Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| freya, pai adoarme si am impresia ca nu se satura si de aici poate trezirile. Nu merge nici asa.. stau langa el in pat si tot repede se trezeste. Cand vad ca se agita il mangai pe burtica si nimic, trezirea! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ellena, inseamna ca e doar asa food coma si nu somn adevarat al meu de cele mai multe ori se trezeste in cateva minute daca adoarme la san Da, Maria, si al meu zambeste cu sanul in gura, alteori mormaie si se razbuna pe el, mai ales cand e agitat ca urmeaza un kk sunt tare haiosi |
|
| Hehe.. acum am iesit cu el afara sa prinda si un somn adevarat ca astazi chiar am obosit incercand sa il adorm. Afara nici nu ies bine din scara blocului ca deja si-a luat somn Voua ce va mai povestesc de somnul lui bebe.. ca cine ma mai intreaba si ii spun exact ce si cum, ajung ei la concluzia ca "l-am invatat in brate". |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| La fel e ?i la mine Elena...câteodata doarme 20 de min câteodata 40 fix pe ceas..nu ?tiu de la ce e ,eu m am gândit ca ii vine înapoi pt ca ?i noi avem probleme cu refluxul nu râgâie dupa masa ,de multe ori râgâie ?i dupa 30 min o ora.. Astazi am facut ?i noi vaccinul de 2 luni..am plâns amandoua chiar azi ma uitam ce mizerie ?i dezordine e prin casa,nu ?tiu cum as fi avut timp sa mai fac ?i mâncare.. va admir :)) am pauza diminea?a de max 40 de min în care manânc ceva ?i ma spal ?i cam atât.. dupaia pana seara încerc sa o adorm ..mai nou am început sa ies sa ma plimb câte o ora ca macar o vad ca doarme ,cât e vremea buna ca în rest în casa f rau doarme ziua ..daca apuca sa adoarma:)) |
|
| Ellena20 wrote:Hehe.. acum am iesit cu el afara sa prinda si un somn adevarat ca astazi chiar am obosit incercand sa il adorm. Afara nici nu ies bine din scara blocului ca deja si-a luat somn Voua ce va mai povestesc de somnul lui bebe.. ca cine ma mai intreaba si ii spun exact ce si cum, ajung ei la concluzia ca "l-am invatat in brate".
Pai nu mai cine trece prin astea în?elege.. la mine to?i din jur îmi spun într-una de m am saturat sa I mai aud,nici nu mai vreau sa vb ,îmi zic: da cât vrei sa doarma deja a crescut,da tu vrei sa doarma toata ziua,zi mersi ca doarme noaptea. Ei nu în?eleg ca e mica ?i trebuie sa î?i faca somnul..?i culmea sunt persoane care au copii mari dar probabil au uitat sau nu ?tiu.. compara un copil de 2 luni cu unu de 10 ani de îmi zic ca a crescut ?i cât vreau sa doarma |
|
| Ei, Ellena, nu vezi ca suntem toate in aceeasi situatie? Daca citesti pe internet vezi articole pt americani, ca acolo se practica sleep training sau cry it out, noi slava domnului ca avem timp sa ii tinem in brate cat vor ei, macar acum ca sunt mititei Afara doarme si al meu dus, numai sa nu se opreasca vreun pic caruciorul ca e jale |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici,voi cu ce mai curatati limbuta la bebei inafara de glicerina?eu o curat pe fiecare zi si tot alba este |
|
| Roxanaaaa, sa iti faci si tu ticker sa vedem si cum creste printesa ta |
|
| Ellena20 wrote:Roxanaaaa, sa iti faci si tu ticker sa vedem si cum creste printesa ta
Pai am tot încercat darcopiez linku ?i apoi la semnatura îmi apare link-ul nu tikerul.. |
|
| Voi v a?i interesat despre botez? Sunt localuri unde va lasa sa face?i? |
|
| Droxana wrote:
Pai am tot încercat darcopiez linku ?i apoi la semnatura îmi apare link-ul nu tikerul..
Roxana, la sfarsit dai pe Forums si de acolo copiezi linkul de la UBBCode and BB Code. |
|
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,voi cu ce mai curatati limbuta la bebei inafara de glicerina?eu o curat pe fiecare zi si tot alba este Mihaela, eu nu o curat cu nimic, nu stiu ce sa zic |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,voi cu ce mai curatati limbuta la bebei inafara de glicerina?eu o curat pe fiecare zi si tot alba este Nici eu nu ii curat cu nimic limba, daca e foarte alba ar fi bine o vizita la pediatru sa nu fie o candida. |
|
| Ellena20 wrote:
Roxana, la sfarsit dai pe Forums si de acolo copiezi linkul de la UBBCode and BB Code.
Gata yeey |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Adina uau! Felicitari pentru ambitie. Nu ?tiu când o sa ma adun si eu sa ma apuc Nu vreau neaparat dieta ca inca alaptez, dar macar sa ma abtin de la dulce, ca asta e boala mea Si eu am fost tot timpul ambitioasa, acum nu stiu ce am patit, parca as da vina pe oboseala Multumesc Miha.Dieta Rina este special facuta si pt.mamicile care alapteaza doar trebuie sa fie diversificat bebe cu 3 mese pe zi si sa te asiguri ca papa suficient la cele 3 mese astfel incat sa nu mai fie doar lapticul tau baza.Eu am inceput dieta cand avea Luca 10 lunite si nu mi-a afectat laptele deloc..a ramas la fel.Am fost si eu obosita si inca sunt dar tot odata constienta ca daca eu nu fac ceva pt.mine voi ramane asa,nu ma poate ajuta nimeni asa ca eu prefer sa imi impun si...inceputul e greu in tot..dupa ce ai intrat in hora te obisnuiesti. |
|
|