Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Vickyb
Scris: Sunday, March 21, 2021 12:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
freya1 wrote:
Doar 2 sedinte ati facut, vicky ? Am si eu o recomandare pt Bowen si daca zici ca merge as incerca

Da Freya doar 2 si a fost mult mai bine si este. Eu si cu sanii angorjati la Bowen am fost si m-am reglat. Eu am facut si in sarcina terapie, mi se pare mai ok decat medicamente, nu vad nimic rau ce ar putea face sincer. Acum dinineata ne trezim de l colici dar cu bicicleta ne rezolvam. Si peste zi mai pot fi 1-2 secvente dar la fel nu dureaza. Sper sa ne tina.

Ellena ce am vrut sa iti mai zic noi in puseu si la 3 si acum saptamana aceasta am fost cu plans isteric si nu era de l ceva si efectiv si sanul il refuza. Si vorbeam cu tipa cu care am stat in camera in spital si cu care am nascut in aceeasi zi, exact acelasi comportament fetita, plans isteric la puseu saptamana aceasta. La noi merge sa ne linistim cu foehnul, ceva cantece linistite care uneori chiar il si adorm.
MirelaD
Scris: Sunday, March 21, 2021 7:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
freya1 wrote:
Miha, nu poate fi ovulatia ? Daca zici ca ai menstruatie deja
Sau sa vina menstra deja, sa fi fost un ciclu anovulator
Cand v-a venit menstruatia dupa nastere, cele care alaptati ? Eu am observat putin spotting, desi am 7 sapt de la nastere si sapt trecuta la control era ok, dr a zis ca ovarele nu si-au reluat activitatea

Eu am încetat alaptarea acum o saptamâna ?i pu?in. ?i nici urma de menstrua?ie. ?i am alaptat 1a9l.Mai a?tept,daca nu, trebuie sa fac ceva investiga?ii cred. Eu oricum ?i înainte de sarcina am avut menstrua?ie neregulata,speram ca sarcina o va regla. ?i totu?i aseara am avut niste dureri de uter/ovare, m-au trezit din somn. ?i acum le simt. Ii dau corpului ceva timp,poate î?i revine singurel
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 21, 2021 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Uau Mirela eu il consider un noroc Lol
Freya mie la 5 luni fara cateva zile mi-o venit oficial ciclul iar dupa nastere tot ma curatam,aveam secretii si scurgeri de toate culorilealcool dar cand a venit ciclul se vede,se poate face diferenta.
Ellena20
Scris: Sunday, March 21, 2021 10:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
freya1 wrote:
Ce ii dai, Ellena? Colidep si Infacol mi s-au parut ok la noi
Dar ia zi mai bine, zambeste micutul tau ? Noi suntem topiti, imi vine sa il mananc cand se uita la mine si radecoeur nu mi-as fi imaginat ceva atat de frumos

I-am dat Espumisan si Bonisan alternativ. Bonisan imi place mult ca e de plante,dar i-am trimis sotului deja mesaj sa treaca la farmacie sa ia combinatia ta.
Doamne, freya, si ce zambeste!!! E uneori cu gura pana la urechi, sunt topita dupa el. Asa zambeste cand ma aude sau ii cant hearts
Uneori incepe sa zambeasca noaptea cand eu nu mai pot de somn, dar imi trece tot. coeur
A inceput de o saptamana sa si "vorbeasca" asa usor. Si zambeste si povesteste el acolo de imi da atata putere!

https://ibb.co/G0vm9sB
Mihaelaalin
Scris: Sunday, March 21, 2021 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna,daca alaptam si nu ne vine menstrua?ia putem ramane însarcinate?ca am o frica sa nu raman asa repedeLol si nici anticoncep?ionale nu vreau
Ellena20
Scris: Sunday, March 21, 2021 10:27 AM
Nivel

Vicky, o fi si de la puseu. Macar azi-noapte mi-a dormit bine si ma simt odihnita.
O sa ma interesez si eu de Bowen si poate incercam. L-am adormit si eu cu niste sunete albe.. a dormit 20 min la mine in brate si exact 5 minute in patut Lol
Si noi avem probleme cu scaunul.. in ideea in care este rar.
Mie mi-e greu sa ii fac si bicicleta si masaj ca daca el tot timpul vrea la san, mi-e ca il agit prea tare si da lapticul afara. Ii fac inainte de baie si dupa.

Adina, multumesc de sfaturi! Sunt constienta ca vor trece toate. Incerc sa ma bucur de bebeluseala lui pentru ca il vad crescand in fiecare zi. Sunt recunoscatoare ca e sanatos si asta e mai important decat orice. La externare in maternitate, nu ii iesise testul la urechea stanga. O luna pana am repetat testul am stat cu inima stransa desi eu vedeam clar ca bebele meu reactioneaza la zgomot. La repetare, totul ok, bebele meu este perfect sanatos. Mi s-a explicat ca in primele zile la multi bebelusi nu le iese testul de auz pt ca inca exista in ureche lichid, vernix etc. Asa ca.. vor trece si colicii. Ne bucuram de fiecare clipa.
Ellena20
Scris: Sunday, March 21, 2021 10:31 AM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Buna,daca alaptam si nu ne vine menstrua?ia putem ramane însarcinate?ca am o frica sa nu raman asa repedeLol si nici anticoncep?ionale nu vreau

Da, mihaela.
Nu are nicio treaba alaptarea. Vorbeste cu partenerul tau si alegeti o metoda de contraceptie potrivita pentru amandoi. Nici lipsa menstruatiei, nici alaptarea nu te vor feri de o posibila sarcina.
Zee
Scris: Sunday, March 21, 2021 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Mie mi-a recomandat pediatra baby jarro, ea zice ca are mai multe pre si probiotice decat Protectis.
Mihaelaalin
Scris: Sunday, March 21, 2021 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Ellena20 wrote:

Da, mihaela.
Nu are nicio treaba alaptarea. Vorbeste cu partenerul tau si alegeti o metoda de contraceptie potrivita pentru amandoi. Nici lipsa menstruatiei, nici alaptarea nu te vor feri de o posibila sarcina.

Multumesc pt raspuns
Ella30
Scris: Sunday, March 21, 2021 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
MirelaD wrote:

Eu am încetat alaptarea acum o saptamâna ?i pu?in. ?i nici urma de menstrua?ie. ?i am alaptat 1a9l.Mai a?tept,daca nu, trebuie sa fac ceva investiga?ii cred. Eu oricum ?i înainte de sarcina am avut menstrua?ie neregulata,speram ca sarcina o va regla. ?i totu?i aseara am avut niste dureri de uter/ovare, m-au trezit din somn. ?i acum le simt. Ii dau corpului ceva timp,poate î?i revine singurel

Ooo, as fi vrut si eu asa! Mie mi-a venit dupa 5 luni jumatate. Durerile astea de care zici eu le am acum la ovulatie. Inainte habar nu aveam cand ovulamalcool
freya1
Scris: Sunday, March 21, 2021 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena coeur ce piticut adorabil ! Asa si noi, azi-noapte la 3 am uitat de somn, ca era ora de ras si gangurit coeur dimineata mai ales e tare vesel, l-am pus sa il trezeasca pe tati si il tragea de nas si de par Lol
Al tau vad ca are o gramada de par, al meu a chelit in partea din fata si mai are parul cu care s-a nascut pe lateral, model Basescu Lol
Acum iar e fornait si il tot aspiram, dar cam degeaba... uite asa avem mereu de lucru si eu motive de ingrijorare
MariaS
Scris: Sunday, March 21, 2021 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor mandra mea face mai nou nopti albe, de miercuri a început sa se puna la somnul lung tot mai tarziu, astazi s-a pus la somn la 6 fara 10, nu stiu de ce încurca ziua cu noaptea, dar trecem si peste asta. Ma distreaza ca seara ii fascinata de becuri, le cauta cu privirea nu conteaza ca ii aprins sau nu, bec sa fieLol
Mai nou isi tine capul singura când o tin in brate, ii topita de noua abilitate, tot scaneaza in jurul ei. O mai pun in wrap ca incepe sa ma rupa de mâini si spate, dar nu îi place tot timpul pt ca isi ia somn in wrap si pierde distractia Lol

LE: Ellena e adorabil flăcăul taucoeur
freya1
Scris: Sunday, March 21, 2021 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Da, si noua ne plac becurile si ce ne mai place inca din primele zile e oglinda ras nu credeam ca bebelusii atat de mici stiu sa faca atatea dragalasenii, in fiecare zi vedem ceva nou
Ellena20
Scris: Sunday, March 21, 2021 12:59 PM
Nivel

freya, daaa.. ii fac si freza uneori Lol asa ma asteptam si eu, sa ii pice parul, dar a ramas cu un par bogat.
Si al meu e fornait desi il aspir mai des, dar asa sunt ei.

Maria, sa mai creasca ei putin si poate vor accepta un program de somn impus de noi.

PS: si noi aici cu becurile :001014:
Ellena20
Scris: Sunday, March 21, 2021 1:01 PM
Nivel

freya, colidepul cum il dai? Are rabdare piticul tau apoi o ora pana sa ii dai sa pape?
Asa am citit in prospect, dar al meu e un mancacios, nu stiu cum sa il administrez cu 1 ora inainte de masa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.