Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Monday, February 22, 2021 7:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Florentina, multa sanatate mamei tale si intregii familii!
Sa fiti puternici! Cheek Kiss
Ella30
Scris: Monday, February 22, 2021 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Florentinna, multa putere tie si familiei tale !
Adina Mariana
Scris: Monday, February 22, 2021 11:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Florentinna wrote:
Fetelor nu am mai intrat parca de un car de ani pe forum. Am tot incercat sa citesc si am vrut sa mai raspund dar ba aparea una ba alta.
Bebe 2 face 6 luni sambata si mi se pare ca asa repede a trecut timpul. Bebe 1 are deja 2 ani deci nu o mai bag la categoria bebeLol
In toamna o sa mearga la gradi si cred ca o sa il dau si pe baiat la cresa sa ma intorc la lucru. Aveam alte planuri dar soarta ne a dat o palma... initial aveam planificat sa stea mama cu ei cat sunt la servici dar nu prea s a simtit bine, a fost la doctor si in ianuarie am aflat ca are cancer la colon stadiul 3. De o saptamana a inceput chimio ca prefatire pt operatie dar nu se simte deloc bine dupa prima tura. Fetelor nu imi vine sa cred ca in curs de cateva zile s a schimat tot. Incerc sa fiu tare si pt ea si pt copii sa nu ma vada suparata dar e tare greu. M a ajutat enorm de mult cu fata si cand am fost gravida cu baiatul si acuma nu pot sa ma gandesc ca poate nepotii ei nu o sa o stie pe mama. Sper sa fie ok in final.
Sper sa intru mai des pt ca si baietelul are cat de cat un program si am si eu 1 ora 2 mai usoare pe zi.
O dupa masa placuta mamici dragi.
Imi pare rau.Multa putere Florentina si sanatate mamei tale.Stiu prin ce treci..am trecut cu mama in urma cu 9 ani dar din pacate ea a trait doar 1 an de la depistarea cancerului iar acum Dumnezeu so gandit ca mai pot duce si se repeta istoria cu soacra mea pe care ajunsesem sa o consider ca a doua mama pt.ca doar pe ea o mai am.De Craciun a fost depistata si ea cu cancer gastric stadiul 4 si metastaze la stomac si intestine.A inceput chimioterapia de 2 luni si la fel nu imi vine sa cred cum s-au schimbat treburile si cata tristete poate sa existe pe pamantul asta.La fel ca tine ne-am inteles si noi ca soacra sa stea cu Luca 1 an cat timp sunt eu la munca ca sa nu il duc la cresa de la 1 an si 10 luni de cand incep munca si sa il duc doar de la 3 ani la grupa mica la gradinita dar avand in vedere situatia data..il inscriu la cresa ca nu am ce face cu el..soacra e slabita si destul de rau asa ca nu ma mai pot baza pe ea...ne mai bucuram de ea cat mai putem si facem tot ce tine de noi ca sa ii prelungim viata si sa se mai bucure de nepotii ei ambii de 16 respectiv 14 lunite Cray
Adina Mariana
Scris: Monday, February 22, 2021 11:46 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Hello, dragi mamici!! Noi astazi avem botezul ?i suntem plini de emo?ii coeur Va dorim o duminica cât mai frumoasa!

https://ibb.co/vD8Gj6v
Sper ca ati avut o zi superba Iulia.Foarte emotionanta pozapupici
Adina Mariana
Scris: Monday, February 22, 2021 11:52 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:
Mamici care ati început diversificarea cu legume, dupa cat timp ati introdus fructele, respectiv micul dejun? Nu ?tiu ce sa fac, noi am început de doua saptamâni si pana acum a mâncat foarte bine, dar fiind ca l-am nascut prematur parca mi-e teama sa nu-i creez probleme la stomac. Scaun face zilnic sau cel mult la doua zile si pare ok ca si consistenta, nu l-am vazut sa se chinuie, culoarea la fel e ok..
Apropo de cana 360 bea din ea, dar nu reu?e?te de fiecare data, asa ca i-am luat ?i una cu cioc de silicon.
Dupa o luna adica de la 7 luni la micul dejun am inceput noi cu fructele si 2 mese pe zi si de la 8 luni si cina si 3 mese le zi.Cana 360 este pt.copilasi mai mari..cel putin asa o vad eu.Nu inseamna ca nu poate bea si un bebe asa micut dar al meu nu a fost pregatit.E bine ca ai incercat totusi...
Adina Mariana
Scris: Monday, February 22, 2021 11:56 PM
Nivel

simmo wrote:
Adina, am pus starea lui pe seama faptului ca ii ies caninii; de 2 zile plange foarte mult, se enerveaza, este agitat, baga toata mana in gura, arunca cu jucarii, bate in usa (zici ca suntem ca la Obregia).
I-am dat flaconul de gel gingival, plangea dupa el si doar asa s-a linistit acum spre seara. L-a tinut 2 ore in gura si sugea la el. Asa am putut sa stau cu el pe canapea si sa-i citesc (am facut maraton-4 povesti, niciodata nu a avut atata rabdare). Eu nu am stiut ce sunt alea eruptii pana acum. pale
Stiu ce vorbesti..starea lui Luca a fost la fel la fiecare dinte sau masea iesita plus lipsa somnului care e cea mai grea.Noi nu am avut treaba cu colicii in schimb am simtit din plin fiecare aparitie a dintilor.Il chinuie ft. tare si ii se umfla gingia inainte sa ii iasa pana ii se formeaza un chegulet de sange si ii curge sange cand baga lucruri in gura ca toata ziua roade si acum iar daca nu baga lucruri in gura baga mana.Nu imi imaginez cat de greu va fi la canini dar sper sa il linisteasca Camilia..singurul care functioneaza pe moment la noi si cat de cat il amelioreaza.
Anitta76
Scris: Tuesday, February 23, 2021 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Adina Mariana wrote:
Stiu ce vorbesti..starea lui Luca a fost la fel la fiecare dinte sau masea iesita plus lipsa somnului care e cea mai grea.Noi nu am avut treaba cu colicii in schimb am simtit din plin fiecare aparitie a dintilor.Il chinuie ft. tare si ii se umfla gingia inainte sa ii iasa pana ii se formeaza un chegulet de sange si ii curge sange cand baga lucruri in gura ca toata ziua roade si acum iar daca nu baga lucruri in gura baga mana.Nu imi imaginez cat de greu va fi la canini dar sper sa il linisteasca Camilia..singurul care functioneaza pe moment la noi si cat de cat il amelioreaza.

Fetelor, fiolele camila se gasesc la vreo farmacie anume? Eu cand am cautat nu am gasit...si la noi se vad caninii dar cred ca mai dureaza putin pana ies si as vrea sa fiu pregatita ca am inteles ca sunt destul de durerosi. Pana acum nu am avut probleme si nu am administrat nimic pt dinti in afara de gel.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, February 23, 2021 10:44 AM
Nivel

Anitta intradevar nu se gaseste la orice farmacie.Si eu am gasit greu.Am o singura farmacie in oras unde aduce aceste fiole.Nu are rost sa iti dau numele ca e de cartier si numa in orasul nostru exista denumirea ei.Iti spun cum am facut eu...am sunat la toate farmaciile pana am gasit si am mers dupa ea.Asa te sfatuiesc si pe tine...
Anitta76
Scris: Tuesday, February 23, 2021 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Adina Mariana wrote:
Anitta intradevar nu se gaseste la orice farmacie.Si eu am gasit greu.Am o singura farmacie in oras unde aduce aceste fiole.Nu are rost sa iti dau numele ca e de cartier si numa in orasul nostru exista denumirea ei.Iti spun cum am facut eu...am sunat la toate farmaciile pana am gasit si am mers dupa ea.Asa te sfatuiesc si pe tine...

Merci Adina!computerlove
freya1
Scris: Tuesday, February 23, 2021 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Am vazut ca se gasesc la farmacia tei fiolele camilia, deci se pot comanda, cred ca e mai simplu asa
Mihaela14
Scris: Tuesday, February 23, 2021 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Adina Mariana wrote:
Dupa o luna adica de la 7 luni la micul dejun am inceput noi cu fructele si 2 mese pe zi si de la 8 luni si cina si 3 mese le zi.Cana 360 este pt.copilasi mai mari..cel putin asa o vad eu.Nu inseamna ca nu poate bea si un bebe asa micut dar al meu nu a fost pregatit.E bine ca ai incercat totusi...

Multumesc Adina pentru raspunsCheek Kiss
Am ramas si noi la cea cu cioc de silicon, ii place si bea mai bine din ea.
Droxana
Scris: Tuesday, February 23, 2021 7:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
freya1
Scris: Tuesday, February 23, 2021 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roxana, eu am un wrap elastic, drept sa zic cand a fost consultanta in alaptare m-a si ajutat sa il pun si mi s-a parut usor pe moment, dar apoi de cate ori am incercat singura nu am fost multumita (am si incercat in graba, cand bebe plangea si as fi vrut sa il pun in wrap sa se linisteasca)
Am si un marsupi primit si l-am pus de cateva ori in el doar 10-15 min si a adormit, e super usor de folosit, dar merge cam dupa 2-3 luni din ce stiu, abia astept sa il pot folosi mai des
Acum cand sunt mici de tot wrapul elastic sau slingul cu inele sunt singurele ok
E bun cel de la poarta-ma
MariaS
Scris: Tuesday, February 23, 2021 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Roxana ?i eu am wrap elastic si astazi si-a aratat utilitatea.
De doua zile bebelina mea se enerveaza la sân, de cele mai multe ori o face cam dupa ce îi aproape satula. Daca ma mulg si ii dau sa bea din biberon uneori îl bea alteori nu, sa fie din cauza vreunui puseu? ?in sa men?ionez ca am incercat toate pozi?iile de alaptare, ia 2-3 guri ?i pe urma se frustreaza ?i plânge de parca o picur cu ceara.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Mihaela14
Scris: Tuesday, February 23, 2021 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Droxana wrote:
Fetele care folosi?i wrap sau marsupi sunte?i mul?umite? Ma bate gândul sa iau ?i eu dar n as vrea sa investesc f mult ca nu ?tiu daca ne vom înva?a cu el..ma uitam la modelul asta.. https://www.poarta-ma.ro/Wrap-elastic-Verde_p_1003.html

Eu am folosit wrap elastic de la manduca, e foarte bun si chiar l-am folosit mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.