Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Wednesday, March 3, 2021 5:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Droxana wrote:

Si cum dormi?i amândoi? Asa ?i la mine da într-una într-una mâini ?i din picioare si parca nici n as vrea sa o infas..

Merge si infasatul pt adormit la noi, am o paturica swaddle, dar tot se trezeste
Doarme pe pieptul meu (sau al lui tati), imi pun mai multe perne sa nu stau la orizontala, am grija sa nu trag pilota peste el si asa dormim
Droxana
Scris: Wednesday, March 3, 2021 5:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
freya1 wrote:

Merge si infasatul pt adormit la noi, am o paturica swaddle, dar tot se trezeste
Doarme pe pieptul meu (sau al lui tati), imi pun mai multe perne sa nu stau la orizontala, am grija sa nu trag pilota peste el si asa dormim

Si nu ?i-e frica ,ca te dai pe o parte în somn sau ceva? Am încercat ?i eu odata dar mi a fost frica ?i am lasat o balta :))
freya1
Scris: Wednesday, March 3, 2021 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
De miscat nu ma misc, dar azi-noapte de ex m-am trezit super speriata ca mi s-a parut ca nu respira... imi e frica, dar ce sa fac ca altfel doarme 15 min si o luam de la capat cu leganat, plimbat banghead sau cum il pun jos plange
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, March 3, 2021 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Droxana wrote:
Heicomputerlove

Fetelor cum va mai confrunta?i cu colicii? La noi de 3 zile e mai rau:( nu plânge dar de dimineata pana seara se screme ?i se înro?e?te la fata,ma doare sufletul sa o vad cum o chinuie :(( protectis ii dau de la început, de o sapt ii dau ?i colief si de 2 zile am bagat ?i espumisan . Cele care le mai da?i atâtea cum le administra?i? ?tiu ca se zice ca nu prea avem ce face decat sa a?teptam sa treaca însa ma gândeam ca poate nu I dau eu cum trebuie...

La noi functioneaza sab simplex de moment.
Acum avem alta problema, s-a trezit cu un ochi lipit. plans
Ellena20
Scris: Wednesday, March 3, 2021 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ufff asa am patit si eu astazi. De 4 ori am reusit sa il adorm, dar cum il lasam jos cum incepea sa dea din picioare.
Acum doarme de 30 de min. Sper sa il mai tina. Merg cu teama si la dus sa nu se trezeasca Lol

Si eu ma sperii de faza cu respiratul. Am momente cand mi se pare ca nu respira si ii pun mana pe burtica. Asa usurata rasuflu cand il simt respirand ori miscand. Sper sa dispara panica asta ca innebunesc!
Zee
Scris: Wednesday, March 3, 2021 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Mamici mai experimentate, maine ajung la pediatru, dar... credeti ca e normal ca bebe de o saptamana sa doarma asa putin? Doarme cam 40 min "linistit" pe urma ba scanceste, plange, da din picioare. Cel mai mult a dormit 3 ore legate, dupa baita. Este hranit mixt, am putin lapte momentan si ii dau si lapte praf (60ml mananca la o masa, indferent cat sta la san). Eu sunt terminata, mai mult de o ora nu am mai dormit de vineri si imi vine sa plang incontinuu. E posibil sa aiba colici asa devreme? Nu are iritatii, nu vomita, nu are temperatura, la haine am grija, chiar nu stiu ce sa fac, mi se pare ca e foarte nelinistit.pale
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, March 3, 2021 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Zee wrote:
Mamici mai experimentate, maine ajung la pediatru, dar... credeti ca e normal ca bebe de o saptamana sa doarma asa putin? Doarme cam 40 min "linistit" pe urma ba scanceste, plange, da din picioare. Cel mai mult a dormit 3 ore legate, dupa baita. Este hranit mixt, am putin lapte momentan si ii dau si lapte praf (60ml mananca la o masa, indferent cat sta la san). Eu sunt terminata, mai mult de o ora nu am mai dormit de vineri si imi vine sa plang incontinuu. E posibil sa aiba colici asa devreme? Nu are iritatii, nu vomita, nu are temperatura, la haine am grija, chiar nu stiu ce sa fac, mi se pare ca e foarte nelinistit.pale

Da, colicii apar si de la 3 zile de la nastere.
Andreea-Alexandra a avit cu Casian problema asta. Nu dormea deloc.... Poate intra ea sa iti povesteasca mai multe
Andreea-Alexandra N
Scris: Wednesday, March 3, 2021 9:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2019
Zee wrote:

Buna mami.
Eu am avut aceeasi problema cu baietelul meu si nici pana astazi nu i am gasit raspuns.
Am fost cu el si la medici.este perfect sanatos.unii copii asa sunt.nu dorm.
Fetele stiu cat de greu mi a fost la inceput si cat plangeam ca nu reusesc sa ma odihnesc si sa ma bucur de copilul meu.apoi a crescut si am reusit.pana la varsta de 1 an si 7 luni cand l am intarcat aveam treziri noaptea si din jumatate in jumtate de ora.
Dupa intarcare al meu copil a inceput sa doarma fara treziri deloc pe timpul noptii.
Nu prea ai ce face.
Te inarmezi cu rabdare si astepti sa creasca.asta am facut eu cel putin.
Mult succesDistanceKiss
Zee
Scris: Wednesday, March 3, 2021 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Andreea-Alexandra N wrote:

Buna mami.
Eu am avut aceeasi problema cu baietelul meu si nici pana astazi nu i am gasit raspuns.
Am fost cu el si la medici.este perfect sanatos.unii copii asa sunt.nu dorm.
Fetele stiu cat de greu mi a fost la inceput si cat plangeam ca nu reusesc sa ma odihnesc si sa ma bucur de copilul meu.apoi a crescut si am reusit.pana la varsta de 1 an si 7 luni cand l am intarcat aveam treziri noaptea si din jumatate in jumtate de ora.
Dupa intarcare al meu copil a inceput sa doarma fara treziri deloc pe timpul noptii.
Nu prea ai ce face.
Te inarmezi cu rabdare si astepti sa creasca.asta am facut eu cel putin.
Mult succesDistanceKiss

Vai de mine... iti multumesc mult. Din spital asa mi-a zis si mie neonatologul, dar am zis ca nu cred "ca asa is unii" si maine merg la pediatru. Poate ai dreptate si chiar asa e, fiecare cu ritmul lui.
Andreea-Alexandra N
Scris: Wednesday, March 3, 2021 10:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2019
Zee wrote:

Vai de mine... iti multumesc mult. Din spital asa mi-a zis si mie neonatologul, dar am zis ca nu cred "ca asa is unii" si maine merg la pediatru. Poate ai dreptate si chiar asa e, fiecare cu ritmul lui.

La mine asa a fost.nu a avut nici o problema medicala
Acum daca excluzi orice problema medicala si e tot la fel nu prea ai ce face.
Rabdare multa mami iti dorescDistanceKiss
MariaS
Scris: Thursday, March 4, 2021 1:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
freya1 wrote:
De miscat nu ma misc, dar azi-noapte de ex m-am trezit super speriata ca mi s-a parut ca nu respira... imi e frica, dar ce sa fac ca altfel doarme 15 min si o luam de la capat cu leganat, plimbat banghead sau cum il pun jos plange

Asa pa?esc ?i eu cu ea noaptea,sau mai bine zis dupa ce apune soarele. Pe timpul zilei aproape ca nu ?ti ca exista.
Vickyb
Scris: Thursday, March 4, 2021 2:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Si noi la colici acu 2 zile am incercat infactol, a doubzi era constipt si am pus pe seama lui, cum am renuntat si-a revenit. Am auzit de la cateva prietene cu bebei de colidep ca e recomandat si ar ajuta. Eu l-am dus la terapia Bowen pentru colici. Ieri am fost la sedinta 2 sa speram ca e mai bine.

La noi ziua are si agitatie si da in plans ca e un suparcios al meu sau are deja personalitate deja. Daca il imbrac e tragedie, afara e greu de iesit la noi. Daca sa ii pun ser in nas iar dupa tre sa dau ture de linistire. Plus ca noi am pis ceva greutate, ca imi cam simt mainile si incheieturileLol

Merg zilele astea sa probez sistem si sa ma hotarasc. Cine e interesat am vazut ca isara pana pe 7 martie au 19% reducere.
Vickyb
Scris: Thursday, March 4, 2021 6:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Si de dormitul pe burtica, si noua ne place la mami si eu ziua daca adoarne pe mine il las vreo 15-30 min si il mut la fel pe pat in living unde il pot supraveghea. Dar isi misca capul singur si respira permanent. Noaptea nu am curaj, dar nu e nevoie momentan. Asa ziua doarme mai bine ca nu tresare si sa se trezeasca dupa 30 min sau o ora. Ziua e un sensibil la somn.
Ellena20
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mamici, veti face si vaccinuri din schema de vaccinare optionala sau doar cele obligatorii?
Eu as vrea sa ii fac si anti-rotavirusul care e optional. Il veti face / l-ati facut? Ce parere aveti de acest vaccin?
Am citit de niste cazuri destul de grave de rotavirus. In majoritatea tarilor este obligatoriu.
IoanaOlo
Scris: Thursday, March 4, 2021 10:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Ellena20 wrote:
Mamici, veti face si vaccinuri din schema de vaccinare optionala sau doar cele obligatorii?
Eu as vrea sa ii fac si anti-rotavirusul care e optional. Il veti face / l-ati facut? Ce parere aveti de acest vaccin?
Am citit de niste cazuri destul de grave de rotavirus. In majoritatea tarilor este obligatoriu.

Buna Elena. Noi l-am facut, atat la recomandarea medicului de familie cat ?i a pediatrei. Din fericire nu a avut reactii adverse nici la cele de doua luni, nici la cele de patru. Eu am întrebat ?i alte mamaici cu bebeii mai mari ?i toate au zis ca l-au facut. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.