Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Zee wrote:Oare e posibil sa nu se sature copilul cu un tip de lapte praf? Manaca 120ml - 150ml si lui dupa 2-3 h maxim ii foame. Dar foame ca isi suge manutele si trage din suzeta aia de numa, intr-un final se termina toata treaba urland si pana nu primeste mancare nu se linisteste, nici in brate, nici cu zgomot, cu nimic. Am crezut ca e puseu, colici, de toate, dar acuma tot persista treaba asta. Pai la 3 ore trebuie sa manance lp. Poate fi un puseu si iti cere mai mult, asta nu dureaza la puseu, o zi.. Doua... Trei... |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Adina Mariana wrote:Mamici,sapt.viitoare vreau sa ii cumpar lui Luca tricicleta ca vine vremea buna si deja ii ies afara picioarele din carucior  ne despartim cu greu de carut ca tare drag ne-o fost si noua si lui dar trebuie...asa ca nu stiu daca so mai discutat pe aici dar ce tricicleta aveti voi si imi recomandati si mie?nu vreau nici ft.scumpa dar nici prea anemica.Nu imi trebuie cu pozitie de somn ca Luca nu mi-a dormit veci afara si nici deaia ca se face 5 in 1 si nu mai stiu cum..Vreau doar sa fie totusi comod,sa aiba spatar,sa fie usor manuita de mine si sa stea copilul in siguranta in ea sa nu imi cada. Noi avem qplay, eu una ma declar multumita, sta foarte bine in ea, are 2 pozitii, pliabila, mega usoara si o manevrez cu o mana |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| In 16 nepotica mea implineste 1 anisor. Nu imi dati cateva idei de cadouri? Nu stiu ce jucarii educative sunt potrivite pt varsta asta. Are tricicleta, calut, balansoar, bratara, cercei, elefantelul cucu bau |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Eu am comandat pt nepotica mea la un an o carticica senzoriala personalizata cu numele ei, gasesti pe net in mai multe locuri, i-a placut mult si s-a jucat mult timp cu ea |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Zee wrote:In 16 nepotica mea implineste 1 anisor. Nu imi dati cateva idei de cadouri? Nu stiu ce jucarii educative sunt potrivite pt varsta asta. Are tricicleta, calut, balansoar, bratara, cercei, elefantelul cucu bau Carti cartonate (eventual Hoinari prin anotimpuri), carti cu sunete, Catelusa vorbitoare, Lego Duplo, cuburi, Mozaic cu nasturi mari, jocuri de sortare, de lemn. |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Hei Oare cum îmi dau seama daca refluxul e normal sau anormal..? A început sa planga de fiecare data când trebuie sa râgâie,insist poate râgâie odata sau de 2 ori apoi scoate lapte, adoarme 30,40 de min ?i dupa ce se treze?te mai râgâie sau scoata ?i de 2 ori lapte..s a întâmplat ?i dupa o ora dupa ce mâncase.. oare e normal? Ii dau prea mult sau care ar fi cauza? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici,la voi cum sa comportat bebe la puseul de cre?tere de trei lui?bebe se vreo trei patru zile plange si nu il mai pot împac cu nimic si cand ii dau sa pape Titi pApa putin si incepe sa planga dar nu mereu plange,lam incercat cu cu lp dar el nu stie sa traga din biberon il Plescaie |
|

| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,la voi cum sa comportat bebe la puseul de cre?tere de trei lui?bebe se vreo trei patru zile plange si nu il mai pot împac cu nimic si cand ii dau sa pape Titi pApa putin si incepe sa planga dar nu mereu plange,lam incercat cu cu lp dar el nu stie sa traga din biberon il Plescaie agitatie, plâns mult, parca nimic nu o împaca. Pentru a urmari aceste perioade, foarte buna e aplicatia Wonder Weeks! Merita toti banii! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,la voi cum sa comportat bebe la puseul de cre?tere de trei lui?bebe se vreo trei patru zile plange si nu il mai pot împac cu nimic si cand ii dau sa pape Titi pApa putin si incepe sa planga dar nu mereu plange,lam incercat cu cu lp dar el nu stie sa traga din biberon il Plescaie
La 3 luni are loc reglarea lactatiei, este o perioada cunoscuta si sub greva suptului. Incearca sa ii dai cand e mai mult semiadormit sanul. Daca vrei sa continui cu alaptatul exclusiv nu este o idee prea buna sa ii introduci laptele praf pentru ca nu din cauza ca nu mai ai tu lapte se comporta asa ci pentru ca se schimba modul in care se produce laptele si bebele trebuie sa depuna ceva mai mult efort cand e pus la san. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| maria2013 wrote: Carti cartonate (eventual Hoinari prin anotimpuri), carti cu sunete, Catelusa vorbitoare, Lego Duplo, cuburi, Mozaic cu nasturi mari, jocuri de sortare, de lemn.
Imi poti spune te rog de unde mozaic cu nasturi mari, daca ai luat asa? Multumesc :) |
|

| Inawar wrote: Imi poti spune te rog de unde mozaic cu nasturi mari, daca ai luat asa? Multumesc :)
Noi îl avem pe acesta https://ham-bebe.ro/magazin-copii/joc-mozaic-creativ-mare-genius-art/
Finutelor mele le-am luat, mai demult, de lemn, dar când îi cautam Anei, peste tot lipseau din stoc, asa ca am luat de plastic. E ok si acesta, rezista de un an si ceva si înca e foarte ok! |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mamici dragi...de cateva zile nu mai sunt om. La un Eco am aflat ca am o tumoara in san. Deocamdata nu stiu daca e canceros sau nu, dar antecedentede cancer in familie am destule. Doctorul mi-a zis ca daca nu e, am sanse mari sa se malignizeze. Aveti cunostinte care au trecut prin asta si sunt bine? O tot intorc pe toate partile, incerc sa ma imbarbatez, dar e groaznica ideea ca exista sansa sa nu prind a doua zi de nastere a fetitei. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Andre, eu de cand ma stiu am avut chisturi si fibroadenoame la sani si cateva sperieturi ca ar fi ceva suspect, am facut si rmn. Acum merg anual la dr Lesaru care e cel mai bun ecografist de sani ca sa stau linistita, iti mai pot recomanda ecografisti si chirurgi in Bucuresti daca te ajuta. Ideea e ca stiu ce inseamna sa arunce un medic niste vorbe si sa nu mai fii om luni de zile. In ex tau, o formatiune clar benigna iti zic sigur ca NU se transforma in cancer. Cauta, te rog, un medic renumit, fa rmn, biopsie daca trebuie, nu neglija, dar sanse fff mari sunt sa fie totul bine, nu te lua dupa primul medic. Te imbratisez si-ti urez sanatate multa, te rog sa imi spui daca te pot ajuta cu orice, scrie-mi aici sau pm |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| AndreV wrote:Mamici dragi...de cateva zile nu mai sunt om. La un Eco am aflat ca am o tumoara in san. Deocamdata nu stiu daca e canceros sau nu, dar antecedentede cancer in familie am destule. Doctorul mi-a zis ca daca nu e, am sanse mari sa se malignizeze. Aveti cunostinte care au trecut prin asta si sunt bine? O tot intorc pe toate partile, incerc sa ma imbarbatez, dar e groaznica ideea ca exista sansa sa nu prind a doua zi de nastere a fetitei.
Eu iti recomand sa cauti un medic bun sau mai bun, nu stiu cum arunca unii asa cu vorbe. Daca te ajuta, mama mea nu a descoperit boala intr-o faza incipienta, s-a operat si a fost foarte ok muulti, muulti ani si ea nu era adepta spitalelor si nu prea respecta tratamentul ca lumea asa ca, inainte sa iti faci o multime de ganduri negre mai fa cateva controale si cel mai important, sa nu iti pierzi niciodata speranta. Sa iti cauti pe cineva cu cine poti discuta sot, prietene, oricine. Gandurile negative iti fac mult mai mult rau. Te imbratisez si sa ne tii la curent cu ce mai afli |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| AndreV wrote:Mamici dragi...de cateva zile nu mai sunt om. La un Eco am aflat ca am o tumoara in san. Deocamdata nu stiu daca e canceros sau nu, dar antecedentede cancer in familie am destule. Doctorul mi-a zis ca daca nu e, am sanse mari sa se malignizeze. Aveti cunostinte care au trecut prin asta si sunt bine? O tot intorc pe toate partile, incerc sa ma imbarbatez, dar e groaznica ideea ca exista sansa sa nu prind a doua zi de nastere a fetitei. La mine mama are de ani de zile si a facut biopsie si merge constant sa monitorizeze. Ajunsese si la marimea unui ou de gaina cred, dar i s-a facut si ceva local si e tot ok. Cum zic si fetele mai cere pareri neaparat. |
|
|