Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Saturday, May 15, 2021 2:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, ce am ras Lol sunteti tare haioase
Ellena si Roser, si noi la fel suntem, lasa ca azi am plecat de acasa fara sistem si nu stiam daca va dormi copilul, a adormit dupa mult plimbat in carucior, nu ma asteptam
El acum si in sistem, si in carucior si la san e cu ochii in toate partile, sa vada, sa studieze, sa apuce cu manutele, somnul e ultima lui grija; si acum a adormit strangand in mana zornaitoarea de la carucior, nu-i da drumul deloc

Mihaela, eu vreau sa caut o asociatie care se ocupa de familii mai sarace ca sa donez hainute, am si scutece nr 1 ramase si alte consumabile, ma gandesc ca prind bine cuiva care nu are posibilitati

Nu mai stiam daca v-am zis, Priorin capsule mi-a recomandat dr pt par, am vazut ca exista si sampon
Cat despre tuns... si eu ca voi, doar visez sa ajung, mie oricum incepe sa imi cada parul daca ajunge mai lung de umeri, acum nu mai zic, ca e dezastru
Zee
Scris: Saturday, May 15, 2021 4:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Mihaela, poti intreba pe grupuri de mamici, eu am intrebat si am dus la o biserica unde strang si le repartizeaza la familii nevoiase. Ca asa am pus ca donez niste haine, a venit o mamica, a zis ca nu are mare nevoie de ele si a2a zi le-am vazut puse de vanzare. Sigur gasesti la tine in oras ceva asociatii.
Ellena20
Scris: Saturday, May 15, 2021 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Asa, freya, cei 3 muschetari baietii astia!!
Si al meu nu mai are stare o secunda, vrea sa vada absolut tot, are o zornaitoare si el ce o tine intruna in mana, de altele nu prea e interesat. Azi nu a vrut sa ii dea drumul nici cand il alaptam si ma tot lovea peste celalalt san cu ea Lol

Mihaelaalin
Scris: Saturday, May 15, 2021 5:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Zee wrote:
Mihaela, poti intreba pe grupuri de mamici, eu am intrebat si am dus la o biserica unde strang si le repartizeaza la familii nevoiase. Ca asa am pus ca donez niste haine, a venit o mamica, a zis ca nu are mare nevoie de ele si a2a zi le-am vazut puse de vanzare. Sigur gasesti la tine in oras ceva asociatii.

Leam dat astazi la un prieten se al so?ului ca nu are posibilitate sa cumpere nu are servici si niciun venit si mai are si o feti?a de un an
Mihaelaalin
Scris: Saturday, May 15, 2021 5:28 PM
Nivel

Mamaici ce aseara bebe imi face febra 38,2..3 iam dar nurofen 2 mil iam bagat si jumatate de supozitor cu paracetamol ia trecut si am cum are iar 38 iam dat putin Algin 1mil ca atat e scris pe cutie de doctora el este vioi se joaca decat ca daca in faci ceva si nu ii convine mârâie din ce cauza poate sa imi faca febra o fii de la dinti
Zee
Scris: Saturday, May 15, 2021 6:51 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Mamaici ce aseara bebe imi face febra 38,2..3 iam dar nurofen 2 mil iam bagat si jumatate de supozitor cu paracetamol ia trecut si am cum are iar 38 iam dat putin Algin 1mil ca atat e scris pe cutie de doctora el este vioi se joaca decat ca daca in faci ceva si nu ii convine mârâie din ce cauza poate sa imi faca febra o fii de la dinti

Ma bucur ca ai gasit pe cineva care are nevoie.
Legat de temperatura, eu una nu stiu, doar ce am citit pe forumuri ca temperatura de la dinti nu trece de 38. Sa nu fie un rosu in gat sau ceva.
Droxana
Scris: Saturday, May 15, 2021 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Multumim fetelor computerlove
Mi ar placea ?i mie sa o pun în pat sa adoarma singura dar nicio ?ansa momentan..o perioada adormea la san apoi leganata, acum plânge daca o pun sa o legan, o perioada cu suzeta ,dar se tot schimba la câteva zile..acum ziua adoarme ca o pun lânga mine în pat ?i o ?in de mâini Lol 30 min max 40 pe ceas..suntem în toiul puseului manânca mult ?i se treze?te ?i noaptea sa pape ,sper sa nu tina cât scrie ca ar fi regresia de 4 luni între 2 ?i 6 sapt Lol
Va pupam sa ave?i un wek frumos (fara masti)Lol
Mihaelaalin
Scris: Saturday, May 15, 2021 7:07 PM
Nivel

Zee wrote:

Ma bucur ca ai gasit pe cineva care are nevoie.
Legat de temperatura, eu una nu stiu, doar ce am citit pe forumuri ca temperatura de la dinti nu trece de 38. Sa nu fie un rosu in gat sau ceva.

Am fost cu el saptamana trecuta la urgente tusea atunci bine de tot mia dat sa ii fac analize din gat si nas(ca nu sm internat cu el)si sa ii dau cu sprey antiviral in gat di cu anafti la gingi..
alina89
Scris: Saturday, May 15, 2021 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mihaelaalin wrote:

algin si nurofen este acelasi lucru, nu se dau impreuna si nici intercalate ci la distanta de 8h una de cealalta. Dupa Algin SAU Nurofen, trebuie sa treaca minim 4 ore pana la urmatoarea doza de paracetamol sau panadol. (indiferent ca este supozitor sau sirop). Gramajul se da in functie de kg copilului, nu de varsta. Iar cu antitermic se intervine de la 38.5 rectal, dar se urmareste si starea copilului, daca are stare generala f modificata ii poti da si mai devreme cum ati avut voi, dar dupa 38 in orice caz. Sa te asiguri ca nu dai prea repede, nu s-a inteles din mesajul tau cum le-ai administrat exact.
Mihaelaalin
Scris: Sunday, May 16, 2021 12:11 AM
Nivel

alina89 wrote:

algin si nurofen este acelasi lucru, nu se dau impreuna si nici intercalate ci la distanta de 8h una de cealalta. Dupa Algin SAU Nurofen, trebuie sa treaca minim 4 ore pana la urmatoarea doza de paracetamol sau panadol. (indiferent ca este supozitor sau sirop). Gramajul se da in functie de kg copilului, nu de varsta. Iar cu antitermic se intervine de la 38.5 rectal, dar se urmareste si starea copilului, daca are stare generala f modificata ii poti da si mai devreme cum ati avut voi, dar dupa 38 in orice caz. Sa te asiguri ca nu dai prea repede, nu s-a inteles din mesajul tau cum le-ai administrat exact.

Nu leam dat repede vineri spre sambata seara mia facut temperatura 37 nu mai stiu cu cat iam dat 2 ml de nurofen ia trecut dimineata la 8 iar avea febra iam pus un supozitor cu paracetamol ia scazut iar la 4 acum dupa masa a facut 38 si ceva si iam dat 1mil Algin,si la 8 seara iam bagat jumatate de novocalmin ca nu scadea deloc temperatura.am fost cu el la urgente,este o viroza in aer paote lua si de la noi mi-au dat Algin sa ii dau mia prescris paracetamol si niste picaturi,in caz ca nu ii scade febra a spus sa ma duc din nou sa ma interneze,dar ii multumesc lui Dumnezeu a vrut sa ii scada are acum 36,8..va multimesc pt raspunsuri mereu ma lini?titi cand va cer un sfat
Zee
Scris: Sunday, May 16, 2021 9:46 AM
Nivel

Buna dimineata. Fetelor, baietelul meu are o iritatie pe gat,de la lapte, transpiratie. Noi folosim bephanten la iritatii, dar mi se pare ca nu face minuni aici, in zona scutecului s-a iritat o singura data si i-a trecut dupa prima aplicare.Nu imi recomandati ceva pt iritatii? Ma gandesc ca o pudra poate e mai ok. Mai am in casa o crema Petrini primita, dar zice ca e doar pentru zona scutecului. Si cum se testeaza crema pe piele? Se da pe o portiune mica si care e timpul de asteptare?

L.e. mai am si un sudocrem in casa, dar trebuie sa citesc, nu stiu daca e un singur fel sau exista sudocrem baby.
Ellena20
Scris: Sunday, May 16, 2021 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Zee, eu pentru iritatii de genul am cumparat o crema de la Mustela pentru piele iritata (Cicastela), inca nu am folosit-o si nu stiu daca e buna.

Noi pt zona scutecului folosim Sudocrem, e un singur fel. Nu e alta varianta Baby.
Vickyb
Scris: Sunday, May 16, 2021 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Si eu pentru scutec folosesc sudocrem, am si Petrini dar produs in farmacie, este varianta de comert.
Pentru gat citeam fb grup de mamici ca si Cicaplast B5 ajuta. E pentru iritatii si altele.
MariaS
Scris: Sunday, May 16, 2021 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Zee pt iritaia de la gât eu o dau cu apa termala ?i tamponez cu un ?erve?el curat surplusul , cam la 1h dupa aplicare la ea nu se mai vede iritatia.
Eu ma tot scormonesc ca îi iau o crema pt fata, între sprâncene se fac cojite, nu ft deranjamente, cât sa le vad ca sunt acolo si ii strica aspectul de ten perfect Hilar poate ma ajutati cu vreun sfat.
freya1
Scris: Sunday, May 16, 2021 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, eu am bioderma babysquam pt cruste de lapte, ca asta sunt, sau dermatita seboreica a bebelusului, al meu mai are si pe cap, dar si pediatra mi-a zis ca se fac la loc, deci orice crema hidratanta e ok
Pt fundulet folosesc weleda, iar pt corp diverse creme pt piele atopica, acum am cerave pt piele f uscata
Iritatii nu prea a avut, dar am si o crema cu galbenele tot de la weleda, ma gandesc ca ar avea efect calmant

L.e. inteleg ca nici ai vostri nu au gat ? Lol ca tare greu e sa il spal si sterg prin zona aia
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.