Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| freya1 wrote:Andre, o sa te lamuresti la punctie, dar din ce zice acolo sunt sanse mari sa fie tumora phyllodes, care e benigna, dar are un aspect mai dubios si de asta se recomanda sa fie scoasa (daca e asa nu-ti face griji, operatia e usoara si a doua zi esti acasa) Iti tin pumnii sa fie bine !
Multumesc tare mult. Ceva de genul a zis si chirurgul, ca are aspect ciudat, ca sunt sanse de malignizare si sa fac test genetic pe langa biopsie, sa fie sigur, ca am cateva cazuri de cancer in familie. Acum, ca am mai rumegat vestea, am mai citit sunt mai bine, dar atunci ecografista chiar m-a speriat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6002
| Inawar wrote:Am calculat acum la mine si a iesit fix cum am, primul baiat, apoi fata. Nu credeam in calendarele astea dar vad ca asta m-a nimerit Haha,ce tare...eu cand incerc pt.al doilea ma iau dupa calendar incercare moarte nu are |
|

| AndreV wrote:
Eu am avut chisturi, dar se pare ca pe langa ele a mai aparut si altceva. Iti pun poza cu marimea. Nu ma pricep sa explic.
Andre iti las acest link daca cumva nu ai apucat sa citesti despre..poate te linisteste.Am citit putin sa te ajut macar sa te linistesti.Partea buna la tine este ca nu este foarte mare in cm..mai mult ca probabil este benigna,te vei opera si dupa o sa tot mergi la controale si o sa monitorizezi sa nu se refaca.O sa fie bine,suntem alaturi de tine cand ai punctia si rmn-ul?
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/tumora-phyllodes-sanului |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Adina Mariana wrote: Sa te vad cum iti convingi sotul de acuma De pe calendarul asta am calculat eu si mie si la toate cunostintele mele si a fost asa.Inainte calculam normal gen eu am ramas la 29 ani gravida in luna ianuarie si acolo spune fetita,pana mi-a spus o prietena ca se calculeaza cu un an in avans ca cica chinezii is in urma cu un an ceva de genul.Si apoi am calculat ca am 30 ani nu 29 si asa intradevar era baiat si baiat a iesit.
m-am uitat si fix asa e cum stiam, al doilea "trebuia" sa fie fetita |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adina Mariana wrote: Andre iti las acest link daca cumva nu ai apucat sa citesti despre..poate te linisteste.Am citit putin sa te ajut macar sa te linistesti.Partea buna la tine este ca nu este foarte mare in cm..mai mult ca probabil este benigna,te vei opera si dupa o sa tot mergi la controale si o sa monitorizezi sa nu se refaca.O sa fie bine,suntem alaturi de tine  cand ai punctia si rmn-ul? https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/tumora-phyllodes-sanului
Pentru punctie maine merg sa vorbesc cu un Dr. Chirurgul vrea neaparat punctie ghidata ecografic si m-a trimis el la cineva anume. Tot maine fac si ceva test genetic din saliva, sa vada ce sanse de a face cancer sunt. Iar la rmn cand am sunat au zis sa sun cand imi vine ciclul. Ar trebui sa apara zilele astea. Multumesc ca sunteti langa mine. M-am mai descarcat. Acasa nici sa plang nu pot, ca sa ma descarc, ca ma simte pitica si se necajeste. |
|
| Adina, oare ce se intampla daca renunta o mamica brusc dupa nastere la Euthyrox? Nu mai stiu daca impacta cumva lactatia sau ceva? |
|

| alina89 wrote:Adina, oare ce se intampla daca renunta o mamica brusc dupa nastere la Euthyrox? Nu mai stiu daca impacta cumva lactatia sau ceva? Nu recomand.E prea mare socul pt.organism.Si depinde mult ce doza avea.Daca avea mare e bine sa se lase treptat,sa tot scada cu 25 doza odata la 2-3 saptamani pana ajunge la doza 25 si opreste definitiv.Ori,poate risca sa opreasca dintr-o data dar atunci sa faca odata la 2-3 saptamani analiza Tsh-ului ca sa tina sub control si sa vada ce se intampla ca sa nu urce prea mult dintr-o data.Legat de lactatie parerile sunt cam impartite,unii spun ca poate sa afecteze,altii ca nu are legatura,eu totusi am optat sa scad treptat doza pana am renuntat definitiv.Chiar urmeaza zilele astea sa dozez Tsh ca nu am mai facut de mult ca sa vad cum stau..modificari in lactatie nu observ..se duce din lapte,dar se duce pt.ca mai are doar 2 mese pe zi si noaptea deloc. |
|

| AndreV wrote:
Pentru punctie maine merg sa vorbesc cu un Dr. Chirurgul vrea neaparat punctie ghidata ecografic si m-a trimis el la cineva anume. Tot maine fac si ceva test genetic din saliva, sa vada ce sanse de a face cancer sunt. Iar la rmn cand am sunat au zis sa sun cand imi vine ciclul. Ar trebui sa apara zilele astea. Multumesc ca sunteti langa mine. M-am mai descarcat. Acasa nici sa plang nu pot, ca sa ma descarc, ca ma simte pitica si se necajeste.
Asteptam vesti bune da? Imi pare rau ca treci prin asta dar trebuie sa fi optimista si puternica pt.familia ta si orice ar fi sa lupti,sa nu te lasi si sa iti continui viata asa cum este ea.Eu presimt ca o sa fie totul bine.Te pune Dumnezeu la incercare,se spune ca nu ne da mai mult decat putem duce.Te imbratisez |
|
| Adina Mariana wrote: Nu recomand.E prea mare socul pt.organism.Si depinde mult ce doza avea.Daca avea mare e bine sa se lase treptat,sa tot scada cu 25 doza odata la 2-3 saptamani pana ajunge la doza 25 si opreste definitiv.Ori,poate risca sa opreasca dintr-o data dar atunci sa faca odata la 2-3 saptamani analiza Tsh-ului ca sa tina sub control si sa vada ce se intampla ca sa nu urce prea mult dintr-o data.Legat de lactatie parerile sunt cam impartite,unii spun ca poate sa afecteze,altii ca nu are legatura,eu totusi am optat sa scad treptat doza pana am renuntat definitiv.Chiar urmeaza zilele astea sa dozez Tsh ca nu am mai facut de mult ca sa vad cum stau..modificari in lactatie nu observ..se duce din lapte,dar se duce pt.ca mai are doar 2 mese pe zi si noaptea deloc.
Multumesc! |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| AndreV wrote:
Pentru punctie maine merg sa vorbesc cu un Dr. Chirurgul vrea neaparat punctie ghidata ecografic si m-a trimis el la cineva anume. Tot maine fac si ceva test genetic din saliva, sa vada ce sanse de a face cancer sunt. Iar la rmn cand am sunat au zis sa sun cand imi vine ciclul. Ar trebui sa apara zilele astea. Multumesc ca sunteti langa mine. M-am mai descarcat. Acasa nici sa plang nu pot, ca sa ma descarc, ca ma simte pitica si se necajeste.
îmi pare tare rau ca treci prin clipele astea crunte! O sa fie bine! |
|

| alina89 wrote:m-am uitat si fix asa e cum stiam, al doilea "trebuia" sa fie fetita Te-ai uitat asa cu un an in avans cum am spus? |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Ce vitamina D adminustrati copiilor? Eu ii dadeam de la Secom(am primit la externare si mi s-a recomandat ca e naturala) dar am fost azi la ecografie de sold si mi s-a recomandat Vigantol, ca Secom ar fi tare slaba. Voi ce folositi? |
|

| Zee wrote:Ce vitamina D adminustrati copiilor? Eu ii dadeam de la Secom(am primit la externare si mi s-a recomandat ca e naturala) dar am fost azi la ecografie de sold si mi s-a recomandat Vigantol, ca Secom ar fi tare slaba. Voi ce folositi? Eu pana la 1 an i-am dat Vigantol si dupa 1 an Vitamina D de la Secom. |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Adina Mariana wrote: Eu pana la 1 an i-am dat Vigantol si dupa 1 an Vitamina D de la Secom.
Multumesc |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3033
| De la Secom, dar doza e de 6 picaturi (echivalentul celor 2 de vigantol) Noua ne-a zis acum pediatrul sa schimbam cu baby guard +dha |
|
|