Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 29, 2020 12:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
MirelaD wrote:

Buna, cred ca ai în?eles gre?it,nu am scris ca ma alaturHilar doar am intrat sa vad ce se mai întâmpla cu Irina,?i am lasat ?i un comentariu.Pff,departe de mine gândul de bebe 2, mai ales ca nu sunt recuperata complet dupa opera?ia de cezariana,cel pu?in a?a mi-a zis Dr in urma ecografiei. ?i da,înca e greu cu Eva,au aparut ?i tantrumurile, perioada cu "nu " la orice e in toi, cu ora mesei nici nu mai are rost sa scriu, are zile când ia doar 2 guri de mâncare toata ziua,?i atat. Noroc ca înca o alaptez. A?a ca nu cred ca as face fata la înca un bebe. ?i nici curaj nu amLol
Sper ca si voi sunte?i bineCheek Kiss
Iui,am dat-o in bara,scuzeHilar eu asa am intelesLol eu una te inteleg ca nici eu nu sunt inca pregatita pt.un bebe 2.Abia acum de 1 luna pot spune ca m-am recuperat complet dupa nastere.Am avut niste probleme cu o piele ramasa moarta acolo jos de la asa multe cusaturi si niste secretii verzi urate de tot,dureri la contact.Acum sunt bine insfarsit.Ajutor cu Luca nu am deloc,sunt non stop cu el deci chiar nu as face fatza sa mai am inca unul.Poate dupa ce mai creste putin Luca sa ne putem intelege.
Pe cand te-ai gandit la intarcare?si eu il alaptez inca si ii este tare draga titica.Am zis ca dupa 1 an jumate incep incarcarea blanda,tare ma temsic imi pare rau ca nu iti papa mancareuff pana la 1 an si al meu a vacut greva dar dupa si-a dat drumul si imi mananca tare bine.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 29, 2020 12:29 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Craciun fericit dragi mamici ?i de la noi!! Ma realatur voua în noua formula hearts computerlove
Felicitari Iulia si bine ai revenitClap
Mirela.t83
Scris: Tuesday, December 29, 2020 6:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Felicitari Iulia! coeur
Sa fiti sanatosi!
Mirela.t83
Scris: Tuesday, December 29, 2020 6:45 PM
Nivel

Buna fetelor!
Adina, si noi o sa incercam o intarcare blanda, tot dupa 1a6l.
Asta inseamna prin februarie-martie.
Speram sa reusim.

Momentan alaptez doar la nani.
Acum ii dau san doar dimineata, la pranz si seara.

Am cumparat si olita înainte de sarbatori...dar doar ne jucam cu ea, dupa Anul Nou sper sa ne imprietenim mai mult cu ea.

Hello fetele! Eric va saluta!
Cresc incredibil de repede.

https://ibb.co/GP4pmWk

Iulia13
Scris: Tuesday, December 29, 2020 7:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Mul?umim fetele, va pupamcoeur
Ella30
Scris: Tuesday, December 29, 2020 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana
Scris: Wednesday, December 30, 2020 12:22 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Buna fetelor!
Adina, si noi o sa incercam o intarcare blanda, tot dupa 1a6l.
Asta inseamna prin februarie-martie.
Speram sa reusim.

Momentan alaptez doar la nani.
Acum ii dau san doar dimineata, la pranz si seara.

Am cumparat si olita înainte de sarbatori...dar doar ne jucam cu ea, dupa Anul Nou sper sa ne imprietenim mai mult cu ea.

Hello fetele! Eric va saluta!
Cresc incredibil de repede.

https://ibb.co/GP4pmWk

Ce scump ii.Exact asa este la par si Luca meu.Asa ii se vad si lui langa urechi carliontiinewclap
Si noi am luat olita tot la inceput de sarbatori dar nu vrea sa stea nici 2 sec.pe ea.Il pun pe ea si in secunda 2 e sus si o ia sa se joace cu eaLol nu stiu ce crede el ca ii,degeaba ii explic ca inca e in lumea lui.Asa ca am renuntat pt.moment.Chiar nu il vad pregatit si nu vreau sa insist,stiu ca nu este ok.Eu ma asteptam sa nu imi stea pe olita pt.ca de cand si-a dat drumul la umblat nici jucariile nu il mai intereseaza,tot ce face toata ziua e sa umble prin toata casa.Isi ia cate un obiect la mana si nu sta locului.Inclusiv cand ii fac baitza,nu stiu cum sa il fac sa stea jos in apa cu funduletul.El umbla prin toata cada,isi ridica piciorul sa iasa afara...deci o adevarata aventura si cu spalatul asta desi ii pun jucarii in apa sa aleaga dar degeaba,le ia,le alege dar doamne fereste sa se ude mai sus de genunchiHilar stiu ca la majoritatea copiilor le place apa,poate o sa ajungem si noi acolo candva ca de mic bebelus nou nascut nu ia placut si era scandal mereu.La mine plange rau cand il iau sa il spal mai ales pe cap,ca se cere in brate la mine,la sot nu plange chiar asa,asa ca mereu il spala sotul.
Legat de alaptare si noi peste zi tot 3 mese de lapte avem.Dimi cand se trezeste,la somnul de la pranz si la somnul de noapte.Este cand mai cere pt.alint doar seara pe la 7 gen ca o gustare dar daca e captat cu ceva uita.O sa fie interesanta partea cu intarcarea pe noapte si la somnuri.Cred ca ne va sti nu tot blocul ci tot cartierul la cum urla daca nu ii dauClap sper sa fie bine si sa reusesccoeur
MirelaD
Scris: Wednesday, December 30, 2020 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Adina Mariana wrote:
Iui,am dat-o in bara,scuzeHilar eu asa am intelesLol eu una te inteleg ca nici eu nu sunt inca pregatita pt.un bebe 2.Abia acum de 1 luna pot spune ca m-am recuperat complet dupa nastere.Am avut niste probleme cu o piele ramasa moarta acolo jos de la asa multe cusaturi si niste secretii verzi urate de tot,dureri la contact.Acum sunt bine insfarsit.Ajutor cu Luca nu am deloc,sunt non stop cu el deci chiar nu as face fatza sa mai am inca unul.Poate dupa ce mai creste putin Luca sa ne putem intelege.
Pe cand te-ai gandit la intarcare?si eu il alaptez inca si ii este tare draga titica.Am zis ca dupa 1 an jumate incep incarcarea blanda,tare ma temsic imi pare rau ca nu iti papa mancareuff pana la 1 an si al meu a vacut greva dar dupa si-a dat drumul si imi mananca tare bine.

Tot un fel de în?arcare blânda incerc ?i eu,dar la noi e un pas înainte ?i doi înapoi. A avut seri când doar noaptea cerea o data,dar ?i seri când cerea de 3-4 oriLol ziua tot a?a suntem înca,cu laptic diminea?a,prânz ?i seara. Încerc pe cat posibil sa Aman cate pu?in,cate pu?in când îi dau san. Ea vrea,dar câteodata merge distrasa, câteodata nu. Cred ca e ?i în plina erup?ie acum, cel pu?in un canin sigur da sa iasa,or mai fi ?i al?ii,dar nu prea ma lasa sa vad in guri?a. Plus ca de cateva zile bune se treze?te plângând noaptea,de multe ori. Sper pâna ma întorc la munca prin martie -aprilie sa ii scot macar suptul de zi.
Ma bucur ca papa bine Lucahearts
alina89
Scris: Friday, January 1, 2021 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:
Ce scump ii.Exact asa este la par si Luca meu.Asa ii se vad si lui langa urechi carliontiinewclap
Si noi am luat olita tot la inceput de sarbatori dar nu vrea sa stea nici 2 sec.pe ea.Il pun pe ea si in secunda 2 e sus si o ia sa se joace cu eaLol nu stiu ce crede el ca ii,degeaba ii explic ca inca e in lumea lui.Asa ca am renuntat pt.moment.Chiar nu il vad pregatit si nu vreau sa insist,stiu ca nu este ok.Eu ma asteptam sa nu imi stea pe olita pt.ca de cand si-a dat drumul la umblat nici jucariile nu il mai intereseaza,tot ce face toata ziua e sa umble prin toata casa.Isi ia cate un obiect la mana si nu sta locului.Inclusiv cand ii fac baitza,nu stiu cum sa il fac sa stea jos in apa cu funduletul.El umbla prin toata cada,isi ridica piciorul sa iasa afara...deci o adevarata aventura si cu spalatul asta desi ii pun jucarii in apa sa aleaga dar degeaba,le ia,le alege dar doamne fereste sa se ude mai sus de genunchiHilar stiu ca la majoritatea copiilor le place apa,poate o sa ajungem si noi acolo candva ca de mic bebelus nou nascut nu ia placut si era scandal mereu.La mine plange rau cand il iau sa il spal mai ales pe cap,ca se cere in brate la mine,la sot nu plange chiar asa,asa ca mereu il spala sotul.
Legat de alaptare si noi peste zi tot 3 mese de lapte avem.Dimi cand se trezeste,la somnul de la pranz si la somnul de noapte.Este cand mai cere pt.alint doar seara pe la 7 gen ca o gustare dar daca e captat cu ceva uita.O sa fie interesanta partea cu intarcarea pe noapte si la somnuri.Cred ca ne va sti nu tot blocul ci tot cartierul la cum urla daca nu ii dauClap sper sa fie bine si sa reusesccoeur

asa este si al meu, nu sta jos in cada deloc, doar in picioare si se plimba toata cada abea reusim sa il clabucim si plange rau cand il scoatem..

Noi l-am tuns zilele trecute, desi ne faceam tot felul de filme tot drumul cat de tare o sa planga si cum sa ii distragem atentia, a stat super cuminte, curios de toate, se admira in oglinda si se juca la masinuta in care il pusese doamna Lol
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 2, 2021 11:37 PM
Nivel

alina89 wrote:

asa este si al meu, nu sta jos in cada deloc, doar in picioare si se plimba toata cada abea reusim sa il clabucim si plange rau cand il scoatem..

Noi l-am tuns zilele trecute, desi ne faceam tot felul de filme tot drumul cat de tare o sa planga si cum sa ii distragem atentia, a stat super cuminte, curios de toate, se admira in oglinda si se juca la masinuta in care il pusese doamna Lol
Eu care credeam ca nu mai exista ca al meu sa nu stea in apaLol doamne cata energie pot avea,incredibil.Eu tot astept sa vina ziua aia in care o sa ii placa si lui apabounce
Eu am spus ca pana la primavara nu il tundem.Pana atunci sunt curioasa si in ce directie ii creste,cum arata cu el mai lung,cum pot sa il aranjez si sa il tund.La frizerie de copii o sa mergem si noi si sper sa coopereze ca tot scai de mine se tine mereu.Imi pare ca este un fricos,ori e doar o etapa nu stiu..vom vedea.
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 2, 2021 11:42 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Tot un fel de în?arcare blânda incerc ?i eu,dar la noi e un pas înainte ?i doi înapoi. A avut seri când doar noaptea cerea o data,dar ?i seri când cerea de 3-4 oriLol ziua tot a?a suntem înca,cu laptic diminea?a,prânz ?i seara. Încerc pe cat posibil sa Aman cate pu?in,cate pu?in când îi dau san. Ea vrea,dar câteodata merge distrasa, câteodata nu. Cred ca e ?i în plina erup?ie acum, cel pu?in un canin sigur da sa iasa,or mai fi ?i al?ii,dar nu prea ma lasa sa vad in guri?a. Plus ca de cateva zile bune se treze?te plângând noaptea,de multe ori. Sper pâna ma întorc la munca prin martie -aprilie sa ii scot macar suptul de zi.
Ma bucur ca papa bine Lucahearts
Asa si noi.Nopti in care se trezeste fara numar dar sunt si nopti in care se trezeste o singura data sau de doua ori.Il supara si pe el ceva maseluta care ii iese acum.Se trezeste si el plangand,adoarme ft.greu,si doar la titi vrea sa stea dar asta este..nu avem ce face.O sa ne descurcam noi si cu intarcatul asta,important si frumos mi se pare ca am reusit sa alaptam pana acuma si nu am renuntat desi este destul de greu uneoricoeur
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 2, 2021 11:45 PM
Nivel

Ce liniste este mereu la mamici.Imi pare rau ca nu mai este atmosfera care era cand am nascut si ca nu ne mai povestim.
Eu va doresc un an nou fericit cu multa sanatate si realizari pe toate planurile.Sa avem un an mai bun ca 2020 si sa ne revenim la normal.La multi ani!sarbatoare Si sanatate puiutilorpupici floare2
Mirela.t83
Scris: Sunday, January 3, 2021 3:31 PM
Nivel

Buna fetelor!

Sper ca trecerea spre Noul An a fost frumoasa!
Speram cu toti la mai bine anul asta!

Nu cred ca e copil sa stea in sezut la varsta asta in cada.
Nici al meu, doar cât îl las pe spate sa îl clatesc la capusor si atat. E tot o plimbare cu tot cu jucarii in cada.

Aseara am avut ceva probleme cu apa calda si a trebuit sa folosim cadita. Nu va zic urlete, nu mai vrea chip. Apoi am reusit -stramb, normal sa ii fac breton.
E jale cu parul, îmi e drag creturile lui dar nu mai pot sa îl tin, la somn se trage mult de par. Am avut o programare pe 12 ian la tuns, dar cu lockdown again acum am mutat pe 12 feb. Vedem, sper sa reusim sa îl tundem atunci.

Asa arata bretonu
Ii dadea tare mult în ochii parul.
https://ibb.co/zmtHGgM
Adina Mariana
Scris: Sunday, January 3, 2021 4:19 PM
Nivel

Mirela ce scump iicoeur
Asa arata al nostru paruc dar eu pana la primavara nu il tund.Sunt curioasa in ce directie o ia.Din fericire lui nu ii intra inca in ochi.

Adina Mariana attached the following image(s):
screenshot_20210103_161751.jpg

Mirela.t83
Scris: Sunday, January 3, 2021 5:33 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Mirela ce scump iicoeur
Asa arata al nostru paruc dar eu pana la primavara nu il tund.Sunt curioasa in ce directie o ia.Din fericire lui nu ii intra inca in ochi.

Creturi, creturi SimplyLove tare deschisi sunteti la par! Ce fain coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.