Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zee
Scris: Wednesday, May 26, 2021 3:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
7Andreea wrote:

Off...da,poi fie dorm,fie se agita super mult.Multa rabdare ,e greut puseul asta,dar trece el. Va pupamGossip

N-am mai avut niciun puseu cu somn topai
Multumesc, m-am inarmat cu rabdareCheek Kiss
7Andreea
Scris: Wednesday, May 26, 2021 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Zee wrote:

Nu e doar cu somn,la inceput sunt asa atipici,apoi irascibili,obositi si mancaciosi. Matei manca din ora in ora si ziua si noaptea, ziua imi era greu cu adormitul si inainte,acum aproape imposibi.Noaptea nu apucam sa adorm ca deja ma trezea. Oricum nu sunt toti la fel.
7Andreea
Scris: Wednesday, May 26, 2021 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Zee wrote:

Nu e doar cu somn,la inceput sunt asa atipici,apoi irascibili,obositi si mancaciosi. Matei manca din ora in ora si ziua si noaptea, ziua imi era greu cu adormitul si inainte,acum aproape imposibi.Noaptea nu apucam sa adorm ca deja ma trezea. Oricum nu sunt toti la fel.
Zee
Scris: Wednesday, May 26, 2021 10:15 PM
Nivel

Dupa ce am incercat n creme pt iritatia de la gat, am luat o apa termala, l-am facut de doua ori si i-a trecut. Multumesc fetelor pentru sfatlove
Irinan
Scris: Wednesday, May 26, 2021 11:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Ella30 wrote:

Deci eu sunt buna de plata , daca a intrat toataLol eu nu am primit niciodata acasa decizii, nici cea de acordare a ccc nici cea de incetare a lui.
Ma bucur ca sunteti bine, stiu ca erai stresata mai ales cu noua provocare de la jobCheek Kiss

Si mie mi a intrat toata, dar deja am primit instiintare acasa ca trebuie sa restitui 583 ron. Eu am inceput munca pe 16 aprilie
Ella30
Scris: Thursday, May 27, 2021 5:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Irinan wrote:

Si mie mi a intrat toata, dar deja am primit instiintare acasa ca trebuie sa restitui 583 ron. Eu am inceput munca pe 16 aprilie

Eu inca o astept..le-am trimis mail si am de restituit aproape 1800 ron..

Mirela, daca te mai ajuta cu ceva : aprilie e luna tatalui, deci primii banuti intra in iunie. E raspunsul lor.
MirelaD
Scris: Thursday, May 27, 2021 6:18 AM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Ella30 wrote:

Eu inca o astept..le-am trimis mail si am de restituit aproape 1800 ron..

Mirela, daca te mai ajuta cu ceva : aprilie e luna tatalui, deci primii banuti intra in iunie. E raspunsul lor.

Mersi EllaCheek Kiss
Da,între timp am mai vb cu o colega de la serviciu ?i mi-a zis acela?i lucru,ca ?i ea s-a întors din ccc. In iunie o sa îmi între stimulentul doar pt o luna,cea pt luna mai. Ca pt aprilie o sa primeasca so?ul indemniza?ie.
Bine ca mie ca mi-a intrat indemniza?ia doar pt câteva zile în aprilie,eficien?i a?tia de la Piatra Neam?Lol nu de alta,dar în a?a o criza de bani sunt ,ca eu calculam stimulent pt 2 luniLol
Sper ca sunte?i bine cu to?iiCheek Kiss DistanceKiss
Andreeax
Scris: Thursday, May 27, 2021 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Am întrebat ?i la gravidute pt ca sunt in cautare de carucioare ?i poate de?in informa?ia. Întreb ?i aici. Am un landou chicco artic superb la care vreau neaparat cadrul. ?ti?i cumva unde gasesc doar cadrul?

l.e va las o pozica cu bebe
https://ibb.co/pXB7rM3
Ella30
Scris: Thursday, May 27, 2021 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
MirelaD wrote:

Mersi EllaCheek Kiss
Da,între timp am mai vb cu o colega de la serviciu ?i mi-a zis acela?i lucru,ca ?i ea s-a întors din ccc. In iunie o sa îmi între stimulentul doar pt o luna,cea pt luna mai. Ca pt aprilie o sa primeasca so?ul indemniza?ie.
Bine ca mie ca mi-a intrat indemniza?ia doar pt câteva zile în aprilie,eficien?i a?tia de la Piatra Neam?Lol nu de alta,dar în a?a o criza de bani sunt ,ca eu calculam stimulent pt 2 luniLol
Sper ca sunte?i bine cu to?iiCheek Kiss DistanceKiss

Suntem bine Cheek Kiss ne am adaptat foarte repede toti. Acum dorm mai putin decat inainte, dar e bine, #rezistLol
Stii ca poti conta pe mine pt orice Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Thursday, May 27, 2021 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Vai, Andreea, ce baiat frumos!!! S-a nascut cu ceva par.. la fel ca al meu.
Sotul vrea sa il tundem acum in vara, eu nu ras

Ps: super si stickerul :013:
freya1
Scris: Thursday, May 27, 2021 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ce frumusel e, Andreea coeur
Nu stiu raspunsul la intrebarea ta, dar de ce nu le scrii celor de la Chicco ?
Andreeax
Scris: Thursday, May 27, 2021 1:37 PM
Nivel

freya1 wrote:
Ce frumusel e, Andreea coeur
Nu stiu raspunsul la intrebarea ta, dar de ce nu le scrii celor de la Chicco ?

Exact asta voi face,Freya! Am zis ca poate gasesc u?or dând un search pe google. Mul?umesc mult!
Zee
Scris: Thursday, May 27, 2021 1:50 PM
Nivel

Andreea, e tare frumos baietelul tauLove
Legat de cadru, nu stiu daca gasesti pe site-uri, poate pe grupuri de mamici daca are cineva si il vinde la un pret modic, dar cel mai sigur sa le scrii lor si poate poateCheek Kiss
Andreeax
Scris: Thursday, May 27, 2021 4:13 PM
Nivel

Va mul?umesc frumos! Le-am scris celor de la chicco,in caz ca nici cu ei nu reu?esc apelez la puterea grupurilor de mămici. Lol

L.E. Mi-au răspuns! Din păcate nu exista cadru compatibil cu landoul pe care îl am. Nu înțeleg de ce nu au așa ceva,este un landou greu.
Ellena20
Scris: Thursday, May 27, 2021 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mamici, poate va este de folos. Am un cod cadou in valoare de 50 de lei pentru comenzi mai mari de 199 lei pe Carter's si este valabil pana pe 30 mai.
Conditia este doar sa aveti cont la ei.
Eu i-am comandat deja hainute de vara si ce mai aveam nevoie si chiar nu il pot folosi pana pe 30 si m-am gandit ca poate ii este de folos altcuiva.
Daca ajuta pe cineva, cu drag!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.