Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| IoanaOlo wrote: Da, suntem bine. Azi am avut vaccinul de 4 luni, stau ca pe ace doua trei zile, pana vedem cum trece. Sper sa treaca ca ?i la cel de doua luni, fara febra ?i prea mare necaz. O sa va scriu ?i eu mai des, ca tare bine prinde o poveste aici pe forum. Va pun ?i o pozica cu bebe.
Frumosul Ce e animalutul pe care sta, are si scaun unde il asezi? |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Droxana wrote:Hei Cat ?ti?i voi ca se tine laptele muls la frigider? Dar la temperatura camerei?
Hei Roxana, scuze ca ma bag in seama dar cum citesc acum tot ce apuc ca dupa nu cred ca o sa mai am timp, am gasit informatia asta si mi-am pastrat-o in telefon. Roser attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Droxana wrote:Hei Cat ?ti?i voi ca se tine laptele muls la frigider? Dar la temperatura camerei? 6h la temperatura camerei, 3 zile la frigider si pana la 6 luni la congelator mi-a spus mie consultanta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Mul?umesc Roser ?i Freya Roser te asteptam cu drag! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adina Mariana wrote: Si eu ma bucur sa vad activitate.Va citesc tare cu drag mai ales cand culc piticul.E ft.fain ca aveti bebei apropiati de varsta.Eu am cam nimerit sa fiu singurica in perioada aceea cam am nascut.Inclusiv in casuta gravidutelor cand am fost eu gravida listuta era de 8-9 pers.In ultimele luni eu am vb.singura pe aici asa ca ma bucur ca ati trecut aici toate sper sa va treaca cat mai usor temerile si grijile sfatuindu-ne una pe alta
Cam asa am nimerit si eu si la gravidute si si aici. Tare mă bucur că s-a umplut căsuta si nu apuc sa citesc tot. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Colegele ai vostru si-au revenit din puseu? E a patra zi si nu mai suportam sa il auzim cum plange, il linistim f greu. Si tace in mare parte cand mananca si doarme. Dar s-a facut si nega sensisbil de tresare la orice o luam razna prca amandoi psihic ca nu mai stim cum sa oprim crizele de plans, efectiv si din somn se trezeste plangand/urland. Azi am foat la o sedinta la Bowen sper sa fie cu efect.
|
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Vickyb wrote:Colegele ai vostru si-au revenit din puseu? E a patra zi si nu mai suportam sa il auzim cum plange, il linistim f greu. Si tace in mare parte cand mananca si doarme. Dar s-a facut si nega sensisbil de tresare la orice o luam razna prca amandoi psihic ca nu mai stim cum sa oprim crizele de plans, efectiv si din somn se trezeste plangand/urland. Azi am foat la o sedinta la Bowen sper sa fie cu efect.
Vicky oare nu sunt colicii? Noi daca am avut puseuri a fost vb doar despre mâncat mai mult,nedormit ziua ,stat la tzatze într-una ?i cam atât.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| AndreV wrote:Cam asa am nimerit si eu si la gravidute si si aici. Tare ma bucur ca s-a umplut casuta si nu apuc sa citesc tot. Nu imi vine sa cred ca deja fata ta are 10 luni,parca acum ti-am urat bine ai venit in casuta mamicilor |
|
| Adina Mariana wrote: Nu imi vine sa cred ca deja fata ta are 10 luni,parca acum ti-am urat bine ai venit in casuta mamicilor
Daaa. Zboara timpul mult prea repede. As vrea sa o mai tin asa mititica. E ciudata soarta asta a noastră a mamelor. Abia aștept s-o vad mare, dar mi-e dor de ea cum era așa micuța când s-a născut. Și în permanență am senzația aceea de regret că nu m-am bucurat destul, că nu m-am saturat de mirosul ei. Chiar daca 24 din 24 sunt cu ea. |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Adina Mariana wrote: Si eu spun ca e o binecuvantare ca ii ai pe parintii tai si daca se poate de ce sa nu profiti mai ales ca ei se bucura.Sotul trebuie sa te inteleaga iar daca nu vrea atunci propune-i sa iti ia locul sa vedem daca face fatza.Eu as vrea sa am si as merge sute de km pana la ei sa stau dar din pacate nu am pe absolut nimeni si doamne ce bine mi-ar prinde putintel ajutor ca uneori simt ca cedez cu noptile astea nedormite,rutina de peste zi,mancare,curatenie,iesit afara indiferent ca vreau ori ca nu vreau etc..dar tot eu ma ridic si cand stiu ca nici nu as avea unde sa il las sau sa ma ajute careva ma consolez singura cu ideea.Sti citatul ala? "Cand simti ca nu mai poti...defapt mai poti putin,si iar putin si tot asa" Exact asa sunt si eu ce sa îmi ia locul o zi, el cedeaza în 15 minute pana fug la magazin. |
|
| Andra09 wrote:Exact asa sunt si eu ce sa îmi ia locul o zi, el cedeaza în 15 minute pana fug la magazin.
Noi umblam toti 3 la coafor/cosmetica. Eu intru, ei stau în masina sau ies la plimbare sau vin dupa mine. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Mamici, bebeii vostri cat timp dorm intre alaptari? Noaptea e diferita situatia? Daca dorm prea mult, ii treziti? |
|
| AndreV wrote:Noi umblam toti 3 la coafor/cosmetica. Eu intru, ei stau în masina sau ies la plimbare sau vin dupa mine. super, deci nu pot sa înteleg barbatii |
|
| Ellena20 wrote:Mamici, bebeii vostri cat timp dorm intre alaptari? Noaptea e diferita situatia? Daca dorm prea mult, ii treziti? Lasa bebe sa doarma cât vrea, nu îti face treaba mai dificila decât este. am atasat un tabel cu somnul bebelusilor. Andra09 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multumesc, Andra! Pana azi-noapte nu aveam astfel de intrebari. A dormit de la 22:30 pana la 05:00. Pe la 4 m-am trezit speriata ca poate nu l-am auzit eu pe bebe si am incercat sa il trezesc, dar nu am reusit. Asa adanc dormea.. ma gandesc totusi ca e prea mult.
|
|
|