Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mgeorgiana85
Scris: Friday, April 23, 2021 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Mamici de prin Cluj sau de pe langa dar cunoasteti... O recomandare pentru cardiolog pediatru?
Amelia are o aritmie si ne-a recomandat sa mergem la cardiolog dar in Cluj nu cunosc. In Alba nu este uff
Zee
Scris: Friday, April 23, 2021 8:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Mgeorgiana85 wrote:
Mamici de prin Cluj sau de pe langa dar cunoasteti... O recomandare pentru cardiolog pediatru?
Amelia are o aritmie si ne-a recomandat sa mergem la cardiolog dar in Cluj nu cunosc. In Alba nu este uff

Cumnata a fost cu nepotica la Cluj la clinica Monza la Gabriel Cismaru, a fost foarte multumita de el, eventual poate pe fb pe grupuri de mamici sa ceri alte recomandari, sau poate mai stiu fetele de aici.
Sisi88
Scris: Friday, April 23, 2021 9:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2020
Multumesc pentru toate recomandarile de carti, azi este ziua internationala a cartii si sunt multe reduceri, am luat de la editura litera din colectia bebe invata, plus cateva cu povesti, iar de pe emag( au cod de reducere 20%) o carte cu sunete usborne. Acum ca v-am citit ma apuc de cautat si senzoriale.
Mgeorgiana85
Scris: Friday, April 23, 2021 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Zee wrote:

Cumnata a fost cu nepotica la Cluj la clinica Monza la Gabriel Cismaru, a fost foarte multumita de el, eventual poate pe fb pe grupuri de mamici sa ceri alte recomandari, sau poate mai stiu fetele de aici.

Multumesc frumos! O sa ma interesez pupici
Din greseala am gasit pe facebook ca s-a deschis o clinica in Alba si vine un medic pediatru Karina Marchis din Cluj. O sa ma interesez de amandoi
Zee
Scris: Saturday, April 24, 2021 11:17 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Din greseala am gasit pe facebook ca s-a deschis o clinica in Alba si vine un medic pediatru Karina Marchis din Cluj. O sa ma interesez de amandoi

Am postat pe grupul de mamici din Cluj, am cerut pareri despre dna Karina sau alti medici de la Cluj. Iti zic ce raspunsuri primesc Cheek Kiss
Zee
Scris: Saturday, April 24, 2021 12:09 PM
Nivel

Fetelor, va las si eu o poza cu coltul meu de relaxare, amenajat de sotul ,cu cat ne permite spatiul hearts

https://ibb.co/TPVcBHy
MariaS
Scris: Sunday, April 25, 2021 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Foarte dragut col?i?orul tau Zee.

La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua ! flowers floare3 sarbatoare
freya1
Scris: Sunday, April 25, 2021 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ce frumos, Zee !

Cum mai sunteti, mamici de pitici mici ? Noi ne luptam iar cu refluxul, desi o perioada a fost ok, chiar de dinainte sa renunt eu la lactate, deci nu cred ca se va confirma aplv. Intr-un fel as fi preferat, macar ca tineam eu regim si era el bine
Si am fost la kineto si avem zilnic exercitii de facut, are torticolis de la cum a stat in burtica si nu e deloc bucuros sa isi intoarca spre dreapta capul, prefera partea stanga... e cam chinuiala, mai plange, dar ce sa facem
Kinetoterapeutul ne-a spus si ca e recomandat sa il punem sa se balaceasca in cada cu colacelul, ati incercat? Deocamdata il sustinem noi, ii e putin frica daca nu mai atinge cu piciorusele fundul sau peretii cazii, altfel ii place
In ultima vreme s-a trezit des noaptea, si cu refluxul, cu gazele... mi-e groaza ca poate fi si mai rau, in cateva zile face 3 luni si inteleg ca atunci e mai greu, sper sa nu avem de-a face si cu greva suptului
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 25, 2021 2:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Maria superbe cartile.Si eu tot ii iau lui Luca in speranta ca ceva ii va placea dar tare greu este interesat.Acum am comandat aceste 2 pachete(pt.copii sub 3 ani) si sper sa il atraga mai mult.
Zee ft.frumos coltisorul tau de relax dar dupa ce bebe o ia de-a busilea adios relaxareLol asa ca profitasic frumos si colajul,si eu am asacomputerlove
Mihaela mie menstra mi-a venit la 5 luni fara o sapt.dar daca alaptezi poate sa nu vina pe toata perioada alaptarii.Este normal,e diferit la fiecare femeie in parte si bucura-te ca nu ti-o venit incaras daca ai nelamuriri fa un control la un eco ginecolog.
Freya lui Luca tare io placut cu colacelul la baita.Ii l-am pus prima data la 2 luni fara o saptamana cam asa.Tot pe burtica se sucea si dadea din maini si picioare.Eu personal spun ca este ft.util.Isi dezvolta motricitatea.Nu il lasam mai mult de 7 minute maxim 10.Iti atasez o poza.

La multi ani tuturor cu nume de florimajoreta sarbatoare flower floare2

Adina Mariana attached the following image(s):
screenshot_20210425_144235_com.facebook.katana.jpgscreenshot_20210425_150120.jpg

Zee
Scris: Sunday, April 25, 2021 4:29 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Recomandarile astea le-am primit, sper sa te ajuteCheek Kiss

https://ibb.co/M8FGn9n

https://ibb.co/r0bqnVV

Fetelor am gasit jucarii lamaze in Selgros yes
Ellena20
Scris: Sunday, April 25, 2021 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya, si noi ne mai chinuim cu refluxul care a aparut peste noapte. Da afara putin dupa fiecare masa ziua, noaptea deloc. Ori acum fiind mai activ si dand intruna din maini si din picioare sa fie cauza..

Al meu are talus valgus la piciorul stang, la fel.. din cauza pozitii din burtica. Avem acum la 3 luni control la chirurgie pediatrica.
Mie mi-e frica cu colacelul. Noi ii facem baie in cadita lui inca si ii place foarte mult. Eu il tin si tati il spala.

Al meu avea o singura trezire pe noapte, pe la 4-5, dar dupa vaccin s-a trezit mai des. Acum se trezeste la 2 si la 6, dar mie mi-e bine oricum ca se trezeste doar sa manance 10-15 minute si adoarme imediat inapoi.

Eu m-am consolat cu gandul ca al meu nu vrea sa doarma ziua decat in brate sau in sistem si deocamdata asa functioneaza somnul de zi. Nu ma mai chinui si nici nu mai incerc sa il pun pe pat/in patut pentru ca il chinui pe el trezindu-se. Mi-am comandat cartea "Somn sanatos pentru un copil fericit", poate gasesc ceva solutii.

In rest, suntem foarte bine. Ne jucam, radem, vorbim si crestem! Am scapat total de colici.
Ii place sa ma pun langa el si sa iau o carte sa ne uitam pe ea, e foarte atent de cateva zile.
Ma bucur de fiecare moment ca timpul trece repede. Deja mi-e dor de el asa mic, asa cum l-am adus din spital si regret ca nu am profitat mai mult de acele momente, ca nu l-am alintat mai mult atunci.
freya1
Scris: Sunday, April 25, 2021 6:21 PM
Nivel

Adina, ce scump e Luca coeur
Ellena, stati bine, ce baiat cuminte ! Talus valgus are si al meu la ambele picioruse, ii fac masaj mereu cand il schimb. De ce la chirurgie ? Tot la kineto trebuie mers sa va arate exercitii /masaj pt el, dar multi copilasi au si se rezolva pana incep sa mearga
Ellena20
Scris: Sunday, April 25, 2021 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Asa ne-a scris pe fisa de externare, control chirurgie pediatrica la 3 luni pt talus valgus stang. Am fost si la kineto de 2 ori si mi-a aratat cum sa ii fac masaj. Pediatra a spus sa mergem si la chirurgie pentru linistea noastra.

Al meu vreo 2 zile a fost foarte agitat/nervos la san. Credeam ca nu ii mai vine lapte, dar smecherul avea gurita plina. Cred ca tot de la vaccin.
Sper sa trecem cu bine peste greva suptului.
freya1
Scris: Sunday, April 25, 2021 8:35 PM
Nivel

Rotarix ati facut ? Noua ne-a zis dr ca oricand in urmatoarele 3 sapt dupa ne putem astepta la efecte secundare, fiind cu virus viu... acum nici nu stiu pe ce sa dau vina
Saracutii o tin tot dintr-un vaccin in altul, dintr-un puseu in altul, putine sunt momentele linistite :(
MariaS
Scris: Sunday, April 25, 2021 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Noi de câteva zile suntem maraite,avem momente când refuzam sânul dar îs ?i momente in care 25 min nu se dezlipe?te de sân, tot timpul asta îi supt activ, sunt socata what ma întreb unde intra atâta laptic, ca înainte dupa 10-12 min se tragea si 1h nu mai pupa sânul.
Îs curioasa cum se manifesta mai exact toata treaba asta cu greva suptului, pe lânga faptul ca bebe refuza sânul, sanii nu se mai simt plimbi niciodata sau dupa 4-5h de nesupt totusi se simt un pic plini? Poate ma lamuresc si pe mine mamicile cu experienta.
Înca ceva, pt mamicile din Timis, la cât timp de la depunerea dosarului de aloca?ie a intrat aloca?ia ,dar indemniza?ia?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.