Clubul mamicilor incepatoare - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 6, 2021 12:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Casuta nr. 15 dance dance dance
Ne mandrim cu bebeii:

1.Oanatm: bebe Miriam Antonia:22 septembrie 2018

2.Fluturash26-bebe Carla Teodora:13 octombrie 2018

3.GeorgianaB-bebe Andrei Luca:21 octombrie 2018

4.Maria2013-bebe Ana Sofia: 6 februarie 2019

5.Alle.p
- bebe Patrick: 3 mai 2019

-bebe Alessia

6.Iulia13
-bebe Simona Ioana:6 iunie 2019

-bebe Matei-Octavian: 14 decembrie 2020

7.MirelaD-bebe Eva Ioana:12 iunie 2019

8.Ella30-bebe Sofia Elena: 13 iunie 2019

9.Irinan- bebe Ioana Stefania:29 iunie 2019

10.Mirela.t83-bebe Eric Matei:30 august 2019

11.Alina89
-bebe Nicholas: 04 septembrie 2019

12.Adina-bebe Luca Serban: 14 octombrie 2019

13.Andra09-bebe Miruna:25 noiembrie 2019

14.AndreV-bebe Diana: 14 aprilie 2020

15.AstaMica-bebe Luca Andrei: 30 octombrie 2020

16.MariaS- bebe Irina: 26 ianuarie 2021

17.Inawar
-bebe Anelise: 18 februarie 2021

Lista va fi updatata constant doar cu mamicile active.
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 6, 2021 12:43 PM
Nivel

Mamici, va rog sa ma ajutati cu listuta pentru upload DistanceKiss
maria2013
Scris: Thursday, May 6, 2021 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Maria.mmh wrote:

Multumim! Când ai timp, modifica, te rog, ticker-ul meu! A ramas cel vechi, dinainte de a împlini doi ani.
maria2013
Scris: Thursday, May 6, 2021 12:48 PM
Nivel

La fel si la Alle p. Patrick a împlinit doi ani si e si bebe Alessia de trecut pe lista. La multi ani, Patrick!
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 6, 2021 12:59 PM
Nivel

maria2013 wrote:
La fel si la Alle p. Patrick a împlinit doi ani si e si bebe Alessia de trecut pe lista. La multi ani, Patrick!

M-am uitat in semnatura ei, vad ca cel al lui Patrick este la fel ca cel din listuta, am pus si tickerul pentru bebe Alessia
AriaM
Scris: Thursday, May 6, 2021 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Maria.mmh wrote:

Maria, pe mine poti sa ma scoti din lista. Desi citesc ce scriu mamele pe aici, intervin destul de rar. E timpul sa fac loc unei mamici mai "tinere" si mai vorbarete. Eu o sa raman oricum prin zona si o sa ajut cu drag atunci cand pot. grup
AriaM
Scris: Thursday, May 6, 2021 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Daca tot sunt prin zona profit de ocazie sa urez sarcina usoara MarieiCheek Kiss

AleC sper ca ai trecut usor peste Covid si ca acum esti bine. Cand ai timp povesteste cum a fost. Si felicitari pentru fetita (sper ca nu am retinut gresit). Sarcina usoara in continuare! Cheek Kiss
maria2013
Scris: Thursday, May 6, 2021 2:03 PM
Nivel

AriaM wrote:
Daca tot sunt prin zona profit de ocazie sa urez sarcina usoara MarieiCheek Kiss

AleC sper ca ai trecut usor peste Covid si ca acum esti bine. Cand ai timp povesteste cum a fost. Si felicitari pentru fetita (sper ca nu am retinut gresit). Sarcina usoara in continuare! Cheek Kiss

Multumesc, Aria!
AleC
Scris: Thursday, May 6, 2021 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Maria, si pe mine ma poti scoate, revin curand.
Aria, iti nultumesc, maine e ultima zi de carantina, desi parea usor la inceput, mi-a fost destul de rau, am tras o sperietura grozava. Abia astept sa ajung la eco, sa vad ca si bebe e bine. Da, parea fetita, dar inca nu am apucat sa aflu sigur. Oricum nu mai conteaza, sper ca am trecut cu bine impreuna si nu vor fi urmari. Te pupam. Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 6, 2021 4:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Multumim pt.casuta noua Maria.Asa ne-am inteles cu Andreea de randul trecut ca bebeii care au implinit 3 anisori sa fie scosi de pe listuta ca nu mai sunt bebei dar mamicile ne mai pot da sfaturi in continuare care doresc si asa sa mai avanseze in sus si cei de la coada.Sunt multe mamici care nu si-au actualizat tiketele cei care au implinit 1 si 2 ani..mamici actualizati ca mie imi tare place sa urmaresc listuta si sa vad cat au mai crescut bebeii..
Maria daca ai timp si nu ti se pare prea complicat te poti uita la data cand s-au nascut copilasii si cine are tiket in urma si a implinit 3 anisori sa scoti afara ca mamicile ori nu sunt active ori nu apuca sa vada casuta in 24 ore cat se pot face modificari.

Freya multumesc pt.complimenteCheek Kiss si eu eram asa ca tine,abia dormeam inainte,nu eram somnoroasa deloc..acum in schimb mereu as dormi nu imi vine sa cred cat m-am schimbatras
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 6, 2021 4:53 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumim pt.casuta noua Maria.Asa ne-am inteles cu Andreea de randul trecut ca bebeii care au implinit 3 anisori sa fie scosi de pe listuta ca nu mai sunt bebei dar mamicile ne mai pot da sfaturi in continuare care doresc si asa sa mai avanseze in sus si cei de la coada.Sunt multe mamici care nu si-au actualizat tiketele cei care au implinit 1 si 2 ani..mamici actualizati ca mie imi tare place sa urmaresc listuta si sa vad cat au mai crescut bebeii..
Maria daca ai timp si nu ti se pare prea complicat te poti uita la data cand s-au nascut copilasii si cine are tiket in urma si a implinit 3 anisori sa scoti afara ca mamicile ori nu sunt active ori nu apuca sa vada casuta in 24 ore cat se pot face modificari.

Freya multumesc pt.complimenteCheek Kiss si eu eram asa ca tine,abia dormeam inainte,nu eram somnoroasa deloc..acum in schimb mereu as dormi nu imi vine sa cred cat m-am schimbatras

Nu am stiut...e prima casuta pe care o fac la mamici uff
Promit ca ma ocup maine de dimineata de rearanjat listuta ras
Zee
Scris: Thursday, May 6, 2021 8:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Mamici, imi puteti spune cate grade aveti in casa si cum tineti copiii imbracati? Am impresia ca eu il tin prea "infofolit", dar ii si place calduraLol . Noi avem cam 22-23 grade si e in body cu maneca lunga si pantaloni, noaptea invelit doar pana la brau.
De cateva zile observ ca are capul destul de cald, temperatura nu are, ma deruteaza destul de mult, dupa ce l-am dus in alta camera mai racoroasa si-a mai revenit. Nu stiu daca are legatura cu temperatura din camera sau e o problema medicala, voi nu ati intampinat asa ceva?
Ellena20
Scris: Thursday, May 6, 2021 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Zee, noi avem 21.5-22 de grade in casa. Ziua il tin uneori in body cu maneca lunga sau cu maneca scurta si picioarele goale (+sosete). Ii place foarte mult sa stea cat mai dezbracat Lol
Noaptea doarme in salopete cu maneca lunga. In ultimul timp le folosesc numai pe cele cu fermoar ca nu mai are rabdare la imbracat dupa baie.
MariaS
Scris: Thursday, May 6, 2021 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Zee noi avem cam 22°C in dormitor, când dormea cu mine in pat era îmbracata în salopeta cu mâneca ?i picioare scurte ?i ?osete in picioare, acum ca doarme singura îi dau salopeta cu botosei sau bady cu mâneca lunga ?i pantofi subtiri, o înconjor cu perna de alaptat ca sa o ajute sa stea pe-o parte si peste perna pun o paturica ca sa se faca un fel de perna de aer cald (nu stiu cum sa explic mai exact)
MariaS
Scris: Thursday, May 6, 2021 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Maria.mmh wrote:

Nu am stiut...e prima casuta pe care o fac la mamici uff
Promit ca ma ocup maine de dimineata de rearanjat listuta ras

Maria sunt câteva mamici noi, Freya, Ellena, Roser, Zee, Vicky,Mihaelaalin, mai sunt câteva dar zau ca nu îmi aduc aminte.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.