Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| laura513 wrote:Adina, multa sanatate baietelului! In general (nu tot timpul), cand au infectie urinara, mirosul urinei se schimba si devine greu, neplacut. Urina colorata poate fi si semn de deshidratare si atat. Doamne ajuta sa iasa bine probele de urina, sa scape repede de gatutul rosu si sa fie totul bine! Laura iti multumesc.Ai dreptate,probabil era dezhidratat.Am mai invatat un lucru nou.Au iesit analizele si sunt foarte bune.Maine iese si urocultura si sper sa fie la fel si ea.Pupici |
|

| Andra09 wrote: Multa sanatate piticului, sa treceti repede peste episodul asta. Miru dupa supozitor tot timpul face câteva scaune mai moi si cu mucus, la fel si dupa Algin sirop. Noi doar ce am trecut de o raceala, si cred ca am nevoie de terapie dupa faza asta, cum e mai mare, anticipa deja când voiam sa ii curat nasul si cred ca ne auzea tot satul, a invatat sa spuna nu, si numai asta tipa ?i plangea... E aiurea când sunt bolnavi, eu ma consum aiurea si ma simt vinovata când se îmbolnaveste...  va imbratisam Multumim ca bine zici..o terapie mi-ar prinde bine am observat ca si Luca la Algin are scaun moale si cu usor mucus..nu o sa ii mai dau.Azi ia fost ok scaunul cum nu i-am mai dat nimic de febra ca nu a facut.La nasuc si schimbat de haine si pampy seara ne aude si pe noi tot blocul |
|

| Anitta76 wrote: Imi pare rau daca s-a inteles ca oarecum contrazic medicul tau pediatru sau ca nu ai luat tu cea mai buna decizie. Pana la urma noi mamele intotdeauna vom lua cele mai bune decizii pt puii nostri. Eu ti-am spus doar cum a fost in cazul nostru si cat de repede s-a facut bine fiindca am mers la urgente, si nu am fost la privat ci la stat, si nu am avut nimic de reprosat. Sanatate multa!
Mersi pt.sfaturi.Stai linistita nu asa so inteles imi prinde bine orice sfat in asemenea conditii.Eu ma bucur ca am scapat totusi de spital si nu a fost nimic grav |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Adina Mariana wrote: Multumim  ca bine zici..o terapie mi-ar prinde bine  am observat ca si Luca la Algin are scaun moale si cu usor mucus..nu o sa ii mai dau.Azi ia fost ok scaunul cum nu i-am mai dat nimic de febra ca nu a facut.La nasuc si schimbat de haine si pampy seara ne aude si pe noi tot blocul Ioi deci scandal cu nasucul si schimbatul pot fi pana la un an si speram ca scap cabd creste...tragedie sa ne imbracam si sa curatam nasul. Cand sa ies afara e horror doar cand ma gandesc.
Mamici chiar cum faceti sa scoateti bebeii mici afara? Aiic si cele cu experient pls. Conform program cand atiti ca ae dormi? Ce faceti daca il aluca plansul pe afara si cum e frig, mie frica sa nu raceasca. Eu stau langa mall si dau tura le la ga si daca incepe intru in mall dar pote aveti idei ai sugestii sunt binevenite |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2021 Mesaje: 12
| Buna mamici..sunt însarcinata în 34 de saptamani.. la morfologia de 21 de saptamâni mi s-a spus ca fetita are un mic dsv muscular ?i artera subclavie dreapta aberanta..intre timp dsv ul s a mai închis, probabil se va închide spontan la na?tere..cele care a?i primit diagnosticul de artera subclavie dreapta aberanta, a fost totul ok la na?tere? Va mul?umesc mult |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3046
| Al meu in general doarme in landou cat timp nu ne oprim am grija sa fi mancat inainte si csm atat, rar mi s-a intamplat sa inceapa sa maraie si ne-am intors acasa (parcul e aproape de bloc) |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Vickyb wrote:Ioi deci scandal cu nasucul si schimbatul pot fi pana la un an si  speram ca scap cabd creste...tragedie sa ne imbracam si sa curatam nasul. Cand sa ies afara e horror doar cand ma gandesc. Mamici chiar cum faceti sa scoateti bebeii mici afara? Aiic si cele cu experient pls. Conform program cand atiti ca ae dormi? Ce faceti daca il aluca plansul pe afara si cum e frig, mie frica sa nu raceasca. Eu stau langa mall si dau tura le la ga si daca incepe intru in mall  dar pote aveti idei ai sugestii sunt binevenite Poate nu îmi e impartasita ideea, dar, din punctul meu de vedere, mall-ul reprezinta locul pe care dintotdeauna l-am evitat cât am putut de mult (de când ma stiu, nu doar de când sunt mama). Mi se par atât de murdare, de neaerisite, de aglomerate, pline de lume cu toate bolile... Eu una prefer sa dau ture de bloc sau de cartier si, când vad ca nu mai rezista Ana, sa intram in casa. Desigur, fiecare procedeaza dupa propriile convingeri. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Alexandra30 wrote:Buna mamici..sunt însarcinata în 34 de saptamani.. la morfologia de 21 de saptamâni mi s-a spus ca fetita are un mic dsv muscular ?i artera subclavie dreapta aberanta..intre timp dsv ul s a mai închis, probabil se va închide spontan la na?tere..cele care a?i primit diagnosticul de artera subclavie dreapta aberanta, a fost totul ok la na?tere? Va mul?umesc mult Asa mi s-a zis si mie in sarcina, dar la nastere nu s- a vazut nimic. Nastere usoara ! |
|
| maria2013 wrote: Poate nu îmi e impartasita ideea, dar, din punctul meu de vedere, mall-ul reprezinta locul pe care dintotdeauna l-am evitat cât am putut de mult (de când ma stiu, nu doar de când sunt mama). Mi se par atât de murdare, de neaerisite, de aglomerate, pline de lume cu toate bolile... Eu una prefer sa dau ture de bloc sau de cartier si, când vad ca nu mai rezista Ana, sa intram in casa. Desigur, fiecare procedeaza dupa propriile convingeri.
Si noi evitam mallul cat de mult putem, inca dinainte de a fi parinti. Cu fata nu am mers niciodata, deocamdata, mai ales ca e si nebunia cu virusul. La fel procedam si noi, aer liber cat se poate de mult. |
|
| Ella30 î?i mul?umesc din suflet..daca nu ma în?el, cred ca, chiar la tine am vazut postarea cu artera.. Î?i mul?umesc din suflet pt raspuns.. Sanatate multa |
|
| Vickyb wrote:Ioi deci scandal cu nasucul si schimbatul pot fi pana la un an si  speram ca scap cabd creste...tragedie sa ne imbracam si sa curatam nasul. Cand sa ies afara e horror doar cand ma gandesc. Mamici chiar cum faceti sa scoateti bebeii mici afara? Aiic si cele cu experient pls. Conform program cand atiti ca ae dormi? Ce faceti daca il aluca plansul pe afara si cum e frig, mie frica sa nu raceasca. Eu stau langa mall si dau tura le la ga si daca incepe intru in mall  dar pote aveti idei ai sugestii sunt binevenite A mea si acum face scandal imens la curata nasul si cum e mai mare, nu mai am nici o sansa. Sta doar la spray, asa ca doar atat folosim. Daca e imbracat adecvat, nu va raci. Mai degraba poate lua tot felul de virusi daca intrati des in mall, parerea mea. Spatiu inchis, rai pe pamant pt crocobauri. Eu o scoateam intre somnuri, de la 3 luni a avut un program bine definit si asa stiam exact ce si cand sa facem. Daca plangea sau era agitata pur si simplu mergeam acasa. Acum depinde si de ce plange, foame, disconfort, frig, sau pur si simplu nu ii place afara ? |
|
| Alexandra30 wrote:Ella30 î?i mul?umesc din suflet..daca nu ma în?el, cred ca, chiar la tine am vazut postarea cu artera.. Î?i mul?umesc din suflet pt raspuns.. Sanatate multa Da, cred ca am fost singura cu problema asta stai linistita, nu te gandi la asta acum, bucura te de sarcina. Doar sa intrebi atunci cand nasti, sa ai siguranta ca bebe e sanatos |
|
| Categoric dupa na?tere voi merge la un cardiolog pediatru..la prima sarcina nu am fost stresata deloc cum am fost acum,dar am încercat singura sa ma lini?tesc..pe alte grupuri au mai fost mamici în aceia?i situa?ie(diagnosticul de artera subclavie) ?i acela?i lucru au spus ?i ele, ca nu s a vazut nimic la controalele de dupa na?tere..cine mai în?elege medicii?De ce sa spui ceva de care nu e?ti sigur?de aici pleaca stresul pe sarcina ?i ajungi sa nu te mai bucuri cu adevarat de perioada asta frumoasa |
|
| Alexandra30 wrote:Categoric dupa na?tere voi merge la un cardiolog pediatru..la prima sarcina nu am fost stresata deloc cum am fost acum,dar am încercat singura sa ma lini?tesc..pe alte grupuri au mai fost mamici în aceia?i situa?ie(diagnosticul de artera subclavie) ?i acela?i lucru au spus ?i ele, ca nu s a vazut nimic la controalele de dupa na?tere..cine mai în?elege medicii?De ce sa spui ceva de care nu e?ti sigur?de aici pleaca stresul pe sarcina ?i ajungi sa nu te mai bucuri cu adevarat de perioada asta frumoasa
Ooo da..stiu cel mai bine cum e. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| maria2013 wrote: Poate nu îmi e impartasita ideea, dar, din punctul meu de vedere, mall-ul reprezinta locul pe care dintotdeauna l-am evitat cât am putut de mult (de când ma stiu, nu doar de când sunt mama). Mi se par atât de murdare, de neaerisite, de aglomerate, pline de lume cu toate bolile... Eu una prefer sa dau ture de bloc sau de cartier si, când vad ca nu mai rezista Ana, sa intram in casa. Desigur, fiecare procedeaza dupa propriile convingeri.
Intru in mall cat sa il linistesc sa nu traga aer rece pe gurita, asta e ideea. Si nu merg la ore de varf sau zile. De acord cum ziceti, dar pe langa bloc eu nu am nici o sansa, doar daca stau pe loc. Plimbarea o dau pe langa mall, mai bine zis in spate merg spre un mic parculet. Freya si eu ies cu el schimbat, alaptat dar tot am avut faze. |
|
|