Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Roser ce m-am distrat la faza cu unghiile, la fel si eu ziceam cand mai avea si cruste de lapte si acnee, radem noi, dar medicul de familie m-a intrebat daca il spal zilnic mai tine si pumnisorii stransi tot timpul si aduna scame, tot asa zici ca l-am pus la muncile campului Se pare ca asa sunt baietii, mai mamosi sa spuna si mamicile de fetite daca avem de ce le invidia |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Asta cu scamele si la noi e la fel, parca l-as tine nespalat o luna, nu stiu de unde tot strange atatea scame in pumnuletul lui si da, tot asa, tine pumnii stransi incat de-abia il curat si la baie.
Roser, in perioada in care sunteti voi acum, fix asa eram si noi. Al meu mai sta in leagan sau in carucior. Atunci il scoteam afara mancat bine si putin somnoros sa stiu sigur ca il ia somnul. Pot sa te incurajez spunandu-ti ca e mai bine acum. Bebe mai sta si cu sotul (bine, nu mult). Sotul nici nu prea are rabdare de atatea joculete si plimbat asa sa ii vorbeasca despre toate cum fac eu, dar atat cat sta este perfect! La plimbare acum desi e mai mult treaz, este mai vesel, mai cooperant, dar tot adoarme afara intr-un final. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Si al meu e tare lipicios, cred ca asa sunt baietii. Sambata e proba de foc pentru sot, mi-am facut programare la vopsit si cred ca o sa dureze ceva timp |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| ?i eu mor când vad scame in palme sau între degete, o mai curat când sta la titi,dar pâna la urmatoarea tura de titi le aduna la loc A mea nu prea da semne de lipici la nici care,dar daca cumva plec la magazin si ea ramâne cu sotul îi tragedia de pe lume. Am observat ca are momente când doar la el se linistete.
I-am luat saltea de activitate ai am pus-o pe burta dar mai mult sta avion , adica sta în echilibru din burta ?i piept
In caz ca lipsesc 2-3 min are cine îi tine companie https://ibb.co/1dGMDdN |
|
| MariaS wrote:?i eu mor când vad scame in palme sau între degete, o mai curat când sta la titi,dar pâna la urmatoarea tura de titi le aduna la loc A mea nu prea da semne de lipici la nici care,dar daca cumva plec la magazin si ea ramâne cu sotul îi tragedia de pe lume. Am observat ca are momente când doar la el se linistete. I-am luat saltea de activitate ai am pus-o pe burta dar mai mult sta avion , adica sta în echilibru din burta ?i piept In caz ca lipsesc 2-3 min are cine îi tine companie https://ibb.co/1dGMDdN
Oo, pai cu asa paza iti poti face treaba linistita |
|
| Fetelor, video nu se poate atasa aici? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Maria, ce babysitter de nadejde ai |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Super, Maria! Esti linistita cu asa paza In dimineata asta, am reusit sa ne rostogolim singurei de pe burtica pe spate Invers cred ca va mai dura ca nu da nici un semn ca ar vrea el vreodata pe burtica. Am vazut ca nu prea mai vrea sa stea asa mult pe burta si se chinuie sa se intoarca... iar astazi i-a si iesit |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Buna mamici, Am facut o casuta noua pentru voi ca tot am avut timp, asa ca o sa continuati aici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---15.aspx?g=posts&m=1109824&goto#m1109824
|
|
|