|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| freya1 wrote:Miha, nu poate fi ovulatia ? Daca zici ca ai menstruatie deja Sau sa vina menstra deja, sa fi fost un ciclu anovulator Cand v-a venit menstruatia dupa nastere, cele care alaptati ? Eu am observat putin spotting, desi am 7 sapt de la nastere si sapt trecuta la control era ok, dr a zis ca ovarele nu si-au reluat activitatea
Ma gandeam totusi ca la ovulatie cantitativ este mai putin, de obicei la mine menstra vine direct nu am spoting ca asta cam asa arata, sper sa fie ok ca am tot felul de ganduri . Mie menstra mi a venit la 3 luni de la nastere desi alaptez exclusiv. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Nu cred ca are ce sa fie rau, cred ca sunt multe dereglari cat alaptezi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaelaalin wrote:Buna mamici,lu baie?elul meu ia iesit o ba?icu?a alba sub limba chear langa acta aceea de sub limba.aveti idee ce poate fii sau de la ce? Si baiatul meu a avut asa ceva la 8 luni.A fost afta si ia prescris medicul glicerina.L-am facut cu degetul pt.ca nu ma lasa cu betisorul si ia trecut in cateva zile.De 3 ori pe zi il faceam.De la ce so facut nu stiu..am citit pe net si sunt mai multe cauzele. |
|
| Miha1989 wrote:Ma gandeam totusi ca la ovulatie cantitativ este mai putin, de obicei la mine menstra vine direct nu am spoting ca asta cam asa arata, sper sa fie ok ca am tot felul de ganduri . Mie menstra mi a venit la 3 luni de la nastere desi alaptez exclusiv. Nu te ingrijora,sunt dereglari hormonale.Eu timp de 1 an de zile ma tot curatam dupa nastere,foarte greu m-am recuperat.Si eu alaptez exclusiv si la nici 5 luni deja mi-o venit..cand alaptezi prolactina isi face de cap,nu inseamna ca ai ceva.Mai urmareste o luna si daca patesti la fel o proba de secretii si testul pap pt.linistea ta le poti face si un consult ginecologic.Eu asa am facut tot din cauza scurgerilor multe luna de luna si toate probele si controlul mi-au iesit perfecte.Abia dupa 1 an si 2 luni nu am mai avut scurgeri si pot spune ca m-am recuperat si reglat de totului. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Adina Mariana wrote: Si baiatul meu a avut asa ceva la 8 luni.A fost afta si ia prescris medicul glicerina.L-am facut cu degetul pt.ca nu ma lasa cu betisorul si ia trecut in cateva zile.De 3 ori pe zi il faceam.De la ce so facut nu stiu..am citit pe net si sunt mai multe cauzele. Si eu il curat cu glicerina in gurita,este ca o basicuta mica alba |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Zee wrote:
Al meu de azi noapte mananca, doarme o ora si se trezeste plangand, dar cumva plange prin somn, mai sta maxim o ora si cere iar mancare. Eu am impresia ca plange ca il doare burtica. Cu regurgitatul la fel, stam 20-30 min si degeaba, alteori se intampla dupa 1 minut. acum nu stiu daca astea sunt simptome de colici sau reflux. Saptamana viitoare avem programare la pediatru si o sa ii spun sa vad. Tot auzeam asta cu refluxul si nu stiam care sunt simptomele.
Nici eu nu zic ca ar parea reflux Zee. Mai degraba colici. Baietelul meu a avut (înca mai are dar nu asa de tare) reflux înca de la început.. Varsa ?i de 4-5 ori dupa fiecare masa, în cantita?i mari, mereu îl deranja daca statea pe spate ?i când manca(?i acum mai are unele momente) iar dupa ce adormea la vreo 5-10 min începea sa se foieasca ?i se enerva pentru ca ii venea înapoi.. Ma saturasem la câte haine am schimbat caci la feti?a nu am experimentat asa ceva |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| Starea zilei: sa-i ia naiba de colici!! |
|
| Ellena20 wrote:Starea zilei: sa-i ia naiba de colici!! Stai sa vezi la dinti o sa fie dublu naiba sa ii ia la noi colicii au fost apa de ploaie in comparatie cu dintii.Deci horror,nu imi puteam imagina ca o sa fie chiar asa..puteam sa jur ca partea cu colicii e cea mai grea. |
|
| Off Ellena, tot va chinuiti ? Noi cu refluxul, nici nu stiu ce e mai rau, eu tot stau cu frica sa nu se inece |
|
| Mihaelaalin wrote: Si eu il curat cu glicerina in gurita,este ca o basicuta mica alba
Daca nu trece intr-o sapt.suna pediatru sau dai o fuga pana la el..e bine de urmarit.. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| Adina, le luam treptat daca o sa dorm o noapte intreaga intre colici si dinti, fac eu fata
freya, azi a fost cel mai rau. Toata ziua a dormit doar 2h adunate ceea ce mi se pare foarte putin pentru un bebe de 6s. Il vad atat de obosit... Pana acum nu prea am avut treaba cu colicii, dar nu am vazut asa plans isteric pana azi. Va trebui sa ii schimb picaturile. Offf, si voi cu refluxul. Grijile cat casa! Tot sper pe zi ce trece ca va fi din ce in ce mai bine, ca va face si pauze intre alaptari de +4h. |
|
| Ce ii dai, Ellena? Colidep si Infacol mi s-au parut ok la noi Dar ia zi mai bine, zambeste micutul tau ? Noi suntem topiti, imi vine sa il mananc cand se uita la mine si rade nu mi-as fi imaginat ceva atat de frumos |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Ellena20 wrote:Adina, le luam treptat daca o sa dorm o noapte intreaga intre colici si dinti, fac eu fata freya, azi a fost cel mai rau. Toata ziua a dormit doar 2h adunate ceea ce mi se pare foarte putin pentru un bebe de 6s. Il vad atat de obosit... Pana acum nu prea am avut treaba cu colicii, dar nu am vazut asa plans isteric pana azi. Va trebui sa ii schimb picaturile. Offf, si voi cu refluxul. Grijile cat casa! Tot sper pe zi ce trece ca va fi din ce in ce mai bine, ca va face si pauze intre alaptari de +4h. Ellena, pe noi 2 sedinte de Bowen ne-au ajutat mult, mai avem colici dar arebun plns specific si nu isteric si cu masaj/exercitii de picioruse trecem peste. Dar nici nu are multe faze pe zi. Eu sunt f multumita si f rar cand ii dau espumisan. Noi din pacate mai avem scaun verde unele zile si mucus, luam ceva pntru sa speram ca ne ajuta. Oare mamci cu pitici mai mari ati avut? Ce ati luat, facut. |
|
| Doar 2 sedinte ati facut, vicky ? Am si eu o recomandare pt Bowen si daca zici ca merge as incerca |
|
| Elena neaparat sa schimbi picurii ca probabil ii so obisnuit organismul cu ceea ce ii dai acum.La noi din cele incercate cel mai bine a functionat combinatia espumisan+protectis.Foarte mult lo ajutat si linistit.Bicicleta mult sa elimine gazele,baie calduta sau tinut pe burtica ceva cald la somn,masaj circular pe burtica cu mana si tinut muuuuuult in brate(cea mai buna alinare pt.ei).O sa treaca cu bine o sa vezi...eu deja vag imi amintesc de perioada cu colicii..in schimb mi so umplut capul de fire albe de cand cu dintii astia. |
|
|