Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MirelaD
Scris: Sunday, April 18, 2021 7:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Adina, legat de caderea parului ?i la mine e horror. De când a început sa cada,nu s-a oprit,poate a fost o perioada când s-au mai redus pu?in Nr de fire cazute,dar acum iar a prins elan. Mi s-a rarit într-un hal de nu îmi vine sa cred,am o codi?a a?a sub?irepale ?i eu care aveam un par a?a des...ce am incercat acum,?i fara mare succes, e un set ?ampon+lo?iune+capsule Forcapil. Mâine fac 30 zile de luat,?i parul tot a?a cade. Deci în cazul meu nu a prea func?ionat. Dar trec ?i printr-o perioada extrem de stresanta acum.. poate contribuie ?i asta,am somnul la pamânt de nu ?tiu cum mai func?ionez la serviciu+ multe altele
Aveam ?i eu în plan un set de analize,mai ales dupa ce am alaptat 1a9l,dar fac ce fac si nu mai reu?esc sa ajung. E de luat in calcul ?i vizita la un dermatolog,cum zicea o mamica.
Sper sa ii dai de capat macar tuCheek Kiss
Zee
Scris: Sunday, April 18, 2021 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Adina, cumnata mea a folosit Forcapil si a avut rezultate vizibile. Eu inca astept sa vad ca ma gandesc ca urmeaza si la mine, mai ales ca nu am luat vitamine daca nu am alaptat.

Elena, nepoatei i-a revenit refluxul la 1 an, deci cred ca e posibil sa reapara.

Roser, ne bucuram ca te-ai mutat, te asteptam. Hugo e o minunatie hearts Nu am avut timp sa citesc tot, sper ca ti-ai mai revenit, fizic vorbind.

Fetelor ati folosit ceva pentru crustele de lapte? Al meu are pe frunte si sprancene, tare inestetice. I-am luat crema de la Bioderma. Il fac seara inainte de baie, a 2a zi nu mai are, daca nu il fac o zi cu crema apar iar, deja le are de ceva timp. Ati incercat alte creme sau trec dupa o vreme? Asa eram satula de acneea bebelusului, lui mi se pare ca i-au trecut dupa ce l-am sters zilnic cu ceai de musetel (ori ca le avea deja de 2 saptamani si au trecut de la sine).
freya1
Scris: Sunday, April 18, 2021 10:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Zee, tot crema de la bioderma si noi, dar ele reapar, important e sa fie zona hidratata, nu conteaza cu ce. Pediatra a zis ca vor trece de la sine, crema doar hidrateaza, dar problema e legata de secretia de sebum
Tot pe frunte si sprancene are si al meu si din loc in loc pe scalp (se vede dupa ce il spal pe cap ca se descuameaza), a avut si pe urechiuse, dar acolo vad ca nu au mai aparut
Ellena20
Scris: Sunday, April 18, 2021 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Eu i-am dat intre sprancene cu o crema de la Mustela. Cojitele apar la 3 zile cam asa..

Am incercat sa ii dau si eu Vigantolul direct in gurita. Fail total! De nu da din cap intruna incat cred ca o picatura i-a intrat in nas.
Raman tot cu lingurita.
Zee
Scris: Sunday, April 18, 2021 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Am uitat, are si in spatele urechilor si nu au un miros tare placut Hilar

O sa incerc atunci sa il hidratez mai mult.

Elena eu am reusit ieri cu ajutorul sotului, dar nu prea are rabdare pana curg alea. Cred ca iau pipeta de la Secom si ii dau cu aia
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
simmo wrote:
Adina, eu de 2 ori m-am tuns pana la umeri de cand am nascut. Prima oara la 3 luni dupa nastere, iar a 2-a oara anul acesta.

Cand renunti la alaptat, recomand sa vezi un dermatolog si sa intrebi de apolexi. Este singurul recunoscut ca ajuta in astfel de situatii, restul sunt doar incercari. Se ia doar pe baza de reteta si trebuie respectat gramajul indicat si perioada de tratament. Dupa o cura cu el, o sa vezi ca se vor schimba lucrurile.
Mersi pt.sfat Simmo.Momentan o sa ma tund si dupa ce termin cu alaptatul mai vad...o sa merg si la dermatolog,si asa am de gand pt.ca eu am si psoriazis de la 13 ani si il tot tin sub control.Asa ca voi intreba si de caderea parului.
Imi pare ft.rau pt.mama taCray din momentul in care nu mai poate manca e de rau.Mama mea dupa ce nu so mai putut ridica din pat si manca in 2 luni a decedatpale foarte repede evolueaza boala asta din pacate.Nu se mai poate face nimic in aceste momente pt.ea?sa va bucurati cat mai mult timp de ea...Cray
Si soacra acuma nu a putut merge la chimio ca are Covid,habar nu avem de unde a putut lua ca tot odata la 2 sapt.se testeaza cum face sedintele..dar din fericire are simtome usoare..acuma sper sa nu luam si noi de la ea.Avem anticorpi de data trecuta ca am facut virusul si sper sa fie bine.Te pup.
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:26 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

La mine cu Eduard se potriveste dar nu cu un an in avans, iar cu Amelia trebuia sa fie baiat in ambele si nu este Lol
E pura coincidenta... In schimb ce pot sa zic ca s-a potrivit este cu teoria ramzi.. Si la mine si la cunostinte coeur
Ala cum ii ramzi?Hilar e prima data cand audsic
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:27 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Exact asa am fost tunsa. Miruna ma tragea la început, i-am tot zis ca ma doare ?i acum doar se joaca, isi baga nasucul în el si râde ras.
Sper sa ma inteleaga si pe mine Luca cand o sa ii explicsic
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:31 PM
Nivel

MirelaD wrote:
Adina, legat de caderea parului ?i la mine e horror. De când a început sa cada,nu s-a oprit,poate a fost o perioada când s-au mai redus pu?in Nr de fire cazute,dar acum iar a prins elan. Mi s-a rarit într-un hal de nu îmi vine sa cred,am o codi?a a?a sub?irepale ?i eu care aveam un par a?a des...ce am incercat acum,?i fara mare succes, e un set ?ampon+lo?iune+capsule Forcapil. Mâine fac 30 zile de luat,?i parul tot a?a cade. Deci în cazul meu nu a prea func?ionat. Dar trec ?i printr-o perioada extrem de stresanta acum.. poate contribuie ?i asta,am somnul la pamânt de nu ?tiu cum mai func?ionez la serviciu+ multe altele
Aveam ?i eu în plan un set de analize,mai ales dupa ce am alaptat 1a9l,dar fac ce fac si nu mai reu?esc sa ajung. E de luat in calcul ?i vizita la un dermatolog,cum zicea o mamica.
Sper sa ii dai de capat macar tuCheek Kiss
Mirela mersi pt.raspuns.E chiar aiurea cu caderea parului dar...o sa treaca si asta.Eu sunt mai linistita acuma ca imi sunt analizele ok.Macar pe partea asta stau fara probleme.Apoi vad in timp cum o sa fie dupa ce ma tund.Daca gasesc solutia te anuntpupici
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:34 PM
Nivel

Zee wrote:
Adina, cumnata mea a folosit Forcapil si a avut rezultate vizibile. Eu inca astept sa vad ca ma gandesc ca urmeaza si la mine, mai ales ca nu am luat vitamine daca nu am alaptat.

Elena, nepoatei i-a revenit refluxul la 1 an, deci cred ca e posibil sa reapara.

Roser, ne bucuram ca te-ai mutat, te asteptam. Hugo e o minunatie hearts Nu am avut timp sa citesc tot, sper ca ti-ai mai revenit, fizic vorbind.

Fetelor ati folosit ceva pentru crustele de lapte? Al meu are pe frunte si sprancene, tare inestetice. I-am luat crema de la Bioderma. Il fac seara inainte de baie, a 2a zi nu mai are, daca nu il fac o zi cu crema apar iar, deja le are de ceva timp. Ati incercat alte creme sau trec dupa o vreme? Asa eram satula de acneea bebelusului, lui mi se pare ca i-au trecut dupa ce l-am sters zilnic cu ceai de musetel (ori ca le avea deja de 2 saptamani si au trecut de la sine).
Mersi.Zee.Sper sa nu ai asa probleme ca e tare greu..
Legat de cruste,Luca numai pe scalp a avut.Eu i-am dat doar cu ulei de cocos presat la rece inainte de baita cu 30-40 min.si cand il bagam in cadita il pieptanam cu perie de bebelusi deaia moale si la fiecare spalare tot venea jos pana nu am mai vazut deloc..nu insistam,doar cate putin...in zona fontanelei a avut mai mult dar intr-o luna am scapat de totului.
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:36 PM
Nivel

Maria2013 Imi place ce vad in semnatura tamajoreta ma bucur mult pt.tine ca ai reusit.Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea alaturi de familia ta frumoasacomputerlove coeur
maria2013
Scris: Sunday, April 18, 2021 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:
Maria2013 Imi place ce vad in semnatura tamajoreta ma bucur mult pt.tine ca ai reusit.Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea alaturi de familia ta frumoasacomputerlove coeur

Merci, Adina! Da, bebe a aparut ca o minune, de data aceasta fara vreun sprijin din partea noastra, doar prin for?ele sale! Multumim! Doamne ajuta!
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 18, 2021 1:05 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Merci, Adina! Da, bebe a aparut ca o minune, de data aceasta fara vreun sprijin din partea noastra, doar prin for?ele sale! Multumim! Doamne ajuta!
Ce veste buna,tare ma bucurLove abia ce te-ai intors la muncaHilar este baietel?computerlove
Ellena20
Scris: Sunday, April 18, 2021 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Wow, Maria! Acum am vazut si eu semnatura.
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara. coeur
freya1
Scris: Sunday, April 18, 2021 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria coeur coeur felicitari, ce frumos ! Sarcina usoara !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.