Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zee
Scris: Thursday, March 18, 2021 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Mamici, azi dimineata a cazut Ianis din patut, am fost terminata. Dormea pe mijlocul patutului si am luat o bara de aia jos ca il mai mangaiam pe burtica cand plangea. Habar nu am cum s-a rostogolit si invartit si a cazut. Am fost la urgente, mi-a zis ca nu are rost sa ii facem CT daca simptomele si reflexele sunt bune, doar ca trebuie urmarit 48h, nici nu stiu cum o sa treaca. El asa e tare vioi, mananca, dar nu va pot descrie cat de vinovata ma simtplans
MirelaD
Scris: Thursday, March 18, 2021 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Zee wrote:
Mamici, azi dimineata a cazut Ianis din patut, am fost terminata. Dormea pe mijlocul patutului si am luat o bara de aia jos ca il mai mangaiam pe burtica cand plangea. Habar nu am cum s-a rostogolit si invartit si a cazut. Am fost la urgente, mi-a zis ca nu are rost sa ii facem CT daca simptomele si reflexele sunt bune, doar ca trebuie urmarit 48h, nici nu stiu cum o sa treaca. El asa e tare vioi, mananca, dar nu va pot descrie cat de vinovata ma simtplans

?tiu cât de grele sunt astfel de momente,am trecut ?i eu prin ele. Uneori chiar nu ai ce sa faci,se întâmpla. Îmi aduc aminte ?i astazi când a cazut eva prima data din pat,tremuram toata. Din fericire totul a fost ok,am urmarit-o ?i nu a avut probleme ulterior. Ea a cazut de la o înal?ime destul de mica,pe covor,dedesubt aveam parchet. Banuiesc ca ?i asta a contribuit. Acum ca ai fost la Dr ?i te-a lini?tit e cel mai bun lucru care l-ai putut face. Trage aer in piept ?i nu te învinova?iCheek Kiss vrei,nu vrei se vor mai întâmpla astfel de accidente.
Ella30
Scris: Thursday, March 18, 2021 9:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Zee wrote:

Linisteste te, cred ca aproape toate mamicile trec prin asta. Urmareste l, desi eu personal cred ca acum nu prea mai are ce sa se intample. Nu te invinovati, accidente se intampla mereu, uneori chiar si cu tine langa el, e oarecum inevitabil, suntem oameni, se intampla .
Zee
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:53 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Linisteste te, cred ca aproape toate mamicile trec prin asta. Urmareste l, desi eu personal cred ca acum nu prea mai are ce sa se intample. Nu te invinovati, accidente se intampla mereu, uneori chiar si cu tine langa el, e oarecum inevitabil, suntem oameni, se intampla .

Pana acuma a fost bine, speram sa treaca si noaptea asta. Inca ne tot gandim cu sotul cum a incaput pe acolo si cat s-a intors si rasucit.

https://ibb.co/N1qkW5C
7Andreea
Scris: Friday, March 19, 2021 12:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Zee wrote:

Off...cred ca-ti e tare greu.
Sunt incredibili micutii astia,trebuie as fie bine in continuare. Sa te linistesti si scapa de vina,el are nevoie de mamica lui increzatoare si puternica. Te pup ,as ne tii la current!
simmo
Scris: Friday, March 19, 2021 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Zee, daca te ajuta iti atasez un protocol de urmat in astfel de cazuri. L-am primit cand am patit si noi asta.

simmo attached the following image(s):
20210319_103626.jpg20210319_103710.jpg

Zee
Scris: Friday, March 19, 2021 11:31 AM
Nivel

simmo wrote:
Zee, daca te ajuta iti atasez un protocol de urmat in astfel de cazuri. L-am primit cand am patit si noi asta.

Multumesc mult, mi-a dat si mie pediatra ieri. Pana acum a fost bine, a dormit 2-3 ore azi noapte, cam asa era programul lui. Nu e somnolent, nu am vazut schimbari in comportament, tot ii studiez caputul sa nu apara ceva. Sper sa raman doar cu sperietura si sa nu fie nimic grav, oricum o sa fiu atenta la starea lui si in urmatoarele zile.
GeorgianaB
Scris: Friday, March 19, 2021 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Zee wrote:

Radu a cazut cand avea 3 luni, nu imi explic cum pentru ca era pe pat in mijloc, probabil ca s-a impins in calcaie pana a cazut, nici nu lipsisem mult din camera, in fine... Ideea este ca ei sunt foarte flexibili la varste asa mici, u?ori ?i nu percep cazaturile a?a tare. Dupa cazaturi trebuie urmarit daca are comportament atipic, daca doarme mult prea mult decât in mod normal ?i daca vomita in jet, nu sunt semne bune.
Zee
Scris: Friday, March 19, 2021 10:28 PM
Nivel

Pentru mamicile care au copilasi cu reflux, care sunt simptomele sau cum v-ati dat seama ca are reflux?
freya1
Scris: Friday, March 19, 2021 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee, in mod normal la reflux regurgiteaza mult dupa mese, plang si se zbat la masa sau refuza mancarea, nu iau in greutate, dorm prost
Baietelul meu are reflux silentios, nu regurgiteaza mult, in schimb in somn il aud mereu ca plescaie, horcaie, se ineaca pt ca ii vine lapte inapoi pe gat, altfel el mananca bine
Zee
Scris: Friday, March 19, 2021 11:09 PM
Nivel

freya1 wrote:
Zee, in mod normal la reflux regurgiteaza mult dupa mese, plang si se zbat la masa sau refuza mancarea, nu iau in greutate, dorm prost
Baietelul meu are reflux silentios, nu regurgiteaza mult, in schimb in somn il aud mereu ca plescaie, horcaie, se ineaca pt ca ii vine lapte inapoi pe gat, altfel el mananca bine

Al meu de azi noapte mananca, doarme o ora si se trezeste plangand, dar cumva plange prin somn, mai sta maxim o ora si cere iar mancare. Eu am impresia ca plange ca il doare burtica. Cu regurgitatul la fel, stam 20-30 min si degeaba, alteori se intampla dupa 1 minut. acum nu stiu daca astea sunt simptome de colici sau reflux. Saptamana viitoare avem programare la pediatru si o sa ii spun sa vad. Tot auzeam asta cu refluxul si nu stiam care sunt simptomele.
freya1
Scris: Saturday, March 20, 2021 6:24 AM
Nivel

Nu pare reflux, iar la colici ei se inrosesc, se contorsioneaza, strang pumnii si ridica piciorusele la piept
Poate e doar un puseu de crestere daca vrea de mancare des Cheek Kiss
Mihaelaalin
Scris: Saturday, March 20, 2021 11:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna mamici,lu baie?elul meu ia iesit o ba?icu?a alba sub limba chear langa acta aceea de sub limba.aveti idee ce poate fii sau de la ce?
Miha1989
Scris: Saturday, March 20, 2021 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Buna mamici,am si eu o problema care m-a pus pe ganduri, urmeaza luni sa imi fac programare la medic, de ieri a aparut o sangerare maronie, este putin dar care vad ca a continuat astazi eu as fi la mijlocul ciclului menstrual nu se punee problema de o sarcina plus ca ne protejam, am asa niste dureri usoare de burta ca la menstra... Nu stiu de la ce ar putea fi, eu am 5luni jum de ca am nascut, ati avut problema asta...?
freya1
Scris: Saturday, March 20, 2021 2:54 PM
Nivel

Miha, nu poate fi ovulatia ? Daca zici ca ai menstruatie deja
Sau sa vina menstra deja, sa fi fost un ciclu anovulator
Cand v-a venit menstruatia dupa nastere, cele care alaptati ? Eu am observat putin spotting, desi am 7 sapt de la nastere si sapt trecuta la control era ok, dr a zis ca ovarele nu si-au reluat activitatea
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.