|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| La mul?i ani dragelor! Sa ave?i o primavara ?i o zi frumoasa |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| La multi ani, mamici frumoase! O primavara superba va doresc! |
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| La multi ani, mamici de ajutor !
Eu nu stiu unde gasesc pediatrii astia . Am fost la altul azi, mi-a zis sa ii dau ceai pt colici. Ceaiul nu se da dupa 6 luni?(am intrebat, a zis sa ii dau linistita ca ii face bine). E deja al 3lea pediatru de care dau si imi zice cate ceva ce ma baga in ceata... |
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
|
Mirela tu cum esti?ai inceput serviciul?ai rezolvat la cresa cu Eva?cum e cu intarcarea/alaptatul?pupici[/quote]
Buna Adina Serviciul îl încep pe 5 aprilie. Am niste emo?ii doamnee. Dar ?i o frica,ma gândesc la Eva,o sa fiu atâtea ore departe de ea,e prima oara când trec prin asta va sta so?ul o luna cu ea, apoi avem 2 variante: ori o dam la cre?a privata pâna când vedem ce se întâmpla cu cele de stat,ori daca ne ajuta Dumnezeu ne mutam la casa noastra ?i va veni soacra cu socrul la noi,pâna vom gasi loc la cea de stat. Acum a?teptam decizia bancii. Iar legat de alaptare sincer nu am facut mare progres,dar nici nu ma mai stresez. Sunt sigura ca va fi bine eva,o sa ii fie so?ului greu doar la somnul de prânz,ca atunci simte ea nevoia,dar nah,se va obi?nui, Acum mai papa lapte doar la prânz ?i seara,in rest nu mai cere ca o ?in ocupata:)..peste noapte o singura data,dar lucram la asta acum,încet, încet sa o scoatem. In rest resimt f tare oboseala acumulata in ace?ti 1a9l,ma gândeam ca voi recupera pâna acum,dar nu a fost sa fie. Poate mai târziu.... La multi ani,mamici dragi |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| La multi ani mamici frumoase si puternice! |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| La multi ani, mamici!! |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| La multi ani eroinelor! Mamici e prea putin spus. |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| La multi ani, fetelor! Sa aveti mereu sufletul senin! |
| Si eu am tot citit multe pareri pro ca ceaiul acela pt colici ar fi f bun însa ?i multe zic ca afecteaza cantitatea de fier sau cv de genul..chiar astazi citeam ca ma batea ?i pe mine gândul cu toate ca peste tot se zice ca pana la 6 luni nu are voie decât laptic.. nici nu mai stii ce sa crezi.. |
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Droxana wrote:Si eu am tot citit multe pareri pro ca ceaiul acela pt colici ar fi f bun însa ?i multe zic ca afecteaza cantitatea de fier sau cv de genul..chiar astazi citeam ca ma batea ?i pe mine gândul cu toate ca peste tot se zice ca pana la 6 luni nu are voie decât laptic.. nici nu mai stii ce sa crezi..
Exact. Am intrebat si asta, a zis ca nici picaturile nu is 100% naturale. Azi nu am incercat, dar cred ca o sa incerc maine. Mi-a mai dat si o cutie de JARRO-DOPHILUS, probabil aveau ceva sponsorizari, nici nu stiu ca tare anabila a fost si am vazut ca nu e chiar ieftin . |
| Zee wrote:Exact. Am intrebat si asta, a zis ca nici picaturile nu is 100% naturale. Azi nu am incercat, dar cred ca o sa incerc maine. Mi-a mai dat si o cutie de JARRO-DOPHILUS, probabil aveau ceva sponsorizari, nici nu stiu ca tare anabila a fost si am vazut ca nu e chiar ieftin .
Cum se manifesta colicii la voi? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Zee wrote:Astazi are 10 zile. S-a nascut cu 3,200, am iesit din spital cu 3,050 si ieri la urgenta avea 3,190. Este alaptat mixt, ii dau san doar ce reusesc sa ma mulg si am cam 60 ml din ambii, dar mi s-a zis ca daca vreau sa i-l dau, daca nu, nu, ca nu il ajuta deloc si sa raman doar la praf Buna Zee! Al meu s-a nascut cu 2400 la 34 de saptamâni si a recuperat greutatea de la nastere dupa 19 zile. Am stat in spital doua saptamâni pentru ca nu lua in greutate cat sa ne poata externa( a avut si un icter prelungit), nu reuseam sa-l atasez la titi pentru ca avea o gurita mica si in plus obosea foarte repede... in fine, iti dai seama ca aproape toate asistentele imi ziceau ca are nevoie de lapte praf,chiar daca din sanii mei curgea lapte ?i am refuzat, nu am vrut sa renunt la alaptat si punct. Mi-am comandat urgent pompa si uite asa m-am chinuit cu el pana a înva?at el sa suga si eu sa il atasez corect. Acum are 7 luni, il alaptez exclusiv si sunt mandra de asta. Din pacate asta e mentalitatea personalului medical, ei vroiau sa scape de noi, si eu vroiam sa merg acasa la sot care si-a vazut baiatul doar in poze si sesiuni video doua saptamâni, dar nu cu orice pret,am facut ce am simtit ca e mai bine pentru copilul meu. A fost foarte grea perioada aceea, dar nu regret nimic! Nu pot sa fiu de acord cu ce ti-au spus, ca laptele tau nu il ajuta, ma oftic cand citesc asa ceva. Laptele tau este exact ce are nevoie bebe, fii sigura de asta. Sper ca nu deranjez cu postarea mea, fiecare mama face cum simte, dar am simtit nevoia sa povestesc. Va doresc crestere frumoasa si sanatate! |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. De ieri am inceput sa ma simt rau,ma încearca o raceala destul de urâta ?i imi e teama sa nu îi sau si ei. Ce as putea sa iau ca sa nu afecteze alaptatul? |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| MariaS wrote:Buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. De ieri am inceput sa ma simt rau,ma încearca o raceala destul de urâta ?i imi e teama sa nu îi sau si ei. Ce as putea sa iau ca sa nu afecteze alaptatul?
Intra pe e-lactancia ?i verifica substantele active ale medicamentelor pe care le iei de obicei. Ibuprofenul era cu very low risk, parca si paracetamolul. Sa te feresti de metamizol (algocalmin) si pseudoefedrina care e prin pliculetele alea ptr raceala. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| MariaS wrote:Buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. De ieri am inceput sa ma simt rau,ma încearca o raceala destul de urâta ?i imi e teama sa nu îi sau si ei. Ce as putea sa iau ca sa nu afecteze alaptatul?
Paracetamol simplu poti lua si oscilococcinum. |
|
|