|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna,denis asculta colaje de la Tra la la si este foarte atent si ii place sa se uite la desene sa ii povestesc ce fac personajele.dar daca pun si alt gen asculta fara prrobleme |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mie mi se pare ca e prea devreme pentru privit clipuri cu imagini intens colorate, ce se succed rapid... Ii puneam Anei muzica, dar fara acces la imagine. Acum ii mai las YouTube Kids, dar nu în exces. Dar are peste doi ani. Chiar si asa, tot sunt clipuri pe care cred ca le proceseaza greu si care o agita... |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| freya1 wrote:Fetelor care alaptati, v-ati vaccinat ? Ati observat vreun efect asupra lactatiei ? Eu azi merg, sper sa nu am niciun efect secundar serios
Eu m-am vaccinat in urma cu o saptamana. Nu am observat nicio schimbare in ceea ce priveste lactatia. Succes si sper sa nu ai niciun efect advers dupa vaccin. :) |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Multumesc, fetelor |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Buna dimineata, nu stiu daca sunteti active pana se trezeste sotul si Ianis sa nu ma ia paranoia. Stiti daca e normal sa aiba ganglioni in zona cefei bebele? Azi dimineata cand a mancat la 6 am descoperit, nu e imflamat, nici mare nu mi se parea, mai mult ca o denivelare nu e nici rosu. O sa il studiez mai mult cand se trezeste sau o sa mergem pana la urgente sa vedem. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Zee, al meu are 2 ganglioni asa proeminenti la ceafa, i-am descoperit cand avea o luna si ceva, am intrebat si pediatra si a zis ca e ceva normal la varsta asta In perioada aceea ii facusem si analize ca am fost cu el la urgenta si erau toate ok, nu indica nimic vreo inflamatie |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| freya1 wrote:Zee, al meu are 2 ganglioni asa proeminenti la ceafa, i-am descoperit cand avea o luna si ceva, am intrebat si pediatra si a zis ca e ceva normal la varsta asta In perioada aceea ii facusem si analize ca am fost cu el la urgenta si erau toate ok, nu indica nimic vreo inflamatie
Iti multumesc din suflet. Am verificat, nu is rosii, nu par sa il doara sau ceva si depinde mult de cum sta cu capul, ca is pozitii in care abia se simt. O sa ii scriu eventual pediatrei, probabil nu e caz de urgenta.
Sa avem un Paste Fericit si implinit alaturi de familiile noastre si de copilasii nostri nazdravani |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Spor la treaba, fetelor si Sarbatori frumoase alaturi de pitici si de cei dragi! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Sarbatori fericite alaturi de minunile voastre, dragi mamici!! |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Sarbatori cu bine si liniste in case si in suflet |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| freya1 wrote:Fetelor care alaptati, v-ati vaccinat ? Ati observat vreun efect asupra lactatiei ? Eu azi merg, sper sa nu am niciun efect secundar serios
Si eu m-am vaccinat cu Moderna,cu exceptia unei dureri la locul vaccinului,nu am observat nici un efect. |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Sarbatori Pascale fericite si pline de iubire alaturi de cei dragi! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Sarbatori linistite alaturi de familiile voastre frumoase!
Noi tot cu puseul |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Lumina Sfânta sa ne faca via?a mai frumoasa, casa mai bogata ?i masa îmbel?ugata. Pa?te Fericit!; |
|
|