|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| maria2013 wrote: Si eu voiam sa scap, dar la Ana a durat muuuult hranirea mixta (un an si aproape cinci luni). Ii ofeream san si completare biberon, pâna într-o zi, când efectiv nu a mai vrut ea biberon. Norocul meu a fost ca nu am avut probleme sa refuze sânul doar pt ca primea si biberon. Recunosc, noua ajunsese sa ne convina varianta asta.
Pai si mie imi convine varianta asta, nu am nimic contra laptelui praf. Acum ii dam 2 biberoane de 90 ml ziua, i le da sotul meu si adevarul e ca atunci e momentul meu de relaxare ca sta si la el un timp. Dar traiesc cu frica asta sa nu renunte la san. Deocamdata nu da semne, vad ca prefera mai mult titi. |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Roser wrote:
Pai si mie imi convine varianta asta, nu am nimic contra laptelui praf. Acum ii dam 2 biberoane de 90 ml ziua, i le da sotul meu si adevarul e ca atunci e momentul meu de relaxare ca sta si la el un timp. Dar traiesc cu frica asta sa nu renunte la san. Deocamdata nu da semne, vad ca prefera mai mult titi.
La Simo a mers varianta asta cu hranirea mixta pana la 3 luni când s-a suprapus cu puseul ?i pa titi.. Mi l-a refuzat total ?i am trecut-o doar pe lp. La Matei la fel la o luna jumatate început sa îmi refuze sânul din cauza biberonului. Trebuie avut mare grija, caci nu toate mamicile au norocul sa o duca mult asa cu hranirea mixta. Daca î?i papa titi, încearca sa-i dai numai titi |
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| maria2013 wrote: Nu a fost repede...facea Ana un an ?i zece luni la câteva zile dupa ce am inceput.
Aaaa...calculasem eu gresit.Asa ma intorc si eu inainte cu 60 zile. |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Iulia13 wrote:La Simo a mers varianta asta cu hranirea mixta pana la 3 luni când s-a suprapus cu puseul ?i pa titi.. Mi l-a refuzat total ?i am trecut-o doar pe lp. La Matei la fel la o luna jumatate început sa îmi refuze sânul din cauza biberonului. Trebuie avut mare grija, caci nu toate mamicile au norocul sa o duca mult asa cu hranirea mixta. Daca î?i papa titi, încearca sa-i dai numai titi
Da Iulia, asa am citit si eu ca se intampla in majoritatea cazurilor. Daca nu reusesc sa cresc productia, chiar nu pot sa renunt la laptele praf. Azi am incercat sa ii reduc al doilea biberon, dar asa plange saracul de foame de mi se rupe inima. Nu mai doarme cu orele daca nu ii satul. Sanii mei sunt ca stafidele ziua ca scoate tot din ei si sta non-stop la san. E clar ca daca aveam lapte la un moment dat se satura si dormea. Cand ii dau biberonul asa il suge fara sa respire, tine cu pumnii de el, iar apoi cand il termina, ramane relaxat, incepe sa rada, e alt bebelus.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Adina Mariana wrote: Tot ce e posibil sa fie baietel.Mie la 11 sapt.mi-a spus ca pare baiat,iar la 13 mi-a confirmat 100%.Daca pare baiat asa ramane..nu prea se mai inseala ca se vede mai bine ca la fetite da cum de ai mers asa repede la munca?
Nu e musai Sotia varului meu la 14 sapt a aflat ca bebe pare baiat si tot asa era sigur dr, iar la 17 i-a zis ca de fapt e fata (si fata a ramas, in 2 luni naste).
Dar cel mai rau si-a "luat-o" colega de salon. I-au spus toata sarcina la toate ecografele ca e baiat si la nastere, well, surpriza S-a ofticat ca avea numai haine de baietel si mai avea acasa 2 fete mai mari, chiar spera la un voinic |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| laura513 wrote:Nu e musai Sotia varului meu la 14 sapt a aflat ca bebe pare baiat si tot asa era sigur dr, iar la 17 i-a zis ca de fapt e fata (si fata a ramas, in 2 luni naste). Dar cel mai rau si-a "luat-o" colega de salon. I-au spus toata sarcina la toate ecografele ca e baiat si la nastere, well, surpriza S-a ofticat ca avea numai haine de baietel si mai avea acasa 2 fete mai mari, chiar spera la un voinic Tocmai de asta nu putem zice ca e baiat sau fata. Sotului i-a parut baiat, mie nu, iar medicul a zis ca vom vedea. Mai asteptam |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Buna dimineata, mamici! Pentru noi urmeaza o zi si o noapte de foc! Astazi la 13 facem vaccinul, avem noroc ca vine dr acasa si macar va fi in mediul lui. Am atatea emotii!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Ellena20 wrote:Buna dimineata, mamici! Pentru noi urmeaza o zi si o noapte de foc! Astazi la 13 facem vaccinul, avem noroc ca vine dr acasa si macar va fi in mediul lui. Am atatea emotii!! Ellena sa zici cum a fost si eu am emotii, inca nu am fost, asteptam inca sa ne cheme mf.
|
|
| Vickyb wrote: Ellena sa zici cum a fost si eu am emotii, inca nu am fost, asteptam inca sa ne cheme mf.
Sigur, Vicky! Asa si noi.. am asteptat pana astazi sa o cheme DSP-ul dupa vaccin. Cum mai sunteti? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Bafta multa, Ellena ! nu iti face griji pt intepatura, ca ei uita repede, sper sa aveti o noapte linistita dupa Noua ne-a zis sa nu iesim afara si sa nu ii facem baie in ziua respectiva |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| Buna, mamici. Nu am mai avut timp sa va citesc, asa ca am pierdut sirul. Am venit sa cer putin ajutor, de fapt am niste intrebari la care nu am gasit inca raspuns si poate ma puteti ajuta voi.
Lui bebe Luca ii ies dintisorii de jos, cel din dreapta a spart, se simte la mana ca zgarie. Ce nu stiu este... cat dureaza eruptia? Adica, cam in cat timp iese dintisorul definitiv? La cei mici cat a durat, macar ca idee...
Sper sa trecem cu bine peste. Nu a facut febra, de papat, papa, de dormit, doarme, e vioi. Uneori se agita, isi baga manutele in gurita, si da cu limbuta acolo.
Aveti ceva sfaturi pentru perioada asta? |
|
| Mamici, ce siropuri aveti in casa pt scaderea febrei? Gata cu vaccinul si dr ne-a zis sa avem in casa si ceva sirop in caz de nevoie, deocamdata am doar paracetamol supozitoare. A mentionat de Algin si Panadol, dar am citit acum de amandoua ca se administreaza de la +3luni. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Eu i-am dat Panadol doar 2ml, pediatra mi-a zis ca e ok, dar nurofen mai tarziu Mf imi zisese sa ii pun supozitor, dar nu a functionat ca a facut kk instantaneu cand i l-am pus |
|
| Atunci ii iau Panadol. Am citit tot aici la mamici ca de la Algin, multi bebei au scaunul moale apoi.
Noua ne-a zis sa actionam la nevoie, in rest sa il supraveghem. Daca e sa faca febra, o sa ii pun intai paracetamol supozitor si vad apoi cum continua.
Am scapat! Acum sa vedem ce urmeaza. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Elena, ma bucur ca ai scapat. Noi mergem maine la 9 jumatate. Tare frica imi e, nici nu stiu daca ma descurc sa ii pun supozitor la nevoie. Oare cam in cat timp apar reactiile adverse, daca sunt? |
|
|