Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| MariaS wrote:Buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. De ieri am inceput sa ma simt rau,ma încearca o raceala destul de urâta ?i imi e teama sa nu îi sau si ei. Ce as putea sa iau ca sa nu afecteze alaptatul? Paracetamol simplu,osciloccocinum,bioseptmami.Si masca pe fatza cand o iei in brate sau cat de des suporti tu. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mamici spuneti-mi va rog sunt normale scaunele mai dese,mai lichide si cu usor mucus de la supozitor paracetamol de febra si sirop de febra?Luca de ieri imi face febra mare 39,5.Azi a venit medicul pediatru acasa si lo consultat.Ne-o trimis la analize de sange,am si mers sa ii le facem iar maine dimi proba de urina.Acum ma gandeam daca sa ii duc si proba de scaun dar nu stiu daca este normal scaunul in asemenea conditii de dus.Are putin rosu in gat dar banuieste medicul si infectie urinara pt.ca ii este ft ft galben pishucu.Sunt franta...nu am dormit de ieri dimineata deloc,intruna febra,impachetari,supozitor,nu mananca,doarme putin,dimineata so trezit vomitand,ma dor bratele ca intruna se cere in brate.Doamne numa copil bolnav sa nu ai
Mirela iti voi raspunde cand voi putea... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Buna Mihaela, iti multumesc pt povestioara. Intr-adevar, am avut si eu partea mea de vina. Cum mi-a venit greu laptele, foloseam pompa, cand l-am atasat la san mi-a zis pediatra sa ii dau cu sticla ca nu a luat in greutate, pe urma sotul meu a inceput munca si e plecat 2-3 nopti, nu am pe nimeni sa ma ajute, eu nu am rezistat sa ma mulg din ora in ora si i-am dat praf noaptea. O zi am facut pauza cand am mancat mango, cum mi-au zis de la Urgente iar de ieri mi-l vomita incontinuu laptele meu. Recunosc ca l-am zapacit si eu, dar pur si simplu nu am stiut cum sa proedez alfel. Iar acum chiar nu mai am nicio idee.
Droxana,dupa ce mananca se strange tare de burtica si plange foarte tare. Se linisteste in brate. Sotul zice ca are colici patutul si e smecher el, eu cred ca are un inceput pt ca doarme foarte putin si e agitat intruna. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Adina, multa sanatate! Sa se faca bine repede Luca! |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Multumesc fetelor de sfaturi. De ce mi-a fost frica n-am scapat, astazi ia venit rezultatul testului la sot, e pozitiv, probabil si eu am o forma de Covid. La el simptomele au fost asemanatoare unui rosu in gat, nu ?i-a pierdut sim?ul sau gustul,doar i-au fost usor alterate. Sper din suflet sa nu fac ceva grav si sper ca micuta sa nu fie afectata |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| MariaS wrote:Multumesc fetelor de sfaturi. De ce mi-a fost frica n-am scapat, astazi ia venit rezultatul testului la sot, e pozitiv, probabil si eu am o forma de Covid. La el simptomele au fost asemanatoare unui rosu in gat, nu ?i-a pierdut sim?ul sau gustul,doar i-au fost usor alterate. Sper din suflet sa nu fac ceva grav si sper ca micuta sa nu fie afectata
Îmi pare rau, însa ca sa î?i ridic un pic moralul eu zic sa te lini?te?ti caci cu siguranta va fi totul bine, iti zic eu care am avut virusul, l-am luat anul trecut în septembrie lucrând la ?coala ?i eram însarcinata cu baie?elul. Am avut dureri în gat, dureri în piept, tuse, pierderea mirosului ?i a gustului, m-am tratat acasa sub supravegherea medicului de familie ?i în 2-3 saptamâni eram înapoi pe picioare. So?ul a avut o forma mult mai u?oara, iar fetita nimic. Sanatate multa, pupici! |
|
| MariaS wrote:Multumesc fetelor de sfaturi. De ce mi-a fost frica n-am scapat, astazi ia venit rezultatul testului la sot, e pozitiv, probabil si eu am o forma de Covid. La el simptomele au fost asemanatoare unui rosu in gat, nu ?i-a pierdut sim?ul sau gustul,doar i-au fost usor alterate. Sper din suflet sa nu fac ceva grav si sper ca micuta sa nu fie afectata
Multa sanatate Maria la toti din familie. Eu zic ca o sa fie bine cu micuta,stai linistita, de multe ori cred ca ei sunt mai puternici decat credem noi. Sa ne mai scrii cum va simtiti. |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Adina, sanatate multa lui Luca. Nici nu vreau sa îmi imaginez prin ce treci putere multa,va fi bine. Te îmbra?i?ez |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adina Mariana wrote:Mamici spuneti-mi va rog sunt normale scaunele mai dese,mai lichide si cu usor mucus de la supozitor paracetamol de febra si sirop de febra?Luca de ieri imi face febra mare 39,5.Azi a venit medicul pediatru acasa si lo consultat.Ne-o trimis la analize de sange,am si mers sa ii le facem iar maine dimi proba de urina.Acum ma gandeam daca sa ii duc si proba de scaun dar nu stiu daca este normal scaunul in asemenea conditii de dus.Are putin rosu in gat dar banuieste medicul si infectie urinara pt.ca ii este ft ft galben pishucu.Sunt franta...nu am dormit de ieri dimineata deloc,intruna febra,impachetari,supozitor,nu mananca,doarme putin,dimineata so trezit vomitand,ma dor bratele ca intruna se cere in brate.Doamne numa copil bolnav sa nu ai Mirela iti voi raspunde cand voi putea... Adina sanatate multa lui Luca! Nu cred ca sunt normale de asta iti sugerez sa mergi la urgente. Acolo analizele ies pe loc si eventual i se administreaza ceva pt voma. De asemenea si la scaun este recomandat sa faci pt ca sunt foarte multe cazuri de rotavirus in ultima perioada. Temperatura mi se pare destul de mare, stiu prin ce treci, insa eu nu as mai sta acasa pt ca stai in incertitudine si frica. Stiu ca sunt vremurile care sunt, dar stiu si cum te simti vazandu-l asa. Am fost in situatia ta si cand am vazut ca la urgente mi-a pus-o pe picioare am zis ca nu o sa mai stau nici 5 minute acasa daca mai pateste ceva. Aveti grija de voi! Sanatate multa! PS: daca tot l-ai scos la clinica pt recoltare cred ca era mai safe la spital. Si pishu prea galben sa nu fie semn de deshidratare. Papa? Bea apa? |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Adina imi pare rau prin ce treci cu micu?ul tau, imi imaginez cat de greu iti este.
Eu ma simt rau,am febra, micuta mea doar pe piept la mine mai doarme, îi mereu maraita, din cauza asta dorm foarte putin |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici,daca ma mulg si pun laptele in frigider mai este bun?nu sa il tin mult decat cateva ore |
|
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,daca ma mulg si pun laptele in frigider mai este bun?nu sa il tin mult decat cateva ore
Eu stiu ca il poti tine 5 ore la temperatura camerei, 2-3 zile la frigider si parca 6 luni la congelator. Poate iti mai confirma cineva, sa nu iti dau informatii eronate |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Zee wrote:
Eu stiu ca il poti tine 5 ore la temperatura camerei, 2-3 zile la frigider si parca 6 luni la congelator. Poate iti mai confirma cineva, sa nu iti dau informatii eronate
Mulumesc |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| MariaS wrote:Multumesc fetelor de sfaturi. De ce mi-a fost frica n-am scapat, astazi ia venit rezultatul testului la sot, e pozitiv, probabil si eu am o forma de Covid. La el simptomele au fost asemanatoare unui rosu in gat, nu ?i-a pierdut sim?ul sau gustul,doar i-au fost usor alterate. Sper din suflet sa nu fac ceva grav si sper ca micuta sa nu fie afectata Multa sanatate ! Linisteste-te, va fi bine. Si noi am avut, adica eu si sotul, fata nu a avut nimic. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina, multa sanatate lui Luca ! |
|
|