Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Droxana
Scris: Thursday, April 1, 2021 5:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Nu am inceput sa iau pastile .. ?i mie îmi e un pic frica de momentul în care vom începe relatiile intime, mi a zis dr ca o sa simt un disconfort la inceputLol Lol
Vickyb
Scris: Thursday, April 1, 2021 6:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Si mie pharmatex ca si Freyey mi-a zis dr mai ales ca la trombofilie contraceptivele nu sunt indicate. Am aflat si eu acum. Ne-a recomandat la inceput lubrifiant, si chiar e nevoie Lol si mi-a zis dupa control ca inca 2luni nu as avea nevoie de contraceptie, din iunie sa luam.
Zee
Scris: Thursday, April 1, 2021 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
MariaS wrote:
Noi am ramas la varianta clasica de contraceptie,prezervativul .
Zee startul l-am dat euras dar nu am batut clopotele.
Noi am pus-o la somn in pat si ca sa se simta linistita am ingradit-o cu perioada de alaptat.

Ohoo, super Lol Sotului i se pare cea mai buna varianta si probabil ca are dreptate, nu cred ca o sa fie justificate pastilele luate zilnic la cat timp o sa avem.Lol
Vickyb
Scris: Thursday, April 1, 2021 6:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Zee wrote:

Ohoo, super Lol Sotului i se pare cea mai buna varianta si probabil ca are dreptate, nu cred ca o sa fie justificate pastilele luate zilnic la cat timp o sa avem.Lol

Zee sa stii ca phsrmatex sunt ovule ce se folosesc doar la contact.
maria2013
Scris: Thursday, April 1, 2021 7:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Vickyb wrote:
Si mie pharmatex ca si Freyey mi-a zis dr mai ales ca la trombofilie contraceptivele nu sunt indicate. Am aflat si eu acum. Ne-a recomandat la inceput lubrifiant, si chiar e nevoie Lol si mi-a zis dupa control ca inca 2luni nu as avea nevoie de contraceptie, din iunie sa luam.

Nu te baza pe sfatul eronat cum ca nu ai nevoie de contraceptie! Poti ramâne însarcinata fara sa fi revenit menstruatia (ovulatia are loc înainte de menstruatie, deci ramai gravida fara sa stii ca ai ovulat)!
oanatm
Scris: Thursday, April 1, 2021 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
maria2013 wrote:

Nu te baza pe sfatul eronat cum ca nu ai nevoie de contraceptie! Poti ramâne însarcinata fara sa fi revenit menstruatia (ovulatia are loc înainte de menstruatie, deci ramai gravida fara sa stii ca ai ovulat)!

Asa este. Eu a doua oara am ramas fara sa fi avut menstruatie luna anterioara. Situatia a fost astfel: am ramas in mai, s-a oprit din evolutie la 7 sapt, apoi am avut menstruatia la inceputul lui iunie, in iulie nu am avut, am facut teste de sarcina timp de 3 sapt de la intarziere, negative, iar in august cand am mers la control avea bebe 7 sapt. Si eu m-am.bazat ca daca nu am menstruatie nu se produce ovulatia.
Anitta76
Scris: Thursday, April 1, 2021 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Adina Mariana wrote:
Mersi. Te bag pe un grup pe fb si acolo ai toate detaliile la albume inclusiv retete si exemple de meniuri.

Ok. Astept. Multuuupupici
freya1
Scris: Thursday, April 1, 2021 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
maria2013 wrote:

Asa e, probabil dr i-a zis ce mi-a zis si mie dr mea, ca se vede la eco ca nu s-a reluat activitatea ovariana de vreme ce alaptez si mai dureaza ceva pana ovulez, adica nu era sa zic ca gata, pot ovula si maine
Dar stiu cazuri care au ramas la 5-6 sapt dupa nastere si alaptand
MariaS
Scris: Thursday, April 1, 2021 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ar fi ceva ca cele care s-au chinuit luni/ani de zile sa obtina o sarcina, să rămână acum din greseala sau pt ca credeau ca nu ovuleaza.
freya1
Scris: Thursday, April 1, 2021 11:24 PM
Nivel

Sunt multe cazuri, stiu si eu, primul copil cu fiv dupa multi ani si al doilea surpriza... se desfunda teava si sa te tii Lol daca nu faceam ceza nu ma interesa, dar asa nu am voie imediat
MariaS
Scris: Thursday, April 1, 2021 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
freya1 wrote:
Sunt multe cazuri, stiu si eu, primul copil cu fiv dupa multi ani si al doilea surpriza... se desfunda teava si sa te tii Lol daca nu faceam ceza nu ma interesa, dar asa nu am voie imediat

Mi-a zis Dr ca din ianuarie 2022 pot concepe urmatorul copil
AndreV
Scris: Friday, April 2, 2021 12:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Adina, si eu as vrea denumirea grupului. Kilogramele s-au dus. Bine, as avea de unde sa mai dau, ca nu eram slabanoaga nici inainte. Am ajuns la cat aveam cand am ramas insarcinata, 58kg la 158cm, dar am o burta de parca sunt gravida in 6 luni.Cray Poate ajuta si la asta.
Ellena20
Scris: Friday, April 2, 2021 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Fetelor, dar daca tot a venit vorba.. dupa o cezariana este posibila o nastere naturala? Din ce am mai citit, da.. dar putini dr te sprijina in asta.
freya1
Scris: Friday, April 2, 2021 8:07 AM
Nivel

Da, sunt anumiti dr care accepta asta, cei mai multi nu isi asuma riscul, evident e nevoie de o monitorizare mai atenta
Ellena20
Scris: Friday, April 2, 2021 8:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Si sigur daca ar fi cazul nu am eu norocul sa dau tocmai peste acei medici care te sustin Lol
Oricum, doar intrebam, ca e departe de mine gandul de al doilea copil. Sotul ar vrea imediat ce face bebe 1 an sa incercam pentru al doilea, dar eu as astepta sa faca 4-5 ani Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.