Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Sunday, April 25, 2021 10:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
freya1 wrote:
Rotarix ati facut ? Noua ne-a zis dr ca oricand in urmatoarele 3 sapt dupa ne putem astepta la efecte secundare, fiind cu virus viu... acum nici nu stiu pe ce sa dau vina
Saracutii o tin tot dintr-un vaccin in altul, dintr-un puseu in altul, putine sunt momentele linistite :(

Daa, am facut si Rotarix. Asa-i.. se chinuie si ei, mititeii :(
Iulia13
Scris: Monday, April 26, 2021 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
MariaS wrote:
Noi de câteva zile suntem maraite,avem momente când refuzam sânul dar îs ?i momente in care 25 min nu se dezlipe?te de sân, tot timpul asta îi supt activ, sunt socata what ma întreb unde intra atâta laptic, ca înainte dupa 10-12 min se tragea si 1h nu mai pupa sânul.
Îs curioasa cum se manifesta mai exact toata treaba asta cu greva suptului, pe lânga faptul ca bebe refuza sânul, sanii nu se mai simt plimbi niciodata sau dupa 4-5h de nesupt totusi se simt un pic plini? Poate ma lamuresc si pe mine mamicile cu experienta.
Înca ceva, pt mamicile din Timis, la cât timp de la depunerea dosarului de aloca?ie a intrat aloca?ia ,dar indemniza?ia?

Maria din ce vad tu te apropii ?i de puseul de 3 luni, multe mamici îl simt.. Se poate suprapune ?i cu greva suptului. Faptul ca sanii nu-i mai sim?i asa plini poate fi datorita faptului ca s-a reglat lacta?ia.

Legat de alocatie ?i indemniza?ie, în Sv aloca?ia am primit-o dupa 2 luni ?i indemniza?ia am auzit acum mai nou ca daca dosarul îl duci pana pe data de 15 a lunii ?i este aprobat, urmatoarea luna sunt obliga?i sa vireze banii. La Simo am depus la finalul lunii iulie ?i i-am primit în septembrie ras
Mihaelaalin
Scris: Monday, April 26, 2021 7:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna mamaici,bebe meu nu mai face caca pe fiecare zi.a facut sambata diaree si ieri nu afacut si astazi tot la fel diaree,parte fi un motiv de îngrijorate?
freya1
Scris: Monday, April 26, 2021 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Mihaela, e alaptat exclusiv ? Cum adica diaree, f multe scaune sau apoase ? La bebelusii alaptati oricum e moale scaunul

Eu am innebunit cu puseul asta sau ce e, treziri si la 1h noaptea, tipat cu sanul in gura, isi baga mainile in gura tot timpul si saliveaza ff mult, regurgiteaza mai mult ca de obicei banghead
Zee
Scris: Monday, April 26, 2021 9:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Buna dimineata.
Rotarixul e optional? Nu mi-a spus pediatra nimic de el si nici eu nu stiam pana nu am citit la voi.
Cun ati depasit perioada (daca ati avut) cand da foarte mult din maini in somn si se sperie si se trezeste plangand? Noaptea fiind in pat (inca il mai mut in patut si sotul il pune in pat Lol ) il simtim imediat si apucam sa il linistim, dar peste zi mi-e foarte greu ca nu stau tot timpul cu el cand doarme. Si ziua a inceput sa aiba o rutina, se joaca cam 2 ore, doarme 40-50 min si pe urma mananca si daca se trezeste in alea 40 min e taaare speriat si plange, dupa ii somn dar si foame si e greuLol

Jucaria asta e mana cereasca,cel putin jumate de ora zambeste si gangureste la ea, am pus-o la leagan, is tare bucuroasa ca ziua am mai facut si eu una alta ca e mai cumintel, noaptea a inceput sa lege 4-5 ore de somn si e lux yes

Inca o intrebareHilar cand o sa il scot afara si nu o sa adoarma? Am iesit entuziasmata ieri cu sotul sa ii aratam una alta prin natura, nu am reusit, doarme in brate, marsupi, landou cat stam afara.
Ellena20
Scris: Monday, April 26, 2021 9:25 AM
Nivel

Offf, freya.
Deocamdata la noi nu e cu tipat, dar am avut zile in care si el plangea cu sanul in gura,iar ultima parte o regasesc in totalitate si la noi. Intruna e cu mana in gura, saliveaza excesiv de mult si la fel, regurgiteaza mai mult ca de obicei.
Multa putere si rabdare, n-avem incotro.. Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Monday, April 26, 2021 10:08 AM
Nivel

Zee, da.. rotarixul e optional, dar mie mi s-a parut destul de important si ne-a recomandat si pediatra sa ii facem.
Eu il mai infasam cand dadea mult din maini, dar de la un timp nu mai statea nici infasat. A trecut de la sine, era greu cu trezirile, dar asta este. Inca mai are momente cand se mai sperie asa, dar rare si parca le gestioneaza mai bine, nu se mai trezeste.

Al meu nu prea mai doarme afara de 2 saptamani. Il scot afara treaz si cel putin 30-40 minute sta treaz, dar apoi adoarme. Nu a stat niciodata tot timpul afara treaz.
MariaS
Scris: Monday, April 26, 2021 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Freya parca o vad pe a mea, mai putin la partea cu trezitul din ora in ora. La început faceam spume , acum m-am linistit,o astept sa se calmeze si ii dau când îi mai flamânda. Problema la noi îi sughitul, sughite si cate jumatate de ora banghead
Zee
Scris: Monday, April 26, 2021 11:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
MariaS wrote:
Freya parca o vad pe a mea, mai putin la partea cu trezitul din ora in ora. La început faceam spume , acum m-am linistit,o astept sa se calmeze si ii dau când îi mai flamânda. Problema la noi îi sughitul, sughite si cate jumatate de ora banghead

Pfaai asa face si al meu. Si sughite de cateva ori bune pe zi Cray
Mihaelaalin
Scris: Monday, April 26, 2021 1:57 PM
Nivel

freya1 wrote:
Mihaela, e alaptat exclusiv ? Cum adica diaree, f multe scaune sau apoase ? La bebelusii alaptati oricum e moale scaunul

Eu am innebunit cu puseul asta sau ce e, treziri si la 1h noaptea, tipat cu sanul in gura, isi baga mainile in gura tot timpul si saliveaza ff mult, regurgiteaza mai mult ca de obicei banghead

Da numai sân pap,asa apos si galben.a facut sambata si astazi asa
Iulia13
Scris: Monday, April 26, 2021 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Mihaelaalin wrote:

Da numai sân pap,asa apos si galben.a facut sambata si astazi asa

Nu este diaree, stai lini?tita. Matei prima luna de alaptat exclusiv asa îmi facea, mai apos ?i galben. E normal, e un scaun al unui bebe alaptat. Diaree inseamna mai mult de 6-7 scaune /zi, plus ca se absoarbe aproximativ tot în pampers.. Stai lini?tita
Mihaelaalin
Scris: Monday, April 26, 2021 4:28 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Nu este diaree, stai lini?tita. Matei prima luna de alaptat exclusiv asa îmi facea, mai apos ?i galben. E normal, e un scaun al unui bebe alaptat. Diaree inseamna mai mult de 6-7 scaune /zi, plus ca se absoarbe aproximativ tot în pampers.. Stai lini?tita

E bine,multumesc
7Andreea
Scris: Monday, April 26, 2021 7:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Freya ,fii puternica!pff...deci asta ne asteapta si pe noiLol
De vreo 2 saptamani e tare greu cu somnul ziua,mereu epuizat si adoarme cu scandal,cel mai lung somn de zi e afara in sling maxim 2 ore,in casa cate 30-45 min.
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, April 27, 2021 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Zee wrote:
Fetelor, va las si eu o poza cu coltul meu de relaxare, amenajat de sotul ,cu cat ne permite spatiul hearts

https://ibb.co/TPVcBHy

Superb coeur
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, April 27, 2021 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.