Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Nu am inceput sa iau pastile .. ?i mie îmi e un pic frica de momentul în care vom începe relatiile intime, mi a zis dr ca o sa simt un disconfort la inceput |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Si mie pharmatex ca si Freyey mi-a zis dr mai ales ca la trombofilie contraceptivele nu sunt indicate. Am aflat si eu acum. Ne-a recomandat la inceput lubrifiant, si chiar e nevoie si mi-a zis dupa control ca inca 2luni nu as avea nevoie de contraceptie, din iunie sa luam. |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| MariaS wrote:Noi am ramas la varianta clasica de contraceptie,prezervativul . Zee startul l-am dat eu dar nu am batut clopotele. Noi am pus-o la somn in pat si ca sa se simta linistita am ingradit-o cu perioada de alaptat.
Ohoo, super Sotului i se pare cea mai buna varianta si probabil ca are dreptate, nu cred ca o sa fie justificate pastilele luate zilnic la cat timp o sa avem. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Zee wrote:Ohoo, super Sotului i se pare cea mai buna varianta si probabil ca are dreptate, nu cred ca o sa fie justificate pastilele luate zilnic la cat timp o sa avem. Zee sa stii ca phsrmatex sunt ovule ce se folosesc doar la contact. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Vickyb wrote:Si mie pharmatex ca si Freyey mi-a zis dr mai ales ca la trombofilie contraceptivele nu sunt indicate. Am aflat si eu acum. Ne-a recomandat la inceput lubrifiant, si chiar e nevoie si mi-a zis dupa control ca inca 2luni nu as avea nevoie de contraceptie, din iunie sa luam. Nu te baza pe sfatul eronat cum ca nu ai nevoie de contraceptie! Poti ramâne însarcinata fara sa fi revenit menstruatia (ovulatia are loc înainte de menstruatie, deci ramai gravida fara sa stii ca ai ovulat)! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| maria2013 wrote: Nu te baza pe sfatul eronat cum ca nu ai nevoie de contraceptie! Poti ramâne însarcinata fara sa fi revenit menstruatia (ovulatia are loc înainte de menstruatie, deci ramai gravida fara sa stii ca ai ovulat)!
Asa este. Eu a doua oara am ramas fara sa fi avut menstruatie luna anterioara. Situatia a fost astfel: am ramas in mai, s-a oprit din evolutie la 7 sapt, apoi am avut menstruatia la inceputul lui iunie, in iulie nu am avut, am facut teste de sarcina timp de 3 sapt de la intarziere, negative, iar in august cand am mers la control avea bebe 7 sapt. Si eu m-am.bazat ca daca nu am menstruatie nu se produce ovulatia. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adina Mariana wrote: Mersi. Te bag pe un grup pe fb si acolo ai toate detaliile la albume inclusiv retete si exemple de meniuri. Ok. Astept. Multuuu |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| maria2013 wrote: Nu te baza pe sfatul eronat cum ca nu ai nevoie de contraceptie! Poti ramâne însarcinata fara sa fi revenit menstruatia (ovulatia are loc înainte de menstruatie, deci ramai gravida fara sa stii ca ai ovulat)!
Asa e, probabil dr i-a zis ce mi-a zis si mie dr mea, ca se vede la eco ca nu s-a reluat activitatea ovariana de vreme ce alaptez si mai dureaza ceva pana ovulez, adica nu era sa zic ca gata, pot ovula si maine Dar stiu cazuri care au ramas la 5-6 sapt dupa nastere si alaptand |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Ar fi ceva ca cele care s-au chinuit luni/ani de zile sa obtina o sarcina, să rămână acum din greseala sau pt ca credeau ca nu ovuleaza. |
|
| Sunt multe cazuri, stiu si eu, primul copil cu fiv dupa multi ani si al doilea surpriza... se desfunda teava si sa te tii daca nu faceam ceza nu ma interesa, dar asa nu am voie imediat |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| freya1 wrote:Sunt multe cazuri, stiu si eu, primul copil cu fiv dupa multi ani si al doilea surpriza... se desfunda teava si sa te tii daca nu faceam ceza nu ma interesa, dar asa nu am voie imediat Mi-a zis Dr ca din ianuarie 2022 pot concepe urmatorul copil |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adina, si eu as vrea denumirea grupului. Kilogramele s-au dus. Bine, as avea de unde sa mai dau, ca nu eram slabanoaga nici inainte. Am ajuns la cat aveam cand am ramas insarcinata, 58kg la 158cm, dar am o burta de parca sunt gravida in 6 luni. Poate ajuta si la asta. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Fetelor, dar daca tot a venit vorba.. dupa o cezariana este posibila o nastere naturala? Din ce am mai citit, da.. dar putini dr te sprijina in asta. |
|
| Da, sunt anumiti dr care accepta asta, cei mai multi nu isi asuma riscul, evident e nevoie de o monitorizare mai atenta |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Si sigur daca ar fi cazul nu am eu norocul sa dau tocmai peste acei medici care te sustin Oricum, doar intrebam, ca e departe de mine gandul de al doilea copil. Sotul ar vrea imediat ce face bebe 1 an sa incercam pentru al doilea, dar eu as astepta sa faca 4-5 ani |
|
|