! E foarte nervos si agitat si nu isi scoate mana din gura. I-am cumparat ieri Camilia si inca un gel gingival fara zahar. Sper sa se cunoasca ceva imbunatatiri ca sunt extrem de obosita. Ma doare atat de mult cand il vad cat sufera si sper ca sa ii mai aline durerile fiolele alea
Weekend placut, mamici si pitici! |
|
| Vai, Ellena, asa rau ? Mititelul Am cumparat si eu Camilia Deocamdata nu stiu daca de la dinti, dar se trezeste uneori din somn plangand, un plans asa jalnic de ti se rupe inima, clar il supara ceva... tind sa cred ca dintii totusi, i-am facut si o urocultura, sa nu fie infectie urinara si a iesit ok Sper sa scapati cat mai repede noaptea doarme ? |
|
|