Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, April 9, 2021 10:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mamici,sapt.viitoare vreau sa ii cumpar lui Luca tricicleta ca vine vremea buna si deja ii ies afara picioarele din caruciorLol ne despartim cu greu de carut ca tare drag ne-o fost si noua si lui dar trebuie...asa ca nu stiu daca so mai discutat pe aici dar ce tricicleta aveti voi si imi recomandati si mie?nu vreau nici ft.scumpa dar nici prea anemica.Nu imi trebuie cu pozitie de somn ca Luca nu mi-a dormit veci afara si nici deaia ca se face 5 in 1 si nu mai stiu cum..Vreau doar sa fie totusi comod,sa aiba spatar,sa fie usor manuita de mine si sa stea copilul in siguranta in ea sa nu imi cada.
maria2013
Scris: Friday, April 9, 2021 10:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:
Mamici,sapt.viitoare vreau sa ii cumpar lui Luca tricicleta ca vine vremea buna si deja ii ies afara picioarele din caruciorLol ne despartim cu greu de carut ca tare drag ne-o fost si noua si lui dar trebuie...asa ca nu stiu daca so mai discutat pe aici dar ce tricicleta aveti voi si imi recomandati si mie?nu vreau nici ft.scumpa dar nici prea anemica.Nu imi trebuie cu pozitie de somn ca Luca nu mi-a dormit veci afara si nici deaia ca se face 5 in 1 si nu mai stiu cum..Vreau doar sa fie totusi comod,sa aiba spatar,sa fie usor manuita de mine si sa stea copilul in siguranta in ea sa nu imi cada.

Initial, voiam qplay ritto, apoi am renuntat la idee. Am prins la oferta de bf una Mappy, la vreo 230 si am luat-o. Bine am facut, ca Ana nu e fan si as fi regretat sa dau bani mai multi pe ea. In schimb, nepotului ii place maxim in ea! Si da, e fffff zdravana si u?or de manevrat!
maria2013
Scris: Friday, April 9, 2021 10:47 PM
Nivel

Cineva din cartier (baiat de o vârsta cu Ana) are Smart trike 7. Fff faina, dar un sac de bani dai de ea.
maria2013
Scris: Friday, April 9, 2021 10:48 PM
Nivel

Adina Mariana
Scris: Friday, April 9, 2021 11:06 PM
Nivel

Merci Maria.Spataru nu stiu ce sa spun..mi se pare ca nu e comod deloc..as vrea ceva cu material mai mult,cand se lasa pe spate sa fie moale si comod.Luca si in carucior sta rezemat tare pe spate.
Ella30
Scris: Saturday, April 10, 2021 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 10, 2021 10:25 AM
Nivel

alina89
Scris: Saturday, April 10, 2021 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:
Alina89 ce mai faceti?cum sunteti?chiar ma gandeam la tine zilele astea.Intre bebeii nostri ii doar o luna si o sapt.distanta.Cum te descurci cu el?ce vezi schimbat la el?ati inceput sa faceti activitati?sta pe olita?papa singurel?cum doarme?are nervisori cand nu ii convine ceva? Luca a inceput sa se impuna si daca nu faci ca el se inerveaza si imi scoate un sunet de ma speriu de elHilar la olita nu vrea sa faca inca,de mancat singurel nici atata numa ce ii convine lui,ii mai comod sa ii dea mamica in gurita,activitati inca nu prea e curios,tot incerc sa fac zilnic cate ceva nou dar imi ia din mana lucrurile cand vreau sa ii arat si fuge cu ele prin casaHaha de dormit sti ca aveam probleme..e mai bine acum.L-am tot trezit dimi mai repede si so mai reglat.Acum la 9:30 seara ne pregatim de nani,la 10 doarme,pe la 8 dimi se trezeste maxim 8 jumate si la 12:30 la pranz facem nani..adoarme pe la 1 si pana la 2:30.Acum as vrea sa il tot pun mai repede cu 5 min.la somn seara pt.ca totusi de la 2:30 pana la 9:30 e tare mult..el nu da semne deloc de somn,e ft.rezistent dar e mult totusi.Sper sa si reusesc.Oricum sunt incantata de la 12 noaptea a ajuns sa doarma la 10..este un progres spun eu.Pupici

E ca la nebuni Lol Tot ne aduce cel mare viroze de la gradi si zacem toti 4 si e oribil inchisi in casa toti 4 si bolnavi suntem cu nervii la pamant de la mic la mare. Au avut si caz de covid la gradi si am stat in izolare aproape 2 sapt..

Acum i-au iesit si caninii de jos, mai are doar ultimul rand de masele de iesit si e tare marait. Se tranteste pe jos si plange cu suspine orice nu ii convine, de mancat ii punem pe tava si mananca singur cu lingurita, dar ii mai dam si noi. Ii mai fac uneori supa cu galuste si aia i-o dam noi pt ca el o varsa direct pe tava. Dar e selectiv rau la mancare alcool
Pe olita nu am incercat in schimb imi cere in fiecare seara sa ii citesc conni si olita, l-am pus de 2 ori cand era mult mai mic si era constipat sa faca si a reusit putin asa, dar vreau sa se mai incalzeasca putin, imi spune singur cand face caca.

Activitati: Punem inele pe bat, bagam formele geometrice in formele lor, se joaca mult cu lego duplo, sontruieste cateva sine de lemn, se joaca cu bilute colorate si le punem pe fiecare in cosuletul lui dar inca greseste mult aici, nu intelege inca notiunea de sortat, dar stie ceva culori imi da culoarea corecta cand i-o cer si zice si el culoarea respectiva. Avem o carticica care ii place foarte mult cu clapete despre culori de la Universul enciclopedic si o cere de mai multe ori pe zi. Cere si el sa coloreze pt ca vede la frate dar momentan doar roade culorile.

La noi e cu trezirea la 6:30 cel tarziu dimineata, somn de pranz intre 12:30-13 si doarme pana pe la 14:30-15:30 depinde de zi, apoi seara la 19:30 intram in camera citim pana pe la 20 si apoi stingem becul, il pun in patut si mai vrea sa ii spun poezii cantecele pana adoarme, eu stau in patul meu si il tin de manuta uneori si asa adoarme, dar in jur de 20:45 uneori 21. A inceput sa aiba rabdare din ce in ce mai multa cu povestile, are seri cu 3 povesti de cateva pagini si seri in care doar ne uitam la multe carti si povestim noi asa pe imagini. Ii place foarte foarte mult colectia Hoinari prin anotimpuri si o avem zilnic la culcare.

Cel mai bine mi se pare ca sta cu vorbitul, spune multe cuvinte, ii arat imagini si imi spune cuvantul, leaga cate 2 cuvinte, uneori 3, acum il paraste singur pe fratior cand il impinge vine si ne spune Lol

Il am pe sotul care lucreaza de acasa de 1an si macar ma ajuta cat ii fac eu mancarea sa stea cu el, sau face el ceva de mancare in timpul sedintelor si eu ies afara cu el. Dar are si zile cu sedinte multe si nu mai are rabdare sa stea linistit si incepe sa planga, tranteasca, urle si nu se mai intelege cu colegii..avantaje si dezavantaje si cu lucratul asta de acasa.

Mie mi se pare ca a trecut incredibil de repede timpul, nu pot sa cred ce putin mai e si deja face 2 ani, parca ieri mi l-au pus in brate..
alina89
Scris: Saturday, April 10, 2021 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:

Nu stiu ce sa zic de renuntatul la carut definitiv, ff putine triciclete se pliaza asa compact ca un carucior si ocupa mult loc in portbagaj daca plecati in vacanta pe undeva. Bine ca in vacanta poti apela si la sistem, luat in carca. Cel mare oboseste si cere in carca des la plimbari mai lungi.. avem su buggy board la caruciorul lui Nico si sta acolo de multe ori si ii mai salveaza spatele sotului ras
simmo
Scris: Saturday, April 10, 2021 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Zee wrote:

Vaaai. Dar cat tine puseu asta? Lol pana la ora asta a mancat 900ml, mi se pare fooaarte mult

Daca ajuta, al meu ajunsese sa manance si 1200 - 1300 si vreau sa spun ca este un copil slabut.
Zee
Scris: Saturday, April 10, 2021 12:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
simmo wrote:

Daca ajuta, al meu ajunsese sa manance si 1200 - 1300 si vreau sa spun ca este un copil slabut.

Daa, ma ajuta orice informatie ca sa imi dau seama ca nu are o problema copilul meu hearts
Ella30
Scris: Saturday, April 10, 2021 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Merci.E comod spataru?eu am ce am cu spatarulHilar

Ea statea bine. Adica nu e gen fotoliu, nici nu stiu daca se gasesc asaLol daca vrei iti trimit poze, a noastra are panza de paianjen ca nu a mai vrut de asta toamna in ea
Zee
Scris: Saturday, April 10, 2021 3:15 PM
Nivel

Freya, oare tu ai zis ca ai folosit grip water? Pe prospect scrie ca se da la nevoie? La noi incep crizele de colici la 5 dimineata, oare daca ii dau inainte isi face asa repede efectul? Sau sa ii impart aia 2ml de 2x/zi?
freya1
Scris: Saturday, April 10, 2021 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Da, eu ii dadeam cate putin, 0.5 ml o data, in ideea ca poate ii dau de mai multe ori pe zi, ii dadeam cand chiar avea colici, dar nu sunt convinsa ca avea efect... pana la urms colici propriu-zis al meu a avut cateva zile, acum se mai zbate si maraie cand are gaze sau trebuie sa faca un kk, dar atat
Macar e ceva natural si nu stiu de ce lui bebe pare sa ii placa gustul
Zee
Scris: Saturday, April 10, 2021 3:54 PM
Nivel

freya1 wrote:
Da, eu ii dadeam cate putin, 0.5 ml o data, in ideea ca poate ii dau de mai multe ori pe zi, ii dadeam cand chiar avea colici, dar nu sunt convinsa ca avea efect... pana la urms colici propriu-zis al meu a avut cateva zile, acum se mai zbate si maraie cand are gaze sau trebuie sa faca un kk, dar atat
Macar e ceva natural si nu stiu de ce lui bebe pare sa ii placa gustul

Iti multumesc. La noi a fost ok bonisanul o perioada, acum nu isi face efectul. Am gasit foarte greu grip water in Bistrita, am fost la o gramada de farmacii, astea mari nici nu aveau (dr Max, dona, sensiblu, catena), sper ca daca se gaseste asa greu sa isi faca si efectul.pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.