Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Wednesday, May 5, 2021 5:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Roser Cheek Kiss ce m-am distrat la faza cu unghiile, la fel si eu ziceam cand mai avea si cruste de lapte si acnee, radem noi, dar medicul de familie m-a intrebat daca il spal zilnic Lol mai tine si pumnisorii stransi tot timpul si aduna scame, tot asa zici ca l-am pus la muncile campului
Se pare ca asa sunt baietii, mai mamosi ras sa spuna si mamicile de fetite daca avem de ce le invidia
Ellena20
Scris: Wednesday, May 5, 2021 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Asta cu scamele si la noi e la fel, parca l-as tine nespalat o luna, nu stiu de unde tot strange atatea scame in pumnuletul lui Lol si da, tot asa, tine pumnii stransi incat de-abia il curat si la baie.

Roser, in perioada in care sunteti voi acum, fix asa eram si noi. Al meu mai sta in leagan sau in carucior. Atunci il scoteam afara mancat bine si putin somnoros sa stiu sigur ca il ia somnul.
Pot sa te incurajez spunandu-ti ca e mai bine acum. Bebe mai sta si cu sotul (bine, nu mult). Sotul nici nu prea are rabdare de atatea joculete si plimbat asa sa ii vorbeasca despre toate cum fac eu, dar atat cat sta este perfect!
La plimbare acum desi e mai mult treaz, este mai vesel, mai cooperant, dar tot adoarme afara intr-un final.
Zee
Scris: Wednesday, May 5, 2021 7:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Si al meu e tare lipicios, cred ca asa sunt baietii. Sambata e proba de foc pentru sot, mi-am facut programare la vopsit si cred ca o sa dureze ceva timpLol
MariaS
Scris: Wednesday, May 5, 2021 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
?i eu mor când vad scame in palme sau între degete, o mai curat când sta la titi,dar pâna la urmatoarea tura de titi le aduna la loc Hilar
A mea nu prea da semne de lipici la nici care,dar daca cumva plec la magazin si ea ramâne cu sotul îi tragedia de pe lume. Am observat ca are momente când doar la el se linistete.

I-am luat saltea de activitate ai am pus-o pe burta dar mai mult sta avion , adica sta în echilibru din burta ?i piept Lol

In caz ca lipsesc 2-3 min are cine îi tine companie ras
https://ibb.co/1dGMDdN
Zee
Scris: Wednesday, May 5, 2021 9:44 PM
Nivel

MariaS wrote:
?i eu mor când vad scame in palme sau între degete, o mai curat când sta la titi,dar pâna la urmatoarea tura de titi le aduna la loc Hilar
A mea nu prea da semne de lipici la nici care,dar daca cumva plec la magazin si ea ramâne cu sotul îi tragedia de pe lume. Am observat ca are momente când doar la el se linistete.

I-am luat saltea de activitate ai am pus-o pe burta dar mai mult sta avion , adica sta în echilibru din burta ?i piept Lol

In caz ca lipsesc 2-3 min are cine îi tine companie ras
https://ibb.co/1dGMDdN

Oo, pai cu asa paza iti poti face treaba linistitahearts
Zee
Scris: Wednesday, May 5, 2021 9:48 PM
Nivel

Fetelor, video nu se poate atasa aici?ras
freya1
Scris: Wednesday, May 5, 2021 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, ce babysitter de nadejde ai coeur
Ellena20
Scris: Thursday, May 6, 2021 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Super, Maria! Esti linistita cu asa paza ras
In dimineata asta, am reusit sa ne rostogolim singurei de pe burtica pe spate coeur Invers cred ca va mai dura ca nu da nici un semn ca ar vrea el vreodata pe burtica.
Am vazut ca nu prea mai vrea sa stea asa mult pe burta si se chinuie sa se intoarca... iar astazi i-a si iesit Lol
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 6, 2021 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.