Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Sunday, June 6, 2021 10:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
La multe lunite Vicky si Elena!coeur
freya1
Scris: Sunday, June 6, 2021 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Multe luni inainte piticilor, vicky si Ellena! Cheek Kiss
Cand spuneti ca nu dorm ziua, adica incercati sa ii adormiti si nu reusiti ? Ca daca e sa il las singur nici nu vreau sa ma gandesc, aseara am zis daca tot nu voia sa doarma sa mai stam sa ne jucam cu el, se facusera 2h30 de nedormit sau mai bine, a fost bucuros o vreme pana cand a inceput brusc sa urle de nu stiam ce sa ii mai facem, se ineca de plans pale i se inchideau ochii si mai rau se lupta sa nu adoarma
Altfel azi-noapte a dormit vreo 5h legate prima oara dupa multa vreme, l-am mai pus eu la un san prin somn ca era prea plin si ma durea
In carucior am incercat deja sa il pun in cel sport, ca nu mai suporta sa stea la orizontala, ii place, dar nici vorba de somn, ca se uita in toate partile, e disperat sa vada tot
Zee
Scris: Sunday, June 6, 2021 12:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Voi ce cadouri ati luat la nasii de botez? M-am tot uitat, da pai nu vreau sa le iau flori sau prosoape sau tablouriHilar
Nu aveti ceva idei mai bune?ras
Ellena20
Scris: Sunday, June 6, 2021 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumim, fetelor! coeur Cand au trecut 4 luni? Unde s-au dus??
Zee, noaptea a fost mai buna, dar trezirea ma omoara Lol a adormit la 21 dupa programul lui pana la 4 si apoi trezirea finala la 6, dar am mai dormit amandoi de la 10 la 11:30 si asa bine mi-a prins ras

freya, da. Cand nu doarme ziua al meu, eu incerc sa il adorm dar efectiv nu vrea si sta si rade (sau plange). Nici eu nu il pot lasa pe el pana oboseste si apoi sa adoarma. Pai nu ar adormi in veci. Pe mine ma bucura enorm faptul ca am reusit sa ii fac programul asta de culcare la ora 21.

Chiar ma intrebam cand am putea sa trecem la caruciorul sport, inca nu am incercat.

Ati luat ceva pt gingii? Ma refer la anumite geluri gingivale?
Mamici cu experienta, ce a dat rezultate la voi? Am auzit ca printre cele care dau rezultate sunt fiolele de la Camilia si Anaftin Baby. Ne chinuie rau gingiile, intruna baga mana in gura si roade orice. Are gingiile inflamate, iar in fata jos se observa de 2 zile niste puncte albe si e mai tare acolo. Cred ca mult nu mai e pana ne ies dintisorii.
freya1
Scris: Sunday, June 6, 2021 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Inca nu am luat nimic, de camilia si osanit stiu si eu ca remedii homeopate, ma gandeam sa iau niste inele de dentitie care se pot tine la frigider in caz ca e nevoie, deocamdata are la cateva jucarii si piese din acelea de silicon de ros si o mai are si pe girafa Sophie

Si al meu isi baga mainile (si picioarele Lol ) in gura, roade tot si cred ca il deranjeaza ceva ca uneori incepe sa planga in timp ce roade, si-a luat obiceiul sa molfaie breteaua de la sistem, nu mai zic de salivat, ca e ca la robinet, are niste bavetici, dar uda una in 3 minute...
Eu nu vad deocamdata vreo urma de dintisor, dar stiu ca pot da semne cu luni inainte sa fie vizibili
O sa intreb si pediatra, ca mergem maine sa vorbim despre greutate, el e vesel, rade si vorbeste cu noi toata ziua, mai ales cand "vorbeste" cu manutele in gura scoate niste sunete ciudate, e asa haios
Nici eu nu stiu cand au trecut 4 luni, avem copilasi mari coeur
Ellena20
Scris: Sunday, June 6, 2021 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc, freya. Da, asa e si la noi cu robinetul Lol
Al meu nici nu vrea sa se atinga de jucariile de dentitie de la frigider. Daca i le tin eu in gura, da, roade la ele.. dar nu vrea sa le tina el in mana.
De astazi, l-am vazut si eu pe Cezar al meu cum se chinuie sa isi prinda picioarele si asa fericit a fost cand a reusit ras
I-am mai comandat ieri alte zornaitoare si jucarii ca mi se pare ca si-a pierdut interesul deja pt unele din cele pe care le are (ori m-am plictisit eu de ele??).

Asteptam vesti de la tine maine Cheek Kiss

Zee, eu inca nu le-am luat nimic. Acum am inceput si noi sa organizam botezul.
Zee
Scris: Sunday, June 6, 2021 1:12 PM
Nivel

Elena, noi suntem cu jucarii de dentitie si mi-a adus din Germania cineva Osanit gel si ceva pastilute. Inca nu m-am uitat de cand pot folosi geluri, ma gandesc ca daca incepem asa devreme daca o sa isi mai faca efectul mai tarziu. Camilia am mai vazut pe forumuri ca ar da rezultate. Cred ca si aici e loterie, ca la colici.
Andreeax
Scris: Sunday, June 6, 2021 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
voi ce a?i folosit pt "bubitele" de pe fata care se fac de la zgâriat,transpirat,caldura?
Vickyb
Scris: Sunday, June 6, 2021 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Multumim deja sunt mari vai cand si unde zboara timpul?
Ellena multe lunite frumoase si sanatoase si vouaCheek Kiss

Si eubincerc sa inteleg la gingii dar nu imi dau seama f bine. Dar de cateva zile tot roade mai mult si incearca degetele si nu il las. Nu stiu ce sa ii dau ca suzeta nu, o jucarie de dentitie o tine un pic daca o tin eu.
Vickyb
Scris: Sunday, June 6, 2021 3:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Freya ziceai de somn lung noaptea. Sa sti ca si la noi e minune daca doarme si primul 4-5 ore. Si dupa se trezeste l 2-3 sau unele nopti din ora in ora. Deci e vesel uneori. Si cand il iau in brate daca tot misca in patut, zici ca e miere si instant doarme parca dus. Unele nopti il cuprind la el in pat si pun capul in patuc langa el sa ma simta.
Zee
Scris: Sunday, June 6, 2021 4:42 PM
Nivel

Andreeax wrote:
voi ce a?i folosit pt "bubitele" de pe fata care se fac de la zgâriat,transpirat,caldura?

La noi Cicaplast recomandata de dermatolog si apa termala au facut minuni.Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Sunday, June 6, 2021 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Zee wrote:

La noi Cicaplast recomandata de dermatolog si apa termala au facut minuni.Cheek Kiss

Mul?umesc,Zee! Apa termala folosim si noi de doua zile. Problema e ca î?i baga mânu?ele in ochi?ori si are o bubi?a exact in col?ul intern al ochiului si acolo in afara de ser fiziologic si apa termala nu pot sa folosesc altceva. Cred ca ne facem si noi o programare la medic. Mi se rupe sufletul de el când ma uit la ochi?or.
AndreV
Scris: Sunday, June 6, 2021 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Fetele, revin cu un update. Am scapat de tumoara. M-am operat, sunt bine, abia astept sa merg acasa la bebelina mea frumoasa. Va pup.computerlove
MariaS
Scris: Sunday, June 6, 2021 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
AndreV wrote:
Fetele, revin cu un update. Am scapat de tumoara. M-am operat, sunt bine, abia astept sa merg acasa la bebelina mea frumoasa. Va pup.computerlove

Doamne ajuta Andreea, ma bucur ca e?ti bine!
Zee
Scris: Sunday, June 6, 2021 7:53 PM
Nivel

AndreV wrote:

Doamne ajuta, ne bucuram sa citim vesti bune! Insanatosire grabnicaCheek Kiss

Andreea, prietena mea a avut ceva probleme la baietel si stiu ca folosea ceva servetele cu ILol . Dar poate e mai bine sa il vada un medic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.