Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Cel mai celebru e dr Romila de la medicover, vin femei din toara tara pt nvdc cu el Cine stie, pana face bebe un an poate te razgandesti eu nu zic nimic, probabil la varsta mea nu mai am nicio sansa oricum |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Tocmai mi-a ajuns sistemul si bebe deja face primul somn in el. Este minunat! Imi intrece asteptarile. Nu mai simt deloc greutatea copilului si este foarte usor de reglat. Asa ca.. chiar il pot recomanda. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ellena20 wrote:Fetelor, dar daca tot a venit vorba.. dupa o cezariana este posibila o nastere naturala? Din ce am mai citit, da.. dar putini dr te sprijina in asta. La Filantropia, in Bucuresti si la Armonia (fostul Isis) din Constanta stiu sigur ca se încurajeaza NVDC. |
|

| MariaS wrote: Mi-a zis Dr ca din ianuarie 2022 pot concepe urmatorul copil
Recomandarea e sa treaca macar doi ani între nasteri, dar ?tiu destule fete ce au nascut mai devreme. Si da, al doilea copil poate veni mult mai usor decât primul! |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1442
| Mamici cu experienta,am nevoie de recomandarile voastre, o sa ziceti probabil ca îs nebuna, dar eu tot trebuie sa ma documentez, ce scaun de diversificare recomandati sau ce trebuie sa aiba , ce criterii trebuie sa respecte? Multumesc anticipat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ellena20 wrote:Tocmai mi-a ajuns sistemul si bebe deja face primul somn in el. Este minunat! Imi intrece asteptarile. Nu mai simt deloc greutatea copilului si este foarte usor de reglat. Asa ca.. chiar il pot recomanda.
Oare ce model ti-ai luat? Ca daca iti usureaza viata tre sa fac si eu o achizitie |
|

| MariaS wrote:Mamici cu experienta,am nevoie de recomandarile voastre, o sa ziceti probabil ca îs nebuna, dar eu tot trebuie sa ma documentez, ce scaun de diversificare recomandati sau ce trebuie sa aiba , ce criterii trebuie sa respecte? Multumesc anticipat La Ana am avut unul no-name, primit, apoi dat mai departe. Avea sezutul învelit în piele artificiala, ceea ce îl facea greu de curatat (de uscat, de fapt). Am luat un Antilop de la Ikea, ca prea era laudat, dar, personal, nu mi-a placut. Desi e practic, initial, ulterior mi s-a parut ca Ana intra foarte greu in el, nu avea loc suficient si nici prea stabil nu mi se parea. L-am dat unei bebeluse si am trecut la masuta de lemn, cu doua scaunele, de la Ikea. Scaunul Antilop cred ca e cel mai recomandat, dar noua nu ni s-a potrivit deloc... Daca ar fi sa o iau de la capat, as alege ceva in genul acesta, caci are suprafata mare si pare si stabil, astfel încât sa îl pot folosi mai mult timp. L.E: cel din imagine e Wunderkid maria2013 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| MariaS wrote:Mamici cu experienta,am nevoie de recomandarile voastre, o sa ziceti probabil ca îs nebuna, dar eu tot trebuie sa ma documentez, ce scaun de diversificare recomandati sau ce trebuie sa aiba , ce criterii trebuie sa respecte? Multumesc anticipat
Noi am luat din jumbo unul simplu. Cam asa ca si acesta:
https://s13emagst.akamaized.net/products/18459/18458561/images/res_5284e846cf5d9676c727445031d38801.jpg
Oricum, iti recomand cat mai simplu, ca o sa ai mult de curatat. |
|
| Zee wrote:Oare ce model ti-ai luat? Ca daca iti usureaza viata tre sa fac si eu o achizitie
Am luat pana la urma o Radira Tiny Magic ca merge si la bebei mai mici, dar eu am asteptat sa se mai "inzdraveneasca" bebe. In perioada asta, este lichidare de stoc la Radira Tiny Magic si se gasesc la super reducere, 370 lei. Acestea nu se vor mai fabrica pt ca au scos acum in martie varianta inlocuitoare Radira Magic Joy. Initial am vrut sa iau Radira Joy dar fiind noua nu gaseam nicio recenzie, insa la cat ne place Tiny Magic, i-am dat de stire lui tati ca vrem si una Joy.
Ps: si Radira Joy fiind produs nou are pret promotional pana in vara parca, 395 lei. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1442
| Ellena20 wrote:Am luat pana la urma o Radira Tiny Magic ca merge si la bebei mai mici, dar eu am asteptat sa se mai "inzdraveneasca" bebe. In perioada asta, este lichidare de stoc la Radira Tiny Magic si se gasesc la super reducere, 370 lei. Acestea nu se vor mai fabrica pt ca au scos acum in martie varianta inlocuitoare Radira Magic Joy. Initial am vrut sa iau Radira Joy dar fiind noua nu gaseam nicio recenzie, insa la cat ne place Tiny Magic, i-am dat de stire lui tati ca vrem si una Joy. Ps: si Radira Joy fiind produs nou are pret promotional pana in vara parca, 395 lei.
Nu pui te rog si site-ul, ca ma bate gândul sa îmi iau ?i eu unul pe lânga wrap |
|
| MariaS wrote:
Nu pui te rog si site-ul, ca ma bate gândul sa îmi iau ?i eu unul pe lânga wrap
https://tusibebe.ro/ Dar mai degraba cauta pagina de facebook "Tu si bebe" ca acolo au anuntat lichidarile de stoc si preturile reduse, si tot acolo gasesti si noua Radira Joy. Pe site inca nu am vazut-o. Poti cere o parere de la ele pe messenger ce i s-ar potrivi printesei tale. Inca mai au cateva modele tare faine. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| MariaS wrote:Mamici cu experienta,am nevoie de recomandarile voastre, o sa ziceti probabil ca îs nebuna, dar eu tot trebuie sa ma documentez, ce scaun de diversificare recomandati sau ce trebuie sa aiba , ce criterii trebuie sa respecte? Multumesc anticipat Hihi parca imi aduc aminte de mine Si eu am intrebat aici iar majoritatea mi-au recomandat antilop de la ikea insa noi am cumparat unul Wunderkid Circle. Se roteste 180 sau 360°, se regleaza in functie de inaltime, imi place mult, mai ales ca este destul de greu, deci sigur dupa parerea mea. Eu am pus copilul si într-un antilop de la ikea cand am fost in oras sa luam masa insa daca ai un copil foarte energic nu prea e ok, am impresia ca se rastoarna cu tot cu el. Acum depinde, parerile sunt împar?ite. |
|

| Anitta76 wrote:Hihi parca imi aduc aminte de mine  Si eu am intrebat aici iar majoritatea mi-au recomandat antilop de la ikea insa noi am cumparat unul Wunderkid Circle. Se roteste 180 sau 360°, se regleaza in functie de inaltime, imi place mult, mai ales ca este destul de greu, deci sigur dupa parerea mea. Eu am pus copilul si într-un antilop de la ikea cand am fost in oras sa luam masa insa daca ai un copil foarte energic nu prea e ok, am impresia ca se rastoarna cu tot cu el. Acum depinde, parerile sunt împar?ite. Exact! Antilop cred ca e cel mai laudat, dar nu se potriveste oricui. Nepotul meu, de exemplu, sta foarte bine in el (are aproape doi ani). Ana de la un an deja aveam impresia ca va decola. Plus ca mie mi se pare si foarte îngust (când creste copilul, abia îl mai bagi in el), iar tablia mi se pare micuta. Tin minte ca am vrut sa fac câteva activitati cu Ana in el si nu încapea mai nimic pe acea "masuta". |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Freya prin ce metode/analize s-a ajuns la diagnosticul de reflux la piticul tau? Ori am eu un pitic pe creier, ori chiar nu ii ok ceva. Il aud de 2 nopti ca se "inneaca" cu ceva, dar nu vomita deloc, sau foarte rar surplusul doar. Si incepe sa planga foarte tare, nu stiu daca il deranjeaza sau se sperie. Si am impresia ca mananca mai putin si mai des, nu stiu daca asta are legatura sau e un caz izolat. Stii daca pot face sa imi dau seama, sau pot face ceva sa il ajut? Maine merg la pediatru. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Zee, noi nu avem un diagnostic oficial, din ce am inteles se diagnosticheaza mai greu la eco, trebuie o radiografie cu bariu si mai sunt niste metode. Diagnosticul l-am primit mai mult prin excludere cand m-am speriat eu ca nu mai respira, in ideea ca nu are nimic la nivel respirator si e posibil sa se fi inecat cu lapte. Dintre simptomele clasice, el regurgiteaza f putin si nu la toate mesele, mananca bine si nu da semne de disconfort la san dar cand doarme, mai ales noaptea, il aud ca mesteca / plescaie, se aude ca zgomotul de gargara, si uneori ca di cum se ineaca, probabil ii vine inapoi lapte in gurita, e tot timpul fornait, are nasul infundat (le ajunge laptele si in nas) si da, uneori plange foarte tare si ascutit in somn, asta nu stiu daca e de la reflux, daca il trezesc se opreste si e vesel Poti intreba si pediatrul, ca ei isi dau seama, sper sa nu fie cazul |
|
|