Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Sunday, April 11, 2021 9:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Multumesc mult pentru raspunsuri. Aveam nevoie sa aud ca mai sunt si cazuri fericite. Eu stiu doar cu decedati. Da, luni ma programez pentru punctie si astept ciclul pt rmn. Cica trebuie in zilele 7-14. Bucuresti e cam departe. Stau in jud. Timis. O sa mai cer si o alta parere. computerlove
simmo
Scris: Sunday, April 11, 2021 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
AndreV wrote:
Mamici dragi...de cateva zile nu mai sunt om. La un Eco am aflat ca am o tumoara in san. Deocamdata nu stiu daca e canceros sau nu, dar antecedentede cancer in familie am destule. Doctorul mi-a zis ca daca nu e, am sanse mari sa se malignizeze. Aveti cunostinte care au trecut prin asta si sunt bine?
O tot intorc pe toate partile, incerc sa ma imbarbatez, dar e groaznica ideea ca exista sansa sa nu prind a doua zi de nastere a fetitei.

Am noduli mamari de la 20 ani; anual fac ecografii. Inainte de nastere aveam unul maricel, care dupa alaptare a scazut in dimensiune si s-a separat in doua. Restul nodulilor mai mici au disparut complet. Nu am mai avut sanii asa curati din adolescenta. Chiar sunt curioasa cum va fi la urmatorul eco.
Cauta un medic bun; la un simplu eco nu poate sa-ti spuna natura.
AndreV
Scris: Sunday, April 11, 2021 10:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
simmo wrote:

Am noduli mamari de la 20 ani; anual fac ecografii. Inainte de nastere aveam unul maricel, care dupa alaptare a scazut in dimensiune si s-a separat in doua. Restul nodulilor mai mici au disparut complet. Nu am mai avut sanii asa curati din adolescenta. Chiar sunt curioasa cum va fi la urmatorul eco.
Cauta un medic bun; la un simplu eco nu poate sa-ti spuna natura.

Chisturi am tot avut sí eu. Sí acum sunt tot acolo. Acum spunea Dr ca sunt ceva leziuni solide pe langa. Se szinte sí la palpare. Eu credeam ca a crescut chistul. Se pare ca a crescut altceva pe langa. Am facut elastografie+Eco,cred ca asa se numeste. Urmeaza o biopsie sí rmn sí probabil mai merg undeva pt a doua parere.
MariaS
Scris: Monday, April 12, 2021 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor noi de când cu puseul ne-am pricopsit cu un program nesanatos de somn, mai devreme de ora 2 diminea?a nu vrea sa se culce. Între 21-2 cel mult atipeste, refeza titi-ul, iar crizele de plâns îs la ele acasa banghead
Înainte cu câteva minute de ora 2 cu
revine la normal,manânca bine si adoarme, doarme cel putin 3h-3:30, azi m-a socat,a dormit 5h+ fara trezire, cred ca alt somn asa lung nu mai pup eu bye
fluturash26
Scris: Monday, April 12, 2021 3:28 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
maria2013 wrote:

Noi îl avem pe acesta
https://ham-bebe.ro/magazin-copii/joc-mozaic-creativ-mare-genius-art/

Finutelor mele le-am luat, mai demult, de lemn, dar când îi cautam Anei, peste tot lipseau din stoc, asa ca am luat de plastic. E ok si acesta, rezista de un an si ceva si înca e foarte ok!

Si eu tot de plastic am si tot la fel e destul de rezistent de l Quercetti parca asa se numeste al nostru.
fluturash26
Scris: Monday, April 12, 2021 3:33 AM
Nivel

alina89 wrote:

E ca la nebuni Lol Tot ne aduce cel mare viroze de la gradi si zacem toti 4 si e oribil inchisi in casa toti 4 si bolnavi suntem cu nervii la pamant de la mic la mare. Au avut si caz de covid la gradi si am stat in izolare aproape 2 sapt..

Acum i-au iesit si caninii de jos, mai are doar ultimul rand de masele de iesit si e tare marait. Se tranteste pe jos si plange cu suspine orice nu ii convine, de mancat ii punem pe tava si mananca singur cu lingurita, dar ii mai dam si noi. Ii mai fac uneori supa cu galuste si aia i-o dam noi pt ca el o varsa direct pe tava. Dar e selectiv rau la mancare alcool
Pe olita nu am incercat in schimb imi cere in fiecare seara sa ii citesc conni si olita, l-am pus de 2 ori cand era mult mai mic si era constipat sa faca si a reusit putin asa, dar vreau sa se mai incalzeasca putin, imi spune singur cand face caca.

Activitati: Punem inele pe bat, bagam formele geometrice in formele lor, se joaca mult cu lego duplo, sontruieste cateva sine de lemn, se joaca cu bilute colorate si le punem pe fiecare in cosuletul lui dar inca greseste mult aici, nu intelege inca notiunea de sortat, dar stie ceva culori imi da culoarea corecta cand i-o cer si zice si el culoarea respectiva. Avem o carticica care ii place foarte mult cu clapete despre culori de la Universul enciclopedic si o cere de mai multe ori pe zi. Cere si el sa coloreze pt ca vede la frate dar momentan doar roade culorile.

La noi e cu trezirea la 6:30 cel tarziu dimineata, somn de pranz intre 12:30-13 si doarme pana pe la 14:30-15:30 depinde de zi, apoi seara la 19:30 intram in camera citim pana pe la 20 si apoi stingem becul, il pun in patut si mai vrea sa ii spun poezii cantecele pana adoarme, eu stau in patul meu si il tin de manuta uneori si asa adoarme, dar in jur de 20:45 uneori 21. A inceput sa aiba rabdare din ce in ce mai multa cu povestile, are seri cu 3 povesti de cateva pagini si seri in care doar ne uitam la multe carti si povestim noi asa pe imagini. Ii place foarte foarte mult colectia Hoinari prin anotimpuri si o avem zilnic la culcare.

Cel mai bine mi se pare ca sta cu vorbitul, spune multe cuvinte, ii arat imagini si imi spune cuvantul, leaga cate 2 cuvinte, uneori 3, acum il paraste singur pe fratior cand il impinge vine si ne spune Lol

Il am pe sotul care lucreaza de acasa de 1an si macar ma ajuta cat ii fac eu mancarea sa stea cu el, sau face el ceva de mancare in timpul sedintelor si eu ies afara cu el. Dar are si zile cu sedinte multe si nu mai are rabdare sa stea linistit si incepe sa planga, tranteasca, urle si nu se mai intelege cu colegii..avantaje si dezavantaje si cu lucratul asta de acasa.

Mie mi se pare ca a trecut incredibil de repede timpul, nu pot sa cred ce putin mai e si deja face 2 ani, parca ieri mi l-au pus in brate..
si noi din 2 in 2 saptamani suntem cu totii bolnavi...cum ii trece in 2 saptamani aduce altceva de la cresa..nu am crezut ca va fi chiar asa
..oricum e bine ca nu avem parte de forme prea grave dar tot tratament si etc..
fluturash26
Scris: Monday, April 12, 2021 3:42 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Eu am fost cu el la medic,nu dau nimic dupa capul meu.A primit Sumetrolim atunci..nu am vrut sa ii dau,mi se parea micut la 4 luni pt.antibiotice dar febra ia fost peste 39 timp de 3 zile si nu ii scadea nici de la supozitor de paracetamol sau siropuri si am fost nevoita sa ii dau..
Iar de Algin noi nu putem folosi..are diaree de la el si te sfatuiesc si pe tine sa nu ii dai.Mie medicul mi-a spus ca Algin doar de maxima nevoie,este ft.puternic.Mai bine Panadol,Paduden sau Nurofen sirop decat Algin.

Sumetrolim nu este antibiotic, este o sulfamida. Nu e din categoria antibioticelor. I-am dat si eu recent.
Trebuie dat mereu impreuna cu un antialergic pentru ca poate provoca alergii insa. Asa am primit eu informatii de la 2 medici.
Ella30
Scris: Monday, April 12, 2021 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Ellena20
Scris: Monday, April 12, 2021 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
MariaS wrote:
Fetelor noi de când cu puseul ne-am pricopsit cu un program nesanatos de somn, mai devreme de ora 2 diminea?a nu vrea sa se culce. Între 21-2 cel mult atipeste, refeza titi-ul, iar crizele de plâns îs la ele acasa banghead
Înainte cu câteva minute de ora 2 cu
revine la normal,manânca bine si adoarme, doarme cel putin 3h-3:30, azi m-a socat,a dormit 5h+ fara trezire, cred ca alt somn asa lung nu mai pup eu bye

Vai, ce ne asteapta!
Rabdare, Maria! Va trece!
La noi e rau cu somnul peste zi, dar noaptea imi doarme foarte bine. Sper sa nu se modifice macar asta..

Fetelor care alaptati, v-ati vaccinat? Va vaccinati impotriva Covid-19?
Eu stiu ca nu este contraindicat in alaptare, dar sotul nu ma lasa sa ma programez ca zice sa nu ii faca rau copilului banghead
Mai ales ca am prins si locuri la Pfizer. I-am programat doar pe sot si pe soacra-mea.
MariaS
Scris: Monday, April 12, 2021 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ellena20 wrote:

Vai, ce ne asteapta!
La noi e rau cu somnul peste zi, dar noaptea imi doarme foarte bine. Sper sa nu se modifice macar asta..

Eu stiu ca nu este contraindicat in alaptare, dar sotul nu ma lasa sa ma programez ca zice sa nu ii faca rau copilului banghead
Mai ales ca am prins si locuri la Pfizer. I-am programat doar pe sot si pe soacra-mea.

N-am o problema cu somnul de zi, din partea mea daca nu plânge poate sta treaza toata ziua , atâta timp cât seara la 9 îi la somn.

Haideti sa va îmbunez ziua de luni
https://ibb.co/f1bfbjq
Asta ii singura modalitate in care pot manca, iar pe fundal trebuie sa se auda pasarelele cum cântaras
https://ibb.co/FH6f33N
Ellena20
Scris: Monday, April 12, 2021 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ce printesa frumoasa!! Si cuminte!!
Eu nici asa nu pot manca Lol rareori sta si singur cuminte, in rest numai in brate sau sistem toaaata ziua. Azi m-am programat la tuns, sa vedem daca vrea sa stea mai mult cu tati.. daca nu, sper sa nu ajung sa ma tund cu el in brate Lol
oanatm
Scris: Monday, April 12, 2021 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Ellena20 wrote:

Vai, ce ne asteapta!

Eu am intrebat si medicul de familie si ginecologul si au zis ca ma ppt vaccina cu Pfizer fara probleme, dar trebuie sa astept pana ii fac primul vaccin lui bebe.
freya1
Scris: Monday, April 12, 2021 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Si eu vreau sa ma vaccinez cu pfizer, ginecologul si pediatrul mi-au spus ca e ok in alaptare
Maria coeur ce papusa scumpa!
Al meu a inceput din nou sa aiba pb cu burtica si gazele :( nu stiu de ce, ca era ok de cateva saptamani
Nicole2018
Scris: Monday, April 12, 2021 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
oanatm wrote:

Eu am intrebat si medicul de familie si ginecologul si au zis ca ma ppt vaccina cu Pfizer fara probleme, dar trebuie sa astept pana ii fac primul vaccin lui bebe.

Buna Oana, oare de ce e nevoie sa astepti sa faca bebe primul vaccin?
Nicole2018
Scris: Monday, April 12, 2021 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
oanatm wrote:

Buna Oana, oare de ce e nevoie sa astepti sa faca bebe primul vaccin?
Si eu vreau sa ma programez.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.