Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Thursday, March 4, 2021 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc, Ioana! Cheek Kiss
Ati ales Rotarix deci daca ati facut in 2 doze. Rotateq-ul e in 3 doze. Ramane sa ma consult si eu cu pediatra sa vedem pe care ni-l recomanda sa il facem.
freya1
Scris: Thursday, March 4, 2021 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Si noua ne-a recomandat pediatra rotarix si cred ca o sa-l facem
Mie mi-e tare frica de vaccinul hexavalent, de efecte secundare uff sper sa fie ok
Altfel ce ziceam de somn ? Azi-noapte pe la 6 am adormit si eu dupa leganat, plimbat si iar plimbat, pana la urma l-am infasat sa se linisteasca, urla ca din gura de sarpe... si in ultimele 2-3 zile chiar fusese ok
fluturash26
Scris: Thursday, March 4, 2021 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Ellena20 wrote:
Multumesc, Ioana! Cheek Kiss
Ati ales Rotarix deci daca ati facut in 2 doze. Rotateq-ul e in 3 doze. Ramane sa ma consult si eu cu pediatra sa vedem pe care ni-l recomanda sa il facem.

Rotateq e mai bun, acopera mai multe tulpini ale rotavirusului.
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, March 4, 2021 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Ellena20 wrote:
Mamici, veti face si vaccinuri din schema de vaccinare optionala sau doar cele obligatorii?
Eu as vrea sa ii fac si anti-rotavirusul care e optional. Il veti face / l-ati facut? Ce parere aveti de acest vaccin?
Am citit de niste cazuri destul de grave de rotavirus. In majoritatea tarilor este obligatoriu.

Eu le-am facut si pe cele optionale cu baietelul, la fel voi proceda si cu Amelia. Eu o am pe cumnata care a fost internata cu baietelul avand rotavirus la vreo 3 luni , a fost crunt. Plus prietena la fel...
Ellena20
Scris: Thursday, March 4, 2021 2:58 PM
Nivel

Multumesc, fetelor!
Asa am si eu de gand. Sa ii fac si vaccinurile optionale.
MariaS
Scris: Thursday, March 4, 2021 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Vickyb wrote:
Si noi la colici acu 2 zile am incercat infactol, a doubzi era constipt si am pus pe seama lui, cum am renuntat si-a revenit. Am auzit de la cateva prietene cu bebei de colidep ca e recomandat si ar ajuta. Eu l-am dus la terapia Bowen pentru colici. Ieri am fost la sedinta 2 sa speram ca e mai bine.

La noi ziua are si agitatie si da in plans ca e un suparcios al meu sau are deja personalitate deja. Daca il imbrac e tragedie, afara e greu de iesit la noi. Daca sa ii pun ser in nas iar dupa tre sa dau ture de linistire. Plus ca noi am pis ceva greutate, ca imi cam simt mainile si incheieturileLol

Merg zilele astea sa probez sistem si sa ma hotarasc. Cine e interesat am vazut ca isara pana pe 7 martie au 19% reducere.

Vicky vezi ceva rezultate in urma terapiilor?

De ieri seara nu imi doarme mai mult de 2 ore jumate legat, ?i cam dupa o ora-o ora jumatate incepe sa se agite. nici macar afara nu a vrut sa doarma mai mult de 30 min, ea care dormea cat stateam afara.
Droxana
Scris: Thursday, March 4, 2021 8:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20 wrote:
Mamici, veti face si vaccinuri din schema de vaccinare optionala sau doar cele obligatorii?
Eu as vrea sa ii fac si anti-rotavirusul care e optional. Il veti face / l-ati facut? Ce parere aveti de acest vaccin?
Am citit de niste cazuri destul de grave de rotavirus. In majoritatea tarilor este obligatoriu.

Si noi o sa l facem
Droxana
Scris: Thursday, March 4, 2021 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
MariaS wrote:

De ieri seara nu imi doarme mai mult de 2 ore jumate legat, ?i cam dupa o ora-o ora jumatate incepe sa se agite. nici macar afara nu a vrut sa doarma mai mult de 30 min, ea care dormea cat stateam afara.

Pai nu e ok? La noi numa asa doarme 2,3 ore max.. ziua doare în reprize de 20-40 min..
MariaS
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:33 PM
Nivel

Droxana wrote:

Pai nu e ok? La noi numa asa doarme 2,3 ore max.. ziua doare în reprize de 20-40 min..

Copilul meu dormea inainte 4-4.5 ore noaptea, iar ziua 3 ore neîntoarsa, apucam sa ma odihnesc ?i eu, acum nici nu mai ?tiu ce îi ala somn odihnitor fie ca dureaza numai 2-3 ore in care 2 reprize.
Dar banui ca se apropie de un puseu combinat cu un salt mental.
freya1
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Droxana wrote:

Cam asa si la noi, cred ca nu a dormit niciodata mai mult de 3h30... maxim, acum mananca si la 1h30
MariaS
Scris: Thursday, March 4, 2021 10:05 PM
Nivel

Am uitat sa specific un detaliu important, intre unele somnuri exista si cate 2-3 ore de mârâiala, titi, schimbat scutec. Mai nou plange în somn si asa se trezeste.pale
Vickyb
Scris: Thursday, March 4, 2021 10:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
MariaS wrote:

Maria da, mi se pare mai bine. Ca mai plangem dar nu din cauza colicilor. Nu e ca si cum nu mai sunt delic, dar mult mai ok azi cred ca dinineata si seara am avut dar am facut masaj am vorbit si a fost ok.
Ellena20
Scris: Friday, March 5, 2021 3:35 AM
Nivel

Maria, si eu zic ca Roxana, e ok. Astazi asa a tinut-o al meu toata ziua, uite somnurile lui ca am notat:
- 2h
- 50 min
- 1h
- 1h
- 30 min
- 40 min
- 1 h
- 4 h (asta acum de la 23 pana la 3)

Ma dor sanii de nu mai pot, toata ziua a stat la san astazi. Si somnuri dupa cum vezi destul de scurte.
Acum ma simt asa odihnita dupa somnul asta de 4 h legate. Lol
MariaS
Scris: Friday, March 5, 2021 4:29 AM
Nivel

Eu zic ca nu îi normal, sân vrea doar sa suzeteze in 70% din da?i, ma ustura sfârcurile de îmi vine sa plâng când ma gândesc ca trebuie sa îi dau sa manânce. Pâna ieri o adoram când statea la sân, acum mi se face groaza, nu vreau sa renun? la alaptat,dar daca o ?ine a?a o sa ma mulg ?i îi dau muls.
https://ibb.co/84g4rXJ
https://ibb.co/jMgrSsJ
Orele lungi îs adormite cu chin, jumatate din timp a stat pe mine sa adoarma,deci eu nu am dormit aproape deloc .
Plânge cu zecile de minute ?i nimic nu o consiliaza mai mult de 1-2 min. Ieri am dat vina pe puseu/colici/salt mental, dar nu cred ca nici un din astea îi face a?a ceva unui copil.
La prima ora o sa iau legatura cu pediatrul sa vad ce putem face pt ca mi se rupe sufletul sa o vad ca se chinuie in halul asta.
Miha1989
Scris: Friday, March 5, 2021 7:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Buna fetelor v am citit in mare si se pare ca toate avem cam aceeasi problema in ultima perioada, copilul meu dormea de la 8 la 6 dimi manca si se mai trezea la 9,10 si uneori se trezea si la 2 noaptea insa rar de tot, acum este terorist hohot il pun la 8 se trezeste la 23 mananca, se trezeste pe la 1-2,dupa care se trezeste chiar si dupa o ora pe la 4 iar si la 6 se trezeste si nu mai vrea somn sta treaz o ora jum si cand i se face somn doarme cu circ in conditiile in care el dormea singur inainte il puneam in patut si nani... Afara plange in carut trebuie sa alerg ca nebuna cu carutul prin gropi ca sa adoarma, inainte cum ieseam dormea instant afara...stiu ca trece printr un salt mental acum la 4 luni jumate dar imi este teama ca va ramane asa cu somnurile...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.