Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| freya1 wrote:De la Secom, dar doza e de 6 picaturi (echivalentul celor 2 de vigantol) Noua ne-a zis acum pediatrul sa schimbam cu baby guard +dha
6 picaturi ii dau zilnic.
Mamici, e posibil sa inceapa "madareala" sau credeti ca are o problema medicala? Pana sambata noaptea, Ianis dormea bine mersi in patut, dupa ce il adormeam in brate. Sambata noaptea a avut colici si se trezea foarte des, la un moment dat sotul l-a pus in pat intre noi, buun, de atunci a inceput. Adoarme seara in brate, il punem in patut, doarme 45-50 min si se trezeste, plange 2 minute, daca nu reactionam urla, daca il luam in brate ne zambeste, mai sta un pic treaz si adoarme, daca il punem in pat doarme legat 4-5 ore (ca niciodata pana acum). E posibil sa inceapa sa faca diferenta intre patut si pat? Intr-adevar noaptea nu il schimb, dar de ceva timp nu fac asta, nu pare sa aiba alt disconfort, de colici aproape am scapat, sau inca functioneaza gripe water. M-am gandit ca poate il agita asta, ii dau 0,5ml seara si la 5-6 inca 0,5ml. Dimineata il luam cu mine in pat (tot din cauza colicilor) si doarme bine mersi pana la 9-10. Ziua doarme in pat in baby nest ca in patut nu am sanse deloc. Credeti ca ar fi totusi ceva disconfort si sa discut cu pediatrul sau e suficient dragostea noastra si sa facem mutarea in pat?
L.e. de atunci ii dau si Protectis, nu cred ca are legatura, dar totusi specific |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1855
| Zee wrote:Ce vitamina D adminustrati copiilor? Eu ii dadeam de la Secom(am primit la externare si mi s-a recomandat ca e naturala) dar am fost azi la ecografie de sold si mi s-a recomandat Vigantol, ca Secom ar fi tare slaba. Voi ce folositi?
Noi am mers de la inceput pe Vigantol. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Nu are treaba cu ce îi dai, cam tot de atunci s-a mutat si mandra mea în pat cu noi. Ca sa avem to?i loc în pat am lipit patutul ei de al nostru, in ideea ca doarme in el dar în acelasi timp îi ?i langa noi, evident ca îi smechera mare si se serpuieteste in somn de ajunge lânga mine in pat dimineata. Am observat ca daca doarme langa mine are somnuri mai lungi noaptea, am maxim o trezire pe noapte sau fără niciuna, asta mai rar. E posibil sa se afle la un puseu ?i sa simta nevoia de mai multa afectiune.
Le:Vigantol de la bun început îi dau și eu, asta ne-a fost recomandat de la maternitate dar si de pediatru. |
|
| Maria, chiar ma gandeam la voi cum mai sunteti. Deci sa inteleg ca de cand ati facut schimbarea asta, e mai bine |
|

| Ellena20 wrote:Maria, chiar ma gandeam la voi cum mai sunteti. Deci sa inteleg ca de cand ati facut schimbarea asta, e mai bine Schimbarea cu patul da, îi un lucru bun, însa tot avem o problema cu culcatul la ora 9, aseara am reu?it la 12:30, azi sper la 11-11:30, asta in cazul în care nu adoarme la 9 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6002
| Zee wrote:Multumesc Cu drag.Ai grija ca la Vigantol se dau 2 picurei numai.La Vitamina D de la Secom eu ii dau 7(asa mi-a spus medicul) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| MariaS wrote:Nu are treaba cu ce îi dai, cam tot de atunci s-a mutat si mandra mea în pat cu noi. Ca sa avem to?i loc în pat am lipit patutul ei de al nostru, in ideea ca doarme in el dar în acelasi timp îi ?i langa noi, evident ca îi smechera mare si se serpuieteste in somn de ajunge lânga mine in pat dimineata. Am observat ca daca doarme langa mine are somnuri mai lungi noaptea, am maxim o trezire pe noapte sau fara niciuna, asta mai rar. E posibil sa se afle la un puseu ?i sa simta nevoia de mai multa afectiune.
Le:Vigantol de la bun început îi dau ?i eu, asta ne-a fost recomandat de la maternitate dar si de pediatru.
Am specificat si ce ii dau pt ca i-am dat saptamana trecuta Espumisan si a fost tare agitat. Inseamna ca asta urmeaza si la noi, multumesc |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Adina Mariana wrote: Te-ai uitat asa cu un an in avans cum am spus?
da, am folosit si calculatorul lor si la fel imi zice eu nascuta in sept '89 si luna conceperii este decembrie 2018 |
|

| alina89 wrote:da, am folosit si calculatorul lor si la fel imi zice eu nascuta in sept '89 si luna conceperii este decembrie 2018 Tu esti exceptie se pare ca |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Adina Mariana wrote: Tu esti exceptie se pare ca
Uite cu asta imi ies 2 baietei https://www.bbgender.com/chinese-gender-predictor |
|

| Am facut sa vad la Luca...asa ii Adina Mariana attached the following image(s):

|
|

| Somnul de seara,bata-l vina. Zilele trecute va povesteam ca nu reu?esc sa o culc înainte de ora 2 decât cu greu. Ieri seara dupa baita am reu?it sa o culc la 9, a dormit 3h, asta in condi?iile in care am dormit ?i eu cu ea. Daca asa sta treaba si doar asa reusesc sa o conving sa doarma la ora 9 pt mine nu îi nici un fel de problema, ba chiar ma bucur. Cum s-a trezit înainte de ora 2, evident ca a fost greu sa o culc din nou, asa ca am apelat la prietenul nostru drag wrap, care are praf de somn intre tesaturi. Stand cu ea in wrap i-am auzit râsul pe care îl pregate?te , e atât de adorabil ca m-am topit instant . Cu ocazia asta mi-am dat seama ca ador sa dorm cu ea in bra?e,iar atunci când va veni momentul sa doarma singura eu voi fi mai afectata decât ea.
|
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
|
Si mie tot baiat imi iese pt K, indiferent ce data pun, due date sau birthdate. 
Adina, tu ce aplicatie ai folosit? Sa incerc si acolo |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3033
| Maria asa e, si piticul meu doarme in pat langa mine, eu ma mai departez ca ma tem sa nu il strivesc si tin o mana pe el, dar el nu stiu cum vine dupa mine si il gasesc tot lipit de mine Mai nou intinde si manutele sa ma atinga sau sa ma apuce de mana sau de haine si ma topesc |
|
| Vai, fetelor, si mie imi place sa dorm cu bebe. Noaptea doarme in patut, dar de la 5-6 dimineata cand se trezeste il iau cu mine in pat. Mi-e frica sa il tin toata noaptea cu mine ca sunt foarte obosita. Asa.. spre dimineata, deja m-am mai odihnit. De obicei el se trezeste devreme, dar ieri a dormit pana la 10. Pe la 8 a vrut sa se trezeasca, a deschis ochii, s-a uitat la mine si a vazut ca sunt acolo langa el, a zambit si a inchis iar ochisorii sa mai doarma. Ce sentiment! Nici nu m-am mai miscat de langa el pana nu s-a trezit definitiv. |
|
|