Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mamici de prin Cluj sau de pe langa dar cunoasteti... O recomandare pentru cardiolog pediatru? Amelia are o aritmie si ne-a recomandat sa mergem la cardiolog dar in Cluj nu cunosc. In Alba nu este |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Mgeorgiana85 wrote:Mamici de prin Cluj sau de pe langa dar cunoasteti... O recomandare pentru cardiolog pediatru? Amelia are o aritmie si ne-a recomandat sa mergem la cardiolog dar in Cluj nu cunosc. In Alba nu este
Cumnata a fost cu nepotica la Cluj la clinica Monza la Gabriel Cismaru, a fost foarte multumita de el, eventual poate pe fb pe grupuri de mamici sa ceri alte recomandari, sau poate mai stiu fetele de aici. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2020 Mesaje: 11
| Multumesc pentru toate recomandarile de carti, azi este ziua internationala a cartii si sunt multe reduceri, am luat de la editura litera din colectia bebe invata, plus cateva cu povesti, iar de pe emag( au cod de reducere 20%) o carte cu sunete usborne. Acum ca v-am citit ma apuc de cautat si senzoriale. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Zee wrote:
Cumnata a fost cu nepotica la Cluj la clinica Monza la Gabriel Cismaru, a fost foarte multumita de el, eventual poate pe fb pe grupuri de mamici sa ceri alte recomandari, sau poate mai stiu fetele de aici.
Multumesc frumos! O sa ma interesez  Din greseala am gasit pe facebook ca s-a deschis o clinica in Alba si vine un medic pediatru Karina Marchis din Cluj. O sa ma interesez de amandoi |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Multumesc frumos! O sa ma interesez  Din greseala am gasit pe facebook ca s-a deschis o clinica in Alba si vine un medic pediatru Karina Marchis din Cluj. O sa ma interesez de amandoi
Am postat pe grupul de mamici din Cluj, am cerut pareri despre dna Karina sau alti medici de la Cluj. Iti zic ce raspunsuri primesc |
|

| Fetelor, va las si eu o poza cu coltul meu de relaxare, amenajat de sotul ,cu cat ne permite spatiul
https://ibb.co/TPVcBHy |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Foarte dragut col?i?orul tau Zee.
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua ! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Ce frumos, Zee !
Cum mai sunteti, mamici de pitici mici ? Noi ne luptam iar cu refluxul, desi o perioada a fost ok, chiar de dinainte sa renunt eu la lactate, deci nu cred ca se va confirma aplv. Intr-un fel as fi preferat, macar ca tineam eu regim si era el bine Si am fost la kineto si avem zilnic exercitii de facut, are torticolis de la cum a stat in burtica si nu e deloc bucuros sa isi intoarca spre dreapta capul, prefera partea stanga... e cam chinuiala, mai plange, dar ce sa facem Kinetoterapeutul ne-a spus si ca e recomandat sa il punem sa se balaceasca in cada cu colacelul, ati incercat? Deocamdata il sustinem noi, ii e putin frica daca nu mai atinge cu piciorusele fundul sau peretii cazii, altfel ii place In ultima vreme s-a trezit des noaptea, si cu refluxul, cu gazele... mi-e groaza ca poate fi si mai rau, in cateva zile face 3 luni si inteleg ca atunci e mai greu, sper sa nu avem de-a face si cu greva suptului |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Maria superbe cartile.Si eu tot ii iau lui Luca in speranta ca ceva ii va placea dar tare greu este interesat.Acum am comandat aceste 2 pachete(pt.copii sub 3 ani) si sper sa il atraga mai mult. Zee ft.frumos coltisorul tau de relax dar dupa ce bebe o ia de-a busilea adios relaxare asa ca profita frumos si colajul,si eu am asa Mihaela mie menstra mi-a venit la 5 luni fara o sapt.dar daca alaptezi poate sa nu vina pe toata perioada alaptarii.Este normal,e diferit la fiecare femeie in parte si bucura-te ca nu ti-o venit inca daca ai nelamuriri fa un control la un eco ginecolog. Freya lui Luca tare io placut cu colacelul la baita.Ii l-am pus prima data la 2 luni fara o saptamana cam asa.Tot pe burtica se sucea si dadea din maini si picioare.Eu personal spun ca este ft.util.Isi dezvolta motricitatea.Nu il lasam mai mult de 7 minute maxim 10.Iti atasez o poza.
La multi ani tuturor cu nume de flori Adina Mariana attached the following image(s):

|
|

| Mgeorgiana85 wrote:Multumesc frumos! O sa ma interesez  Din greseala am gasit pe facebook ca s-a deschis o clinica in Alba si vine un medic pediatru Karina Marchis din Cluj. O sa ma interesez de amandoi
Recomandarile astea le-am primit, sper sa te ajute
https://ibb.co/M8FGn9n
https://ibb.co/r0bqnVV
Fetelor am gasit jucarii lamaze in Selgros |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| freya, si noi ne mai chinuim cu refluxul care a aparut peste noapte. Da afara putin dupa fiecare masa ziua, noaptea deloc. Ori acum fiind mai activ si dand intruna din maini si din picioare sa fie cauza..
Al meu are talus valgus la piciorul stang, la fel.. din cauza pozitii din burtica. Avem acum la 3 luni control la chirurgie pediatrica. Mie mi-e frica cu colacelul. Noi ii facem baie in cadita lui inca si ii place foarte mult. Eu il tin si tati il spala.
Al meu avea o singura trezire pe noapte, pe la 4-5, dar dupa vaccin s-a trezit mai des. Acum se trezeste la 2 si la 6, dar mie mi-e bine oricum ca se trezeste doar sa manance 10-15 minute si adoarme imediat inapoi.
Eu m-am consolat cu gandul ca al meu nu vrea sa doarma ziua decat in brate sau in sistem si deocamdata asa functioneaza somnul de zi. Nu ma mai chinui si nici nu mai incerc sa il pun pe pat/in patut pentru ca il chinui pe el trezindu-se. Mi-am comandat cartea "Somn sanatos pentru un copil fericit", poate gasesc ceva solutii.
In rest, suntem foarte bine. Ne jucam, radem, vorbim si crestem! Am scapat total de colici. Ii place sa ma pun langa el si sa iau o carte sa ne uitam pe ea, e foarte atent de cateva zile. Ma bucur de fiecare moment ca timpul trece repede. Deja mi-e dor de el asa mic, asa cum l-am adus din spital si regret ca nu am profitat mai mult de acele momente, ca nu l-am alintat mai mult atunci. |
|
| Adina, ce scump e Luca Ellena, stati bine, ce baiat cuminte ! Talus valgus are si al meu la ambele picioruse, ii fac masaj mereu cand il schimb. De ce la chirurgie ? Tot la kineto trebuie mers sa va arate exercitii /masaj pt el, dar multi copilasi au si se rezolva pana incep sa mearga |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Asa ne-a scris pe fisa de externare, control chirurgie pediatrica la 3 luni pt talus valgus stang. Am fost si la kineto de 2 ori si mi-a aratat cum sa ii fac masaj. Pediatra a spus sa mergem si la chirurgie pentru linistea noastra.
Al meu vreo 2 zile a fost foarte agitat/nervos la san. Credeam ca nu ii mai vine lapte, dar smecherul avea gurita plina. Cred ca tot de la vaccin. Sper sa trecem cu bine peste greva suptului. |
|
| Rotarix ati facut ? Noua ne-a zis dr ca oricand in urmatoarele 3 sapt dupa ne putem astepta la efecte secundare, fiind cu virus viu... acum nici nu stiu pe ce sa dau vina Saracutii o tin tot dintr-un vaccin in altul, dintr-un puseu in altul, putine sunt momentele linistite :( |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Noi de câteva zile suntem maraite,avem momente când refuzam sânul dar îs ?i momente in care 25 min nu se dezlipe?te de sân, tot timpul asta îi supt activ, sunt socata ma întreb unde intra atâta laptic, ca înainte dupa 10-12 min se tragea si 1h nu mai pupa sânul. Îs curioasa cum se manifesta mai exact toata treaba asta cu greva suptului, pe lânga faptul ca bebe refuza sânul, sanii nu se mai simt plimbi niciodata sau dupa 4-5h de nesupt totusi se simt un pic plini? Poate ma lamuresc si pe mine mamicile cu experienta. Înca ceva, pt mamicile din Timis, la cât timp de la depunerea dosarului de aloca?ie a intrat aloca?ia ,dar indemniza?ia? |
|
|