Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Friday, April 2, 2021 9:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Cel mai celebru e dr Romila de la medicover, vin femei din toara tara pt nvdc cu el
Cine stie, pana face bebe un an poate te razgandesti ras eu nu zic nimic, probabil la varsta mea nu mai am nicio sansa oricum
Ellena20
Scris: Friday, April 2, 2021 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Tocmai mi-a ajuns sistemul si bebe deja face primul somn in el.
Este minunat! coeur
Imi intrece asteptarile. Nu mai simt deloc greutatea copilului si este foarte usor de reglat.
Asa ca.. chiar il pot recomanda. hearts
maria2013
Scris: Friday, April 2, 2021 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ellena20 wrote:
Fetelor, dar daca tot a venit vorba.. dupa o cezariana este posibila o nastere naturala? Din ce am mai citit, da.. dar putini dr te sprijina in asta.

La Filantropia, in Bucuresti si la Armonia (fostul Isis) din Constanta stiu sigur ca se încurajeaza NVDC.
maria2013
Scris: Friday, April 2, 2021 11:39 AM
Nivel

MariaS wrote:

Mi-a zis Dr ca din ianuarie 2022 pot concepe urmatorul copil
Recomandarea e sa treaca macar doi ani între nasteri, dar ?tiu destule fete ce au nascut mai devreme. Si da, al doilea copil poate veni mult mai usor decât primul!
MariaS
Scris: Friday, April 2, 2021 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mamici cu experienta,am nevoie de recomandarile voastre, o sa ziceti probabil ca îs nebuna, dar eu tot trebuie sa ma documentez, ce scaun de diversificare recomandati sau ce trebuie sa aiba , ce criterii trebuie sa respecte?
Multumesc anticipat
Zee
Scris: Friday, April 2, 2021 12:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Ellena20 wrote:
Tocmai mi-a ajuns sistemul si bebe deja face primul somn in el.
Este minunat! coeur
Imi intrece asteptarile. Nu mai simt deloc greutatea copilului si este foarte usor de reglat.
Asa ca.. chiar il pot recomanda. hearts

Oare ce model ti-ai luat? Ca daca iti usureaza viata tre sa fac si eu o achizitie hearts
maria2013
Scris: Friday, April 2, 2021 1:49 PM
Nivel

MariaS wrote:
Mamici cu experienta,am nevoie de recomandarile voastre, o sa ziceti probabil ca îs nebuna, dar eu tot trebuie sa ma documentez, ce scaun de diversificare recomandati sau ce trebuie sa aiba , ce criterii trebuie sa respecte?
Multumesc anticipat

La Ana am avut unul no-name, primit, apoi dat mai departe. Avea sezutul învelit în piele artificiala, ceea ce îl facea greu de curatat (de uscat, de fapt). Am luat un Antilop de la Ikea, ca prea era laudat, dar, personal, nu mi-a placut. Desi e practic, initial, ulterior mi s-a parut ca Ana intra foarte greu in el, nu avea loc suficient si nici prea stabil nu mi se parea. L-am dat unei bebeluse si am trecut la masuta de lemn, cu doua scaunele, de la Ikea. Scaunul Antilop cred ca e cel mai recomandat, dar noua nu ni s-a potrivit deloc... Daca ar fi sa o iau de la capat, as alege ceva in genul acesta, caci are suprafata mare si pare si stabil, astfel încât sa îl pot folosi mai mult timp.
L.E: cel din imagine e Wunderkid

maria2013 attached the following image(s):
screenshot_20210402-134758.jpg

AndreV
Scris: Friday, April 2, 2021 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Ellena20
Scris: Friday, April 2, 2021 5:19 PM
Nivel

Zee wrote:

Oare ce model ti-ai luat? Ca daca iti usureaza viata tre sa fac si eu o achizitie hearts

Am luat pana la urma o Radira Tiny Magic ca merge si la bebei mai mici, dar eu am asteptat sa se mai "inzdraveneasca" bebe.
In perioada asta, este lichidare de stoc la Radira Tiny Magic si se gasesc la super reducere, 370 lei.
Acestea nu se vor mai fabrica pt ca au scos acum in martie varianta inlocuitoare Radira Magic Joy. Initial am vrut sa iau Radira Joy dar fiind noua nu gaseam nicio recenzie, insa la cat ne place Tiny Magic, i-am dat de stire lui tati ca vrem si una Joy. ras

Ps: si Radira Joy fiind produs nou are pret promotional pana in vara parca, 395 lei.
MariaS
Scris: Friday, April 2, 2021 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ellena20 wrote:

Am luat pana la urma o Radira Tiny Magic ca merge si la bebei mai mici, dar eu am asteptat sa se mai "inzdraveneasca" bebe.
In perioada asta, este lichidare de stoc la Radira Tiny Magic si se gasesc la super reducere, 370 lei.
Acestea nu se vor mai fabrica pt ca au scos acum in martie varianta inlocuitoare Radira Magic Joy. Initial am vrut sa iau Radira Joy dar fiind noua nu gaseam nicio recenzie, insa la cat ne place Tiny Magic, i-am dat de stire lui tati ca vrem si una Joy. ras

Ps: si Radira Joy fiind produs nou are pret promotional pana in vara parca, 395 lei.

Nu pui te rog si site-ul, ca ma bate gândul sa îmi iau ?i eu unul pe lânga wrap
Ellena20
Scris: Friday, April 2, 2021 7:20 PM
Nivel

MariaS wrote:

Nu pui te rog si site-ul, ca ma bate gândul sa îmi iau ?i eu unul pe lânga wrap

https://tusibebe.ro/
Dar mai degraba cauta pagina de facebook "Tu si bebe" ca acolo au anuntat lichidarile de stoc si preturile reduse, si tot acolo gasesti si noua Radira Joy. Pe site inca nu am vazut-o.
Poti cere o parere de la ele pe messenger ce i s-ar potrivi printesei tale. Inca mai au cateva modele tare faine. hearts
Anitta76
Scris: Saturday, April 3, 2021 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
MariaS wrote:
Multumesc anticipat

Hihi parca imi aduc aminte de mineras Si eu am intrebat aici iar majoritatea mi-au recomandat antilop de la ikea insa noi am cumparat unul Wunderkid Circle. Se roteste 180 sau 360°, se regleaza in functie de inaltime, imi place mult, mai ales ca este destul de greu, deci sigur dupa parerea mea. Eu am pus copilul si într-un antilop de la ikea cand am fost in oras sa luam masa insa daca ai un copil foarte energic nu prea e ok, am impresia ca se rastoarna cu tot cu el. Acum depinde, parerile sunt împar?ite.
maria2013
Scris: Saturday, April 3, 2021 8:55 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Hihi parca imi aduc aminte de mineras Si eu am intrebat aici iar majoritatea mi-au recomandat antilop de la ikea insa noi am cumparat unul Wunderkid Circle. Se roteste 180 sau 360°, se regleaza in functie de inaltime, imi place mult, mai ales ca este destul de greu, deci sigur dupa parerea mea. Eu am pus copilul si într-un antilop de la ikea cand am fost in oras sa luam masa insa daca ai un copil foarte energic nu prea e ok, am impresia ca se rastoarna cu tot cu el. Acum depinde, parerile sunt împar?ite.

Exact! Antilop cred ca e cel mai laudat, dar nu se potriveste oricui. Nepotul meu, de exemplu, sta foarte bine in el (are aproape doi ani). Ana de la un an deja aveam impresia ca va decola. Plus ca mie mi se pare si foarte îngust (când creste copilul, abia îl mai bagi in el), iar tablia mi se pare micuta. Tin minte ca am vrut sa fac câteva activitati cu Ana in el si nu încapea mai nimic pe acea "masuta".
Zee
Scris: Sunday, April 4, 2021 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Freya prin ce metode/analize s-a ajuns la diagnosticul de reflux la piticul tau? Ori am eu un pitic pe creier, ori chiar nu ii ok ceva. Il aud de 2 nopti ca se "inneaca" cu ceva, dar nu vomita deloc, sau foarte rar surplusul doar. Si incepe sa planga foarte tare, nu stiu daca il deranjeaza sau se sperie. Si am impresia ca mananca mai putin si mai des, nu stiu daca asta are legatura sau e un caz izolat. Stii daca pot face sa imi dau seama, sau pot face ceva sa il ajut? Maine merg la pediatru.
freya1
Scris: Sunday, April 4, 2021 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee, noi nu avem un diagnostic oficial, din ce am inteles se diagnosticheaza mai greu la eco, trebuie o radiografie cu bariu si mai sunt niste metode. Diagnosticul l-am primit mai mult prin excludere cand m-am speriat eu ca nu mai respira, in ideea ca nu are nimic la nivel respirator si e posibil sa se fi inecat cu lapte. Dintre simptomele clasice, el regurgiteaza f putin si nu la toate mesele, mananca bine si nu da semne de disconfort la san dar cand doarme, mai ales noaptea, il aud ca mesteca / plescaie, se aude ca zgomotul de gargara, si uneori ca di cum se ineaca, probabil ii vine inapoi lapte in gurita, e tot timpul fornait, are nasul infundat (le ajunge laptele si in nas) si da, uneori plange foarte tare si ascutit in somn, asta nu stiu daca e de la reflux, daca il trezesc se opreste si e vesel
Poti intreba si pediatrul, ca ei isi dau seama, sper sa nu fie cazul Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.