Clubul mamicilor incepatoare - 14
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaelaalin
Scris: Friday, February 5, 2021 8:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Droxana wrote:

Pff deci ?i voi ave?i nop?ile active :)) ?i cum e?ti? Eu în prima noapte am crezut ca le?in când am vazut ca faceam de toate ?i ea tot plângea,schimbat,mâncat ?i ea plângea.. în condi?iile în care ziua fac acelea?i lucruri ?i e totul perfect doarme ?i 3,4 ore iar seara nust ce se întâmpla..
Se poate sa aibe colici asa la câteva zile? Ce vom face când vor avea dureri? Cum ii lini?tim? Lol

Cu masaj pe burtica sa o pui pe tn piele pe piele un prosop cald pe burtica dar nu direct pe pielea ei si te duci la faramacie sa ceri ceva pt colici.al meu are aproape doua luni si nu am avut probleme cu colici fiindca am inceput sa ii dau espumisan
Andra09
Scris: Friday, February 5, 2021 11:03 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Bun venit dragi mamici, acomodare usoara alaturi de pitici computerlove
GeorgianaB
Scris: Friday, February 5, 2021 4:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Bun venit noilor mamici !
Cel pu?in prima luna a bebelu?ilor poate fi o experienta cople?itoare care trece de la agonie la extaz. Pe mine ma ajuta înca faptul ca nu îmi stabilesc asteptari prea mari ?i încerc sa ramân realista. Cere?i ajutor daca ave?i de la cine, nu fi?i eroine ?i ganditi-va si la binele vostru altfel pute?i cadea prada depresiei postnatale cu care nu este de joaca. Nou nascutul in primele luni are nevoie de voi 24 din 24, este greu de multe ori dar satisfac?iile depa?esc efortul, lipsa somnului, grijile, sunt stari prin care le bifeaza toate mamicile. Fiecare etapa a unui copil are frumuse?ile ei dar primele luni cu bebe sunt zic eu ceva deosebit când sunt ei atât de mici, needy ?i ar dormi numai lipi?i pe voi.

Se vorbea despre mastita sau angorjare, eu fara lecitina ?i ibuprofen nu as fi fost om chiar daca am aplicat protocolul ca la carte.
Droxana
Scris: Friday, February 5, 2021 7:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Despre centurile pt burta ce parere ave?i? A?i folosit? Am în?eles ca nu se recomanda imediat dupa na?tere.. voi ce parere ave?i din experientele voastre?computerlove
Iulia13
Scris: Friday, February 5, 2021 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Droxana wrote:
Despre centurile pt burta ce parere ave?i? A?i folosit? Am în?eles ca nu se recomanda imediat dupa na?tere.. voi ce parere ave?i din experientele voastre?computerlove

Eu am 2 cezariene, la prima am purtat cam 2 luni (ziua caci noaptea nu suportam) ?i m-a ajutat enorm având în vedere ca am ramas cu destul de multa burtica la fetita. La a doua cezariana nu prea am suportat,am purtat cam 2 saptamâni sa zic asa dupa care am renun?at însa acum am început sa port din nou deoarece am început sa slabesc ?inând regim ?i se cunoa?te partea de sus a abdomenului ca ramâne "inafara" din cauza mu?chilor abdominali. ?i am decis sa port din nou ca sa nu ramâna lucrurile asa ?i sa arate frumos abdomenul dupa ce slabesc ras
freya1
Scris: Friday, February 5, 2021 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu am purtat-o in spital 2 zile pt ca am cezariana, acum nu mai simt nevoia ideea era sa nu mai pui atata presiune pe muschi, pt nastere normala nu cred ca e cazul
Stiu ca s-a mai vorbit, bebe are mai multa secretie la un ochisor, il sterg doar cu ser fiziologic, ce mai pot face altceva ?
Mgeorgiana85
Scris: Friday, February 5, 2021 11:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
freya1 wrote:
Eu am purtat-o in spital 2 zile pt ca am cezariana, acum nu mai simt nevoia ideea era sa nu mai pui atata presiune pe muschi, pt nastere normala nu cred ca e cazul
Stiu ca s-a mai vorbit, bebe are mai multa secretie la un ochisor, il sterg doar cu ser fiziologic, ce mai pot face altceva ?

Ser fiziologic, servetele iridium baby, intotdeauna schimbi servetelul nu il folosesti pe acelasi daca face la ambii ochi
coeur
Iulia13
Scris: Friday, February 5, 2021 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
freya1 wrote:

?erve?ele Iridium Baby
Adina Mariana
Scris: Saturday, February 6, 2021 1:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
freya1 wrote:
Eu doar ser fiziologic am folosit mereu si comprese sterile atat pt.ochi cat si pt.nas,urechi,fatza...

Roxana...eu am nascut natural si dupa ce am ajuns acasa la o sapt.am purtat centura sa nu raman cu burtica.Am purtat cam 2,5 luni bune si...nu am ramas deloc cu burticaras
freya1
Scris: Saturday, February 6, 2021 8:57 AM
Nivel

Multumesc mult Cheek Kiss
ivy
Scris: Saturday, February 6, 2021 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2019
Sa ai grija cu iridium.. ca se poate irita mai tare. E de preferat sa nu il folosesti la fiecare curatare. Noi am patit-o.. era un canal lacrimar mai blocat, si tot cu iridium am curatat-o si s-a inflamat ochiul si mai tare.
Cand cureti, maseaza putin si coltul interior al ochiului.
freya1
Scris: Saturday, February 6, 2021 10:31 AM
Nivel

Multumesc, ivy, de asta intrebam si eu, vad ca azi e mai putin, ieri i-a curs mai mult, ochisorul asta e asa de cand s-a nascut
GeorgianaB
Scris: Saturday, February 6, 2021 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Droxana wrote:

Eu nu am purtat centura ?i nu am ramas cu burta, este recomandat ca muschii sa lucreze singuri pentru a se reaseza. Daca ramane sau nu burta sau diastaza abdominala tine de conformatie, sunt femei care au purtat centuri si tot au ramas cu burta.
ivy
Scris: Saturday, February 6, 2021 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2019
freya1 wrote:
Multumesc, ivy, de asta intrebam si eu, vad ca azi e mai putin, ieri i-a curs mai mult, ochisorul asta e asa de cand s-a nascut

cu putin masaj se rezolva.. si sara a avut un ochi defect din nastere Lol la 10 zile eram cu ea la oftalmolog pt ca ii curgea parca tot mai mult si secretia era galbuie (indica si o infectie) .. oftalmologul pediatru mi-a zis de masaj si mi-a prescris ceva picaturi cu antibiotic pt copii.. n-am vrut sa ii dau antibiotic fiind asa de mica.. dar in vreo doua saptamani s-a rezolvat doar prin curatare si masaj.
freya1
Scris: Saturday, February 6, 2021 1:10 PM
Nivel

Ivy Cheek Kiss multumesc !
Roxana, cum mai sunteti ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.