Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Friday, February 26, 2021 5:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
IoanaOlo wrote:

Da, suntem bine. Azi am avut vaccinul de 4 luni, stau ca pe ace doua trei zile, pana vedem cum trece. Sper sa treaca ca ?i la cel de doua luni, fara febra ?i prea mare necaz. O sa va scriu ?i eu mai des, ca tare bine prinde o poveste aici pe forum. Va pun ?i o pozica cu bebe.

Frumosul love love
Ce e animalutul pe care sta, are si scaun unde il asezi?
Roser
Scris: Friday, February 26, 2021 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Droxana wrote:
Hei computerlove

Cat ?ti?i voi ca se tine laptele muls la frigider? Dar la temperatura camerei?
computerlove

Hei Roxana, scuze ca ma bag in seama dar cum citesc acum tot ce apuc ca dupa nu cred ca o sa mai am timp, am gasit informatia asta si mi-am pastrat-o in telefon.

Roser attached the following image(s):
img_20210226_163337.jpg

freya1
Scris: Friday, February 26, 2021 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Droxana wrote:
Hei computerlove

Cat ?ti?i voi ca se tine laptele muls la frigider? Dar la temperatura camerei?
computerlove

6h la temperatura camerei, 3 zile la frigider si pana la 6 luni la congelator mi-a spus mie consultanta
Droxana
Scris: Friday, February 26, 2021 6:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Mul?umesc Roser ?i Freyacomputerlove
Roser te asteptam cu drag!computerlove
AndreV
Scris: Friday, February 26, 2021 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Adina Mariana wrote:
Si eu ma bucur sa vad activitate.Va citesc tare cu drag mai ales cand culc piticul.E ft.fain ca aveti bebei apropiati de varsta.Eu am cam nimerit sa fiu singurica in perioada aceea cam am nascut.Inclusiv in casuta gravidutelor cand am fost eu gravida listuta era de 8-9 pers.In ultimele luni eu am vb.singura pe aici asa ca ma bucur ca ati trecut aici toateLol sper sa va treaca cat mai usor temerile si grijile sfatuindu-ne una pe altacomputerlove

Cam asa am nimerit si eu si la gravidute si si aici. Tare mă bucur că s-a umplut căsuta si nu apuc sa citesc tot. ras
Vickyb
Scris: Friday, February 26, 2021 9:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Colegele ai vostru si-au revenit din puseu? E a patra zi si nu mai suportam sa il auzim cum plange, il linistim f greu. Si tace in mare parte cand mananca si doarme. Dar s-a facut si nega sensisbil de tresare la orice Crazy o luam razna prca amandoi psihic ca nu mai stim cum sa oprim crizele de plans, efectiv si din somn se trezeste plangand/urland. Azi am foat la o sedinta la Bowen sper sa fie cu efect.
Droxana
Scris: Friday, February 26, 2021 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Vickyb wrote:
Colegele ai vostru si-au revenit din puseu? E a patra zi si nu mai suportam sa il auzim cum plange, il linistim f greu. Si tace in mare parte cand mananca si doarme. Dar s-a facut si nega sensisbil de tresare la orice Crazy o luam razna prca amandoi psihic ca nu mai stim cum sa oprim crizele de plans, efectiv si din somn se trezeste plangand/urland. Azi am foat la o sedinta la Bowen sper sa fie cu efect.

Vicky oare nu sunt colicii? Noi daca am avut puseuri a fost vb doar despre mâncat mai mult,nedormit ziua ,stat la tzatze într-una ?i cam atât..
Adina Mariana
Scris: Friday, February 26, 2021 11:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
AndreV wrote:

Cam asa am nimerit si eu si la gravidute si si aici. Tare ma bucur ca s-a umplut casuta si nu apuc sa citesc tot. ras
Nu imi vine sa cred ca deja fata ta are 10 luni,parca acum ti-am urat bine ai venit in casuta mamicilorcomputerlove
AndreV
Scris: Friday, February 26, 2021 11:54 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Nu imi vine sa cred ca deja fata ta are 10 luni,parca acum ti-am urat bine ai venit in casuta mamicilorcomputerlove

Daaa.computerlove Zboara timpul mult prea repede. As vrea sa o mai tin asa mititica.Hilar
E ciudata soarta asta a noastră a mamelor. Abia aștept s-o vad mare, dar mi-e dor de ea cum era așa micuța când s-a născut. Și în permanență am senzația aceea de regret că nu m-am bucurat destul, că nu m-am saturat de mirosul ei. Chiar daca 24 din 24 sunt cu ea.topai
Andra09
Scris: Saturday, February 27, 2021 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Adina Mariana wrote:
Si eu spun ca e o binecuvantare ca ii ai pe parintii tai si daca se poate de ce sa nu profiti mai ales ca ei se bucura.Sotul trebuie sa te inteleaga iar daca nu vrea atunci propune-i sa iti ia locul sa vedem daca face fatza.Eu as vrea sa am si as merge sute de km pana la ei sa stau dar din pacate nu am pe absolut nimeni si doamne ce bine mi-ar prinde putintel ajutor ca uneori simt ca cedez cu noptile astea nedormite,rutina de peste zi,mancare,curatenie,iesit afara indiferent ca vreau ori ca nu vreau etc..dar tot eu ma ridic si cand stiu ca nici nu as avea unde sa il las sau sa ma ajute careva ma consolez singura cu ideea.Sti citatul ala? "Cand simti ca nu mai poti...defapt mai poti putin,si iar putin si tot asa" coeur

Exact asa sunt si eu computerlove ce sa îmi ia locul o zi, el cedeaza în 15 minute pana fug la magazin.
AndreV
Scris: Saturday, February 27, 2021 9:31 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Exact asa sunt si eu computerlove ce sa îmi ia locul o zi, el cedeaza în 15 minute pana fug la magazin.

Noi umblam toti 3 la coafor/cosmetica. Eu intru, ei stau în masina sau ies la plimbare sau vin dupa mine. hohot
Ellena20
Scris: Sunday, February 28, 2021 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mamici, bebeii vostri cat timp dorm intre alaptari? Noaptea e diferita situatia? Daca dorm prea mult, ii treziti?
Andra09
Scris: Sunday, February 28, 2021 10:23 AM
Nivel

AndreV wrote:

Noi umblam toti 3 la coafor/cosmetica. Eu intru, ei stau în masina sau ies la plimbare sau vin dupa mine. hohot

hohot super, deci nu pot sa înteleg barbatii
Andra09
Scris: Sunday, February 28, 2021 10:28 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Mamici, bebeii vostri cat timp dorm intre alaptari? Noaptea e diferita situatia? Daca dorm prea mult, ii treziti?

Lasa bebe sa doarma cât vrea, nu îti face treaba mai dificila decât este. computerlove am atasat un tabel cu somnul bebelusilor.

Andra09 attached the following image(s):
screenshot_20210228_102603_com.facebook.katana.jpg

Ellena20
Scris: Sunday, February 28, 2021 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc, Andra!
Pana azi-noapte nu aveam astfel de intrebari. A dormit de la 22:30 pana la 05:00. Pe la 4 m-am trezit speriata ca poate nu l-am auzit eu pe bebe si am incercat sa il trezesc, dar nu am reusit. Asa adanc dormea.. ma gandesc totusi ca e prea mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.