Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Eu sunt in urma rau cu curatenia. Azi-noapte am facut mancare si curatenie pana la 01:30 si astazi m-am trezit asa de obosita. Al meu de la 6 nu mai vrea sa doarma si imi da la coaste mai ceva ca atunci cand era in burtica Lol
Am zis ca nu mai fac eu asa ceva, toata atentia mi-o concentrez pe copil. Mentin curatenia zilnica si fac mancare atat cat sa ne saturam.
MariaS
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Zee da sunt saptamâni, pozele îs din aplicatia the wonder weeks si nu stiu cum se face dar se nimere?te sa fie destul de precisa.
La noi finalul de puseu se lasa cu mult somn,acum are 5h30 min de când doarme si nu da semne ca vrea sa se trezeascaLol

Eu una nu mi-am batut capul cu dezinfectatul excesiv, le-am spalat cât am putut ?i cam atât.

Ce pot sa zic, am reu?it sa spal geamurile si sa sterg praful, de mâncare nu îmi bat capul poate fac o salata boeuf ca restul o sa le faca mama, oricum nu suntem noi aia care au nevoie de n feluri de mâncare,iar musafiri nu o sa avem.
freya1
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
nici eu nu am facut nimic pt pasti, am pus sa vopsesc cateva oua deocamdata, eu sunt la regim pt aplv, asa ca daca nu mananc eu pasca si cozonaci nu mananca nimeni Lol glumesc, doar ca nu o sa le fac eu
Ellena, si al meu tot cu ora 6 banghead chit ca a adormit la 5, la 6 e tot numai zambete si la fel ma impunge sa ma trezesc, nu stiu cu cine o semana asa matinal, cu mine in niciun caz Lol
Ellena20
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:21 AM
Nivel

freya1 wrote:
nici eu nu am facut nimic pt pasti, am pus sa vopsesc cateva oua deocamdata, eu sunt la regim pt aplv, asa ca daca nu mananc eu pasca si cozonaci nu mananca nimeni Lol glumesc, doar ca nu o sa le fac eu
Ellena, si al meu tot cu ora 6 banghead chit ca a adormit la 5, la 6 e tot numai zambete si la fel ma impunge sa ma trezesc, nu stiu cu cine o semana asa matinal, cu mine in niciun caz Lol

Exact!! De ex, s-a trezit azi-noapte la 4 si a mancat 10 min dupa care a dormit pana la 5:30. L-am adormit din nou si a mai dormit pana la 6:10. Si gata somnul!! Macar daca as mai putea dormi, ca el dimineata e foarte cuminte, dar nu... da intruna cu picioarele in mami si incepe sa "vorbeasca", sa povesteasca.
MariaS
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:26 AM
Nivel

Într-un fel mi-as dori sa fie ?i a mea mai matinala, face cum face mai devreme de ora 1 nu se trezeste chiar daca plec de lânga ea din patLol
freya1
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
MariaS wrote:
Într-un fel mi-as dori sa fie ?i a mea mai matinala, face cum face mai devreme de ora 1 nu se trezeste chiar daca plec de lânga ea din patLol

Astea probleme, Maria Lol ce somnorici mic, lasa fata sa doarma
Ellena20
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:39 AM
Nivel

Eu cand doarme al meu mai mult de 40 de min ziua merg sa il verific sa fie ok ca surprize d-astea rar imi face Lol
MariaS
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:46 AM
Nivel

freya1 wrote:

Astea probleme, Maria Lol ce somnorici mic, lasa fata sa doarma

Nu as avea nimic cu fata daca a? sti ca adoarme de la 9-10 si isi doarme ce 10-12h de atunci, da ea adoarme vreo 40 min atunci si somnul lung îi incepe pe la 12:3-1 noaptea si neaparat în wrap.
Iulia13
Scris: Thursday, April 29, 2021 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
MariaS wrote:
Zee da sunt saptamâni, pozele îs din aplicatia the wonder weeks si nu stiu cum se face dar se nimere?te sa fie destul de precisa.
La noi finalul de puseu se lasa cu mult somn,acum are 5h30 min de când doarme si nu da semne ca vrea sa se trezeascaLol

Eu una nu mi-am batut capul cu dezinfectatul excesiv, le-am spalat cât am putut ?i cam atât.

Ce pot sa zic, am reu?it sa spal geamurile si sa sterg praful, de mâncare nu îmi bat capul poate fac o salata boeuf ca restul o sa le faca mama, oricum nu suntem noi aia care au nevoie de n feluri de mâncare,iar musafiri nu o sa avem.

Mana sus ?i aici pentru mult somn la finalul puseului. La ultimul puseu Matei mi-a dormit vreo 6-7 ore legate, m-am speriat ?i îl verificam mereu sa vad daca mai respira Crazy

Legat de cura?enie ?i mâncare, nici eu nu prea reu?esc sa le împac pe amândoua mai ales cu cei mici, so?ul a fost plecat mai toata saptamâna cu munca.. Maine sper sa fac cura?enie ?i sâmbata voi face ni?te oua umplute, o ciorba radauteana ?i miel la cuptor (restul le mai am de la mama sau de la bunici) ?i oricum plecam la soacra duminica, mai mâncam pe acolo.. Mai mult vom fi pe drumuri, caci trebuie sa mai dam ?i invita?ii pentru nunta (pe 16 mai o avem) ?i suntem buimaci de cap. Lol
Zee
Scris: Thursday, April 29, 2021 1:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Felicitari Iuliahearts poate se mai scot din restrictii pana atunci.dance

Maria, am comandat si eu apa aia, is curioasa cum e. Tot imi trebuiau niste sticle de la dr Brown's si le-am gasit acolo pe site.
Vickyb
Scris: Thursday, April 29, 2021 8:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Da Zee lux ca ai spalat geamuri si perdele. Maine fac cozonaci ca vrea sotul dar i-am zis ca el va fi “mami” maine eu doar cu titi Lol si cum parintii socrii sunt departe incerc sa si gatesc, sper sa apuc ce am in gand ?? am pus multe pe lista dar vedem cum reusim.
Eu am apicat sa fac curat in baie si sa sterg praful. Contez pe aot cu aspiratul si deja sa si spalam. Curat asa cat sa fie bine fara exagerari anul asta Lol
Zee
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Vickyb wrote:
Da Zee lux ca ai spalat geamuri si perdele. Maine fac cozonaci ca vrea sotul dar i-am zis ca el va fi “mami” maine eu doar cu titi Lol si cum parintii socrii sunt departe incerc sa si gatesc, sper sa apuc ce am in gand ?? am pus multe pe lista dar vedem cum reusim.
Eu am apicat sa fac curat in baie si sa sterg praful. Contez pe aot cu aspiratul si deja sa si spalam. Curat asa cat sa fie bine fara exagerari anul asta Lol

A fost asa cumiiinte ca am spalat si geamurile de la balcon si perdele. Maine fac prajituri si sambata am un meniu foarte usor, sotul da cu aspiratorul si sterge si gataaaayes

Apropo, nu aveti ceva recomandari pt un mop cu abur bun?
MariaS
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:07 PM
Nivel

Astazi am reu?it sa fac mai mult decât mi-am propus, am reu?it sa spal toate hainele inclusiv cele de iarna ce urmeaza sa le bag la vidat,am facut loc în dulapuri pt hainele de vara,am aspirat, am facut bucataria, am spalat si o tona de caserole, ca am luat frigider nou si a zis ca nu mai bag oale in el, mai am sa spal pe jos. Mâine îl pun pe sot sa faca curtea si terasa ca si asa nu m-a ajutat cu nimic,ca vezi doamne a fost sofer NuImiPasa
Anitta76
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
MariaS wrote:
Astazi am reu?it sa fac mai mult decât mi-am propus, am reu?it sa spal toate hainele inclusiv cele de iarna ce urmeaza sa le bag la vidat,am facut loc în dulapuri pt hainele de vara,am aspirat, am facut bucataria, am spalat si o tona de caserole, ca am luat frigider nou si a zis ca nu mai bag oale in el, mai am sa spal pe jos. Mâine îl pun pe sot sa faca curtea si terasa ca si asa nu m-a ajutat cu nimic,ca vezi doamne a fost sofer NuImiPasa

Buna. Daca nu te deranjeaza, in ce anume bagi hainele la vidat?
MariaS
Scris: Friday, April 30, 2021 12:20 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Buna. Daca nu te deranjeaza, in ce anume bagi hainele la vidat?

In saci de vidat lua?i de te miri unde, jumbo,Lidl, Auchan si ii videz cu aspiratorul, in 2 timpi ?i 3 miscari îs gata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.