|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| freya1 wrote:Multumesc mult fetelor mi-era ca sunt eu o mama denaturata de are bietul bebe toate bubele Ioana chiar m-am gandit la tine, ma bucur ca sunteti bine ! Vicky, o sa fie mai bine peste cateva zile, o sa vezi ! Al meu mai are pb cu kk, cand se pregateste sa faca unul e jale, uneori si cate o ora se supara, da din picioruse si plange :( mi-e tare mila de el, mai facem masaj si bicicleta, dar inteleg ca asa e acum, ei abia invata cum sa faca Da, suntem bine. Azi am avut vaccinul de 4 luni, stau ca pe ace doua trei zile, pana vedem cum trece. Sper sa treaca ca ?i la cel de doua luni, fara febra ?i prea mare necaz. O sa va scriu ?i eu mai des, ca tare bine prinde o poveste aici pe forum. Va pun și o pozica cu bebe. IoanaOlo attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| MariaS wrote:Fetelor am fost la pediatru, bebelu?a e bine, toate astea sunt din cauza colicilor, mi-a recomandat sa schimb picaturile pt colici ca îi posibil sa se fi obi?nuit cu ele. Dupa vizita m-am mai linisit ?i încerc sa nu ma mai panichez. https://ibb.co/Nr2VjnN
Oo frumoasa bine ca te ai mai lini?tit Maria
Voi le mai da?i completare la bebei? Eu nust ce sa fac cred ca iar cedez la lapte praf..suge într-una de la 12 n a mai dormit calumea decât reprize de 10 min pe mine ?i suge într-una ?i e cu gura deschisa iar eu nu maivad sa iasa ceva din sânii mei.. nici nu I lasa sa se odihneasca ?i ei,sa produca |
|
Adevarul e ca nu m am gândit pe termen mai lung la noi înca sunt mici ?i nu baga în seama,deaia ne permitem sa stam mai mult pe grup |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1300
| IoanaOlo wrote: Da, suntem bine. Azi am avut vaccinul de 4 luni, stau ca pe ace doua trei zile, pana vedem cum trece. Sper sa treaca ca ?i la cel de doua luni, fara febra ?i prea mare necaz. O sa va scriu ?i eu mai des, ca tare bine prinde o poveste aici pe forum. Va pun ?i o pozica cu bebe.
Ce baie?el frumos ai |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| MariaS wrote:Ce baie?el frumos ai Multumesc. ?i pitica ta e simpatica foc |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1300
| Droxana wrote:Oo frumoasa bine ca te ai mai lini?tit Maria Voi le mai da?i completare la bebei? Eu nust ce sa fac cred ca iar cedez la lapte praf..suge într-una de la 12 n a mai dormit calumea decât reprize de 10 min pe mine ?i suge într-una ?i e cu gura deschisa iar eu nu maivad sa iasa ceva din sânii mei.. nici nu I lasa sa se odihneasca ?i ei,sa produca
Nu ceda la lp, titi produc lapte chiar daca noua ni se pare ca nu mai ii nimic. Probabil sta a?a mult la sân sa se aline, încearca sa te plimbi cu ea prin casa ca sa adoarma. Am în?eles de la alte mamici cu experien?a ca ei sung de: foame, set ?i ca sa se alinte, iar de dormit, dorm când simt ei ca au nevoie de somn. |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Droxana wrote:Oo frumoasa bine ca te ai mai lini?tit Maria Voi le mai da?i completare la bebei? Eu nust ce sa fac cred ca iar cedez la lapte praf..suge într-una de la 12 n a mai dormit calumea decât reprize de 10 min pe mine ?i suge într-una ?i e cu gura deschisa iar eu nu maivad sa iasa ceva din sânii mei.. nici nu I lasa sa se odihneasca ?i ei,sa produca
Hei Roxana.. Nu ceda la lp, lasa-l sa suga când vrea ?i cum vrea, sunt sigura ca ai destul lapte. Doar ?tii ca lm nu e doar de hrana |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| IoanaOlo wrote: Da, suntem bine. Azi am avut vaccinul de 4 luni, stau ca pe ace doua trei zile, pana vedem cum trece. Sper sa treaca ca ?i la cel de doua luni, fara febra ?i prea mare necaz. O sa va scriu ?i eu mai des, ca tare bine prinde o poveste aici pe forum. Va pun ?i o pozica cu bebe.
Ce bebe frumos ?i cu ochi minunati stai calma ca data nu ?i-a facut febra în prima seara sunt slabe sanse sa î?i mai faca.. ?i noi am trecut cu brio de vaccinul de la 2 luni |
| Da..tocmai citeam despre puseurile de cre?tere ?i scrie peste tot sa nu suplimenteze cu lapte praf sa o ?in la san cât dore?te.. |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| AleC wrote:Sunteti bine?
Pfff o iau razna. Fata mea, care era in limite rezonabile dependenta de mine, mergea cu placere la gradi, a devenit codita mea, vrea doar cu mine, langa mine, nu vrea la gradi ca ii e dor de mine. Seara se roaga cu ochi in lacrimi de mine sa nu o duc la gradi de imi rupe inima, in timpul zilei e anxioasa, nu mai rade, plange din senin (ma tot intreaba, mama de ce imi vine sa plang?). Cu imaginatia mea incep deja sa ma intreb daca nu cumva are o depresie, ca tot am citit ca e posibil. Sau e doar o faza?! Ati avut si voi ceva asemanator? |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
|
Oooo, daaaa !!!! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Hihi s-a umplut casa de mame, pe care le stiam la gravide Bine ati venit fetelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Seara buna fetelor,voi cum pune?i serul fiziologic in nasuc la bebei?eu am dinacela mare de iau cu seringa din el,nu iam pus decat odata pt ca a vazut sotul ca a inceput sa tu?easca si se inrosise si nu mai ma lasat sa ii mai pun si atunci lam ?inut intro parte de iam pus.am facut bine oare ca lam ?inut asa? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ioana, ce bebe adorabil si ce ochi ! Maria e bun lapticul, se pare, ce pufosenie de fetita ! Mihaela, eu il pun pe o parte si ii pun in nara de sus si apoi invers, dr a zis ca ii pot pune de la cateva picaturi pana la jummatate de monodoza (una are 5 ml) pt o nara |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| AriaM wrote:
Pfff o iau razna. Fata mea, care era in limite rezonabile dependenta de mine, mergea cu placere la gradi, a devenit codita mea, vrea doar cu mine, langa mine, nu vrea la gradi ca ii e dor de mine. Seara se roaga cu ochi in lacrimi de mine sa nu o duc la gradi de imi rupe inima, in timpul zilei e anxioasa, nu mai rade, plange din senin (ma tot intreaba, mama de ce imi vine sa plang?). Cu imaginatia mea incep deja sa ma intreb daca nu cumva are o depresie, ca tot am citit ca e posibil. Sau e doar o faza?! Ati avut si voi ceva asemanator?
Oo, da. El nici nu a mers la gradi, am incercat in toamna, dar am intampinat dificultati din cauza alergiilor, asa ca am ramas acasa cu el, deci iti imaginezi ca e dependent de mine. Nici macar nu stie de bebe, inca, am incercat sa aduc de cateva ori vorba, dar e foarte decis ca nu vrea niciun bebe in casa noastra . Contact cu copii nu prea a avut in perioada asta rece, asa ca e destul de greu si la noi. Singurul lucru la care nu ma asteptam a fost sa renunte foarte usor la san, treptat, fara plans. Imi era groaza de acel moment, dar are deja o luna . Va pupam si sper sa reusim sa ii imprietenim si cu cei din jur. |
|
|