|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| MirelaD wrote:Înca nu am intrat în pâine cu jobul,se întoarce luni o colega tot din ccc ?i vedem atunci cum împar?im sarcinile  am mai ciupit pe ici pe colo despre ce voi face,dar clar saptamâna viitoare clarificam totul. Sper ca ?i ?ie î?i e mai bine ?i v-a?i intrat în ritm PS: la noi a fost nebunie ?i cu mutatul,daca ne ajuta Dumnezeu terminam azi. Nu de alta,dar ne expira ?i timpul  daca am fi avut amândoi zile libere ar fi mers mai ok dar a?a,faceam ce reu?eam seara dupa program. Nu îmi vine sa cred cate lucruri s-au adunat
Cu siguranta va veti linisti curand. E bine ca se aseaza toate usor usor te cred cu lucrurile adunate Da, sunt mult mai bine dpdv psihic in primul rand. Restul a venit de la sine, e ca si cum asa am fost dintotdeauna. Singura diferenta e ca daca inainte nu aveam timp, acum nu imi ajunge nici timpul pe care nu il aveam sunt toata ziua pe fuga si pe drumuri. Dar e bine, ma mentin fit in felul acesta |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Droxana wrote:Buna mamici! Noi ieri am avut botezul,a fost frumos dar mi s a parut foarte obositor..?i n am facut la restaurant dar tot a fost ceva..bebelusa mea a fost stresata ?i s a speriat în biserica,aseara abia a adormit dar gata,este cre?tina Am primit o manduca si astazi o folosim sa vedem daca doarme mai bine,înca nu ?tiu daca o asez corect.. Sa ave?i o zi frumoasa! https://ibb.co/8dSS5nJ
Felicitari Roxana pentru micuta crestina, sunteti tare frumoase amandoua e frumoasa manduca, cum au zis si fetele, daca o mai ridici un pic sta super in ea. Noi ne-am hotarat la botez la sfarsitul lunii, sau prima saptamana din iunie si o sa facem masa in oras numai cu nasii si cand o sa mai creasca, sau la un an o sa ne strangem mai multa lume, mi se pare tare micut inca si cred ca ar fi tare agitat, mai ales ca atunci face si 3 luni si ma astept si eu la o perioada mai grea un pic. |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Fetelor, stie cineva daca Alle.p este ok? Nu mai stim nimic de ea... |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| maria2013 wrote:Fetelor, stie cineva daca Alle.p este ok? Nu mai stim nimic de ea...
Stiu doar ca ultima data spunea ca nu stie cand va mai avea timp sa intre.. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Voi de unde ati luat palarii pentru copilasi? Sau ceva... pentru soare |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3046
| Eu i-am luat de la carters una, cand ma uitasem la h&m aveau doar de fetite, intre timp cred ca au mai multe modele |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Eu am gasit la h&m si de baietei.
Fetelor, astazi ma simt groaznic. M-am trezit (normal ca de la 6) cu o durere ingrozitoare de cap. Tot ce beau/mananc dau afara + ca simt o slabiciune in tot corpul, parca nu imi pot controla nici mainile, nici picioarele. Am vorbit cu medicul de fam si a spus ca e de la oboseala, epuizare si mi-a dat Vitamax si Calcidin sa iau. Ea a spus ca nu are nimic in alaptare, dar nu am incredere prea multa in medicii de familie. Credeti ca este ok sa iau?
+ recomandare de odihna, dar de unde? Sunt toata ziua singura cu bebe. |
|
| Ellena, sigur le poti lua, ca sunt vitamine si calciu, poate si niste saruri de rehidratare daca e cazul Eu nu cred ca doar de la oboseala, poate si ceva ce ai mancat ? Puteti verifica pe e-lactancia orice medicament daca se poate lua in alaptare Ai grija de tine ! |
|
| Multumesc, freya! Ultima masa am avut-o ieri la 17 si am mancat niste carne de pui. O sa imi iau vitaminele astea si sper sa ma simt mai bine. Ma simt si vinovata ca nu pot avea nici grija de bebe asa cum trebuie. L-am lasat sa si planga pt ca am simtit ca nu il pot lua in brate chiar daca am incercat sa il linistesc asa. Sincer, chiar ma simt epuizata. Am zis ca din seara asta ma voi culca si eu o data cu copilul de la 21-21:30. Eu mai stateam pana in jur de 12-1. |
|
| Da, stiu, asa fac si eu si simt ca nu mai pot, am impresia ca nu mai sunt in stare sa am grija de copil cum trebuie, mi-e sa nu fac vreo tampenie De fapt am si facut, ieri am iesit cu el la plimbare si nu stiu ce a fost in mintea mea, ca am intrat putin intr-un magazin, acum sunt terorizata ca o fi luat covid cred ca de la oboseala nu am gandit, nu imi explic ce a fost cu mine, daca ii se intampla ceva nu stiu ce fac |
|
| freya, si eu am intrat cu el in magazin pt ca eram singura si voiam o sticla de apa. Acasa m-am simtit tare vinovata de asta si cateva zile dupa am stat speriata sa vad sa nu fi luat ceva. De-abia astept sa dispara si panica asta.. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Dragele de voi fetelor, va inteleg perfect, si eu îs in aceeasi situa?ie, dar eu iau de când am nascut complex de B-uri si sideralul din sarcina,dar tot am zile când efectiv abia trag de mine. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2020 Mesaje: 11
| Buna! Eu iau in continuare femibion 2( vitaminele pe care le luam si in sarcina), magneziu si fier( am analizele praf). In zilele in care stau si eu pana la 12 noaptea, praf sunt a doua zi, ca trezirea este la 6.30. Fara magneziu si cafea nu fac fata. Si eu sunt singura de dimineata pana pe la 18.00. Palarie eu am luat de la manymonths din fibre naturale( in, canepa, bambus), stiu ca protejeaza mai bine decat cele din bumbac de radiatiile UV. Eu as vrea sa incerc sa imi adorm bebelusul pe pat, vorbindu-i, cantandu-i, momentan il adorm mergand( am si un wrap boba si un sistem de purtare isara), dar Cand e marait( adica la puseu sau salt mental, vrea in brate direct, pana Nu il scot din wrap/ sistem nu se linisteste. Asa ca, aveti vreun sfat? ?? Sau sa ma inarmez cu rabdare si continui Ce fac? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1609
| Freya, nu iti face griji in privinta covid-ului, parca ai facut prima doza de vaccin, deja ai anticorpi pe care i i-ai dat si lui. Plus ca bebelusii nu prea se contagiaza.
Ellena, sper sa te simti mai bine, poate totusi e ceva trecator. Si eu am momente in care clachez, mai ales seara cand are tot felul de crize si iar intru in panica ca nu am lapte. Dar ieri am citit ce a scris o mamica pe Lucky Us si chiar mi-au ajuns la inima cuvintele ei (daca mai gasesc publicatia o pun aici).
Am si eu aplicatia Wonder Weeks dar la noi nu se prea potrivesc puseele de acolo. Voi ati pus data nasterii reala sau data probabila calculata initial? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Sisi nu ?tiu cât are bebe al tau,dar ar fi dragu? un ticket in semnatura Cred ca toate ne confruntam cu aceeasi situatie când e vb de pusee sau salturi, din pacate nu exista o solutie magica care functioneaza la oricine, totul depinde de cum îi invatat bebe sa se lini?teasca. A mea nu suporta suzeta a?a ca se alinta cu degetul meu, când îi maraita o plimb fie în wrap fie pe piept la mine cu degetul meu in guri?a. Legat de culcatul in patut cu pove?ti ?i cântecele mai greu ?i necesita multa rabdare. Ei nu stiu sa adoarma, ?tiu doar ca îs obosi?i sica vor sa doarma,iar noi ca mame trebuie sa îi înva?am. Am observat ?i eu ca sunt mai ok daca ma culc seara odata cu ea.
Cred ca toate suntem cu cei nici aproape 80-90% din timp si vreau sa cred ca putem fiecare sa jonglam cu bebe si casa în acela?i timp atâta doar ca trebuie sa gasim fiecare varianta care ni se potrive?te cel mai bine. Sa nu ma în?elegi gre?it,dar vrea sa cred ca nu pa?e?te nimic rau cel mic daca scapa 2 lacrimi pt ca l-am lasat din bra?e pt a pune o oala de mâncare pe foc. Daca acum nu ne descurcam cu ei, ce ne facem mai târziu când încep diversificarea si trebuie sa le facem de mâncare?! Suntem mame si femei puternice, unele dintre noi au avut nasteri mai putin placute si pt aia au mers mai departe, a?a ca atunci când zicem ca nu mai putem, mai putem un pic Sper ca v-am ridicat un pic moralul |
|
|