Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Anitta76 wrote: Felicitari! Unde ai gasit dieta? Am tot cautat si am gasit doar niste poze cu combinatii de mese si cam atat. As fi vrut ceva pe zile..
Mersi. Te bag pe un grup pe fb si acolo ai toate detaliile la albume inclusiv retete si exemple de meniuri. |
|
| Iulia13 wrote:Felicitarile mele Adina pentru reu?ita!! Cu siguranta cum ai zis ?i tu se merita orice sacrificiu, oricat de greu v-ar fi. Ceea ce vede?i la final va va bucura mai mult, veti mai fericite, multumite de voi ?i bebeii nostri de asta au nevoie. Multumesc Iulia.Se vede si la tine bine.Bafta in continuare,sa ajungi acolo unde iti doresti nu este usor dar nici imposibil.Asa incet cu ambitie si rabdare se ajunge acolo unde trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra. |
|
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,voi cu ce mai curatati limbuta la bebei inafara de glicerina?eu o curat pe fiecare zi si tot alba este Nici eu nu l-am curatat cu nimic dar nici nu ii era alba.Dute la medic la un control sa nu aiba candida.Stiu ca pt.candida se da glicerina cu nistatina. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Elena nu stiu inca cu vaccinul , a zis mf ca ne cheama ea...astept. Si la noi cu mancarea la fel, e cu senzor cand tre sa mananc eu. Mancam cu sotul pe rand. Mai greu ziua, cand si cum apuc, ieri cu el in wtap am mancat. La noi cam nasol sta singur cateva minute doar si incepe plansul tre sa il tina cineva ocupat cu ceva ...sper sa fie mai bine cand luam saltea de activitati sau se intinde spre jucarii. Acum ii plac dar tot noi stam cu ele.
Vai de sanu ce sa va zic am un canal blocat si ma tot chinui...cabe e nu goleste un san la cat lapte am...am facut comprese si varza si stors cat am pututsu cv astilute dar nu i-am dat de capat. Mancase bebe ceva zile anormal si de acolo cred |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ziua e la fel si la noi cu reprize de 40 min, maxim 2h in zilele bune. Eu incerc dupa masa sa il tin 1:30h treaz sa ma joc cu el si pe urma il adorm. Partea proasta la noi e ca el de fiecare data cand se trezeste plange ca vrea mancare, indiferent daca a dormit 2 ore sau 10 min. Nu stiu cum sa il dezvat de treaba asta. Freya mi-am propus si eu sa imi fac curaj sa il spal asa la chiuveta dar mi-e tare frica inca sa il tin cu o mana, asa ca atunci cand nu e sotul acasa tot pun apa in lighenas si o aleza si il sterg numai asa, mi se pare mult mai greu.
Si ai vostri au o fatuca amuzanta cand fac kk? al meu face asa cu gurita un O si cand termina e tot un zambet |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Zee cu un pic de curaj îl speli singura, a?a am fost ?i eu. La început o spalam împreuna dupa ce facea kk, pâna într-o noapte când a facut cat pt 10,m-am mirat ca nu a dat pe afara, mai sub bra? lipsea sa aiba kk, a?a ca am luat-o ?i la baie cu ea, pe al meu nu l-am trezit ca dimineata mergea la lucru. M-am descurcat,încet si cu grija,ea îi genul de copil care daca îi zici "nu ca aia/ajuta-ma si fi cuminte" face total pe dos Aseara spre exemplu am facut dus cu ea, tata-su era frânt de oboseala dormise doar 2h din cauza febrei micutei, asa ca nu am asteptat dupa el sa ma ajute sa o spal.
A mea când face ceva in scutec sta cuminte si dintr-o data simti cum se umfla scutecul ca o parasuta pe urma are a?a o fata senina |
|
| Fetelor, intrebare tabu. Ce metode contraceptive folositi? La 6s o sa discut cu medicul meu ce imi recomanda, nu sunt pregatita pt inca o sarcina si nu stiu daca o sa mai avem in plan un al2lea copil(dar nu bag mana in foc). Ma gandeam la sterilet, nu stiu daca se poate pune asa repede. Si nu stiu care sunt reactiile adverse la sterilet si anticonceptionale, nu prea imi permit fiind singura cu asta mic sa am greturi, hemoragii sau ameteli. Daca sunt printre voi care ati folosit ceva, sau poate sunteti mai informate, mi-ar prinde bine cateva info. |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Zee wrote:Fetelor, intrebare tabu. Ce metode contraceptive folositi? La 6s o sa discut cu medicul meu ce imi recomanda, nu sunt pregatita pt inca o sarcina si nu stiu daca o sa mai avem in plan un al2lea copil(dar nu bag mana in foc). Ma gandeam la sterilet, nu stiu daca se poate pune asa repede. Si nu stiu care sunt reactiile adverse la sterilet si anticonceptionale, nu prea imi permit fiind singura cu asta mic sa am greturi, hemoragii sau ameteli. Daca sunt printre voi care ati folosit ceva, sau poate sunteti mai informate, mi-ar prinde bine cateva info.
Mie la control mi a spus de cezarette ar fi singurele compatibile cu alaptarea ?i se iau în fiecare zi . Nici eu nu vreau bebe momentan :)) dar nici nu vreau sa iau pastile.. |
|
| Droxana wrote:
Mie la control mi a spus de cezarette ar fi singurele compatibile cu alaptarea ?i se iau în fiecare zi . Nici eu nu vreau bebe momentan :)) dar nici nu vreau sa iau pastile..
Eu nu alaptez, am uitat sa mentionez. Probabil as avea mai multe variante. Ai avut ceva reactii la inceput de la ele? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Mie dr mi-a recomandat spermicide Pharmatex, de cerazette mi-a zis ca pot provoca sangerari Din ce stiu eu nu sunt 100% sigure spermicidele, abia astept sa imi vina menstruatia sa urmaresc ovulatia macar stiu o treaba |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Eu am inceput cu cerazette chiar dupa controlul de 6s. Nici eu nu voiam pastile, dar mi se par cel mai ok pentru noi. Nu am avut nimic de la ele, nici sangerari, nici altceva. Doar ca trebuie luate chiar la ora exacta. Eu am depasit ora doar cu max. 15 min. .
Au, freya, eu as vrea sa vina cat mai tarziu menstruatia
Zee, daca nu alaptezi, clar ai avea mai multe variante. Depinde de ceea ce vrei tu. Oricum la control la 6s, ii poti mentiona dr ca nu alaptezi si iti va recomanda ceva ok zic eu. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Oricum nu am apucat sa facem nimic inca, daca aveti reteta si pt asta please share cat timp copilul nu doarme 1 min singur nu vad cum
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Haha Al meu doarme noaptea in patut, dar la ce obosita sunt.. dupa ce adoarme copilul, merg si mai strang prin bucatarie ori sa apuc sa mananc si eu ceva, apoi cad rupta de oboseala. Ii si spun sotului ca ne auzim la prima trezire a lui bebe Noi dormim separat de la inceput oricum. |
|
| Atunci dau eu startul peste 1 saptamana is curioasa si eu de noua situatie. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Noi am ramas la varianta clasica de contraceptie,prezervativul . Zee startul l-am dat eu dar nu am batut clopotele. Noi am pus-o la somn in pat si ca sa se simta linistita am ingradit-o cu perioada de alaptat. |
|
|