|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Fetelor atat de rau mi-a fost de la virusul COVID incat am zis ca nu exista asa ceva...De fapt nu credeam ca exista asa ceva...Am trecut prin niste stari pe care nu le-am mai avut niciodata! Inca nu sunt recuperata complet.....dar REZIST! Sanatate tuturor! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Anitta76 wrote:Fetelor atat de rau mi-a fost de la virusul COVID incat am zis ca nu exista asa ceva...De fapt nu credeam ca exista asa ceva...Am trecut prin niste stari pe care nu le-am mai avut niciodata! Inca nu sunt recuperata complet.....dar REZIST! Sanatate tuturor!
Pff..sanatate multa Anita! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Droxana wrote:
Pff..sanatate multa Anita!
Iti multumesc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Fetelor merci! Pana acum ziceau ca seamana cu tati ce ma bucur Eu o sa peimesc un aparat philips de la nasa mea. Si mie un pic groaza de diversificare. La fel am in plan curs de prim ajutor si diversificare. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Anitta76 wrote:Fetelor atat de rau mi-a fost de la virusul COVID incat am zis ca nu exista asa ceva...De fapt nu credeam ca exista asa ceva...Am trecut prin niste stari pe care nu le-am mai avut niciodata! Inca nu sunt recuperata complet.....dar REZIST! Sanatate tuturor! Multa sanatate ?i putere! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Anitta, multa sanatate! Aveti grija de voi! |
|
| Rox, la ce te referi cand zici ca ai inceput sa ii dai mixt? Eu inca nu am vorbit cu pediatra nimic de diversificare si nu stiu cand vom incepe. Din ce stiu eu, pt a incepe diversificarea, bebe trebuie sa stea in fund, sa prezinte o oarece curiozitate fata de mancare, iar salivatia sa se diminueze.
Eu cred ca de la 5 luni si jumatate spre 6 luni vom incepe.
In legatura cu inelele de dentitie, de cand ii pot da lui bebe asa ceva? Il tot deranjeaza gingia intr-o parte si m-am uitat ca e cam inflamat acolo. Si-asa baga in gura tot ce prinde si ma gandeam ca poate il mai ajuta daca ii dau. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| freya1 wrote:Vicky, ce seamana cu tine piticul, e tare scump Maria, ce printesa ai tu acolo Fetelor, mie mi se pare inutil si scump aparatul ala, legume la abur se pot face si cu o sita pe o oala cu apa, un mixer are oricine in casa pt pasat si cam asta e V-ati gandit daca vreti sa le dati piureuri sau bucati ? Asa in teorie, ca vor manca ei ce vor presupun Eu as vrea un curs de prim-ajutor, sunt terorizata sa nu se inece, pediatra mea are un curs de diversificare la care sper sa ma pot inscrie curand si va dau si voua link cand il am Incerc sa nu imi fac mari sperante, eu ador sa gatesc si inca dinainte de a se naste ziceam ca abia astept sa ii fac diverse bunatati pt varsta lui, dar parca vad ca nu va fi deloc interesat La scaun de masa pt ei v-ati decis ? Eu am urmat, acum aproape doi ani, un curs de prim ajutor organizat de Asociatia La Primul Bebe, in parteneriat cu Lidl si Crucea Rosie. Foarte util a fost. Vad ca acum îl organizeaza din nou, dar contra cost (49 lei). Am primit azi mail de la ei. Daca va intereseaza, va dau link-ul |
|
| Maria, te rog! Chiar m-ar interesa |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| https://www.laprimulbebe.ro/eveniment/primul-ajutor-copii/ |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Ellena20 wrote:Rox, la ce te referi cand zici ca ai inceput sa ii dai mixt? Eu inca nu am vorbit cu pediatra nimic de diversificare si nu stiu cand vom incepe. Din ce stiu eu, pt a incepe diversificarea, bebe trebuie sa stea in fund, sa prezinte o oarece curiozitate fata de mancare, iar salivatia sa se diminueze.
Eu cred ca de la 5 luni si jumatate spre 6 luni vom incepe.
In legatura cu inelele de dentitie, de cand ii pot da lui bebe asa ceva? Il tot deranjeaza gingia intr-o parte si m-am uitat ca e cam inflamat acolo. Si-asa baga in gura tot ce prinde si ma gandeam ca poate il mai ajuta daca ii dau.
Si san si praf ,?i mi a spus dr ca poate începem de la 5 luni,eu zic totu?i 5 jumate |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Elena, sincera sa fiu eu i-am dat deja pe principiul.. decat sa bage jucarii in gura mai bine ala. Eu am tot cautat pe net, nu am gasit de la ce varsta se dau. Eu am luat un model 0+ care il pot steriliza. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Anitta, sanatate multa ! maria, multumim pt link
Si al meu baga orice in gura, vreun servetel cand prinde e disperat trebuie sa fiu pe faza ca imi e sa nu inghita din el Eu nu mai rezist cu urlatul asta, inainte de fiecare somn de zi trebuie sa aiba o repriza de racnete de ti se face parul maciuca, ma oboseste psihic asa rau, am impresia ca il chinui, dar orice as face tot acolo ajungem sper sa treaca perioada asta |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Freya, la fel si noi de 3 zile. E teroare. Cred ca tot blocul ne aude. Al meu si-a schimbat ora de somn, acum deja doarme, se mai trezeste la 1 si la 6 sa manance si mai doarme pana la 9. Dar ziua doarme maxim 30min, in 3 reprize, deci cate 10 minute, e rupt de somn. Am citit zilele trecute un articol ca ei nu stiu ca li somn si vor sa se joace si sunt nervosi ca li-s gata bateriile Sper si eu sa nu dureze mult ca e tare frustrant, am impresia ca nu il pot linisti nici cum. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Freya stai lini?tita ca nu e?ti singura in situa?ia asta, ieri a urlat ca din gura de ?arpe cam 1h - 1h30min fara sa o pot lini?ti in vreun fel. So?ul era în curte lucra la ma?ina , nici macar nu a îndraznit sa intre sa întrebe de frica sa nu arunc cu ceva dupa el Se auzea de parca ne certam,dar eu eram calca ?i ea se tura ca Hondele ( vb so?ului). S-a calmat singura, am dus-o la oglinda sa se vada ce urâta îi când plânge , dupa aia am devenit din nou prietene |
|
|