Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Wednesday, March 31, 2021 3:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
freya, pai adoarme si am impresia ca nu se satura si de aici poate trezirile.
Nu merge nici asa.. stau langa el in pat si tot repede se trezeste. Cand vad ca se agita il mangai pe burtica si nimic, trezirea!
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena, inseamna ca e doar asa food coma si nu somn adevarat Lol al meu de cele mai multe ori se trezeste in cateva minute daca adoarme la san
Da, Maria, si al meu zambeste cu sanul in gura, alteori mormaie si se razbuna pe el, mai ales cand e agitat ca urmeaza un kk Lol sunt tare haiosi
Ellena20
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:07 PM
Nivel

Hehe.. acum am iesit cu el afara sa prinda si un somn adevarat ca astazi chiar am obosit incercand sa il adorm. Afara nici nu ies bine din scara blocului ca deja si-a luat somn Boredom
Voua ce va mai povestesc de somnul lui bebe.. ca cine ma mai intreaba si ii spun exact ce si cum, ajung ei la concluzia ca "l-am invatat in brate".
Droxana
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
La fel e ?i la mine Elena...câteodata doarme 20 de min câteodata 40 fix pe ceas..nu ?tiu de la ce e ,eu m am gândit ca ii vine înapoi pt ca ?i noi avem probleme cu refluxul nu râgâie dupa masa ,de multe ori râgâie ?i dupa 30 min o ora..
Astazi am facut ?i noi vaccinul de 2 luni..am plâns amandoua
Lol chiar azi ma uitam ce mizerie ?i dezordine e prin casa,nu ?tiu cum as fi avut timp sa mai fac ?i mâncare.. va admir :)) am pauza diminea?a de max 40 de min în care manânc ceva ?i ma spal ?i cam atât.. dupaia pana seara încerc sa o adorm ..mai nou am început sa ies sa ma plimb câte o ora ca macar o vad ca doarme ,cât e vremea buna ca în rest în casa f rau doarme ziua ..daca apuca sa adoarma:))
Droxana
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:09 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Hehe.. acum am iesit cu el afara sa prinda si un somn adevarat ca astazi chiar am obosit incercand sa il adorm. Afara nici nu ies bine din scara blocului ca deja si-a luat somn Boredom
Voua ce va mai povestesc de somnul lui bebe.. ca cine ma mai intreaba si ii spun exact ce si cum, ajung ei la concluzia ca "l-am invatat in brate".

Pai nu mai cine trece prin astea în?elege.. la mine to?i din jur îmi spun într-una de m am saturat sa I mai aud,nici nu mai vreau sa vb ,îmi zic: da cât vrei sa doarma deja a crescut,da tu vrei sa doarma toata ziua,zi mersi ca doarme noaptea. Ei nu în?eleg ca e mica ?i trebuie sa î?i faca somnul..?i culmea sunt persoane care au copii mari dar probabil au uitat sau nu ?tiu.. compara un copil de 2 luni cu unu de 10 ani de îmi zic ca a crescut ?i cât vreau sa doarma alcool alcool
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 5:24 PM
Nivel

Ei, Ellena, nu vezi ca suntem toate in aceeasi situatie? Daca citesti pe internet vezi articole pt americani, ca acolo se practica sleep training sau cry it out, noi slava domnului ca avem timp sa ii tinem in brate cat vor ei, macar acum ca sunt mititei
Afara doarme si al meu dus, numai sa nu se opreasca vreun pic caruciorul ca e jale Lol
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, March 31, 2021 6:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna mamici,voi cu ce mai curatati limbuta la bebei inafara de glicerina?eu o curat pe fiecare zi si tot alba este
Ellena20
Scris: Wednesday, March 31, 2021 6:47 PM
Nivel

Roxanaaaa, sa iti faci si tu ticker sa vedem si cum creste printesa ta coeur
Droxana
Scris: Wednesday, March 31, 2021 7:29 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Roxanaaaa, sa iti faci si tu ticker sa vedem si cum creste printesa ta coeur

Pai am tot încercat darcopiez linku ?i apoi la semnatura îmi apare link-ul nu tikerul..
Droxana
Scris: Wednesday, March 31, 2021 8:06 PM
Nivel

Voi v a?i interesat despre botez? Sunt localuri unde va lasa sa face?i?
Ellena20
Scris: Wednesday, March 31, 2021 8:17 PM
Nivel

Droxana wrote:

Pai am tot încercat darcopiez linku ?i apoi la semnatura îmi apare link-ul nu tikerul..

Roxana, la sfarsit dai pe Forums si de acolo copiezi linkul de la UBBCode and BB Code.
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 8:38 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Buna mamici,voi cu ce mai curatati limbuta la bebei inafara de glicerina?eu o curat pe fiecare zi si tot alba este

Mihaela, eu nu o curat cu nimic, nu stiu ce sa zic
IoanaOlo
Scris: Wednesday, March 31, 2021 8:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mihaelaalin wrote:

Nici eu nu ii curat cu nimic limba, daca e foarte alba ar fi bine o vizita la pediatru sa nu fie o candida.
Droxana
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:14 PM
Nivel

Ellena20 wrote:

Roxana, la sfarsit dai pe Forums si de acolo copiezi linkul de la UBBCode and BB Code.

Gata yeeycomputerlove
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 1, 2021 12:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:
Adina uau! Felicitari pentru ambitie. Nu ?tiu când o sa ma adun si eu sa ma apuc ras Nu vreau neaparat dieta ca inca alaptez, dar macar sa ma abtin de la dulce, ca asta e boala meaLol Si eu am fost tot timpul ambitioasa, acum nu stiu ce am patit, parca as da vina pe oboseala NuStiu
Multumesc Miha.Dieta Rina este special facuta si pt.mamicile care alapteaza doar trebuie sa fie diversificat bebe cu 3 mese pe zi si sa te asiguri ca papa suficient la cele 3 mese astfel incat sa nu mai fie doar lapticul tau baza.Eu am inceput dieta cand avea Luca 10 lunite si nu mi-a afectat laptele deloc..a ramas la fel.Am fost si eu obosita si inca sunt dar tot odata constienta ca daca eu nu fac ceva pt.mine voi ramane asa,nu ma poate ajuta nimeni asa ca eu prefer sa imi impun si...inceputul e greu in tot..dupa ce ai intrat in hora te obisnuiesti.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.